Header

Hejj!

Nu har de gått en vecka ungefär sen jag skrev mitt senaste inlägg varför det är så vet jag faktiskt inte. Har inte haft någon motivation till att skriva och inte vetat om vad. Till något annat som är mer kul är att det nu är september!! Kan verkligen inte fatta att vi är inne på våran nionde månad det här året, bara tre månader kvar.

Som ni kanske förstår är jag väldigt taggad på hösten ska bli så mysigt nu när det bli kallare och ta fram sina tjocka tröjor igen. Tycker verkligen om hösten sååå mycket!! Tänk er bara löven på träden börjar bli röda och gula sen när de faller ner och lägger sig på marken.

Ska verkligen försöka blogga mera men de är svårt att komma på vad man ska skriva och vill inte skriva om något som jag själv inte tycker är intressant att veta. Dagarna mina ser just nu alla likadana ut jag vaknar, går till skolan, kommer hem, pluggar, är med familjen och sen går jag och lägger mig. Låter kanske inte som jätte roliga dagar att skriva om tycker jag i alla fall.

Det här inlägget blev väldigt rörigt och spontant men bättre än inget i alla fall..

Puss<333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej, nu är det äntligen fredag!! Shit vad tiden har gått fort känns knappt som att de redan gått en vecka ungefär sen jag börja skolan.

Vad har då hänt denna vecka? Ja ni de har varit skola varje dag, i skolan har vi mest haft lektioner där lärarna presterar planeringen inför den kommande termin och läsår. Vi har fått datorer vilket är jätte skönt, nu kan jag blogga från datorn istället för mobilen.

I onsdags var Ella hemma hos mig, vi fixade till min header till bloggen. Blev väldigt nöjd över hur den blev. Igår slutade jag klockan 11.10, så jag Josefina och Olivia bestämde oss för att dra till centrum när skolan var slut. I centrum satte vi oss på Espresso House och tog varsin kaffe.

Planerna för ikväll är väldigt oklara. Vi får se om det händer något annars blir det nog bara en hemmakväll.

Puss<33

Likes

Comments

Vardag

1. Hur gammal är du? 16 år.


2. Hur är ditt humör just nu? Är väldigt glad.


3. Om du vann en miljon, vad skulle du göra då? Shoppa, resa, spara och ge till välgörenhet.


4. Vad är det värsta du vet? Oärlighet 


5. Piercingar/tatueringar? Hål i båda öronen.


6. Tränar du? Spelade fotboll till åk 8, nu gymmar jag bara.


7. Vad borde du bli bättre på? Plugga bättre och behålla fokus.


8. Vad gör du onödigt ofta? Tvättar håret… varje dag.


9. Vad är ditt lyckonummer? 14.


10. När fyller du år? 22 maj.


11. Vad är ditt stjärntecken? Tvilling.


12. Vad gör dig glad? Mina vänner och min familj.


13. Har du något husdjur? Nej men skulle vilja ha en chihuahua.


14. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? En bild på mig och mina kompisar från balen.


15. Vilken är din favoritlåt just nu? Sign of the times (Harry Styles) och Back at one (Brian McKnight)


16. Hur lång är du? Cirka 167 cm.


17. Ögonfärg? Brun.


18. Celebrity crush? Zac Efron och Cole Sprouse.


19. Vilken årstid är bäst? Kan inte välja mellan vår och höst...


20. Något du inte kan leva utan? Mina nära och kära <3


Likes

Comments

Vardag

De har gått några dagar nu sen jag skrev senast och mycket har hänt på dessa dagar.

Har då som tidigare sagt börjat på gymnasiet och fått en klass. Känns verkligen som jag har kommit till en bra klass med massa snälla och fina personer. De va väldigt nervöst första dagen men mu när jag träffat alla så känns de mycket bättre!!

Just nu sitter jag påväg hem från en heldag i stan. Dagen började med att vi gick till Moderna museet där vi va fram tills lunch. Lunchen åt vi vid Skeppsholmen, de blev någon slags wrap som våra mentorer hade fixat. Inte jätte gott men de funkade. Sedan gick vi på ett museum till som heter Scenkonstmuseet. Där va vi till ca 14.00. Efter de drog jag och några andra till burger king och nu sitter jag på bussen påväg hem.

Nu på eftermiddagen händer de inget särskilt utan jag ska bara ta det lungt hemma.

Puss<33

Likes

Comments

Vardag

Vad har man då gjort den sista helgen på sommarlovet? I lördags gjorde jag inte så mycket för en kvällen då jag och några vänner drog till Ängsan och gjorde en lägereld. De va väldigt mysigt att sitta där vid elden och bara snacka. Blev även sista gången jag kommer att träffa Moa innan hon åker ner till skåne. Igår hände de lite mer saker. Mötte först upp Josefina i Täby centrum och kolla runt lite affärer. Sedan var det nästan raka vägen till mina kusiner då dem fyllde år! Efter att vi hade firat dem mötte jag upp Josefina och Hanna för att sedan dra till en fest. De blev en väldigt hektisk dag. Idag ska jag senare iväg till Sollentuna där min kompis har en grillkväll. Ska avnjuta sista lediga kvällen till max.


Puss<333

Likes

Comments

Vardag

Kan inte fatta att det är endast 5 dagar kvar tills jag börjar gymnasiet!! Och att de redan har gått. 9 - 10 veckor sedan jag gick ut högstadiet. Känns som att det var igår som jag började högstadiet. De var ju dock för ungefär 4 år sedan men ändå.

Jag kommer då att börja den 15 augusti vilket enligt mig är tidigt att börja. Om man kollar på andra skolor börjar de mycket senare än vad vi gör. Men aja de är ändå skönt att börja då, man slipper då sitta hemma och va nervös. Har faktiskt dock inte varit så himla nervös som jag trodde att jag skulle vara nu innan men men de kommer väll kanske dan innan.

Eftersom att vi börjar på en tisdag har vi nästan en hel vecka i skolan som vi ska gå. Vet inte riktigt vad som kommer att hända de första dagarna hoppas bara att de inte drar igång på en gång, de blir en överraskning. Dock har vi ett matte test på fredagen samma vecka som vi börjar. Antar att de vill bara checka vad för matte kunskaper vi har.

Som jag i ett tidigare inlägg skrev kommer jag att gå i inriktningen Sam Sam Internationell. Med att gå den inriktningen kommer jag att läsa mer av kurserna Samhällskunskap, Geografi, Historia och Religon vilket ska bli roligt. Jag kommer även att ha en fördjupning som är Internationell vilket är tre till kurser och dessa är Engelska, Entreprenörskap och Internationella relationer. Sen kommer ju även att läsa många andra kurser också.

Puss!

Likes

Comments

Resor

Hejj!
Nu under sommaren har jag spenderat två veckor i Italien. De va verkligen så underbart att komma till värmen, vi hade över 30 grader varje dag:)))). Jag och min familj flög först ner till Neapel där vi sedan hyrde en bil och åkte till klacken. Där bilade vi även runt till olika ställen bland annat besökte vi Gallipoli och Otranto. Vi spenderade våra dagar med att bada och sola eller att promenera omkring i staden.

Puss<33

Likes

Comments

Det här inlägget kanske kommer helt otippat men aja.. Ska nu för tredje gången tror jag försöka ha en blogg :)

Lite snabb fakta om mig är en 16 årig tjej som heter Hannah och bor i Stockholm. Har precis gått ut grundskolan och ska nu efter sommarlovet börja mitt första år på gymnasiet. Inriktningen jag kommer gå är sam sam internationell. Är väldigt taggad på att börja gymnasiet men också såklart är jag nervös allt är ju helt nytt. Alla nya vänner man kommer få, alla nya lärare ja de är väldigt mycket som blir nytt. Men de ska ändå bli skönt att börja om på nytt i en ny skola/klass tycker jag. Men aja de va lite fakta om mig.

Hoppas att ni vill läsa min blogg och kommer försöka uppdatera så ofta jag kan.

Puss<33

Likes

Comments