Hej på er hjärtan, de va ett tag sen.

Jag har inte haft tid att blogga de senaste veckorna för att innan höstlovet så behövde jag bara plugga och plugga. Vi hade så sjukt mycket prov den veckan. Sedan blev de lov i fredas förra veckan, då tog jag det bara det lugnt. Sedan tränade jag på lördagen och söndagen med några vänner. Sov även över hos en av dom från lördagen till söndagen.

Men i måndags så åkte jag och mamma till POM OCH FLORA på ODENGATAN 39. Vi åt nog världens godaste avokado mackan där som ni ser på bilden här uppe. Rekommenderar värkligen de stället!!


Efter den urgoda frukosten gick mamma och jag i några butiker vilket var såå mysigt. Sedan efter vi hade shoppat klart åkte vi till mormor och morfar, dom bjöd oss på sjukt goda bullar och lite te :)

Till slut blev klockan mycket och jag och mamma var tvungna att åka hem igen.

Men nu så ska jag packa för att imorgon åker jag och pappa till mina kusiner som bor i Hälsingland. Puss på er ses snart!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså denne dag har verkligen vart så sjukt tråkig. De känns som att de ända jag har gjort är att plugga. Jag har också städat, bäddat rent och så hann jag med en snabb promenad faktisgt :)

Jag ville ända göra min dag lite roligare så jag åkte en snabbis för att köpa två smoothies, en till mig och en till mamma :)

Men nu är det dax och göra mig klar, klockan börjar bli mycket. Är så sjukt rött haha. PUSS på er !!

Likes

Comments

God morgon på er !

Idag började jag dagen med en promenad. Sedan när jag kom hem kollade jag på YouTube och läste några bloggar. Som ni ser på bilden åt jag världens godaste frukost, det var gröt med blåbär, hallon och stekta äpplen med kanel. Alltså hur gott ?!

Men nu så är jag tvungen att rensa eftesom vi ska snart flytta om ca 1 månad, så att de finns mycket att göra nu. Men jag klagar absolut inte haha. Puss på er och glöm inte att tästa denna goda gröt !!

Likes

Comments