Header

Okej, för er som känner mig så är det ingen nyhet att jag älskar glitter haha och på senare tid fått samma kärlek för sammet!
Kolla bara in dom ursnygga sammets byxor nere till vänster, passar till en casual office outfit och för en helkväll med kompisarna. Glitter blusen med rosett i ryggen är också en extra drömmig blus tycker jag, tänk er denna med ett par kostymbyxor och klackar, vem öppnar champangen först? 


​/ Hannah ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur glad blir man inte när man gjort ett jobb eller hjälpt till med något och du får en super fin tack present?! Jag blev super glad över detta fina doft ljus som doftar gudomligt och handkrämen från Byredo!
Missförstå mig rätt nu med att jag aldrig kräver något bara för att man gör en tjänst eller ett jobb men det är en sån fin gest som ibland värmer lite extra när man hjälpt till.

Så stort tack Emma för denna fina present!

Idag är der fredag och det ska bli skönt med lite helg, dock så närmar vi oss jul nu så det är mycket som behöver bli klart innan då många reser iväg nästa vecka så denna helg kommer bli att sitta och jobba en del, dock så kommer jag nog jobba en del hemifrån.
Men roliga inslag är viktiga som jag ofta tjatar om haha, så ikväll ska jag och Thea gå på en vip kväll hos Make Up Store där det är lite kurs i makeup, tipspromenad, erbjudanden och massa mer, kommer blir hur kul som helst tror jag!
Kom på tanken om att det kanske är roligt att göra en vlogg om detta gemensamt med en haul av nytt in i garderoben och sminkväskan,, vad skulle ni tycka om det?

​/ Hannah ​

Likes

Comments

Idag så pratade jag med en kontorskollega om Gröna Lund och det fick mig att tänka tillbaka på dom tre år som jag jobbade där!
Jag har så otroligt många fina minnen därifrån. Förutom alla fina personer jag fick träffa och lära känna där så utvecklades jag otroligt mycket som person. Jag var väldigt blyg innan jag började där kan jag säga, inte som jobb Hannah men privata Hannah var super blyg och det var något som ändrades där.

Så tack Grönan för dom fina år ni gav mig och den utveckling och kunskap jag fick! <3

​/ Hannah ​

Likes

Comments

Igår hade jag problem med att ladda upp bilder på bloggen igen ... börjar tröttna lite på detta nu. Vad det någon mer än jag som hade detta problem?

Iallfall så var det Lucia igår och jag hoppas ni hade en riktigt fin dag! Jag missade dock min systersons luciatåg på dagis (moster hjärtat gick sönder) så jag firade lucia på kontoret med dom andra och det blev hur bra som helst! En som jobbar för själva huset med vänner sjöng helt underbart vackert och så bjöds det på glögg och saffransbullar!

Vad gjorde ni? Såg ni något lucia tåg?

Gårdagen bestod också att en photoshoot för en vinter kampanj som kommer ut i januari! Jag slutar aldrig förvånas över hur bra jag och Maja jobbar ihop, samt hur bra hon känner mig! Det är en sån speciell känsla att få jobba med en fotograf som verkligen känner en som person och vet hur ens kropp fungerar för bild m.m!
Bilderna blev toppen bra och nu ska det redigeras och fixas!
Så nu består resten av timmarna denna vecka av redigering och finslip inför lanseringar nästa vecka!

​/ Hannah ​

Likes

Comments

Instagram@hannahtannemyr