Header

- inlägget innehåller adlinks (ej samarbete) -

Alla bilder tillhör na-kd.com

Några av mina favoriter från Na-kd.com just nu!
Det här är ett märke som i våras snabbt blev ett favorit märke hos mig. Älskar den blandade stilen mellan klassiskt och lite mer vågat mode, sen så tycker jag att kvalitén är toppen!
Nu har jag också börjat smått förändra garderoben inför hösten och det är såklart det jag kikar mest på nu, även om jag hoppas in i det sista att vi ska få lite mer och någon sorts sommar här i Sverige!
Alla kläderna finner ni på deras sida här -> Na-kd.com

💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kräftskiva hos systrarna Jarnhäll igår var exemplarisk! Dom hade styrt upp det hela toppen bra och alla som var där var super härliga!
Jag har en förmåga att ibland bli lite blyg när det är många jag inte känner men här var det inga problem med att vara social, alla var så välkomnade och super mysiga.
Det var sånger, skratt och den bästa pajen jag ätit på länge!
Jag valde att köra på nyktert eftersom jag skulle jobba idag, men hade lika roligt för det och tackade mig själv när jag vaknade imorse haha ;)

Nu är jag på jobbet, det är super lugnt så passar på att planera schema för september och fixa lite bilder och så! Sitter även och spånar på en ny design här på bloggen!

💋

Likes

Comments

Blev en fix dag innan jobbet idag! Var hos kiropraktor Thomas och han räddade min rygg igen haha! Vad skulle ut göra utan honom?
Behöver ni en riktigt bra kiropraktor så rekommenderar jag Thomas på KanKlinik (ej samarbete) !

Efter det så drog jag på två möten och sen ti kontoret innan. Sen hade jag en efterlängtad ( läs: löste den akut) nageltid, så nu känner jag mig som mg själv igen haha!
Nu är det restaurangen innan jag ska ut och fira Danne som fyllde år igår!

💋

Likes

Comments

Tre bilder från dagarna som gått!

I'm alive!

Hur mår ni? Har det hänt något kul?


Senaste dagarna har varit en enda stor cirkus haha! Jobbet tar som alltid 90% av min tid, eller åtminstone just nu! Sedan har jag spontant lyckats ta mig iväg med mamma för att hälsa på Mormor i Västerås. Det är alltid så mysigt att få träffa mormor och jag hoppas jag får ha kvar henne länge till hos mig!
Vi åkte även till minneslunden och la en blomma för min låtsas morfar Åke.

Sen så var det Rockbjörnen. Det blev riktigt bra och alla som jobbade med det gjorde ett riktigt toppen jobb!
Jag, Alex och Mats hamnade en stund på efterfesten som hölls på Harry B James i Kungsträdgården där även hela prisutdelningen var.
På efterfesten så träffade jag en massa härliga kända ansikten, bl.a. Cornelia som jag inte träffat på hur länge som helst så det var jätte kul!
Det blev helt enkelt en perfekt utgång! Vad mer kan man önska sig?

💋

Likes

Comments

Hallå där!

Äntligen fredag och två efterlängtade lediga dagar! Har som sagt varit sjukt intensivt med jobbet nu så två dagar ledigt kommer bli helt perfekt!
Så ikväll blir det härligt häng med ett gäng vänner!

Började dagen med att sova ut ordentligt och sen en lång frukost på balkongen! Vilket väder vi har haft idag i Stockholm! Kommer sommaren nu eller vad tror ni?
Vid 15 hämtade jag upp mamma och vi åkte ut till Mia i stallet. Det blev fika vid ridbanan och sen fick jag rida på hennes Annie! Vilken underbar häst och vad jag längtat! Att få rida och vara i stallet är verkligen mitt lugn och min fristad! Så nu framöver blir det fler turer med Mia och Annie. Ser redan fram emot nästa gång!

💋

Likes

Comments