Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Ni vet vad jag sa om att inte trivas med sig själv?
I morse vägde jag mig själv för att få nån bild om hur läget var. Och absolut pendlar jag upp och ner hela tiden och har gått mellan 1-2 kg i flera år. Oftast är det bara det här 1-2 kg som avgör om jag känner mig uppblåst eller om jag känner mig bekväm.

Dvs det mesta kan lösas med en riktig stark kopp kaffe på morgonen. Ni som vet ni vet.

Hur som, i morse låg jag 3kg över vad som vanligtvis är 1kg över mitt vanliga och därför utanför min bekväma gräns.
Jag vet ju varför och är inte förvånad, har ätit dåligt, levt dåligt och inte tränat alls under de senaste månaderna.

Men istället för att som vanligt när jag är obekväm i mig själv, kasta mig ut i träningsskorna, så gjorde jag INTE det.
För att liksom orka att börja träna och bli mitt normala jag igen så får jag ta det sakta. Locka fram en ljusskygg mitt på blanka dagen, typ.
Så istället för att helt utan lust och tid ge mig ut och träna, så fortsatte jag att läsa min bok och dricka mitt kaffe. Låter maten får vara avgörande och får låta saker ta sin tid. Hjärnan får gå på högvarv och en del av hjärnan sneglar på Nike:en i hallen och den andra delen försöker vuxet förklara för mig att jag vinner inget med att träna när jag inte vill, utan det blir typ kontraproduktivt.

Dagens måltider är planerade och jag har som mål att hålla mig till det.
En sak i taget ni vet.

Likes

Comments


Så trött på mig själv det senaste typ.... Året?
Har tränat bra i perioder och ätit bra i vissa.... och sen har jag varit skit på alla plan under längre tidigt. Ätit dåligt och itne ätit alls. Inte tränat överhuvudtaget och gått ner mig både i humör, mående och energi.
Känner att min kropp håller på att fallera och trots att jag har lärt mig att jag inte är den lilla tjejen så trivs jag inte längre med mig själv.

Har på senare tid också typ fått upp mitt sötsug och kan omöjligt äta bra under längre tider.

Och eftersom jag inte, på insidan är bekväm med mig själv så sätter jag stopp för detta nu.
Eller jag ska göra allt. Kommer bli svårt. Är inte så omotiverad på träning egentligen. Tycker det är svårt att ta mig till gymmet. Eller äta mat eller laga mat.

Men som sagt. Jag sätter stopp. Jag orkar inte må dåligt på insidan. I alla fall inte för den saken.

Så nu tänker jag sätta upp matrutiner och ha som mål att åtminstone ta en pw de dagar jag jobbar.
Får ta det därifrån för att skjuta igång en motivation och ett intresse.

Har ni något tips på hur man kommer igång?

Likes

Commentsmitt i en pw med Emilie så pratade jag om att jag behövde ett nytt soffbord och precis då passerar vi myrorna och tänker "vi svänger in"
Där hittade jag alltså detta glasbord för 75kr! Det gjorde ju definitivt min vecka. Har velat ha ett liknande väldigt länge men pallar ärligt inte lägga 2papp på ett litet bord haha

ps. Blommor till vaserna och krukorna är i mina tankar.

Likes

Commentstrött på det mesta och svårt att släppa taget och ha kul. svårt att skratta utan att tänka på annat och väljer därför en kväll med film, hemmagjord pizza och systrar.

Likes

Comments

hej på er.

det var längesen. alltså väldigt längesen och jag har glömt denna sidans existens typ. men jag har typ glömt bort min egen samtidigt och varit något förrvirrad och låtit dagarna gå utan vetskap.
det har varit en tuff termin med allt vad det innebär och jag är stolt över varje kotte i ljusdesign-16 som tagot sig igenom denna terminen.
jag har ransakat mig själv och kommit fram till att det enda jag är skyldig mig och andra är att hålla mig till vad jag tycker och känner. så det har jag gjort, vilket har lett till att både saker, händelser och personer har trillat ur mitt liv. vissa lite tyngre ån andra, men allt för att jag vill och behöver.

nu är det sommarlov om en vecka och äntligen känns det som att solen går upp av en anöedning igen.
vi kanske hörs mer? jag hoppas det.

/hannah

Likes

Comments

God morgon lördag!!
Ni vet när man vaknar 05:55 för man är så taggad på att ge sig ut och cykla!!!
Men tvingade mig att vänta till kl 07 åtminstone.

Men jag gsv mig iväg och blev endast bemött av jönköping brantaste backar. Men tusan vad roligt det var! och är! En cykelnisse hejade på mig och en liten flicka hejade på mig i säkert 200m från en balkong, så jag är nöjd!
Dock inga trikåer eller asballabrillor än, men det kommer.Sen väl hemma blev det dunderfrulle med majsbröd, juice och gröt med extra allt.

Nu ska jag snart på fadderutbildning inför hösten inspark! Hur pepp!!! trevlig helg på er!

Likes

CommentsHej goingar!
Hur har ni det? Jag börjar äntligen se ljuset i tunneln och dagarna är räknade tills jag äntligenäntligen får andas ut. Missförstå mig rätt, jag älskar min utbildning men på senaste tiden har ALLT varit så otrsukturerat och oklart, och självklart har vi elever blivit drabbade. Känns som att klassen gemensamt håller på att gå in i den berömda väggen.
Men nu klarar det lite mer iaf! Och jag är tillbaka!! Lovar!!

Hade årets typ finaste dag idag också!


Så jag och en vän satte oss på Bryggan, ett café för att skriva på vårt projekt och få en massa solljus. Så himla skönt med miljöombyte ibland.

Jag käkade en spenatsoppa som var så god! Borde äta soppa mer. Älskar ju det.

Sen så gick jag til len cykelverkstad för att låna en tång. Alltså... Allt ska j uslltid hända mig så för någin dag sedan så bröt jag sönder min cykelnyckel i nyckelhålet när jag skulle låsa upp den. Så nyckeln satt fasst i låset, låset satt fast runt däcket på hjulet och som i sin tur satt fast i en sån järngrej som sitter fast i marken. Ja ni hajar ju problematiken. Fick även en underlig blick när jag frågade vilka verktyg man behövde för att bryta upp ett cykellås.


Hur som, väl hemma så bestämde jag mig för att ta tag i löpningen igen.
Pratade nämligen med min klasskompis odag om olika lopp och saker man kan göra och träning. Och så berättade jag om min stora dröm att genomföra ett triathlon. När vi hade snackat om det så blev jag aspeppad! och jag vet ju själv att jag inte kommer någonstans närmare det genom stt inte öva.
Så idag sprang jag. Och jag sprang längre än vad jag trodde, på en skittid visserligen och jag var förbannad hela sista biten. Men jag tror ilskan blev någon drivkraft till att fortsätta. För allt jag kunde tänka på var hur jävla mycket jag vill klara av löpning.


Men nu är det gjort!! Jag SKA springa 3/ggr i veckan. Jag ska det!!! Kommer publicera här varje gång för att inte kunna smita undan!!!

Likes

Comments


Jag läste klart ännu en 600-sidors berättelse, för vilken i ordningen vet jag inte, men alltid samma känsla efter. Lilla klumpen i magen. Det vackraste vi har är ord och jag känner mig tacksam över att jag få ta del av skickliga författares förmåga att göra ord till meningar vi inte kan slita oss ifrån. Vilket kanske egentligen är en självklarhet.

Vilka är era favoritböcker? Kan ni tipsa om någon?
Min är Dostojevskij's Brott och Straff.


/h

Likes

Comments

hannahsv_@hannahsv_