View tracker



"I remained too much inside my head and ended up losing my mind"

- Edgar Allan Poe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker



jag lever i någon inre konflikt mellan den jag är och den jag vill vara. för mycket i huvudet just nu. ont i tankarna.
hur balanserar jag livet mellan att vara student och lägga all min tid på studierna, mdn samtidigt vara en person? Hinna med allt man ska som människa. Alltså jag vet ju att jag kan. Men jag har bara konstant ångest så fort jag inte sitter med mina papper eller med datorn.
hur lär man sig att balansera det?

  • 72 readers

Likes

Comments

View tracker



favoritfärgerna häromdagen. på årets slaskigaste dag, typ.

  • 103 readers

Likes

Comments


God kväll (?)
Igår skickade jag in två skoluppgifter som varit vääärldens tyngd på mina axlar. Så igår somnade jag runt 20:30 och vaknade runt nio idag. Knappt utmattad!
Hur som så pluggade jag fysik i förmiddags till Emilie ringde och undrade om vi skulle gå en PW. Välförtjänt avbrott och sedan lyssnde jag på p3 dokumentär om fallet Bobby. Har lyssnat på det innan fast i mordpodden. Gör ont i hela mig när barn far illa.
Bobby hade varit typ lika gammal som mig om detta aldrig hade hänt. Sticker i hjärtat.



Sen när jag kom hem hade jag fått en avi om att ett paket hade kommit. Älskar "Till Hannah, från Hannah"-presenter.

Och där i, bland mycket annat låg dessa sammetsbyxor. Alltså hur snygga? Och sen dragkedjan nere vid benet och klackar på det. Äntligen kan även dessa taxben få lite längd.

  • 148 readers

Likes

Comments



I lördagsnatt på en bar, lite väl berusad så satt jag och pratade sport och favoritlag med en man. Och så frågade han varför jag älskade det lag som jag gör.

Och alltså man beskriver ju lite tafatt olika egenskaper och upplevelser och känslor man haft med/till laget.
Ungefär som man gör med en människa.
Men det låter ju ändå inte äkta det jag sitter och säger. Det låter hackigt och jag får inte fram de ord som jag vill säga, jag kan inte beskriva de känslor som är inom mig.

Och jag tror, eller det slog mig där 02:12 där vi satt och pratade, att kärlek är mycket större än oss. Det är så mycket större än vårt förstånd. Kärleken till någon/något överskriver vår fattningsförmåga till den grad att vi istället står som fån och inte förstår någonting. Jag förstår inte hur eller varför jag älskar denna/detta. Men jag bara gör det. Och så blir man lite yr för hjärnan inte pallar med trycket.

så tänker jag mig att det är i alla fall.
men sen är jag som ni alla vet ingen love guru. vad/hur tänker ni? har ni några invändningar på kärlek? skulle gärna vilja veta i så fall.

  • 180 readers

Likes

Comments



Alltså, stilförebild nr 1 hos mig är Victoria Beckham. Utan att tveka.
Älskar verkligen hur hon får casual att framstå som bekvämt och avslappnat. Hon utstrålar sån självsäkerhet med sin stil och den är så enkel så det är svårt att avgöra om hon bara slitit på sig något, för att hela hennes garderob går i hand med varandra, eller om hon faktiskt ägnat tid bakom sin outfits.
Oavsett vad, så tycker jag om det enkla och maskulina i hennes kläder. Fast med en touche av tvärelegant kvinna. Vill fylla hela min garderob med kostymbyxor och klackar. Jättebra att springa runt i skolan med. Menmen..

Likes

Comments

Hej hörni,


By now kan ni ju sluta lita på mitt "jag ska bli bättre på det här" för det är ju något jag bryter varje gång, haha. Tyvärr. Man kan ju tro att sätta sig ner i 5 min och skriva om något helt oväsentligt inte kan ta så mycket energi, men det gör de. Kan inte minnas att jag var såhär slutpumpad av skolan i gymnasiet. Jag är absolut inte skoltrött, utan bara.. hjärnan är avdomnad när jag lämnar skolområdet.
Tror det har med att göra att detta är så viktigt för mig, jag vill detta så mycket och då tar det upp hela min värld på ett helt annat sätt.


Jag var föresten i Karlskrona i helgen för första gången sen jag flyttade därifrån. Jättekonstig känsla.
Självklart var det ju magiskt att träffa familj och vänner och att äta HEMLAGAD MAT!!!!
Men det var en stor omställning att komma dit och jag kändes verkligen som att jag bara var och hälsade på. Kändes inte hemma alls. Och jag sa även till en kompis i telefon idag att det "var skönt att komma hem till verkligheten igår" Och helt sådär kallar jag Jönköping för "hemma" helt omedvetet.
Hemma är ju liksom inte där vänner och familj är alltid, utan hemma är där man kan slappna av.


så, ville bara säga att läget är under kontroll och att jag finns. Vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments






"We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone."

  • 226 readers

Likes

Comments


Okej,

Jag vet att jag har gjort det här förr, men jag vill ändå bara påpeka att jag inte alls är den pyssliga och påhittiga typen, alls. MEN, jag är uttråkad och har massvis att göra. Och då brukar jag göra annat. Denna gången fick mitt laptopbord från IKEA falla offer för mina infall. 

Hur som, jag la marmorplast på glasskivan på mitt annars så tråkiga bord. Och det blev verkligen helt okej. Vill också passa på att säga att det inte är min idé, utan jag snodde det från pinterest. 
Det enda som återstår att göra nu är att byta ut alla ljuskällor i lägenheten till något kallare. Ser ni hur de varma/gula ljuset gör att marmorplasten ser smutsig och ovårdad ut? BLÄ. 

Men summan av kalaset då? 
Är det enkelt? Tjaaa, jag klarade ju av det. Prisvärt? 199kr för bordet, som förövrigt heter Vittsjö. Och 79kr för plasten. Men eftersom jag redan hade allting hemma så höll sig studentbudgeten i balans.


Nu ska jag hitta på något annat att göra för att undvika min To-do-lista. 
Trevlig kväll på er goingar!


x





Likes

Comments

  • 262 readers

Likes

Comments

hannahsv_@hannahsv_