View trackerdenna, mina vänner är favoriten i sminkväskan.
Det är highlightern från himlen och går under namnet soft&gentle. Ganska saftigt pris på cirkus 300 men den livar upp hela ansiktet, och för mig håller den i ett år.

trevlig kväll!

  • 13 readers

Likes

Comments"du är bäst, du vet det va? BÄST"

  • 13 readers

Likes

Commentshej raringar,
har haft en heldag i göteborg med två hjärtevärmare. ni vet en sån dag där man får träningsvärk av all shopping och ens återhämtning blir vin.

trevlig kväll❤️

  • 27 readers

Likes

Comments/h

  • 46 readers

Likes

Comments

Alltså idag!!!

Började med att gå till optikern för syntest och tydligen matchar inte mina glasögon alls den synen jag had nu, utan den har blivit ännu sämre. Trodde inte det va möjligt!
Börjar typ bli orolig för mig själv, hur ska min syn sluta liksom? Vill gärna inte va blind till 25-årsdagen.

Så jag beställde iaf två par nya bågar med rätt styrka i. Svinnöjd!

Sen löpte jag iväg och fixade naglarna för första gången i mitt liv (!!!) Är så nöjd. Finns inget som jag tycker är så snyggt som klassiskt röda naglar. Enkelt vinner ALLTID. Dock är jag väldigt ovan och det blen liksom ett träningspass att ta sig ur jeansen innan.

Men jag körde ett hattrick tom! Gick till frissan och klippte samt färgade håret. Klippte bort massor så är typ korthårig?
Och jag hade typ tankar om att bli lite ljusare men efter diakussioner med frisören, som var väldigt ärlig och kunnig inom färg, så blev jag ist mörkare ån någonsin! TRIVS!

Däremot får ni inte se någon bild på håret pga har SÅ dålig hy just nu ocg vill inte visa den.
Har ni föresten tips på BÄSTA hudvården, skriv gärna!!

många kramar,

  • 77 readers

Likes

Comments

View trackerRaringar!
Hur är läget med er?

Idag har jag bockat av en massa på listan, jag har varit hos banken och löst lite saker med mina försäkringar. Sen bokade jag in både tid hos optikern och för att fixa naglarna, ser fram emot det!! Ska skaffa mig ett par riktigt snygga glasögon, behöver det då mina biblotikarebrillor är lite, ute.
Sen har jag också tränat och nu ska jag snart hänga med ett par goa brudar!

Och juste, kolla vad jag har fått för mysigt på posten. kramFör övrigt, har ni lyssnat på Waking up? Det är ett soundtrack från filmen Lone Survivor. Lyssna på låten och kolla på filmen!

  • 138 readers

Likes

Comments


Häromdagen fick jag denna kommentaren; "Hej! Kan inte du skriva om ett typiskt pass på gymmet när du kör rumpa/ben? Från uppvärmning till det sista:) Behöver lite inspo och tycker att din kropp är drömmen! Kram"

Så nu tänkte jag besvara den, på mitt allra ärligast sätt.

Varje år, sen jag faktiskt började träna så har mitt nyårslöfte varit "att komma i form.. på RIKTIGT denna gången!!!" Inte en chans att jag ska få låta mig själv finna mig i den typ jag har nu. Det har inte funnits. Och sen har jag alltid haft en relativt jämn balansgång mellan träning och kost, men doppat så många gånger och avskytt mig själv så många gånger, tyckt att jag har varit helt jävla värdelös så många gånger. Vidrigast på planeten. Så många gånger.

Men i år tänker jag inte göra så mot mig själv, jag kommer inte utsätta mig för plågeri av psyket på det sättet. Självklart vill jag alltid bli bättre och jag vill alltid ha god inställning till träning och hälsa. Då jag vet att så många har följt mig och mina ord i så många år. Men jag har inte alltid det. Jag har stått vänd bort från speglarna på gymmet bara för att slippa se mig jälv, jag har åkt hem för att slippa se mig själv och framförallt så har jag alltid tittat ner i handfatet när jag har borstat tänderna, för att slippa se mig själv.

Däremot har jag alltid förr eller senare kommit till insikt om att felet sitter i huvudet och det är de jag måste jobba på. Och att inget gympass i världen är lika tungt som att göra den omställningen och inställningen i huvudet. Och jag vet inte hur många gånger jag har bloggat och uppmuntrat folk till att hela tiden älska sig själva och låta sig själva äta lite vad de vill. För jag vet hur skadlig jag har varit mot mig själv. Och jag vet hur mycket av skallen som krävs, för att man ska pusha sig vidare när ens drömresultat inte faller ner i handen på en.

Och där vill jag skrika rakt ut, skillnaden på att pusha sig själv och pressa sig själv. Pushar jag mig själv, så låter det du kan det här, du klarar det, kom igen medan om jag pressar mig själv så är det mer i form av du ska göra detta, du ska klara detta. Och så lir plötsligt besvikelsen i plural när man inte klarar det. Inställning igen, right?

Och jag fattar också att jag blankt har undvikit din verkliga fråga, om hur jag utför ett benpass. Men jag ska vara ärlig jag vet typ inte själv. Men det som har format mig är att inga benpass är det andra likt. Jag har gått från att träna tungt och bara köra tunga övningar, så därför har jag en bra grundstyrka. Men idag vet jag inte om jag skulle klara ett tungt pass eftersom jag oftast kör korta intensiva plyopass där jag mestadels använder mig av kroppsvikt eller lättare vikter me många repetitioner. För att få en mer "pumpande" känsla. Men som sagt, det är en djungel där ute och jag kan tycka det är svårt att sätta en standard för hur man ska utöva ett benpass då grundtanken och det enda som verkligen funkar för alla i längden är att man ska TYCKA OM DET MAN GÖR. Och bara för att jag håller på och trivs med en viss sorts träning så passar det kanske inte den andra. Så bara gräv, leta, testa dig fram utgå från hur du känner efter ett pass. Trött? Ja bra, helt ok pass. Slutkörd men så taggad att du vill välta ett skåp i omklädningsrummet? BRA då har du kommit en it på vägen att hitta dig själv.

Och jag vill inte göra dig som skrev kommentaren besviken, genom att inte svara på din fråga. Jag vill bara att du ska veta att inspon du söker, finner du inte i övningar. Utan den finner du i att motivera dig själv. Du är din egna motivationskälla och endast du kan göra vad som är bäst för dig.

Jag är heller inte expert eller ens medveten om vad som är bästa möjliga benpasset, eller träningen överlag. Men jag hörbara massa känslor och tankar kring det. Det är bara mina tankar och känslor, som jag i dagsläget, kan dela med mig av när det kommer till just träning.

Och rätt att jag blir tacksam och börjar rodna när jag får berömmelse om min kropp så blir jag också kritisk och börjar granska mig själv. Pekar ut alla mina fel. "jag är den enda som får pösmage när jag sätter mig ner!" Nej? "jag är den enda vars lår går ihop!" Nej? "jag är den enda med celluliter!" Nej? Och det är där jag tänker lägga min främsta träning i år. I att jag är såhär. Och jag är skitjävlabra som det. Och att faktiskt bli jättebra på att vara mig själv. Du också!

För visst svider det att lägga upp bilder på sig själv. Visst är man livrädd för vilka som kollar, vilka som i tystnad hånar och vilka som kommenterar. Visst är man rädd för vad andra ska tycka och tänka. Men det handlar om en själv. Om mig. Och för dig om dig. Inget annat.
Här Är två bilder på mig när jag har känt mig på topp med mig själv. Fantastiskt!!!Och här är en bild på mig tagen ikväll! med mina celluliter! som faktiskt alltid funnits under träningtightsen RÄTT ATT JAG HAR VARIT NÖJD MED MIG SJÄLV!!!

Också fantastiskt!!

Likes

Comments


Hej hörni! I förmiddags stormade jag, bokstavligen, bort till pillan för en gofrukost.
Så nu sitter jag mätt och belåten och låter kaffet värma mig innifrån. FÖR kallt idag.

Stanna inne, klä på er mysisar och kryp ner under täcket. Det är ett krav, typ.

  • 153 readers

Likes

Comments

för kallt - fortfarande.

  • 209 readers

Likes

Commentsalltså, jag har inte beställt denna kylan. och definitivt inte snön.
hade velat åka hemm ill Jönköping men totalvägrar 3 tågbyten i snökaos och en massa minusgrader.

sen är det något fel på pannan hos mamma så vi har hela 14 grader här. Dagens outfit? pyjamas, tubsockar, ullskor och morgonrock.
så just nu underhåller jag mig med tända ljus, te i flera liter, bloggar och lite skolfix. kram

  • 181 readers

Likes

Comments

hannahsv_@hannahsv_