Okej,

Jag vet att jag har gjort det här förr, men jag vill ändå bara påpeka att jag inte alls är den pyssliga och påhittiga typen, alls. MEN, jag är uttråkad och har massvis att göra. Och då brukar jag göra annat. Denna gången fick mitt laptopbord från IKEA falla offer för mina infall. 

Hur som, jag la marmorplast på glasskivan på mitt annars så tråkiga bord. Och det blev verkligen helt okej. Vill också passa på att säga att det inte är min idé, utan jag snodde det från pinterest. 
Det enda som återstår att göra nu är att byta ut alla ljuskällor i lägenheten till något kallare. Ser ni hur de varma/gula ljuset gör att marmorplasten ser smutsig och ovårdad ut? BLÄ. 

Men summan av kalaset då? 
Är det enkelt? Tjaaa, jag klarade ju av det. Prisvärt? 199kr för bordet, som förövrigt heter Vittsjö. Och 79kr för plasten. Men eftersom jag redan hade allting hemma så höll sig studentbudgeten i balans.


Nu ska jag hitta på något annat att göra för att undvika min To-do-lista. 
Trevlig kväll på er goingar!


x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

  • 32 readers

Likes

Comments

Hej goingar!

Vilken start på veckan va?! Började dagen med en redovisning som var den allra sista för kursen, fattar ni! Min första kurs är över! Sen fick jag också resultatet för en av mina labbar som jag gjort, godkänd! Så himla härlig dag.

Kom sen hem och möttas utav två paket också, en vit blus med volangärmar, som ni ser på bilden. Och så även ett nytt skal till fony. BRA dag fär dessa prylar att dimpa ner i brevlådan.

Men sen blev det raka vägen i säng för mig. Har inte sovit ett dugg i natt för de där jävla clownerna. Låg och grät fram tills klockan ringde imorse. Må verkligen så dåligt av dom.
Och jag är liksom inte rädd att de ska komma in i min lägenhet, jag bara kan inte slappna av och blunda. För blundar jag dyker dom upp på näthinnan och vägrar att försvinna.

Och vad är ens grejen med dessa clowner? Är det någon som vet som kan förklara det för mig? Hur har det bara exploderat så snabbt.
Det värsta för mig är att om man möter en sån clown så vet man liksom inte om det är en snorunge som tar tillfället i akt och leka rövare. Eller om det faktiskt är en sjuk människa som äntligen får leva ut sitt jag bakom mask och faktiskt skada folk. Oavsett vad så lär man ju vara skadad för livet ändå. USCH.

  • 92 readers

Likes

Comments..."Experience: that most brutal of teachers. But you learn, my God do you learn.”

Likes

CommentsLördag! Och SOL!
Helt fantastiskt att börja en höstförmiddag med en lång powerwalk.
Lyssnade på den nya säsongen av mordpodden, jag ÄLSKAR den. Så himla bra. Två tjejer tar upp mord som skett i Sverige, i säsong 1 i Småland och säsong 2 i Skåne. Lyssna!
Vad lyssnar ni helst på under morgonrundan?

x

Likes

Comments


Hej på er goingar!

I förgår gjorde jag, vad som nog är ett klassiskt studentmisstag, jag slappnade av. Tänkte att jag har ju läget under kontroll. Min poster är klar, en labbrapport är nästan klar och ja nej, läget är under kontroll. Sen så får vi reda på våra tentadagar och sist på dagen droppar föreläsaren 3 till labbar vi ska göra med tillhörande labbrapporter. Och då åkte stressnivån rakt upp i taket. Jag hade ett litet breakdown i skolan men samlade mig och bara "NU åker du hem och strukturerar upp ditt liv och din pluggning." Och eftersom jag nästan var klar med en labbrapport bestämde jag mig för att den SKA bli klar ikväll.
Så jag satte mig med worddokumentet, slog på en stand up-show i bakggrunden (ÄLSKAR att lyssna på stand up shower när jag pluggar. Det bästa är att man bara behöver lyssna och inte se, så man blir inte distraherad av det. OCH det blir sån lättsam stämning när man pluggar. Sitter och skriver och skrattar i ett. DRÖM!)

Sen bara skrev jag. Och det kändes sååå bra. Texten var sammanhängande och det lät nästan som att jag visste vad jag snackade om! Så den hann jag klart med. 
Sen idag bockade jag av ett labbseminare och skrev ut min poster om ett ljusdesignförslag jag har gjort. Har haft grov ångest över den uppgiften så är SÅ glad att den är klar.


Så, nu har jag fått lätta på mitt lilla plugghjärta och tar därmed en välförtjänt Fredag. Gymmet nästa! Vad ska ni hitta på ikväll?


x

Likes

Comments


Om ni, mot all förmodan, sitter hemma och undrar vad jag gör om dagarna så är det precis detta jag gör. Går in i ett rum med en labbeskrivning i handen, aningen förvirrad och går därifrån med huvudet fullt av ny kunskap och nya sätt att se på saken. Lite klokare varje gång.
Och förstår man inte helt själv så är det alltid någon annan i gruppen som förstår lite bättre och så slår man allas huvuden ihop och det mesta löser sig. Helt fantastiskt.

Igår plöjde jag igenom 5 laborationer och idag gjorde jag klart en poster som jag har haft dödsångest över. Heja plugghannah! Blir så stol över henne. Värst va hon kan!

x

Likes

Comments

Goingar! Nu tar vi helg tycker jag. 

Idag då? Jo va i skolan på min lediga dag och bockade av lite skolgöra från 8-13. Tog sedan en höstpromenad med Emilie och snackade på om allt och inget. Alltså hösten vad du är vacker. Som ett fyrverkeri av färger typ som grand finale på ett superfet konsert. Se bara på bilderna? De är ljuset och de där färgerna möts jag av dagligen. 

Nu väntar tacokväll i den mysigaste utstyrsel jag äger. Trevlig helg mina vänner!


x

Likes

Comments

....after all I've been through. - Joe walsh
spenderar dagen i sängen efter en hård utekväll igår. Gosh, studentlivet är hårt. I skrivande stund kollar jag på criminal minds och tänker att det kunde varit värre. Att man hade kunnat må sämre.

Likes

Comments

hannahsv_ @hannahsv_