Bästa platsen att släppa allt på. Att bara vara och få finna sig själv igen. Om tre dagar sitter jag där igen, äntligen. 🌲❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jakt

Jag skulle ha en sammanhängande semestervecka under sommaren. Det gick sådär, tur jag älskar mitt jobb. Men jag spenderade den iallafall väl i början av veckan. Tog mig ut i skogen tillsammans med Tommy och fick smyga in på ståndskall för Bonzo. Klockrent och man kan inte bli annat än stolt över den hunden. Släppa Stella och leta efter bock. Jag älskar livet i skogen.

Likes

Comments

Fjället

Tredje fjällturen blev tillsammans med Agnes, Amanda 2, Oliver och Robin. En brant, och även den, jobbig tur upp på mullfjället. Men när man får äta mylta, umgås med vänner och se en vacker utsikt försvinner tanken på det jobbiga. Så värt att bestiga branten. Kunde inte spenderat mina lediga dagar från jobbet på ett bättre sätt!

Likes

Comments

Fjället

När man vaknar mitt i natten och inte kan somna om kan man lika väl fortsätta med nästa tur på fjället. Det blev ev kvällstur tillsammans med Agnes, Amanda och Oliver. Även denna tur var något över det vanliga, som alltid i fjället och tillsammans med dom. Kan konstatera att det är väldigt mycket jobbigare att vandra utanför en led vilket jag bara gjort tidigare år, men samtidigt så mycket roligare! Bilderna får tala för sig.

Likes

Comments

Fjället

Long time no see. Tiden springer iväg och jag har inte hunnit med att blogga. Det betyder dock inte att jag inte har gjort massor med roliga saker, snarare tvärt om. Tiden har varit fullspäckat med roliga och härliga saker. Jag tänkte försöka göra några inlägg med några speciella tillfället och få visa alla magiska stunder i vardagen.

Tänkte börja med att dela med mig av fjällvandringen i Tänndalen i våras tillsammans med Julia, Ron och Björn. Bilderna får tala för sig själv och jag behöver nog inte ens säga hur vackert och härligt det var. Vattenfall, fjälltoppar, renar, fint väder och trevligt sällskap. Allt man kan begära. Att jag sedan kom hem och vaknade med halsfluss och feber på söndag natt var en annan historia, men det var det värt!


Likes

Comments