När man har saker att göra konstant värderar man de stunder man har då man bara kan njuta. Det är viktigt att komma ihåg och le. Tillåta sig själv att vara lycklig. Jag har mycket att vara tacksam över, och för det, ska jag skratta mig lycklig!

Imorgon tar jag med mig Stella och tentaplugget och installerar mig i stugan. Bara hon och jag. Som det behövs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bästa platsen att släppa allt på. Att bara vara och få finna sig själv igen. Om tre dagar sitter jag där igen, äntligen. 🌲❤

Likes

Comments

Jakt

Jag skulle ha en sammanhängande semestervecka under sommaren. Det gick sådär, tur jag älskar mitt jobb. Men jag spenderade den iallafall väl i början av veckan. Tog mig ut i skogen tillsammans med Tommy och fick smyga in på ståndskall för Bonzo. Klockrent och man kan inte bli annat än stolt över den hunden. Släppa Stella och leta efter bock. Jag älskar livet i skogen.

Likes

Comments

Fjället

Tredje fjällturen blev tillsammans med Agnes, Amanda 2, Oliver och Robin. En brant, och även den, jobbig tur upp på mullfjället. Men när man får äta mylta, umgås med vänner och se en vacker utsikt försvinner tanken på det jobbiga. Så värt att bestiga branten. Kunde inte spenderat mina lediga dagar från jobbet på ett bättre sätt!

Likes

Comments

Fjället

När man vaknar mitt i natten och inte kan somna om kan man lika väl fortsätta med nästa tur på fjället. Det blev ev kvällstur tillsammans med Agnes, Amanda och Oliver. Även denna tur var något över det vanliga, som alltid i fjället och tillsammans med dom. Kan konstatera att det är väldigt mycket jobbigare att vandra utanför en led vilket jag bara gjort tidigare år, men samtidigt så mycket roligare! Bilderna får tala för sig.

Likes

Comments