Header

Mina nya bästavänner, Ipren och nässprey.
Har varit sjuk nu i cirka 1månad till och från. Började efter studentveckan och har inte försvunnit efter det. Blir "frisk" i några dagar sen blir jag sjuk igen.

Idag ska jag jobba, ett kortpass på fyra timmar. Har känt mig extremt hängig idag. Nyst 24/7 och även blivit hes igen. Somnar hela tiden och dåligt blodsocker. Men måste testa jobba har varit hemma 3dar från jobbet nu. Får se om det blir värre av det men måste testa. Har ju Dylan med mig till jobbet som support.

Ari fick ju som sagt kiropraktik igår (säger man så? Kiropraktik?) vilodag till Tisdag så inte roligt från stall delen.

Imorgon ska jag och Julia hämta en kattunge som ska flytta in i stallet. Ska försöka ta ett par bilder på den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Transporteringen gick bra till slut med lite musli. Men avstod ifrån att åka till ridklubben då han vart uppstressad av transporteringen i början. Red ett pass på banan hemma istället och det gick faktiskt bra. Tränade på galoppombyten och i traven på halv halter, avslutade med skritt på ängen med Meja&Cosmos.

Kiropraktorn var även ut och han satt fast lite grann i vänster sidan. Får se om det blir nå bättre nudå, han ska först vila lite sen igångsättning.

Likes

Comments

Kiropraktor, transportering och miljöträning står på dagens schema. Inte den ordningen, tror ni fattar.

Ari har haft det väldigt svårt att gå själv i exempelvis skogen samt bara gå fram/tillbaka med mig på ryggen till banan. Med andra hästar går det bra och han är lugn. Men på tävlingar går det ej att följa efter andra hästar. Därför tänkte jag testa & se hur han reagerar på att åka till ÄRK som är en typisk tävlingsplats. Stor anläggning med lite allt möjligt. Just nu är det väldigt lugnt där när folk har semester och hästar är på bete. Ser det som en fördel då han får lära sig med en lugn omgivning från början.

Har absolut ingen aning om hur han kommer reagera men det återstår att se.

Klockan 13,00 kommer kiropraktorn och kollar igenom några hästar i stallet samt Ari. Han känns stel och ej arbetsvillig i vänster varvet och jag vill veta varför.. har hört mycket gott om denna kiropraktor så få väll se då vad han säger!

Uppdaterar er senare i EM.

Likes

Comments

Jag är tillbaka.
Dags för en ny start. För mycket bilder, för mycket känslor på förra bloggen. Behövde en ny, en helt ny start.

För er som följer mig på sociala medier så har ni säkert sätt att jag skaffat en ny häst. Kommer skriva lite info om honom här nedanför.

Ari Behn, Valack född 2006.
Efter Lux Z. Hopphäst, men även utbildad upp till LA dressyr.

Tanken är att hopp tävla men även starta dressyr. Som jag lärt mig nu så vet man aldrig vad som händer så tänker inte skriva några framtida mål utan tar allt som det kommer.

Likes

Comments