På ditt skrivbord?

Min iMac! Sitter här ofta. Har också en del skrivblock i skrivbordslådan, där skriver jag allt mellan himmel och jord.


Under din säng?

Ett hockeyspel. L fick det på jobbet, det mest onödiga i vårt hem...


Bakom din kylskåpsdörr?

Laktosfri mjölk, kvarg och väldigt mycket ägg!


Vid sidan av ditt handfat?

Alltså bredvid handfatet? Där står toaletten på ena sidan och badkaret på andra sidan.


Högst upp i din bokhylla?

Vi har faktiskt inte någon bokhylla, däremot har vi en hel del böcker, men dom står på en hylla i klädkammaren.


Framför näsan på dig?

Antingen kunder på jobbet, vikter på gymmet eller datorn när jag är hemma!😉


I dina tankar?

Vad finns inte i mina tankar?! Min hjärna går på högvarv hela tiden och jag hinner inte med i mina egna tankar!


Likes

Comments

Gud vad glad och pigg man känner sig när man kollar ut och ser solen lysa uppe på den fina ljusblå himmelen.

Godmorgon förresten! Har vart vaken med tuppen idag och åkte iväg till gymmet för att köra 45 min konditionspass. Kändes väldigt skönt att faktiskt ha det gjort så tidigt. Speciellt när man ska iväg och jobba kväll och slutar 22. Då har man hela dagen innan att vila och fixa hemma innan man måste åka.

Häromdagen när jag satt och kollade efter en film att se på dreamfilm så hittade jag en serie jag tänkte börja kolla på, och idag gjorde jag det. Serien heter Ransom och tycker den var riktigt bra, har bara sett avsnitt men den verkade väldigt intressant.

Såhär står det om den på IMDb :
Ransom is inspired by the professional experiences of crisis negotiator Laurent Combalbert who with his partner, Marwan Mery, are among the top negotiators in the world. Together, they travel around the globe to help multinational corporations and governmental agencies with complex negotiations and conflict resolution.

Likes

Comments

Godmorgon! Sovit gott? Jag själv har sovit väldigt gott, vaka dock kl 5 imorse så blev inte så mycket sömn. Ska alldeles strax till jobbet.

Under tiden som jag nu sitter och skriver det här äter jag frukost och idag blev det en kvarg från Lindahls med smak av Halloncheesecake, och den är så jääkla god verkligen! Inte ätit den innan så blev verkligen glad och positivt överraskad.

Men nu måste jag sticka iväg för att borsta tänderna och sedan sticka iväg till bussen, vi hörs efter jobbet sedan.

Likes

Comments

Hej, tänkte skriva ett snabbt inlägg innan vi drar iväg till gymmet. Fick idag hem en beställning från Fitnessguru som jag beställde i torsdagskväll. Har testat Fitnessgurus produkter en gång tidigare, för ca 4 år sedan, precis när jag började gymma och då hade jag äng svårare för proteinpulver osv och gillade då inte deras produkter. Men saker ändras och tänkte att denna gång så kör jag på ett säkert kort med smak av choklad. Ha ni testat deras grejer? Vad tycker/tyckte ni om deras produkter?

Detta innehöll iallafall paketet:

Från vänster till höger: fettförbränningskapslar, både för dag och natt, proteinpulver med smak av choklad och hasselnöt, bars, ett 12-pack med 4 olika smaker, har redan testat karamell och chocolate chip cookies, och karamell var såå god! 0,4 gram socker, så bra! Efter det är det två paket med proteinpannkakspulver och en hasselnötskräm, PWO med smak av MOJITO?!?! (ska testa den nu till träningen) och Aminosyror med smak av äpple (även den ska jag testa nu till träningen).

Likes

Comments