View tracker

Nu är julen här på riktigt. Granen är inne och klädd, tomtarna står framför, paketen är på plats och ljusen är tända. Det är så himla mysigt. *Jag älskar verkligen julen och allt blir verkligen på riktigt när granen är inne. 

Egentligen skulle den komma in andra advent, vilket BRUKAR vara runt Lucia, men i år var ju andra advent väldigt tidigt och det kom jag på först någon dag efteråt. 

Vi har i år en kungsgran och den beställde vi från Smålandsgran. Vi beställde där redan förra året för att vi var utomlands och kom hem 19 december. Det är verkligen så himla smidigt! DETTA ÄR INTE REKLAM.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon och god förmiddag!
Inläggen och jag har verkligen lyst med sin frånvaro här på bloggen, och jag är ledsen för det. Men har verkligen haft fullt upp. Som jag berättade i fredags eller i torsdags så skulle min familj komma upp på besök över helgen, och det var dom. Jag valde då att lägga all fokus på dom. Men jag tänkte lägga upp ett inlägg senare om hur helgen var och vad vi gjorde med massa bilder.

Just nu sitter jag inne vid mitt skrivbord och har precis käkat lite lunch och kollat på de två senaste avsnitten av Jane the Virgin.

Till lunch blev det en omelett gjord på tre ägg, ett par ostskivor, vatten och lite kryddor. Tycker faktiskt att den blev väldigt god trots att den vart så enkel. Till det värmde jag en liten mugg glögg med alkoholfri glögg med smak av äpple och rabarber som jag köpte när vi var på IKEA förra helgen. Tyckte faktiskt att den var väldigt god, och kan verkligen rekommendera den!

Köpte dessa små söta glöggmuggar på ICA igår, då det var specialpris. Det kanske är mysigare med små tomtar på nu till julen. Men eftersom man inte dricker hela året tänkte jag ta några neutrala som man kan använda året runt och som man kan ha olika saker i, som nu ill julen kan man ha glögg, men man kan ju också baka små mugcakes eller pannacotta eller liknande i.

Likes

Comments

View tracker

För mig som har hjärtat dunkande för det rödvita laget ifrån norra London så är detta en bra dag. Stefan Schwarz, en Arsenal legendar, har släppt sin självbiografi och den är nu min. Började läsa den direkt när jag igår satte mig på bussen hem från jobbet. Och början har vart så bra.

För mig som har väldigt svårt att fastna för böcker, har läst 3 böcker sedan 2011 varav två av dom böcker om fotboll, så var detta en väldigt bra bok. De få böcker som faktiskt tar tag i mitt intresse är om fotboll.

Så denna bok är ett tips både till dig själv eller någon annan som är fotbollsintresserad antingen i julklapp eller bara en vardaglig överraskning.
Boken heter "De kallade mig Gud" och handlar om Stefan Schwarz karriär och liv i allmänhet.

Likes

Comments

1. Se ett Londonderby! Arsenal - Tottenham eller Arsenal - Chelsea

2. Bo i mitt drömhus

3. Besöka Maldiverna

4. Åka på roadtrip genom USA

5. Köpa en Pomeranian

6. Ha ett drömbröllop med stor efterfest

7. Skaffa en familj

8. Besöka Paris

9. Backpacka i Asien

10. Att bjuda med hela familjen på en resa

Likes

Comments

Hejsan!
Hur har er dag varit? Jag hoppas den har varit bra. Min har varit bra. Förutom det som hände imorse. Har jobbat och hunnit vart på Systembolaget på vägen hem för att köpa hem en chokladglögg som min mamma ville ha. Hon säger att det ska vara väldigt gott med chokladglögg, jag själv har aldrig testat men någon gång ska väl vara den första, eller vad säger ni? Har någon av er smakat på chokladglögg? Isåfall vad tycker ni? Är det gott?

Köpte ju även ett tre-pack alkoholfri glögg när vi var på IKEA, tänkte att det kunde vara kul och testa då jag tyckte det lät som en kul blandning.

Tänkte försöka hinna fixa några inlägg nu innan familjen kommer så att jag kan ha all fokus på dom när dom väl är här uppe! Kommer däremot att kunna göra några inlägg om det vi gör på dagarna, bland annat så planerar vi ju att åka till Skansen imorgon för julmarknaden som dom har där under julen. Så hoppas det kommer lite snö inatt så att det är vitt och fint när vi ska dit. Vi ska ju också julbaka imorgon och på söndag, så det kommer jag ju ta kort på och berätta mer om här på bloggen, såklart!

Likes

Comments