Som jag skrev imorse så var det hoppträning på schemat idag.

Vi hoppade kombination med 3 hinder, kombination med 2 hinder och 2 travbommar emellan och sen 2 vanliga räcken. Jag tyckte att Mira skötte sig väldigt bra idag. Hon var pigg och framåt och hoppade ordentligt. Det är riktigt roligt att rida henne när hon är såhär. Sen kanske det inte såg så bra ut men för mig är det känslan som räknas. Det hade kvittat om hon hade rivit alla hinder så hade det fortfarande känts bra, riktigt nöjd är jag!

En liten filmsnutt från idag.

https://www.instagram.com/p/BNRnownjKK0/?taken-by=hannahrylander


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

... nej kanske inte riktigt.

Men iallafall, godmorgon på er! Idag står det hoppträning i ridhus på schemat. Jag håller tummarna för att Mira är på bra humör och är lite pigg och framåt, men man vet aldrig, hon är ett fux sto hahah ;) Videos på det kommer komma upp på min och en kompis youtube kanal som jag självklart kommer länka här när den är upplagd.

Så nu ska jag snart dra ut till stallet och packa och göra iordning allt. Vi hörss när jag kommer hem!¨


Likes

Comments

Så, nu tänkte jag börja blogga igen. Har tidigare haft blogg på spotlife men kände att jag ville testa något nytt. Har iof haft blogg på nouw flörut också men det var ett tag sen. Så därför bestämde jag mig för att blogga här på nouw istället.

Vem är jag då? Jo Hannah heter jag och mitt största intresse är ridning och hästar. Jag har en egen häst som heter Maräng Swiss "Mira" som jag rider western och hoppning med. Jag tänkte inte göra någon jättelång presentation utan jag tror att ni kommer lära känna mig och Mira under tiden som jag blogga.r

Nu drar vi igång!


Likes

Comments