Header

Outfit helt i min smak, ett par söta annorlunda byxor med en enkel tröja & höstig kappa!
Vad tycker ni? Plaggen är från-

Kappa- zara skor- usa byxor- zara tröjan H&M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om du fick 1 rätt att leva på.. vilken rätt skulle du välja?

Jag skulle välja sushi. Tröttnar aldrig på den rätten och finns så många olika sushin så är inte så lätt att tröttna på!
Här är sushin jag åt för några dagar sedan med Kim<3

Likes

Comments

TISDAG- möte kl 11.00, laga matlådor och sen på kvällen kommer saknade Anna hem till mig och ska äta kvällsmat här! Perfekt tisdags kväll!!!

ONSDAG- bara vila för kunna bli helt frisk så snabbt som möjligt, kanske ut & fota inte helt bestämt. Förhoppningvis kommer vår vaktmästare och kollar på våra element. Sen bara ha en myskväll med Kim & kolla PH!

TORSDAG- kanske träffa linn & ta en fika!

FREDAG/ LÖRDAG- inga planer ännu, men kommer alltid upp något roligt! Blir det fint väder så blir det ut & fota såklart! Mer om fredag & lördag om någon dag!

SÖNDAG- ska träffa bästa Anna igen, vi ska gå en PW i kullaberg och bara njuta av söndagen under dagen! Perfekt slut på veckan enligt mig!

Likes

Comments

iPhone 8 har kommit ut och jag vill ha den så gärna.. kamera är helt brutalt bra! Min mobil går i januari så jag har redan bestämt mig för iPhone 8 om dom inte kommer ut med en ännu nyare.. skulle inte vara förvånad direkt haha!
Och denna gången ska jag ha iPhone 8 PLUS! Längtar så efter ny mobil för min mobil vill inte som jag vill riktigt :-(

Likes

Comments

Lovade er bilder på det jag köpte från VS men bilderna försvann från kameran mystiskt så fick ta om bilderna igår.. min kamera spårar verkligen så mitt nästa stora köp kommer bli en kamera.
Fattas 2 par trosor på bilderna för kunde inte hitta dom i städningen igår men här är allt jag hitta!
Bh-n är tooo die fooor<3

Sen min älskade pyjamas i silke <3

Likes

Comments

Igår stod det städning på schemat hos oss! Och tog verkligen hela dagen.. men skönt ha det gjort och älskar när lägenheten är så fin som nu!
På kvällen blev vi bjudna på mat hos Kims föräldrar vilket var så mysigt! Tur vi bor så nära som så man kan ha sånna mysiga kvällar! Vi spelade bingo ( vann inget.. ) åt ryggbiff och hasselbackspotatis med kantarellsås! Wow så gott!

Likes

Comments

Sälja eller slänga?
Så jag föredrar att skänka eller sälja mina kläder billigt istället för att slänga dom.. dom kan gå till användning till många olika saker! Oftast skänker jag mina kläder till myrorna så fattigare barn kan ha dom som dessutom behöver dom mer än en soptunna bara för man är lat? Men mina dyrare & finare saker försöker jag alltid sälja så jag kan köpa något nytt för vem tröttnar inte på gamla kläder?

Hur gör ni? Kram

Likes

Comments

Något jag och pojkvännen vill är att köpa valp och nu när vi passar molly ibland så blir man extra sugen! En hund jag alltid velat ha är en mops/pug vad nu som är rätt namn för denna söta hund!
Så vad är det som hindrar oss? Jo kim tål inte hundar eller djur alls men han tål molly konstigt nog.. så fort vi är med andra hundar så måste han ha astma och det börjar klia på hans kropp, sorgligt nog.

Men vi ska skaffa en mops men först måste han gå igenom tester & gå på sprutor sen får vi hålla tummarna<3

Kolla bara så söt rasen är!!!

Likes

Comments

Hur kan man aldrig tröttna på tacos? Någon mer som är som jag? Varje gång jag äter tacos är det som första gången haha! Denna gången körde jag med lime och guacamole med anans i! Väldigt friskt men behövde en förändring i min tacos ;-)
Såhär såg vår mysiga tacos dejt ut <3

Likes

Comments

Måste bara dela med mig av mina absoluta favorit chips<3
Tryffel chips.. alltså wow så goda! Är ni lyx smalare så är detta verkligen rätt chips! Jag köpte en stor påse för 40kr men man orkar max äta 10 stycken då det är så mäktig smak! Så påsen räcker längre än 1 kväll bara, vilket jag tycker om!

Någon som testat dom innan?

Likes

Comments

Instagram@hannahrossetti