Header

Ligger just nu i soffan och kollar master chef! Älskar detta programmet och få en massa inspiration av olika maträtter!
Sambon är iväg så blir en ensam mysig kväll vilket är skönt. Ska försöka hinna med att ta ett varmt bad också!

KRAM!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

FREDAG - SÖNDAG

Nu på fredag åker jag och sambon upp till Göteborg för er som missat detta. Och denna gången har vi så himla mycket planerat att göra där så vi vet knappt om vi kommer hinna allt men vi ville verkligen ta vara på denna lilla trip ihop och utforska lite mer denna gången! Nedanför ser ni lite val som ni kan rösta fram om vad ni helst vill läsa om på bloggen under helgen, så rösta på!

KRAM!

Likes

Comments

Blivit helt fast för dessa byxorna från Gina tricot! Men vilket par tycker ni är snyggast?
Bild 1 ELLER 2?

Likes

Comments

Jag kan ju säga att jag blev lagom glad när jag vaknade och så en massa snö utanför och snöar än! När det är såhär mycket snö blir jag glad men så fort det blir lite snö så blir det ändå bara slask av det!
Nu hoppas jag bara att snön håller sig till julafton så man kan få en riktig julkänsla i år!

KRAM!

Likes

Comments

Igår gjorde jag ju en röstning där ni fick välja vad ni ville se mer av på min blogg och då röstade det flesta av er på att få veta mer om mig! Så kul faktist<3
Här kommer 7 saker om mig!

1. Jag älskar verkligen laga mat, det är något jag brinner för och älskar skapa tillexempel egna recept här hemma ( som dessutom är populärt hos sambon ). Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar mat och blir enormt taggad på mat haha, ska man ut och äta på helgen så är det typ det enda jag pratar om i en hel vecka haha!

2. Jag blir inte lätt upprörd eller arg men pratar någon ner på mig eller klagar på allt så blir upprörd.

3. Jag älskar inredning, jag går verkligen loco och speciellt i usa när man går i inrednings butiker där.. vill ha allt där och sist jag var där så bestod 80% av väskan utav inredning därifrån haha!

4. Jag är en öppen person, gillar träffa nya vänner och prata med nytt folk. Har väldigt lätt att klicka med människor vilket jag tycker är en stor fördel!

5. Jag tröttnar lätt på materiella saker.. som kläder, skor osv. Använder kläder ofta och sen tröttnar jag och säljer oftast sen köper jag nya. Livet som fashion haha.. nya saker hela tiden!

6. Tycker jag om någon, behöver inte vara kär utan kan vara en vän, då går jag all in på vänskapen eller förhållandet. Jag är noggrann med att ta hand om dom som faktist betyder något i mitt liv för inte många som stannar! Nu menar jag inte att vänner stannar & går efter 2-4 månader men i livet så går man igenom många vänner eller kanske pojkvänner så ta vara på det som är bra!

7. Jag läser dagligen ungefär 10 olika bloggare, allt från foto bloggare till kända till små bloggare! Tar även tips från många olika bloggare och inspireras därifrån!

Likes

Comments

Jag kan knappt fatta att det gått 7 månader sedan jag tog studenten.. var tar tiden iväg? Trodde aldrig att månader skulle flyga förbi så snabbt men jo!
Blir glad av att titta på bilderna sen när jag tog studenten, var en speciell dag för mig & mitt hjärta.. en enorm lättnad att aldrig behöva återvända till den klassen jag hade men också att jag klarade dom åren och hade/ har en framtid framför mig med massa roliga planer!

KRAM!

Likes

Comments

Ingen gillar att få ett nej men att bli nekad och inte få de jobb man verkligen vill ha är det värsta jag vet.. jag har ett jobb så borde inte klaga allt för mycket men på dom 2 senaste månaderna har jag sökt 3 jobb jag verkligen verkligen velat ha och fått nej från alla 3.. ena jobbet trodde jag inte jag skulle få då det var så pass stort men dom andra 2? Tråkigt nog går det tankar i huvudet om vad man kunde gjort bättre men tror tyvärr inte det handlar om det. Får helt enkelt ta det som en lärdom och bli starkare av det.

KRAM!

Likes

Comments

Contains affiliate links

I samarbete med mockberg

Förra veckan fick jag hem en super snygg klocka från Mockberg som då är i ett samarbete med dom!

Jag valde en klocka som heter Elise noir och föll direkt för den när jag såg den. Den är stilren och älskar det silvriga detaljerna men sedan ett svart ur vilket jag tyckte var annorlunda med dö snyggt!

Nedanför ser ni bilder som jag tagit på min klocka men har även taggat alla bilderna som lättare leder er till deras sida och direkt till min klocka som ni kan beställa med en rabattkod jag har åt er! Använd HANNAHROSSETTI som ger er 15% rabatt på deras sida som gäller 1 vecka från och med idag!

Länk till deras sida är HÄR

KRAM

Likes

Comments

Måndag - Torsdag

​​Det blir bara Måndag-Torsdag då från fredag fram till söndag befinner jag mig i göteborg så kommer en röstning imorgon kring vad ni mest vill se när jag är där!


​KRAM!

Likes

Comments

Instagram@hannahrossetti