View tracker

Vardag & Fritid

Min tisdag spenderades med Irma & Thilda. Vi åkte in till stan och gick till Phil's burger. Det var första gången jag åt där och jag var jätte exalterad. Det var väldigt gott men lite dyrt tycker jag, inte riktigt värt det.
Efter det strosade vi runt i stan och kollade lite inne på Urban Outfitters, min favorit affär.
Hade det allmänt mysigt helt enkelt.

Likes

Comments

Vardag & Fritid, Shopping

Första riktiga dagen på sportlovet. Var i stan idag med Claudia & fick med mig hem två par jeans från Hollister, looovveeee!!!

Imorgon ska jag träffa Irma & Thilda, mina lovies, saknar att vara med dem. Så vi drar också in till stan för det är lätt det mysigaste!

P&k

Likes

Comments

Vardag & Fritid, Shopping

Hade en jättemysig eftermiddag igår då jag, Ellie & Linnea drog in till stan en snabbis. Vi köpte en födelsedagspresent till en kompis & gick såklart till Starbucks.
Idag ska jag ta det lugnt hela dagen & sedan ikväll träffa Lisa & Ellie.
Hoppas ni får en bra lördag.

Likes

Comments

Vardag & Fritid

Bara den här dagen kvar och sen har jag en veckas lov. Vet att de flesta som inte bor i Stockholm hade sportlov den här veckan som varit, men jag har alltså nästa vecka. Ska inte göra något speciellt, mest träffa kompisar.

Har ett fysik muntligt prov idag första lektionen. Är väldigt nervös då fysik är inte mitt bästa ämne men vi får hoppas att det går bra.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Vardag & Fritid

Ett leende på en måndag?

Godmorgon, skrev jag just det där, jag är ju lagom trött. Godkväll på er! Hoppas dagen varit bra, det har min. Har pluggat på fysik nu efter skolan & även pratat med Nelly på Skype.
Imorgon ska jag & Ellie shoppa lite smått inför Nellys födelsedag och efter det ska vi på dans. Nu spoilade jag väl hela morgondagens inlägg men men.
Sov gott när det är dags finisar!

Likes

Comments

View tracker

Musik, Vardag & Fritid

JAAAA! Lisa & Oscar till final, så grymma! Tror ärligt talat att Lisa tar hem hela mello iår faktiskt. Älskar henne!
Annars har jag haft en jättemysig kväll med Nelly samt familj.
Vad tyckte ni om mello ikväll?

Likes

Comments

Vardag & Fritid

Brukar normalt vis ha ett stort hat för torsdagar men den här var på något vis inte så dålig. Har dock haft ett prov idag, skulle säga att det gick sådär men vi får se. Har även varit på dansen och vi körde en hel lektion med koreografi och det är ju det roligaste så det var positivt!
Imorgon är det fredag, sååå skönt!

Likes

Comments

Vardag & Fritid

Onsdag, mitten av veckan, en dag närmare fredag. Idag blir en pluggkväll inför religionsprovet imorgon. Har inte pluggat så mycket men känner att jag kan det mesta, så hoppas att det går bra!
I helgen ska jag sova över hos Nelly & vi ska plugga fysik inför tisdag då vi har prov. Uhhh så mycket nu, engelska & svenska också, lagom stress. Men det kommer nog gå bra, får vi hoppas. Ha en bra dag finisar <33

Likes

Comments