Header

Ville försöka dela in ett inlägget i min blogg, men så teknisk är man då inte. Klicka HÄR för att läsa inlägget! Bästa och finaste jag läst på länge.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nytt smink, paletten är från kicks, matt läppstift från Kat von D (obs tar på det på morgon EN gång och ser lika bra ut på kvällen när jag ska lägga mig efter många måltider, hur bra?!) och en mascara från too faced.

Likes

Comments

Hola! Det var ett tag sedan. Nu är iallafall sista tentan för i år skriven och året börjar gå mot sitt slut. Alltså tänkte jag köra på en lite kort sammanfattning av året!

Mat, mat och mat. Började året med massa god mat. Vann en tävling med min gröna smoothie, fick dille på jätte lockigt hår, gjorde en till tatuering.

Massa härliga sommarkvällar, varmare tider och hängde vid Isabellas pool, skrev på papperna till min lägenhet i Kalmar, Mamma o Pappa köpte en sommarstuga.

Dags för midsommar, ännu mer mat och fika stunder, hängde på Svenssons med mamma och pappa, började lägga pengar på svenskt tenn.

Var iväg på äventyr och åkte Zipline, skjuta (lerduvor, såna platta plast saker?) vilket inte var min grej, fick ca 0 poäng, var iväg på roadtrip genom österlen, hade första kräftskivan, firade min birthday.

Flyttade in i min nya lägenhet i Kalmar, började plugga på universitet, hade nollning i 2 veckor, blev kär och fick mitt hjärta krossat, var i Stockholm och kollade på Justin Bieber, lärde känna nya underbara vänner.

Spelade in en film till Halloweensittningen, hade många tacos och bonde söker fru kvällar, var på julmarknad på slottet, bowlade och vinnaren med pris, blev uber blond igen, fick veta att jag har sjukdomen hypertyreos - tabletter i 1,5 - 2 års tid, eller operation, oklart än så länge.

Mitt år kortfattat! Detta året har gett med sig både bra och dåliga stunder, men överlag bra och ett plus i kanten!

xx

Likes

Comments

This is my hair. Som det såg ut efter frissan och sen efter EN dusch. Sämsta jag varit med om. Dom kunde ju fixa eller försöka göra någonting åt med men vill ju inte lämna mitt hår i deras händer igen. Så jag blonderat det hemma istället, är lite gult fortfarande men beställt färgbomb så hoppas den ska kunna rädda det! Vill helst undvika att färga det igen.
Och det där schampoo och balsam jag köpte var sämst. Började klia i håret med en gång. Så känner att jag blivit lurad lite då det också handlar om mycket pengar.
Dom var jätte trevliga där men kommer ALDRIG sätta min fot där igen, nu i efterhand är jag allt annat än nöjd.

Likes

Comments