Header

Idag har jag umgåtts med min ena projektgrupp från kursen originalproduktion! Vi har i projekt att tillverka en tidning, och vi ska göra en mattidning! Så idag har vi träffats för att laga massa mat och ta fina bilder på maten och andra härliga bilder till vår tidning. Nu sitter jag och redigera en del och varvar det med att kolla på bonde söker fru. Puss och kram.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Igår var det black friday, och var ju bara tvungeeen att gå ner till stan med alla andra shopping galna människor. Så efter lunch mötte jag upp Isabella för att gå i lite affärer! Tyckte dock det var relativt dåliga erbjudanden, iallafall där vi handlade. Fick med mig hem en del inredning trots allt men tråkigt nog blev det inte alls bra väl hemma på plats, haha. Så ska lämna tillbaka en del. Kvällen spenderade jag på Möllan med ett gäng för några glas vin och en mojito eller två.
Idag har jag träffat Maja för en lång promenad nere vid havet och en fika i Kallbadhuset efter det, mys! Nu strökollar jag en film på tv:n värvat med inrednings hemsidor på datorn och lite lösgodis från hemmakväll. Puss och kram

Likes

Comments

Är helt kär i "sammets modet"! Både på kläder och inredning, men mest inom inredning måste jag säga. Har precis beställt mörkblåa sammetsgardiner till mina fönster och planera även att beställa en sammets puff (men väntar ivrigt på att priserna ska sättas ner på fredag eftersom det är black friday hehe mvh person med csn) Men asså sammet och guld, huuuuur snyggt? Har aldrig varit en guldperson, men nu börjar jag sakta men säkert ändra min åsikt. Så fint! Puss och kram.

Likes

Comments

Några mobilbilder från de senaste 2 veckorna som får representera höst, höst och höst. Sammanfattningsvis har den senaste dagarna bestått av plugg, och ännu mer plugg varvat med drinkar på Möllan och vin på lilla torg och några vändor på gymmet där emellan. Idag är jag ledig, helt ledig? sjuk känsla. Men ligger i soffan och snorar och har nog kollat på alla filmer med amerikansk fotboll som finns och nu kollar jag på en dokumentärserie om amerikansk fotboll, väldigt oklart. Puss och kram.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Några till förlovningsbilder på Sara och Niklas!

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

I onsdags var jag, Alicia och Catalina och tog en drink eller två på Mästaren Johan! Vilket goals ställe, så fint och mysigt. Tanken var först att vi skulle till Sky baren vid Malmö Live, men var fullt med folk och trångt så vi började gå uppåt mot stan istället och hamnade här! Vilket var 10 av 10.

Likes

Comments

Några förlovnings bilder från i helgen då jag fotade Sara och Niklas! Tog både vid havet och bland höstlöven. Här är några från havet, sötisar.

Måndag och back to school. Var en runda på gymmet imorse, blivit sååå kallt nu att mössan fick åka fram idag. I skolan hade vi en lektion, ett seminarium sen i eftermiddag har jag värvat plugg med tecknade filmer. Puss och kram

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Häromdagen var jag och tjejerna och åt på Vapiano, sååå mysigt! Och gott såklart.
Idag stod skola på schemat mellan 10-17 och av detta var det föreläsning i 4 timmar om Offerkalkyl, vilket kanske inte är min starkaste sida. Snart väntar Wahlgrens Värld och sängen! Puss och kram

Likes

Comments