Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Shoppingen från Stoooockholm. Köpte mig bordsunderlägg på Svenskt Tenn, love them! Klänning och skjorta på Zara, mjukisbrallor från Gina, svarta och blå jeans från Zara (hittade ett par som var perfekta i längden, för en som är kort får dom alltså 10 av 10) Regnjacka från lager 157, nagellack från Gina och shoooooes från Skopunkten!

Likes

Comments

Några få bilder från helgen i Stockholm, glömde bort att jag hade kameran med mig så blev tyvärr inte så många.
xx

Likes

Comments

​Spenderade helgen i Stockholm! Shopping, god mat och kollade på Justin Bieber! En liten film därifrån, dock fick jag inte ta med kameran in på Juuuustin, lite synd. Men here you go!

Likes

Comments

Hola! Igår var det skola mellan 13-15, efter det var jag och tjejerna på gymmet och tränade! På kvällen blev det myskväll hos moi. Kollade på "Bonde söker fru" haha och "Singellivet" och hämtade mat, gotte.
xx 

Likes

Comments

Paus i pluggandet med fruktsallad, mummaaa.

Likes

Comments

Blev kär i den lilla parfymflaskan jag fick och var tvungen att köpa den större. LOVE. Tips, tips, tips!

Likes

Comments

​Stylade om lite vid sänghörnan och tycker det blev så mycket bättre, nöjd!

Likes

Comments

​Hola! Igår kväll var jag och tjejerna ute och gick en runda aka gick till Ica och handlade mat i vanlig ordning. Idag var det skola 10-12 då vi började med delkurs 2 och fick uppgifterna till hemtentan. Efter var vi en snabbis på stan. Tänkte börja läsa lite i böckerna i eftermiddag men har inte riktigt blivit av ännu.. haha. Men ska försöka sätta mig lite nu! 
xx

Likes

Comments

​Älskar butiken Rituals! Köpte mig ett skrubb som gör huden jätte len, sen doftpinnar att sätta i lägenheten. Fick parfymer på köpet och den ena luktar sååå gott.

Likes

Comments