​Snyggis-Lily!

Hej fredag! Hej bloggen jag har glömt att uppdatera hehe... Har haft fullt upp med att försöka vara aktiv på universitetet, hänga med vänner och träna nu då jag är frisk. Nu är jag tillbaka i Åbo, ska spela ett gig ikväll med mitt band, försöka få skrivet på kandin och träffa vänner! Ganska basic veckoslut med mycket program, ser framemot det! Är riktigt sugen på att dansa också, så kanske det blir av imorgon, hoppas!

Ha en bra helg allihop!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Lite lagom provocerande bild. Och nej jag röker inte själv och rekommenderar det inte men attan så charmigt det kan se ut...

Fredag igen! Veckan swishade förbi, mest för att jag var sjuk från måndag till torsdag, känner mig fortfarande lite krasslig. Sitter i skrivande stund i bussen påväg mot Åbo var jag kommer tillbringa helgen. Lite familj och kompisar, ost&vin, en inflyttningsfest och kandidatskrivning står på schemat. Idag har jag också kind of lovat mig själv och en kompis att pierca örat. Men jag är så nervös för det så får se hur det går hehe..

Ha en skön helg allihopa!

Likes

Comments

Jag tror det är dags för mig att besöka optikern, har nämligen inte varit på syngranskning sedan jag minns inte när. Tror jag kan behöva en aning starkare glasögon (eller kontaktlinser, som jag för det mesta använder). Dock skulle det inte sitta fel med ett par nya glasögon heller, då man ser hur snyggt det är på Jeanne Damas. Kanske dags att skippa kontaktlinserna denna höst?

Likes

Comments

Under mina tre dagar som sjukling har jag haft tid att (än en gång) läsa boken "How To Be Parisian" som är skriven av fyra franska kvinnor, bl.a Caroline De Maigret. På något sätt finner jag den så inspirerande! Det finns ju helt klart fortfarande en viss hype kring Frankrike och just dessa Parisiennes fast man kanske tänkte sig att den hypen skulle ta slut i och med sociala medier, efter 90-talet, men nej den lever kvar. Och jag dras med i den då jag läser denna bok. Helt fantastiskt tycker jag! Visserligen får man ta den med en nypa salt men det finns en hel del tips och trix i boken som jag gillar. Upplägget är väldigt lättläst med charmiga bilder och välskrivna, nonchalanta texter. Så här får ni höstens lästips och om ni redan har läst boken, läs den en gång till!


Likes

Comments