Smällde en mygga utan att tänka på hur ont det skulle göra när jag slog knogarna i väggen. Som sagt i videon, jag ska fan utrota dom jävlarna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tar väl en liten paus, tills jag har lust att blogga igen. men ni kan annars börja följa mig på Twitter, det jag använder hela tiden just nu. ifall ni vill vetaa vad jag gör.
hannahpaulander heter jag där

Likes

Comments


Likes

Comments

mamma åker med mig till ohamn idag. ska till bup och sen min dietist. idag är det astrid-dagen. mer om det sen.
pusspuss

Likes

Comments

ph är på tv nu. men orkar inte kolla. har ont i huvudet så jag kollar på det imon istället. åkte hem en timme tidigare från skolan idag, på grund av huvudvärk. sen sov jag i flera timmar när jag kom hem, hade förmodligen sovit längre ifall mamma inte hade kommit in till mig..... men aja:)
träffade jullan en liten stund förut, HAHA hon stod och lös med sin mobil genom mitt fönster så hela mitt rum blev ljust, sen ropade hon på mig... och där stod jag halvnaken HAHA. men det va kul och träffa henne en liten stund iallfall.
huvudvärken försvann ett tag men nu är den tillbaka. så ska sova nu hade jag tänkt. puss !

Likes

Comments

gick och träffade steffy en stund innan hon skulle med sin buss. så nu sitter jag och väntar på min egna buss. det är så jävla kallt ute och jag vaknade typ precis. usch

Likes

Comments

ensam mamma söker, och om en halvtimme är det paradise hotel. sitter här med chips och dipp, så gos.

Likes

Comments

älskar mina tröjor

Likes

Comments

är verkligen jätte trött. fick stressa jätte mycket till bussen idag, men jag hann! så sitter nu på världens drygaste buss, men jaja.
idag är det en helt vanlig dag, inget speciellt. Efter skolan har jag inget för mig heller. åker nog hem och fixar lite på rummet, om jag orkar, det behövs.
vet inte riktigt vad jag ska skriva längre, så det får väl duga. det enda jag skriver om nu för tiden är min vardag, endast typ. ska bättra på det, med nåt videoinlägg och nåt åsiktlägg eller nåt, men kommer aldrig på någon "åsikt" att skriva om. vi får se.


Likes

Comments