Min lilla kille börjar bli så stor... och det är så sorgligt och fint på samma gång. En känsla som alla föräldrar säkert tänker ständigt hur gamla ens barn än blir men som säkerligen blir mer lätt hanterligt. För visst är det jobbigt och inse hur snabbt tiden flyger förbi sen den stund ens barn sattes i sin famn för första gången. Men samtidigt så meningsfullt på sätt som jag inte kunde ana.

Även om jag saknar de där bebislockarna ibland är han så fin i sin nya frisyr. Han där min nyklippta fina unge kändes ju helt plötsligt så stor i samma stund som bebis lockarna föll till marken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var en gång en varm sommardag på landet i Blekinge. Mammas och pappas hus var fyllt med familj och vänner som vanligt och kusiner från Stockholm fick också plats. Finns det hjärterum så finns det stjärterum liksom. Vi körde till säkerligen ett av sveriges mysigaste caféer som gör riktigt mumsiga våfflor sådär nästan mitt ute i ingenstans. En sommaridyll som är väl värt ett besök och ett härligt minne och tänka tillbaka på när hösten anlänt med regn, rusk och mörka kvällar.

Likes

Comments

Efter att i princip barrikerat oss hemma i 4 dygn var det så underbart och se Theo fylld med energi efter dagens nap. Vi tog därmed vara på andra halvan av denna soliga dag med ett fartfyllt besök på slottsträgården. Så himla mysigt ställe och så barnvänligt. Det är ju långt ifrån alla caféer som är det men här var det lajban tycke både Theo & jag ♡

Likes

Comments

Finns det något bättre än fika? Vi i Sverige är ju rätt grymma på och stanna upp och ta en kaffe eller fem och något gott till. Denna fikan stod veckans inneboende för. Min syster flyttar till en ny lägenhet nämre oss och har beslagtagit Theos rum så länge. Så mysigt och ha henne här och lyllos mig som får systermys delux varje kväll.

Likes

Comments

Halsont och hosta har bosatt sig här och lillprinsen krigar för andra dagen nu mot hög feber. Vi fick ställa in vår Blekingetripp som var fullplanerad med familjemys, efterlängtade vänner och bröllop. Så himla tråkigt men så är livet som småbarnsförälder. Plötsligt sätts allt åt sidan för gos och mys i soffan med en hängig 1 åring som vill se alla Pippi avsnitt och filmer efter varandra och om och om igen. Älskade unge. För honom gör jag allt 365 dagar om året.

Likes

Comments

Ikväll är ljusen tända för min farbror & fru som tragiskt gått bort och lämnat tre döttrar efter sig. Jag tänker på er idag och min fina pappa som mist sin lillebror. Livet är bra märkligt ibland och det går aldrig och förutspå hur det överraskar en och drabbar människor i sin omgivning, sin familj och människor man bryr sig mycket om.

Likes

Comments

Vi behöver en sulky snarast, helst iförgår typ. Perfekt och packa ner i vår lille bil för diverse strosande i stan. Eller en snabbvända till affären och när det vankas utflykter. Men absolut behövs en nu när Theo börjat förskolan igen. Det blir helt enkelt smidigare med en sulky vid många tillfällen och nu står det minsann mellan dessa två.


Likes

Comments

Festivalen son sträcker sig från 11-18:onde augusti börjar närma sig sitt slut. Vi har varit över hela festivalen och strossade omkring i flera timmar i Söndags. Det har även blivit mindre besök och en barnfri kväll för mig igår när Icona Pop intog stortorget. Det har blivit langos, churros, marknadsgodis, crepes & glass. Oh my dessa crepes! Förmodligen enda anledningen till ännu ett besök.. men jag tror vi är färdiga för i år nu faktiskt och vill ha tillbaka staden i sitt ursprung igen.

Likes

Comments

Detta är en av mina absoluta favoriträtter och väldigt simpel att tillaga. Det är bara till och steka lax i olja med citronsaft och citronpeppar och smula sönder laxen i wokpannan. Hacka vilka grönsaker som önskas och rör ner i laxröran. Woka tills grönsakerna är mjuka och blanda i en klick creme fraiche. Koka fullkornspasta och rör ner pesto när pastan är klar. Servera pastan med röran och en klyfta lime till. Hur gott som helst. Det lovar jag er!

Likes

Comments