View tracker

tänk att han är min 💙 det absolut finaste jag vet. Varje kväll myser jag extra mycket med honom och jag är så tacksam för att han är frisk. För att han gör varje dag speciell. För att han är just den han här. Men mest för att han visat mig kärlek på nivåer jag inte ens visste fanns. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alltså wow vilket ställe! Café, inredning, kläder, växter och barnprylar under ett och samma tak. Det var lite av sagolik djungel och orientera sig fram mellan allt fint och alla barnvagnar. Det verkar nämligen vara ett oerhört populärt hak hos småbarns föräldrar och jag själv kan läggas till i den kategorin. Det har prisats till årets café 2016 och nog förstår jag det också. Det är något alldeles speciellt med ställen som har sin särprägel och alla som känner mig vet hur mycket jag älskar växter, inredning, fika och dricka kaffe. Det blir förmodligen många fler besök här och jag rekommenderar det till alla. Småbarnsförälder eller inte, här finns något för alla. Ni hittar AB Småland på gågatan längst ner precis innan Skandic Triangeln.

Likes

Comments

View tracker

Det blev ett besök på julmarknaden idag och trots småregn blev det ändå mysigt. Nästa besök här får bli när det är mörkt så all julbelysning syns. Vi lunchade även på ett väldigt unikt café som belönats som årets café 2016 här i Malmö. Mängder med bilder ska ni få se på det. Det är nog lätt ett nytt favorithak på stan. Efter ett busigt dygn med kussen somnade Theo som en stock och denna trötta mamman sitter mer eller mindre fastlimmad i soffan.

Likes

Comments

Idag kom syrran och kusin Winston till storstaden för en sleepover. Det invigdes med en smaskig brunch och sedan mys på stan.  Ikväll blir det bara mys och morgondagen lär bli fylld med roligheter. Med först mer kaffe till trötta småbarns mammor!

Likes

Comments

Denna veckan har jag haft ett litet projekt inne på Theos rum. Jag beställde hem washitejp från adlibris och har pysslat ihop berg i myshörnan. Rätt smidigt ändå och kunna fixa ihop roliga väggar med avtagbar tejp och nu återstår det bara och se hur länge det håller. Planen är att någon gång i framtiden måla på riktigt med dessa som mall. Men tills dess får detta liva upp rummet och jag är så nöjd med resultatet.

Likes

Comments

Det vankas första advent och vårt hem börjar leverera julkänslor. Till helgen skall adventsljusstaken göras och förhoppningsvis ett och annat julpynt fyndas. Men mest blir det blommor, växter och granris. Helt naturligt och helt rätt i tiden. En stor kungsgran står högt på önskelistan men då vi har en busunge och en minst lika busig pälsboll blir en plastgran förmodligen bäst. Sen ska vi spendera julen i Blekinge så jag vetitusan hur mycket energi vi orkar och hinner lägga på den dära granen. Får väl bli en söt mini variant om inget annat. Hoppas ni har det mysigt i era hem och glöm inte att lite kan göra så mycket. Som mini julstjärnorna jag köpte häromdagen för ynka 15 kr styck. Härligt pris för julkänsla!

Likes

Comments

Vår lilla prins har hunnit bli 10 månader och idag var vi på BVC för 10 månaders kontroll. Han har alltid legat precis under kurvan och är en väldigt aktiv, nyfiken och livfull kille. Med sina 73 Cm och exakt 9 kg klarade han alla små tester med ett strålande humör och skulle leka med allt. Tom måttband, servetter och papperskorgen... Denna busunge var som han brukar vara nu för tiden. Överallt och ingenstans.

Den senaste månaden har han fått 4 nya tänder, lärt sig och gå med bara en hand eller ett finger som stöd, stå själv och numera sätta sig från ståendes också. Han som alltid mest ålat/halvkrypit kan krypa på knäna nu även om han föredrar och gå längs möbler och väggar. Det är så spännande och se hur mycket han kan lära sig så snabbt och jag blir alltid lika stolt och sorgsen på samma gång när han visar upp nya färdigheter. Han var ju nyss min lilla kärleksklump som enbart kunde blinka åt mig och som satt fast på mitt bröst 24/7.. Nu är han en mini människa och med personlighet som skriker bus och rackartyg. Även om det känns som att det går för fort ibland så är det ju så oerhört häftigt och se han växa och formas till den busunge han just nu är och lär vara ett tag fram över.

Likes

Comments

Med solens strålar kommer energi så det nästan räcker och blir över. Något denna mamman haft ont om i flera veckor. Järnbrist leder verkligen till hjärnbrist. Jag har varit så otroligt trött att hjärnan stundtals varit helt oaktiv.. därmed oaktiv i princip överallt. Låångsamt långsamt slutar jag gäspa konstant. Denna morgon fullkomligt kickstartade i solens ljus och vi har varit iväg på ärenden halva dagen. Nu får det bli lite mer kaffe eller sockerchocker för och orka fortsätta städa så jag och mannen hinner med lite kvalitetsmys i soffan innan klockan säger söndag.

Likes

Comments

Snart snart snart är det jul och strax efter det Theodors ett års dag och visst finns det mängder med prylar som önskas till honom. Det nesta av det här finns på favoritbutiken infant&toddler och hade mer än gärna fått finnas hemma hos oss också. Kuddfodralet är ifrån novisen design där det går och designa mössor och kuddfodral lite som du själv önskar och de blir både funntionella och superfina.

Likes

Comments

Den här älskade lille busepellen får mitt hjärta och smällta lite varenda dag. Jag vet inte varför men de små liven är så söta helt påpälsade med mössa och ytterkläddder på. Snart är det dags för overall och han lär vara helt bedårande i den. Min lilla prins. Jag hoppas han någon dag förstår hur mycket han har förändrat hela min värld.

Likes

Comments