Vi har inte direkt fått njuta av mycket sol och bad denna sommaren men häromdagen hade vi en fin förmiddag i favoritparken. Theo springer med armarna upp i rasande fart mot alla fåglar och hade följt med dem ner i dammen för och bada om han fått välja. Men ibland är han rätt duktig på och bara inspektera och försöka prata med både dem, buskar och bär. Min fina unge. Inga dagar som är tillsammans med honom är tråkiga dagar. Inte ens under sambons låååånga arbetspass när jag tar hand om honom från morgon till kväll själv. Visst är det tufft. Riktigt tufft stundtals. Men varje kväll när han har somnat saknar jag honom ändå. För han är balansen i livet. Både den som tar och ger energi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När Theo tar sin middagslur är det rätt skönt och göra likadant. Typ störrdyka ner i täcket och slumra till en timme. Mitt på dagen naps är rejält underskattade. Men bästa är ändå och kunna dricka kaffet i lugn och ro. Utan att behöva oroa sig för nyfikna händer eller glömma bort det i all hast. Bara va i 10 min. Bli ett med kaffekoppen som Ernst filosofiskt skulle ha sagt. Han är bra den där Ernst.

Likes

Comments

Igår blev vår lille prins 1 och ett halvt år fyllda! Det tyckte vi va värt och fira litegrann med massa frukt och bus i överflöd ♡ Nyfiken, självständig och superbusig är tre ord som beskriver honom. Denna fantastiska unge får mig dagligen och gå igenom alla känslor som finns. Ingenting slår dock lyckan han giver en hur busig/trotsig han än må va ibland.

Han är ju totalt orädd. Det gäller allt från att hoppa ner från soffan till främlingar han ser på stan. I hans värld finns absolut inga gränser och vad ordet nej betyder bryr han sig inte ett dugg om. Han testar gräns efter gräns efter gräns tills svetten rinner och en allvarligt funderar på och lämna barnet med pappan sin ett dygn eller fem för och checka in på spa.

Men sen har han ju sina "det-gör-ont-i-hjärtat-av-kärlek" stunder. Som när han ska mysa tätt intill i soffan och bli kliad i håret. När han plötsligt spontanpussas eller bästa.. händerna upp i luften och kramattackerar en fullständigt. Åhh grinar lite av kärlek. För mig finns inget finare än honom och äran att just jag fått turen att vara hans mamma.

Likes

Comments

Lite mer pics från vårt parkhäng igår. Det finns så många fina parker i hela Malmö och slottsparken & kungsparken sitter i princip ihop. Slottträgården omges av dem båda och runtomkring finns allt från lunch/middags ställen, museum, stadsbiblioteket, lekplatser och glassbarer och besöka med barn. Efter Theo kom till världen är det som och upptäcka staden på nytt igen då det både finns tid och är välbehövligt med utforskande. Vi har sedan Theo var några veckor haft han med oss överallt och Malmö är en grym stad och strosa omkring i för barnfamiljer. Det finns så mycket och se och göra och vår nyfikna busunge älskar alla små mini äventyr.

Likes

Comments

Tidigare idag var vi på stan med Moster Jenna som flyttat till Malmö. Vilken total lycka och ha ett av mina syskon så nära. Kan INTE riktigt förstå det ännu men det är iaf helt underbart. Vi styrde mot Slottsträdgården för en fika men strosade omkring i parkerna i strålande sol istället. Vi gick inom lilla torg och hälsade på papi för och sedan ta lite Mellis on the go. Lite grönsaker till kvällens laxpasta inhandlades på David halls torg och lite mer parkhäng checkade vi av innan det var dags för sen middag och soffmys efter en riktigt härlig utedag. Hoppas ni får en avkopplande helg finisar!

Likes

Comments

Lördag kväll och jag inväntar sambon som jobbar sent. Så jag passar på och stoppa bloggtorkan innan jag råkar somna efter en lång dag. Desssa fina blommor som Mattias köpte förra söndagen har snart hållt sig fina och fräscha i en vecka. Det är något speciellt med blommor och växter och den energi som de utgör. En hel djungel av växter och blommor i hemmet är lite av ett mål. Eller var tills Theo upptäckte blomjord och tyckte hela hemmet och dess möbler dagligen skulle dekoreras med det.

Likes

Comments

En liten prins älskar och komma hem till sitt rum när vi varit bortresta. Alla leksaker blir som nya igen och han vänder upp och ner på all förvaring och skapar ett mindre kaos för den här mamman och städa upp. Idéerna för hur sista hörnan i rummet skall se ut är stora och jag längtar till nästa Ikeatripp så de sista sakerna till en kreativ plats kan inhandlas.

Likes

Comments

Tillbaka i Malmö då några veckor fick planeras om helt och hållet men det blir en tripp tillbaka till Blekinge igen redan i veckan. Det vankas Bröllop och förhoppningsvis soliga dagar hemma på landet fyllda med sol & bad.

Typiskt att jag lämnade nästan halva våra garderober hos Mormor & morfar.. längtar efter en återförening. Tur för oss att det kassa vädret mest hållt oss aktiva inomhus. Annars är det ändå skönt och vara tillbaka i sitt egna hem igen.

Likes

Comments

Mellan husesyn i Ljungaviken och pyjamasbus hos kusinen gjorde vi ett besök på Gummagården idag. Ett mysigt ställe som säljer närodlat och lite smått & gott till både magen och hemmet. Theo försökte kommunicera med hönorna vid sockerdricksträdet men de förstod nog inte varandra riktigt. Glad som en 1 åring kan vara var han iaf när hans nyfikenhet var på topp.

Likes

Comments

Vi trivs hemma hos Mormor & Morfar alla tre och det här med och vara utomhus mycket är något vi längtat efter. Det spås dock bli dåligt väder resten av veckan. Men desto mer besök hos nära och kära hinner vi med.

För övrigt känns det väldigt skumt och vara ledig. Jag har nog inte riktigt lämnat all stress bakom mig men fokuserar på och bara ta det lugnt i några dagar nu och ta dagarna lite som de kommer. Det låter väl sådär klyschigt semesteraktigt och välbehövligt. Hoppas ni också får en riktigt härlig start på sommaren.

Likes

Comments