Jag fick min tandställning i februari förra året så jag har haft den i cirka 1,5 år nu.

När jag var liten log jag alltid med hela munnen när jag skrattade. När jag väl började tappa mina mjölktänder blev dem snea och hur skeva som helst. Mamma har haft samma problem när hon var yngre och jag har fått det från henne. Iallafall så började jag sluta skratta som vanligt när mina vuxentänder växte ut, eftersom jag skämdes över att dem var så snea. Jag höll ofta för munnen när jag skrattade och jag log aldrig på bild.

När jag började 8an planerade vi att jag skulle skaffa tandställning , enda problemet är att jag skulle behöva dra ut fyra tänder.

Jag har aldrig varit rädd för tandläkaren egentligen, men när dem skulle dra mina tänder och bedöva var jag riktigt rädd. Jag har aldrig behövt borra eller laga mina tänder innan så detta var nytt för mig.

När jag väl fick tandställningen i februari så kunde jag inte varit gladare, visst gjorde det ont men jag visste att det skulle gå över och bli bra. Jag började le som när jag var liten igen och jag är så otroligt nöjd med mina tänder nu. Detta är ett stort skäl till att jag valde att skriva detta med just Aquadental. Jag ska ha tandställningen i 1-1,5 år till nu, men jag är såpass nöjd att jag skulle kunna ta ut den redan nu.

Jag blev så bra omhändertagen av alla tandläkare och dem förstod att jag var rädd när det väl gällde att fixa iordning. Jag fick extra bedövning eftersom jag är rädd för sprutor, dem skulle somsagt bedöva när dem drog tänderna. Jag fick hjälp om det var något problem och jag kunde alltid komma tillbaka snabbt om det var något som var fel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Igår kände jag verkligen av stressen och ångesten av att ha mycket att göra igen. Känns inget bra alls. Hinner inte med matten i skolan eftersom vi ska jobba flera sidor varje lektion och när jag väl jobbar hinner jag knappt med en sida, förstår inte hur vi ska hinna när uppgifterna är så pass svåra som dem är i Matte 2c. Hinner. Inte.

Jag hinner knappt komma hem på dagarna och göra allt jag behöver innan jag ska gå och lägga mig igen. Går upp tidigt och hinner inte sova. Och så ska man hinna plugga på det också.

Likes

Comments

Allmänt

Helgen har varit så fri och härlig på många sätt, har umgåtts med folk som gör mig glad och träffat roliga människor lite här och var. Jag har inte suttit inne hela dagarna och bara legat i sängen utan jag har varit ute konstant. Så många skratt under denna helgen.

Vi är lediga idag och börjar skolan igen imorgon istället. I slutet av förra veckan bytte jag mina inriktningsval eftersom skolan ändrat sitt upplägg under sommarlovet vilket gjorde mig sådär glad. Jag fick lektioner som inte hade något med min inriktning att göra och jag skulle inte ha någon användning av dem alls. När första lektionen startade kände jag direkt att jag måste byta eftersom jag var tveksam redan innan. Men direkt efter bytte jag inriktning och jag kunde inte varit gladare. Även om jag inte går den inriktningen jag vill så kommer jag trivas med mina lektioner och göra det som jag tycker är kul.

Likes

Comments

Allmänt, Psykisk ohälsa

Äntligen är skolan igång, vilket är härligt för min del. Det som jag ser som fördelar med att skolan har börjat igen är att jag får träffa alla mina kompisar som får mig att må bra och jag får även igång mina rutiner igen vilket jag behöver. Rutiner är bra för mig eftersom jag måste göra sakerna som jag annars skiter i pga depressionen dvs borsta tänderna, duscha och sova i tid. Man mår bra av rutiner.

Jag började i tvåan i fredags och det som stör mig är att jag inte får läsa dem kurserna som jag valde i slutet i ettan, eftersom skolan inte längre kan erbjuda någon av dem kurserna. Det drar ner positiviteten i skolan för mig.

Likes

Comments

Hur kan man marknadsföra sin blogg på bästa sätt?

Man kan marknadsföra sina sociala medier på många olika sätt. Jag själv brukar göra på väldigt många olika sätt beroende på vad jag känner är smidigast för tillfället.

Man kan t.ex :

1. Vara aktiv och gilla och kommentera andras inlägg

2. Se till att länka till t.ex sin blogg i sin Instagrambio

3.Lägga upp på en Story på Snapchat, Facebook, Instagram m.m och hänvisa till bloggen. Tänk här på att göra det så lätt som möjligt för läsarna att nå bloggens hemsida. På t.ex Instagram- och Snapchatstories finns en funktion där man kan swipea upp för att komma direkt till en länkad hemsida. Använd det om möjligheten finns, annars brukar det lätt försvinna och man orkar inte googla upp bloggen själv.

4. Om man verkligen vill satsa på att marknadsföra en hemsida eller ett företag kan man köpa marknadsföringsprodukter dvs klistermärken, godis , nyckelband , pennor m.m med företagsnamnet/hemsidan tryckt på produkten. Jag personligen hade velat köpa godis som man kan dela ut, för nästan alla blir ju glada av godis? EasyTryck som jag har skrivit detta inlägget tillsammans med har ett stort utbud av produkter som man kan använda till marknadsföring och spridning av sitt varumärke.

5. Se till att din Facebook är länkad med din blogg så att när du uppdaterar din blogg så hamnar ett inlägg på din Facebook

6. Detta sista tipset kanske inte handlar om marknadsföring men kom ihåg att ha ett namn som man kommer ihåg!


Likes

Comments

Shopping

Jag och mamma var ute och åkte idag och jag "råkade" ramla in på Kicks. Tydligen hade dem en maaaassa rea. Köpte 3 grejer som sammanlagt skulle kostat runt 323 kronor i vanliga fall, men nu kostade dem sammanlagt 89 kr ???? Helt sinnessjukt vad billigt det blev. Jag kände ett sånt sug att köpa en massa mer men försökte hålla i pengarna denna gången. Jag köpte iallafall en krämeyeliner, ett löspuder och ett nagellack från Kicks egna märke.

Var också ute på jakt efter en ny återfuktande ansiktskräm eftersom min förra var slut. Hittade denna från Nivea och än så länge verkar den helt okej. Jag testade den en gång när jag kom hem. Uppdaterar er mer om produkterna när jag testat dem lite bättre.

Likes

Comments