Header
View tracker

Allmänt

Söndag idag igen då,helgen går fort!
Har precis kommit hem från gymmet och ska försöka göra lite yoga och slappna av en stund. Känns som om det skulle behövas,mitt huvud är i 6373 olika bitar och jag försöker få ihop allt.

Det är mycket som händer inom kompisvärlden. Folk snackar skit och gör hemska saker. Ibland önskar man att folk kunde tänka som vuxna människor,men tyvärr är vi inte där ännu. Och ändå känner jag sympati för dessa människorna som gör hemska saker,och jag har svårt att välja sida trots misstag. Men ofta slutar det med att man får höra en massa saker och folk som jämnt försöker förstöra.

Tyvärr finns det folk till allt och den siste idioten är inte född ännu.

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla vackra!

Har en massa bortförklaringar till att bloggen inte hållit sig flytande på senaste,men istället för att dra dem tänkte jag faktiskt göra något åt saken.

Jag ligger hemma sjukskriven ett tag till,vilket betyder att jag borde kunna förbereda inlägg för sega dagar. Så jag får verkligen passa på att försöka skriva. Dessa dagarna har varit rätt sega för mig så jag kan väl lika gärna utnyttja tiden.

Jag känner att jag går runt och väntar på något hela tiden,antar att det är skolan som jag vill ska dra igång. Saknar en massa folk och vill komma igång att träffa folk igen. Blivit så tråkigt med denna isoleringen. Fick iallafall träffat en go kompis igår och jag har saknat henne massor.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej!
Var inne i stan med Emelie som kommit på besök här över helgen. Igår satt vi mest hemma och segade men vi åkte iallafall in till stan vid 12 och kom hem vid 7 ikväll. Vi var och fikade på Starbucks och gick sen runt och tittade i stan. Sen kom även en kompis in och umgicks med oss så vi satt på Subway alla 3 och snackade.

Gick även in på kicks enbart för att titta,och kom ut med ett nytt läppstift från Anastasia Beverly Hills för 295:- (tror jag?). Det var i färgen Sepia och den var i en jättefin brun ton,precis som jag ville ha den. Vart lite ångest i plånboken men annars kändes det bra.

Testade det hemma för att se om färgen stämde lika bra som den såg ut att göra i butiken och den var så otroligt fin. Är dock lite osäker på hållbarheten,den sitter inte så länge.

Vi har även dragit på oss magsjuka här hemma,så vi får hoppas att jag inte ligger här och spyr hela natten,usch.

Likes

Comments

Allmänt

Sitter i skolan och slutar om ett litet tag,har precis jobbat klart på min skiss i mitt UF-företag som vi ska ha i skolan. Ska bli spännande och se om det går bra och jag tror ni läsare kommer få vara delaktiga framöver.

Åh vad jag saknar värmen nu när det är sånthär väder hemma i Sverige,saknar min Maymi också. Vill kunna fly från problemen i en vecka eller två,bara för att liksom.

Black Friday drar ju igång idag,har ni hittat något kul på rean?

Likes

Comments

Allmänt, Om mig

Äntligen har man landat här hemma.

Slutade runt klockan 1 idag och satt och pratade med min mentor litegrann om mitt mående och hur det påverkar skolan. Tyvärr har jag försovit mig de 2 senaste dagarna pga att jag sover igenom larmen så jag vaknar ungefär när lektionen ska börja,och det tar liksom 40+ min att ta sig till skolan.

Iallafall,skulle ta spårvagnen hem men missade den,gick till en annan hållplats,träffade på en gammal klasskompis och åkte sen hem. Kommit hem och försökt fördriva tiden fram tills J kommer hit.

Känner att jag är rätt obrydd om vissa saker ny för tiden. Jag reagerar inte som jag borde och jag är riktigt arg och aggressiv ofta. Känns otroligt jobbigt för det är på gränsen att jag kan kasta mobilen i väggen så fort jag får en notis. Konstant huvudvärk med. Tur att man ska till BUP på tisdag så jag kan prata med dem om det.

Funderar även på att börja med en ny header,stay tuned!

TBT till varmare dagar

Likes

Comments

Glöm inte att följa min Instagram som ni hittar via @HannahOrrhult

Likes

Comments

Tankar och åsikter, Om mig

Jag vill verkligen uppdatera varje dag,jag vill verkligen ta fina bilder och visa upp dem för er,men det går inte.

Jag försöker verkligen att orka med vardagen numera. Jag äter inte som jag ska och jag sover inte bra heller. Senast inatt låg jag vaken hela natten för att jag helt enkelt inte kunde sova. Jag känner mig ledsen konstant över saker som man inte ens borde vara ledsen över. Jag är ovanligt långsint och det gör bara saken värre.

Min kropp går sönder psykiskt och fysiskt. Jag bryr mig inte om saker längre,bara accepterar att det är som det är. Mina axlar gör så ont av att bara sätta upp mitt hår i en tofs. Min rygg värker och det sticker konstant mot hjärtat. Jag flår hud i ansiktet,ner mot halsen och det börjar sprida sig mer och mer på kroppen nu och jag är redan gråhårig,jag är för stressad och kan inte koppla av. Jag blir mer stressad av stressen.

Negativa saker i min omgivning påverkar mig inte lika mycket som förr,allt ligger liksom i bakhuvudet och jag orkar inte göra något åt problemen eller försöka lösa dem. Jag har liksom gett upp mentalt för att jag inte vill ha mer problem.

Allt är för mycket nu,jag vill ta tag i mitt liv ordentligt. Jag vill kunna borsta tänderna och duscha utan att bryta ihop, jag vill kunna lösa en uppgift i skolan utan att bli helt gråtfärdig och dra igång mer spärrar,men det går inte.

All luck

Likes

Comments