Header

Resor

Är så fruktansvärt sugen på att resa! Vet inte vart detta kom ifrån men vill bara åka iväg och uppleva och fota nya saker. Bara vakna av värme och vågor utanför hotellet. Umgås hela dagarna med folk man tycker om. Vill ju beställa massa bikinis, ladda kameran, packa grejerna och sen bara dra

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Återigen börjar jag känna att kroppen tar stryk av alla stress som jag drar på mig fast än jag vet att jag inte orkar med det.

Var hos min nya psykolog i torsdags då jag har varit lite missnöjd med dem 2 förra. Denna psykologen verkar bra än så länge,men det är alltid lika jobbigt att berätta om alla sina miljoner problem för en ny person som sen ska utgå från detta. Jag berättade iallafall att min kropp har betett sig väldigt konstigt på senaste.

Jag får sån yrsel att jag tror att jag ska svimma ibland. Jag sover sämre (sämre än vanligt dvs),vaknar på natten och halvsover igenom timmarna. Är alltid genomsvettig på nätterna fast än det är svalt i rummet och jag egentligen fryser. Jag minns inte saker längre heller,jag glömmer bort sånt som är så uppenbart, kan inte koncentrera mig. Jag är otroligt aggressiv ibland och slår mina knogar blodiga och det gör så ont i mitt hjärta att vara så arg hela tiden, eftersom det påverkar min omgivning och dem som bryr sig om mig. Jag vill inte må såhär.

Psykologen sa iallafall att jag var inne i ett utmattningssyndrom. Hon frågade hur jag hann med skolan, det gör jag inte. Jag ligger efter för att jag är såpass stressad att jag inte gör mina uppgifter pga ångest. Jag förklarade läget för henne och hon frågade även om jag ville sluta gå i skolan på heltid. Alltså att jag inte går i skolan varje dag utan kanske är hemma några lektioner i veckan. Sa dock till henne att det är viktigt att jag går till skolan så ofta jag kan för där mår jag bra. Det fick jag beröm för,att jag vill fortsätta med skolan.

Men det kändes bra hos den nya psykologen och jag tror det kan bli bra samtal med henne framöver.

Likes

Comments

Allmänt, Fotografier

Hej alla fina!

Kände verkligen att jag behövde en liten paus och slappna av och inte tänka så mycket. Alla hjärtans dag var ju igår så I var här och firade med mig. Blev ompysslad för jag var superyr och hade ont i ryggen som vanligt. Han åkte hem nu på eftermiddagen och jag åkte till gymmet samtidigt. Känns så härligt att få verkligen sträcka ut efter att ha slappat ett bra tag. Så nu ska jag bli klar med middagen här hemma och sen duscha. Ska även passa på att städa lite innan.


Likes

Comments

Allmänt

Guud vad mycket jag har att göra i skolan egentligen. Har undvikit att tänka på det i helhet för att kunna göra en sak i taget,vilket visserligen är bra. Men jag känner ändå att jag måste få något gjort. Både skolan och bloggen måste läggas tid på.

Men men,nu sitter jag iallafall hemma hos I eftersom han jobbar. Pöjken fyller nämligen 17 år idag. Tråkigt nog måste han jobba på sin födelsedag. Vi blev väckta av hans föräldrar och lillasyster som kom in med tårta och presenter. Supergott och han var jättenöjd med sina presenter. Av mig fick han välja en grej i en merch-shop hos sin favorityoutuber så han blev nog nöjd där med. Vi ska sen åka och äta middag på Jensens med hans familj.

Nu blir det plugg ett litet tag, religion tar vi hand om först och främst.

Likes

Comments

Sponsring & Samarbete

Hej!

För några dagar sen fick jag hem ett paket från underbara Bixny Cosmetics (länk), de skickade ett paket med 2 produkter som jag nu provat här idag och jag blev såå glad när jag såg vilka produkter det var. Jag blev så otroligt nöjd och älskar dem produkterna de har på lager.

Dem 2 produkterna jag fick hem var alltså ett Brushegg och Ringlight,jag kunde somsagt inte varit gladare när jag öppnade paketet och såg dessa produkter. Så,jag testade alltså dessa produkterna idag.

Brushegg'et var superlätt att använda och effektivt,passade på att tvätta min foundationborste och det var verkligen behövligt! Denna gången använde jag skonsamt schampo för att tvätta min borste och allt smuts försvann direkt.

Jag vet inte hur länge jag funderat på att beställa en Ringlight,dock hittade jag inget ställe där jag ville köpa och det blev liksom aldrig av. Dock var det värt det,för denna produkten är helt fantastisk för mig som är lite väl beroende av selfies med bra ljus. Den har 3 olika ljusinställningar och går på vanliga batterier som ingår när du köper produkten hos Bixny. Den är otroligt lätt att använda och passar dem flesta telefoner.

Jag är sjukt nöjd med produkterna härifrån och tycker verkligen ni ska kika in på deras hemsida och deras instagram @bixnycosmetics. Vill ni se fler samarbeten får ni gärna kika in på hemsidan och följa deras instagram!

Detta inlägget är skrivet tillsammans med Bixny Cosmetics men alla åsikter är mina egna.

Likes

Comments

Plastikkirurgi - när man väljer att kirurgiskt ändra kroppen,dvs en mindre eller större operation.

Jag kan tycka att i vissa fall är plastikkirurgi överdrivet,och i vissa fall inte. Jag är både positivt och negativt inställd till det.

Jag har ju sett vissa tv-program där plastikkirurger erbjuder operationer där någon tidigare operation gått snett och lämnat kroppen helt förstörd. I såna fall kan jag vara glad att såna operationer är möjliga att åtgärda med ännu en operation. Vissa gånger kan det vara något fel allmänt,att man föds med ett utseende som kan förstöra en av kroppens funktioner. T.ex vissa kvinnor som inte kan amma sina barn pga att de aldrig utvecklade bröst. Såna operationer kan vara nödvändiga,och återigen,då är det bra att sånt finns.

Men i vissa andra tillfällen kan det vara beroendeframkallande med plastikoperationer. Hollywood-kändisar som börjar med en liten operation,opererar näsan och fyller läpparna. Sen slutar det med att man opererat gigantiska silikonbröst och hela ansiktet. När man kollar på vissa bilder som är "before and after" så är oftast de mycket vackrare innan dem sönderopererade sig. Men de själva kanske inte tycker det.

Jag tycker helt enkelt att man får göra vad man själv behagar. Vi alla har kroppskomplex och saker vi inte tycker om och då kan plastikkirurgi vara ett alternativ. Jag själv tycker att det liksom får vara inom vissa gränser och inte överdriva. Det kan absolut vara fint både med och utan.

Rekomenderar att kika in på Aleris Plastkirurgi (http://alerisplastikkirurgi.se/) som jag skrivit det här inlägget tillsammans med!

Glöm inte att ni är fina som ni är! <3

Donatella Versace före och innan plastikkirurgi

bild : http://www.celebplasticsurgeryonline.com/donatella-versace-plastic-surgery/

Likes

Comments

Allmänt, Tankar och åsikter

Bara massa blandade känslor idag. Ena stunden är jag manisk och hyper i klassrummet,andra stunden sitter jag nästan och gråter i korridoren. Tänkte stanna kvar i skolan efter jag slutat som jag brukar göra,men jag åkte direkt hem istället och la mig i sängen. Och nu på kvällen har humöret varit upp och ner. Känns väl lite sisådär.

Menmen, fixade lite med statistiken och skickade iväg några roliga mail förut på eftermiddagen. Får se vad det blir av det.

happy.

Likes

Comments

Fotografier

Åkte med morsan och handlade. Plastpappa ska börja laga middag snart och han ska göra något exklusivt för han verkade väldigt taggad idag. Så idag blir det svampsoppa med vitlöksbröd och italienskt lantbröd.

Antagligen så drar jag mig till skolan imorgon,vi har halvdag i skolan så jag tar med mig en Vitamin Well och försöker ta mig igenom matten och engelskan. Får även träffa I igen då så det är ju också en anledning till att ta sig dit. Ska även försöka plugga på mitt engelska arbete som jag antagligen kommer få presentera imorgon eftersom jag varit sjuk.

Är så fruktansvärt sugen på att åka och gymma,men när man är sjuk får man istället ligga hemma och äta doughnuts...

Likes

Comments