Shopping

Jag och mamma var ute och åkte idag och jag "råkade" ramla in på Kicks. Tydligen hade dem en maaaassa rea. Köpte 3 grejer som sammanlagt skulle kostat runt 323 kronor i vanliga fall, men nu kostade dem sammanlagt 89 kr ???? Helt sinnessjukt vad billigt det blev. Jag kände ett sånt sug att köpa en massa mer men försökte hålla i pengarna denna gången. Jag köpte iallafall en krämeyeliner, ett löspuder och ett nagellack från Kicks egna märke.

Var också ute på jakt efter en ny återfuktande ansiktskräm eftersom min förra var slut. Hittade denna från Nivea och än så länge verkar den helt okej. Jag testade den en gång när jag kom hem. Uppdaterar er mer om produkterna när jag testat dem lite bättre.

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Det var meningen att jag skulle försöka vlogga idag eftersom vi skulle åka iväg, men så vart tyvärr inte fallet just nu..

Var även på bup idag och pratade med min psykolog. Tydligen skulle hon sluta också och då är det tredje gången jag byter psykolog. Samma sak med läkarna, har fått träffa 4 olika psykiatriker på bup eftersom att alla slutar så jag måste dra samma livshistoria om och om igen hela tiden. Blir så trött för ingen kan på riktigt bedöma vad felet är och hjälpa mig om jag får nya psykologer och psykiatriker varje gång jag är där..

Jag och psykologen kom iallafall överens om att skicka en remiss till något större bupmottagning där jag skulle få arbeta med ett team som skulle hjälpa mig med mitt självhat eftersom det är det farligaste för mig just nu. Dock är väntetiden lång och tar ett tag att lösa. Den nya läkaren uteslöt nu också adhd genom att träffa mig en gång. Känns väl kul..

Får se hur det blir med bloggandet nu dessa dagarna med tanke på att jag kommer vara ute i stugan i skogen

Likes

Comments

Fotografier, Psykisk ohälsa

Är otroligt trött idag, kom ju på runt 01 inatt att jag skulle till tandläkaren vid 9 på morgonen. Vart inte mycket sömn där och så har det varit dessa dagarna. Jag har bara varit så igång att jag inte velat eller kunnat sova.

Jag och farmor var på bup förra veckan och hade uppföljning av medicinerna. Min sköterska hade tydligen slutat så jag hade en annan sköterska som aldrig träffat mig innan. När vi suttit där och pratat om mitt mående och beteende en stund så säger hon "Jag tror att det kan vara eventuell adhd och inte bipolaritet". Bipolaritet går i släkten och jag har visat en del tecken på att det kan vara det och därför ska vi utreda det nu. Men sköterskan trodde alltså att jag hade adhd istället vilket kom som en chock för min del, det hade inte ens varit en fundering på det i mitt huvud. Men men, vi ska till bup 2 gånger till denna veckan och kolla lite mer med läkaren och psykologen.


Likes

Comments

Fotografier

Gomorgon!
Göteborg leverar regn och tråkigt väder idag, fast det är väl egentligen ingen skräll.
Jag har precis vaknat och varit ute med hunden som är lika morgontrött som jag. Idag blir nog den första riktiga dagen för mig själv på länge, I har ju varit här ett tag för att han på söndag åker till USA på språkresa. 3 veckor är han borta, vilket ger mig en hel del egentid. Egentid i detta läget känns bra och dåligt på samma gång.

Vad tycker ni om min nya header förresten?

Likes

Comments

Fotografier

Hej,igen.

Sommarlov imorgon, vilket betyder att det kommer börja publiceras inlägg här på bloggen igen. Det har varit massa i skolan och jag har helt enkelt inte prioriterat bloggen. Jag har dock fotat en del för att slappna av - enjoy

Likes

Comments