Header
View tracker

Allmänt

Sitter i skolan och slutar om ett litet tag,har precis jobbat klart på min skiss i mitt UF-företag som vi ska ha i skolan. Ska bli spännande och se om det går bra och jag tror ni läsare kommer få vara delaktiga framöver.

Åh vad jag saknar värmen nu när det är sånthär väder hemma i Sverige,saknar min Maymi också. Vill kunna fly från problemen i en vecka eller två,bara för att liksom.

Black Friday drar ju igång idag,har ni hittat något kul på rean?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Om mig

Äntligen har man landat här hemma.

Slutade runt klockan 1 idag och satt och pratade med min mentor litegrann om mitt mående och hur det påverkar skolan. Tyvärr har jag försovit mig de 2 senaste dagarna pga att jag sover igenom larmen så jag vaknar ungefär när lektionen ska börja,och det tar liksom 40+ min att ta sig till skolan.

Iallafall,skulle ta spårvagnen hem men missade den,gick till en annan hållplats,träffade på en gammal klasskompis och åkte sen hem. Kommit hem och försökt fördriva tiden fram tills J kommer hit.

Känner att jag är rätt obrydd om vissa saker ny för tiden. Jag reagerar inte som jag borde och jag är riktigt arg och aggressiv ofta. Känns otroligt jobbigt för det är på gränsen att jag kan kasta mobilen i väggen så fort jag får en notis. Konstant huvudvärk med. Tur att man ska till BUP på tisdag så jag kan prata med dem om det.

Funderar även på att börja med en ny header,stay tuned!

TBT till varmare dagar

Likes

Comments

View tracker

Glöm inte att följa min Instagram som ni hittar via @HannahOrrhult

Likes

Comments

Tankar och åsikter, Om mig

Jag vill verkligen uppdatera varje dag,jag vill verkligen ta fina bilder och visa upp dem för er,men det går inte.

Jag försöker verkligen att orka med vardagen numera. Jag äter inte som jag ska och jag sover inte bra heller. Senast inatt låg jag vaken hela natten för att jag helt enkelt inte kunde sova. Jag känner mig ledsen konstant över saker som man inte ens borde vara ledsen över. Jag är ovanligt långsint och det gör bara saken värre.

Min kropp går sönder psykiskt och fysiskt. Jag bryr mig inte om saker längre,bara accepterar att det är som det är. Mina axlar gör så ont av att bara sätta upp mitt hår i en tofs. Min rygg värker och det sticker konstant mot hjärtat. Jag flår hud i ansiktet,ner mot halsen och det börjar sprida sig mer och mer på kroppen nu och jag är redan gråhårig,jag är för stressad och kan inte koppla av. Jag blir mer stressad av stressen.

Negativa saker i min omgivning påverkar mig inte lika mycket som förr,allt ligger liksom i bakhuvudet och jag orkar inte göra något åt problemen eller försöka lösa dem. Jag har liksom gett upp mentalt för att jag inte vill ha mer problem.

Allt är för mycket nu,jag vill ta tag i mitt liv ordentligt. Jag vill kunna borsta tänderna och duscha utan att bryta ihop, jag vill kunna lösa en uppgift i skolan utan att bli helt gråtfärdig och dra igång mer spärrar,men det går inte.

All luck

Likes

Comments

Allmänt, Fotografier

Hej och gomorgon från min sida!

Ni kanske har märkt att uppdateringen har varit lite sisådär på senaste. Jag tappade bara motivationen eftersom det varit stressigt med annat. Måendet har varit sådär med och jag hoppas att det går över.

Men nu har vi iallafall haft studiedag i 2 dagar och jag hade tänkt skriva lite på historian. Ska fota lite senare också.

Glöm inte följa mig på snapchat @hannipannah

Likes

Comments

Tankar och åsikter

Jag brukar ofta tänka på det,hur säker är man egentligen ute?

Av de omkring mig får jag ofta höra att jag inte borde vara ute själv på kvällarna,att jag inte ska åka buss i stan eller ute på Hisingen själv mitt i natten. Med tanke på hur samhället ser ut idag så förstår jag att man borde vara försiktig och orolig.

Jag är inte rädd för att gå ute mitt i natten,jag är inte rädd för att gå ensam,jag kan åka buss själv inne i stan när jag ska hem från Hisingen på kvällen,inga problem. Jag kan gå förbi det där killgänget med huvudet högt utan att öka takten eller ta en omväg.

Jag säger inte att vi borde vara oförsiktiga alls,men vi borde inte stänga in oss alls pga det som händer i samhället idag. Man ska inte sluta vara ute bara för att du kan bli påkörd någon dag. Du ska inte sluta äta mat för att du någongång kan sätta i halsen. Ja you get the point. Vi ska inte behöva undvika saker för att andra inte kan betee sig tyvärr.

Jag tycker verkligen att det är bra att det faktiskt finns försvarsgrejer för de som tycker att det är behövligt. Det kostar ju inte så mycket heller,och kan vara bra att ha.

Rekommenderar att kika in på denna (länk) hemsidan av CPG Security som jag skrivit detta inlägget med

Likes

Comments