Header

Fotografier

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fotografier

Ligger just nu på stranden,vaknade för en stund sen så ska försöka ligga och pressa utan att somna i solstolen igen.

Märker verkligen att min kropp tar stryk av värmen,får värmeutslag på ben och fötter,skavsår,getingstick,myggbett som sedan svullnar och blir utslag,irriterad hud på fötterna,blåsor på läpparna pga solen osv. Inte min vecka alltså

Likes

Comments

Idag har vi faktiskt gjort mer än vad vi brukar,vi var varit och shoppat faktiskt. Blev ett par skor och en tröja för min del,kan visa mer när allt är färdigshoppat.

När vi var på stranden idag hände något skumt,getingarna var riktigt agressiva av någon anledning. Så först blev jag stucken i handen helt oprovocerat,sen blev min 3åriga lillebror stucken i foten,och sen blev mamma stucken i benet. Allt under loppet av en timme. Finns massor av anledningar till att jag hatar bin och getingar,det gjorde så fruktansvärt ont 

​Nu mina vänner,ska jag ner och käka!

Likes

Comments

Fotografier, Resor

Nu har nästan första dagen här i Marmaris gått. Vi har käkat suupergod mat och tagit det lungt. De första dagarna brukar väl vara så,man landar liksom och tar det lungt innan man börjar göra en massa utflykter osv.

Jag har faktiskt (uppenbarligen) wifi här,resturangen under är så bra vän med vår familj så de bjussar på det för oss. Kommer nog att uppdatera vid dessa tiderna,alltså precis innan vi äter middag här.

Måste bara säga att det är så sjukt fint här,vi har en massa berg runt om viken som lyser upp så fint i solen. Har med mig kameran vart jag än går så ni kommer definitivt få se hur det ser ut här!

Likes

Comments