Header

Allmänt

Vet ni hur fruuuktanvärt oont jag har i armarna nu??

Fick äntligen tummen ur och skruvade upp min taklampa. Fick börja med att kolla om ikea-lampan skulle ha en ojordad eller jordad kontakt, ringde och smsade folk som en idiot och fick olika svar överallt. Slutade med att jag gjorde på ett sätt som var rätt,och sen slutade det med att jag inte hade några passande lampor till taklampan.. Gick in och snodde min halvbrors taklampa eftersom han inte är här så ofta. Tog mig en halvtimme att skruva ner skiten och sen skulle jag försöka lyckas att sätta upp den i mitt rum. Tog yttligare en halvtimme och krampande armar eftersom den inte ville sitta fast alls. Men NU JÄVLAR sitter den. Har bott i denna lägenheten i 1,5 år nu och jag fixar takplampa nu, great..

Nu ska jag och mina armar vila innan jag ska in och duscha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det Internationella Downs Syndrom-dagen där. Datumet valdes eftersom personer med Downs syndrom har en kromosom till av kromosom 21 - därav 21 mars. Dagen hyllas genom att bära strumpor som är omaka för att visa att vi alla är olika och visa att vi alla har samma värde.

#rockasockorna #rockasockorna2017

Likes

Comments

Pga depressionen har jag tyvärr lagt av med en del saker jag tycker om,inte medvetet dvs. Det blir lätt så att man tappar orken,lusten och drivkraften framåt när man har ett sånt här tillstånd. Jag känner verkligen att jag inte orkar saker numera,jag orkar inte ta mig till skolan,orkar inte blogga och orkar inte göra något. Att borsta tänderna och duscha är en stor utmaning för mig.

Jag saknar verkligen att fotografera,att på något sätt uttrycka något djupare med bilder. Jag hittar inte orken numera,jag finner inte kreativiteten alls. Jag vet inte längre vad jag ska fota och orkar inte ta mig ut att göra det om jag väl hittar motiv.

Det är så tråkigt men kan inte göra mer än att försöka..

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping

Finns så många otroligt fina bikinis och baddräkter på Nelly.com. Har valt ut några av mina favoriter från deras sida och det är så svårt att välja! Länkar finns på varje bild


Inlägget innehåller ad-links

Likes

Comments

Outfit

Jag och vovven matchar bra idag

Glöm inte att följa mig på snapchat för mer uppdatering - hannipannah

Likes

Comments

Allmänt

Lördag - Finally
Idag åker jag och I till Ale för att träffa några av hans kompisar. Ska bli superkul!
Är så fruktansvärt trött och ögonen bara svider,vet inte varför. Har ändå sovit 12 timmar. Försökt tvätta ögonen men det verkar inte hjälpa,kanske är pollenallergin som börjar dra igång nu igen. Vi har ändå sovit med fönstret öppet inatt. Får se om det går över

Likes

Comments