View tracker


Fy vad jag är dålig på att blogga... Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag vill fortsätta eller inte. Det känns som det blir lite lång tråkigt med "samma" inlägg. Just nu har jag inte så mycket inspiration heller. Aja jag får tänka lite.

Idag ska jag träffa Simon! Träffade han senast i måndags så saknar han. Vi är hemma själva idag för mina föräldrar valde att åka bort och bo på hotell. Myspys! Själv valde jag att stanna hemma med pojkvännen och en kopp te i handen eftersom jag är så himla förkyld. Jag har även haft ont i halsen men det börjar släppa nu. Skönt! Det är inte så skönt när det känns som man har rakblad i halsen när man sväljer.

Tänkte strax hoppa in i duschen och äta lite frulle!

Ha en fin dag

Likes

Comments

Kjol - Vero moda

Tröja (är egentligen en klänning som jag har stoppat innanför kjolen ;)) - Bikbok

Jacka - Zara

Det senaste dagarna har jag spenderat på landet med släkten och Simon. Vädret tillåt även lite bad så det var härligt. Jag var på landet från onsdag-söndag sen tog jag Simon och Leo bussen ner till Gbg och sov hemma hos mig. Skönt att få spendera lite tid hemma. Känt att jag har fart och flängt i 3 veckor nu så det är skönt att få sova lite i sin egen säng.

Idag ska jag och Leo kanske gå på bio. Leo är min kusin från Stockholm. Vi får se om Simon också hänkar. Men inget är bestämt. Vet inte ens om det finns någon bra film på bio ATM?? 

Aja vi får se helt enkelt. Nu ska jag fortsätta med min städning :/

Vi hörs!Likes

Comments

Åkte till Sthlm med tjejerna i måndags för att se Beyonce på tisdag. Ni kan ju bara gissa hur kul och grym hon var!
Vi var i Sthlm från måndag till onsdag.

När vi kom hem drog jag direkt hem till Simon en stund för på kvällen skulle vi åka till landet.

Så nu är jag på Tjörn och ska snart äta frukost.

Vi hörs!

Likes

Comments

Ni märkte att mitt bloggande tog slut där i Hvar. Internet blev plötsligt hel kast så bestämde mig för att blogga mer när jag var hemma i La Sweden. Får se nu.. mitt sista inlägg var när jag satt och åt lunch i Hvar. Jag kom ihåg att lunchen inte var så god och jag var lite små irriterad. Men Hvar!! Om ni är 18 eller äldre och ni vill ha ett bra festställe. Då rekommenderar jag Hvar starkt! När vi var där var det ett event ,Ultra. Det är ett beach party med as hög musik och massa glada fulla ungdomar hahha. Verkade i alla fall fett nice men det får vänta 2 år.

Vi var ju i Hvar i tisdags så på onsdagen badade vi och solade som vanligt men på kvällen åkte vi till en stad som låg ganska nära där vi bodde, ​Makarska. ​Där åt i middag och kikade runt lite. Åt en väldigt god Carbonara där minns jag.

Torsdagen var vår sista soldag. Så vi låg och stekte på stranden från klockan 9 till halv 7.

Sen åkte vi hemåt på fredag morgon. Vi övernattade dock i Tyskland i staden Kassel som vi gjorde på ner vägen. Sen fortsatte resan hemåt dagen efter. Kom hem riktigt sent (1.00) och då hade vi hämtat upp Simon på vägen.

Så vaknade upp bredvid han i morse, riktigt mysigt även om vi inte sov så mycket. Det var så jävla varmt! Helt galet! Vi åkte i alla fall och badade med Tom, Sara och Niklas i Delsjön. Myyyyss!

Likes

Comments

Just nu sitter vi på en restaurang för att käka lite lunch! Klart man passar på att ta lite wi-fi och kolla allt lite snabbt.
Idag har vi åkt över till en ö, Hvar. Det är super fint och vattnet är alldeles turkost. Life<33

Börjar dock sakna alla där hemma.... Men måste säga att det är gött med värmen, sol och bad.

Men nu ska vi käka, vi hörs!

Likes

Comments

Tortilla med kyckling, ost och grönsaker :)))

Likes

Comments