Idag har jag haft världens mysigaste dag med mina föräldrar, min kille, min lillasyster och hennes kille! Jag har alltså fyllt 24 år idag..!

Igår blev jag även superfint firad av mina tjejer på Griffins för brunch och av min kille och hans familj sedan på kvällen!

En kanonhelg helt enkelt! ❤️

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft min fina lillasyster på besök i Linköping! Vi har gått på stan, ätit hamburgare, bakat lussebullar och knäck och nu dricker vi lite bubbel framför Harry Potter innan vi ska börja med middagen! Sån fantastiskt mysig dag!

  • 21 readers

Likes

Comments

​Snart snart snart, alltså om mindre än 5 veckor åker jag till Asien för första gången i mitt liv för att studera 6 månader på City University of Hong Kong!! Alltså det låter helt sjukt när jag skriver det, men så är det. 28 december åker jag, mina fantastiska föräldrar och min fantastiska kille till Hong Kong och min termin börjar 9 januari. Allt känns så spännande. Min kille åker sedan till Singapore för sin utlandstermin och mina föräldrar åker hem efter ett par veckor, min lillasyster kommer också och hänger med oss ett tag i Hong Kong! Jag är så glad att de följer med mig i början!! 

Jag har skapat den här bloggen för att ni, (framförallt för vänner och mina föräldrar) men även gärna ni andra också, ska kunna följa mig på den här resan. Jag hoppas att ni vill läsa. Det kommer bli sporödiska uppdateringar fram tills vi åker, men sen ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt! 

Puss! 

Likes

Comments