Header

(Klicka på någon av bilderna för att komma till klänningen)

Älskar Rebecca Stellas kläder, alltså liksom kolla på denna klänningen? så snygg och den kostar bara 399kr! hur billigt? Just love it.

Likes

Comments

Hej bloggen! 😃

Denna fredagen har varit ganska bra tills jag fick reda på vilken linje jag kom in på gymnasiet. Jag hade valt barn- och fritidsprogrammet som förstahandsval, men jag kom in på mitt andrahandsval. Så har varit lite smått ledsen över det, men jag hoppas att jag kanske kan komma in ändå! För jag har en reservplats iallafall, så får helt enkelt hålla tummarna 😄

Nu så ska jag strax sätta igång en film och bara försöka tänka på annat. Jag hoppas att ni haft en bra fredag, kram på er 💗

Likes

Comments

Det som står högst upp på min önskelista är dessa snyggingar från Lovely of Sweden. Har alltid velat ha en snygg päls jacka som man kan ha liksom till vardags och även när man ska på något speciellt. Jag tycker mest om den rosa eftersom att rosa är min favoritfärg. Men den gråa är också super snygg. Vilken tycker ni är snyggast? Skriv gärna en kommentar!

Klicka på bilderna för att komma till produkterna

Likes

Comments

Godmorgon bloggen.

Vaknade alldeles precis och det första jag gjorde var att sätta mig framför datorn, hehe. Jag har ju inte uppdaterat bloggen alls, så kände nu för att det kunde behövas skrivas ett litet inlägg. Höll även på att skriva om när jag var i Göteborg för inte så länge sen, skrev dock aldrig klart det inlägget så jag raderade det. Men om ni vill så kan ni följa min instagram @hannahollm där jag uppdaterar dagligen! Ska snart äta frukost och kolla på min nya favoritserie The Blacklist, otroligt bra serie som jag rekommenderar starkt!

Lite bilder ifrån Göteborg

Likes

Comments