Vill bara skriva Gonatt och jag hoppas eran dag varit bra trots att de är måndag.. imorgon har jah spanskaprov och jag är skitnervös!! Men jag tror nog jag kommer klara det! Hur brukar ni plugga till prov? Om nån har tips får ni gärna kommentera de för jag är skitdålig på å plugga!!! Åter igen Gonatt! ILYSM ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!!

Hoppas alla har sovit gott och att ni får en super dag!! ILYSM❤️

Likes

Comments

Hej igen!

Tänkte bara säga att jag tävlat i helgen! De va tävling hemma lördag och söndag så jag startade L:C (80 cm) igår och L:B (90 cm) idag, och om jag ska sammanfatta helgen så gick de helt okej!

Jag fick ett ner igår men utom de en toppen känsla och super runda! Och idag körde Aragorn plockepinn med hindren och jag blev tyvärr utesluten pga för många rivningar.. Självklart jätte tråkigt och de kändes skit då men nu när jag tänker efter så va de inte hela världen! De hade kunnat gått skit och med lite pepptalk med en supertränare så fick jag nya krafter och är nu taggad på en vinter full med träning å träning och träning sen så kommer jag och superponnyn äga banorna nästa säsong!!!

Hoppas ni inte har allt gör mycket söndags ångest och en allt för jobbig vecka! Gonatt ILYSM🎶

Likes

Comments

Hej!
Vissa kanske vet att jag skrev lite här för ungefär 1 halvår sen och jag ska försöka komma igång lite igen och skriva när jag har tid och orkar så om ni vill kan ni gärna läsa lite här om mitt liv och hur en 14 årig häst tjej har de! ILYSM!!

Likes

Comments