Header
View tracker

Nu får jag faktiskt ta tag i bloggen igen, blev en månads paus nu under december/januari månad tyvärr. Hade verkligen ingen motivation till att blogga så det blev som det blev, BUT im BACK!!

Senaste jag skrev här så hade jag och min klass varit på klassresa i Köpenhamn vilket känns som om det var 100 år sedan haha! Har inte alls gjort något speciellt under tiden jag varit "MIA"! Firat jul med familjen, firat in det nya året med min vänner och fyllt 17år! Nu är jag igång med skolan igen och rutiner vilket jag verkligen gillar då jag sov bort typ hela lovet 👍🏼 har även kommit igång med träningen vilket känns Såååå skönt ❤️

Just nu ligger jag i mitt säng med massor av doftljus i rummet och dricker lite oatly chokladdryck (ÄLSKAR!!!!)

Har suttit och läst lite i min sociologi bok och även gjort tränings övningar hemma och städat rummet, så känns som en produktiv dag!

Puss & kram på er! Här kommer lite bilder från tiden jag har varit borta från bloggandet

(Vill ni ha en "vad jag fick i födelsedagspresent/julklapp inlägg" så säg gärna till ;) vet att jag gillar att läsa såna inlägg) 😝

Likes

Comments

Eller nja..

Imorgon åker jag tsm med min klass till Köpenhamn på en liten ``klassresa´´ och ska sova över där och sånt! Ska bli lite mysigt tycker jag ändå. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det är bara kul att vi ska komma bort en liten stund. Har precis typ packat klart, sminket och sånt packas ner i sista minuten och ska även ladda min kamera över natten så jag kan ha med mig den!! :)

Idag var det en väldigt onödig dag i skolan kände jag... halva klassen hade samhällprov men jag valde att göra det nästa måndag istället då jag inte alls kände mig redo! Efter skolan hämtade jag ut ett paket och köpte chips också. Sen har jag bara legat i min säng och fördröjt tiden. Ska strax städa klart i rummet och sedan somna, känns skönast om jag duschar imorgon bitti istället och sånt!

Puss & Kram på er

Liten fin photobooth bild ;)

Likes

Comments

Åh vad jag älskar att baka julbakelser nu på kvällen, igår bakade jag och mamma lussebullar och nu på kvällen så hade jag lite skol ångest så beslutade mig för att baka pepparkaksmuffins !!! Något av det godaste jag vet. Fick receptet den Andrea Hedenstedt's senaste video på youtube!

Åh vad gott det blev! Tipsar verkligen ❤️🎄

Likes

Comments

Instagram@hannah_nilssonn