Header
View tracker

Favoriter

Vaknade imorse vid 6.00 och tog upp min dator och gick in på youtube som vanligt. Då såg jag Therese Lindgrens ny video med titeln ``Lyssna på min bok GRATIS´´. Jag som är väldigt snål av mig själv tyckte detta lät hur bra som helst och tog tillfället i akt och laddade ner boken gratis från Nextory med koden som Therese länkade i hennes videon. Jag började alltså lyssna på boken imorse från 7-8 tiden. Therese har en väldigt avslappnad och mysig röst tycker jag så det kändes väldigt behagligt när hon läste ur sin egna bok som jag fick hör på i mina hörlurar på väg till skolan i regnet.

Guuud vilket bra bok, fy vad du är bra Therese! Jag har precis lyssnat klart på boken och vill verkligen bara att det ska finnas mer att lyssna /läsa!! Therese bok är skriven på ett sätt som är lätt att hänga med och blir inte alls tråkigt. Hon pratar om sin sjukskrivning, om tiden innan hennes första panik attack och hur det är i nu läget. Hon berättar även om bland annat om övergreppet hon var med om, allt hat hon får på nätet, Guldtuben 2015 och 2016, hon berättar även om när Anders gjorde slut med henne år 2015....

Denna bok informerar än om vad panikångest innebär och Therese med hennes peppande ord får än att efteråt känna sig nöjd med sig själv och att det man gör är bra.

Idag skrev jag ett matteprov.. gick inte alls bra. Denna bok har jag nu gått runt och lyssnat på hela dagen och verkligen fått mig att känna mig nöjd med min insats och tänka framåt.

Köp denna bok om ni får chans! Så läsvärd och speciellt om ni som mig följer Therese vardagliga liv på youtube och ser upp till henne. Tycker verkligen hon är en av dem mysigaste personerna och denna bok fick mig att förstå lite mer av vad hon går igenom varje dag. Åh vilket fin bok! ❤

Puss & Kram

(Julklapps tips)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Något jag älskar att göra är chokladbräck nu till julen! Så gott och såå smidigt är göra, tar mindre än 10 minuter!

Jag och mamma blev sugna så vi bestämde oss för att göra en nu ikväll! Kanske inte den vackraste eftersom vi bara hade polkagris hemma, men åh tänk er med torkade bär, nötter, olika choklad, andra sötsaker!!

Så här gör man:
Du behöver choklad (vit, mjölk, mörk) ditt val ;) 100g
Polkagris eller andra tillbehör!

Smält chokladen
Bred ut choklad i bräck på bakplåtspapper (mjölk chokladen)
Strö över tillbehören och mer choklad ☺️🎄🎅🏽
Låt det stelna på bakplåtspapperet och sedan är det klart att avnjuta!

Super smidigt och väldigt gott!!!

Likes

Comments

View tracker

Mm yeah kommer somna när som helst! Är så tröt och klockan är inte ens 4 än..
Tröjan/skjortan är från boohoo.com ;)

Älskar verkligen den för den är så bekväm och lite oversized vilket jag uppskattar. Hade velat ta lite ootd bilder med min kamera men det är redan mörkt ute så det kommer inte Bli bra bilder + orken finns inte!

Har matte prov på onsdag, så sitter nu och gör ett övningsprov, men tror jag ger upp snart haha

Likes

Comments

Älskar advent! Så mysigt nu när julen börjar närma sig. Jag vaknade upp vid 9 tiden och fick min advents present av mina föräldrar! En ny pyjamas vilket är jag uppskattade så mycket! Senare vid halv 11 körde pappa in mig till Malmö och så pluggade jag matte från 11-13.
Har bara legat hemma hela dagen och kollat på "how to get away with murder"! Är verkligen helt besatt och älskar verkligen denna serie så mycket.

Ska snart gå ner och börja laga middag , det blir du spagetti carbonara (min favorit rätt!!!!) Känner faktiskt ingen söndagsångest eller något vilket känns så skönt!!

Hoppas ni har haft en mysig söndag, kanske julhandlat, pluggat.. eller bara tagit det lugnt!

Puss & kram

Likes

Comments

Instagram@hannah_nilssonn