Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om 54 dagar blir jag bostadslös. Eller hur? Wow. Jag gillar att överdramatisera ordet. Överdriva och få det att låta som om jag kommer att stå där den 30 november med mina kläder i en påse och vara tvungen att sova på olika bänkar varje natt. Mycket möjligt att det blir så. Man ska aldrig säga aldrig. Hur som haver så har jag spenderat de senaste fyra månaderna av mitt liv i denna lägenhet med en människa jag inte känner eller har ork att lära känna. Låt mig säga er detta att jag har aldrig känt mig så klar med något innan. Förutom mitt jobb då. Hade nog hellre bott i en skokartong själv. Från och med nu känns så temporärt och jag har ingen aning vad som händer näst. Jag bara vet att jag måste iväg. Jag lovar att jag ska. Landade nyss i sängen och det har nog aldrig varit så skönt att vara ensam. Nog för att jag älskar ständig rörelse, kaos och tumult men ibland måste man bara stanna upp och till. Har varit i ett sådant dåligt skick den senaste tiden att det känns bra att bara sitta still. Framförallt nykter. Dagen var som förväntat och det får mig bara att inse att jag verkligen måste därifrån. Härifrån i helhet. Under dagens gång försökte jag att hålla tempo med humöret. Men det gick inte. Som tur är så kom Emma förbi. Låter kanske fånigt. Men det jobbiga gick över. Känner hur jag mår bättre idag än jag gjorde igår. Fysiskt. För att poängtera. Inte psykiskt. Förkylningen håller på att gå ur mig. Other than that så är mitt huvud en oreda och jag är kusligt trött. Vill jag inbilla mig iallafall. Saknar Ville. Hm. Godnatt.

Likes

Comments

Sofiero, Höga kusten, Zeunerts ale, rött, vitt, rosa vin alternativt äpplecider.​ 

Så var va vi? Godmorgon.

Ibland tar det emot när klockan ringer kring nio snåret. Idag gjorde det inte det. Jag vaknar vanligtvis vid lunchtid, säger godmorgon fram tills klockan är två och anser att allt som händer innan dess är för tidigt för att tas på allvar. Det mesta så att säga. Detta kan absolut bero mina mat och sömn-vanor. Äsh. MEN idag känner jag att jag är skärpt, idag är jag vass. Hoppas att det håller i sig. Vi får se hur jag känner efter jag stämplat ut idag. Antagligen så mår jag ännu bättre eller så har mot all förmodan min energi runnit ur mig. Fram tills dess. Tänk på mig som kommer att servera människor som vill behålla kvitton, enkronor och endast dricka 39krs öl.

Hejdå!


Likes

Comments

...Onsdagar känns för mig så blasé. För visst är det onsdag idag? Jag anser mig mer vara en måndagstjej. Uppskattar dagarna som inte gör så mycket väsen av sig. Dagarna som kan bli hur stökiga som helst i rätt händer. Av någon bisarr anledning så känns denna onsdagen annorlunda. Kanske är det vädret? En cigarett till i solen på balkongen kan väl inte skada tänker jag. Känns som om någonting vänt. Som om någonting plötsligt släppt. Brain spelas i mina hörlurar och trots min envetna hosta så mår jag bara bra. Över förväntan till och med. Kombinationen av kyla och sol gör mig glad. Att bara kunna sitta en stund här gör mig glad. Den här låten gör mig glad. Känns som att allt omkring mig påminner mig om förra året. Känns som att tiden knappt rört oss. Det luktar likadant ute och kylan slår emot mina kinder på samma sätt. Men idag suktar jag inte lika mycket. Idag bara är jag. Det faktum att jobb väntar inom några timmar rör mig inte ryggen. I alla fall inte idag. Det kommer å andra sidan att bli en lång helg. Men om varje dag blir som denna så tror jag inte att vi har några problem. Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

Vet inte om någon fortfarande läser men hur som helst så skriver jag främst för mig själv. Vem är jag? En salig blandning mellan tragik, romantik och dramatik. Jag är tjugoett år gammal. Känner mig vissa dagar som femton och andra dagar som trettiofem. Oftast grundat i hur folk omkring mig får mig att känna. Liten som stor. För tillfället brinner jag inte för något eller någon. Men visst sprakar det ibland. Oftast när jag tänker på honom. Jag är en person som får energi utav att umgås med andra människor, Jag vantrivs när jag är ensam och har svårt för ögonkontakt med främlingar, främst män. Vill beskriva mig själv som kreativ men vet inte riktigt i vilken bemärkelse. Jag har sysslat en del med foto, film och digitalt skapande men egentligen bara tyckt om att skriva. Nu kan man säga att jag är utåtriktad. Tidigare iakttog jag mer än jag deltog när andra pratade. Jag har lärt mig mycket genom att bara vara tyst och lyssna. Nu pratar jag hellre. Jag jobbar i en bar. Tycker titeln är löjlig. Bartender. Känner mig inte förtjänt av den. Jag kan inte allt och det jag kan är jag inte heller bäst på. Strävar visserligen inte efter att bli bäst. Vill mest bara vara. Jag vill väl påstå att jag kan mer om människor än om öl, vin och sprit. Det mesta handlar väl om att kunna läsa av människor och utgå ifrån det. Oftast går det hem. Sen att jag har en fitta där mina kollegor har en kuk jobbar ofta emot mig. I princip varje dag måste jag stå på mig för att jag är en ung kvinna bakom baren och inte en man. Jag gillar sockervadds-pop och dylikt som spelas på NRJ. Finns undantag. Tycker att ödmjukhet blandat med en påklistrad hybris på killar är charmigt. Humor är det viktigaste någonsin. Jag gillar att munhuggas. I en alternativ verklighet så surfar jag varje dag. Mitt största komplex är min längd och jag tycker faktiskt om mina bristningar.


Hejdå!

Likes

Comments

Vill att tid ska börja läka sår. Väntar på att det ska sluta göra ont. Att jag ska glömma att känna efter. Om jag intalar mig själv att jag är klar, är jag det då? Om jag jobbar mer? Dricker mer? Och kysser fler killar? Kommer han försvinna ur mitt huvud då? För visst är det så man gör? Så man kommer över någon?

Om allt inte kan kretsa kring honom längre, vad ska det kretsa kring då? Det är så mycket lättare att bara vara full hela tiden. Alkohol gör mig klar i huvudet. Efter några klunkar så slutar jag att tänka på honom. Hur ska man kunna gå vidare om man inte vill? Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång. Det jag vet är rätt känns inte rätt. Inte ens lite. Inte ett dugg. Jag tror på kärlek och det är mitt största fel. Att älska honom är den värsta vanan. Kanske ska den stora kärleken aldrig bli besvarad. Kanske ska det bara vara så. Kanske var det bara inte menat för oss två.

Likes

Comments

Det här måste vara mitt lägsta. Just nu mår jag så fysiskt och psykiskt dåligt. Hela min kropp reagerar på det jag utsatt den för de sex senaste veckorn. Jag är så trött hela tiden. Så likgiltig och tom. Långa perioder av alkohol och frossande. Missbruk av två olika slag. Jag växer och jag krymper. Jag äter och jag spyr. Hur mycket jag än duschar blir inte min hud ren. Den blir sämre. Vill bara gömma mig. Saneras. Nu ska jag sova. Kanske mår bättre imorgon. Imorgon ska jag inte dricka.

Likes

Comments

Hej!

Det är fredag och min kreativitet är nere på noll. Förlåt. Vet inte vad det beror på för egentligen vill jag bara logga in här och berätta om oss. Om ni bara kunde känna så jag känt då hade ni förstått. Jag vill skriva om honom och till honom men drar mig ifrån det. Jag vet ändå att han vet att jag vill. Under hela den här tiden, innan och efter så har jag vetat om att det varit slut. Det var slut innan vi ens gjorde slut. Jag har försökt vara realistisk och inse nederlag. Ibland spelar det ingen roll vad man vill. Jag vet att inga ord jag hade kunnat skriva hade räddat oss nu. Ingen ansträngning hade gett oss klartecken för att köra igen. Men ändå vill jag ge det lite till, lite mer. Jag försöker släppa det för jag vet att han vill. Jag försöker, antar jag. Men ingen är Oliver. Ingen kommer någonsin att vara Oliver. Nu tänkte jag duscha av mig mina tankar och gråa moln. Vi hörs på söndag. Ha det bra tills dess. Trevlig helg!

Likes

Comments

Du är ingen axel för mig. Du har varit min pojkvän och bästa vän i över ett år. Inte för att kärlek mäts i tid. För det jag känner för dig kommer att sträcka sig i decennier. Sådant är svårt att bortse ifrån. Det gör mig inte till ett monster för att jag fortfarande vill spendera tid med dig. Det gör mig mänsklig. För som jag förstått det så vill du träffa mig med. Eller? Annars hade du väl inte kommit. Är inte jag lika mycket axel för dig isådanafall? Jag vet inte.. Du kommer alltid vara väldigt mycket mer värd för mig än någonting eller någon annan någonsin. Hade du bett mig att hoppa så hade jag frågat hur högt. jag hade redan varit i luften. Din närvaro och tid betyder allt för mig. Tro inte att jag ser lätt på att du fortfarande unnar mig dig på något sätt. Önskar att du kunde relatera till det och uppskatta det på samma sätt jag gör. Jag är inte ensam om att ta utav dig för du tar utav mig med. Vet inte vad mer jag ska skriva.

Likes

Comments