Hittade detta i en gammal dagbok. Tyckte det var sött. Så i brist på kreativitet och fantasi så får ni läsa något tre år gammalt.


Väldigt mycket skrivande om honom nu. Han frågade idag om jag var kär i honom. Jag svarade att jag inte visste. Vilket jag gör. Vill inte säga för mycket. Mina känslor är opålitliga. Jag vill inte förstöra potentialen vi har. Jag ställer mig själv frågan om det ens är möjligt att vilja vara med någon så mycket som jag vill vara med honom. Det enda som håller mig tillbaka är tanken att bli låst igen. Vill inte göra något med någon annan än honom. Men vill att valet ska vara mitt. Jag är nitton år gammal och alldeles för öppen för att begränsa mig helt och hållet när det faktiskt finns så mycket annat. I nuläget är han dock den enda jag vill pussa när ingen ser och hålla hand med under bordet när alla andra pratar. Utan att låta för optimistisk så är han en sådan kille man vill bygga ett liv med. Även om det antagligen inte blir med mig så unnar jag den tjejen allt vad han har och ge och allt det han redan gett mig bara genom att vara sig själv. Denna sidan i min dagbok kommer han inte få läsa. Vill inte att han ska veta var han har mig.. Dessutom så får han sådan fruktansvärd hybris så fort jag försöker säga någonting fint. Jag kanske håller på att bli lite kär i den här killen. Synd bara att mina känslor vanligtvis håller i cirka 3 månader för med honom vill jag vara med mycket längre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ingen vill  göra en bukett utav mig.

Ingen vill ha mig i midsommarkransen. För syrener är inte traditionellt vackra.

Ingen skriver om syrener. Ingen tar sig tid att förstå. Svår i den allra enklaste form.

Försiktig. Vacker för att ingen egentligen tittar. Tyst för att ingen kommer att lyssna.

Likes

Comments

Vet inte varför jag har tendenser inom mig till att vilja förstöra och göra fel. Jag är medveten om min bristande etik och vägrar att agera utefter den. Håller tillbaka men något inom mig utmanas. En djurisk instinkt jag inte visste att jag hade. En envis och bitter lust som inte bryr sig om relationer, personer eller gränser. En instinkt som bara vill ha det som någon annan har. Visa hur lätt saker och ting kan gå sönder i fel händer. Motiveras utav stängda fönster och låsta dörrar. Det är en tävling och lyckas jag har jag vunnit. Då har jag gjort en annan människa lika dålig som jag och ytterligare en annan människa lika olycklig. Vetskapen av att jag kan förändra hur mycket som helst med bara en taktlös handling, den skrämmer mig och triggar mig på samma gång. Jag kanske vet och gör bättre ifrån mig nu. Men jag vill värre och jag är sämre. Det är bara så det är.

Likes

Comments

Obs. Det här inlägget kan bli något osammanhängande då jag känner mig som en skakad flaska champagne.

Ni har blivit varnade.

Det börjar arta sig. Vill inte säga för mycket, inte jinxa något. Men saker och ting börjar falla på plats. Känns så iallafall. Väntar på att snubbla. Hoppas jag slipper. Om det inte varit solklart i senaste inläggen här så har jag sagt upp mig. Blandade känslor inför det. Nästintill bitterljuvt att lämna. Sedan avskedsansökan skickats in har jag har gått på arbetsintervju i plural och druckit kaffe utan mjölk och socker för att imponera på chefer och medarbetare. Ett, Tu, Tre veckor senare och arbetslös no more. Ni tittar på Jack & Jones nya lageransvarig. Kul va? Det tycker jag. Har varit inne och provjobbat i några dagar och nu på måndag drar det igång på riktigt. Mitt (nya) liv. Låter kanske som trams men många förändringar och rutiner ska gås in och jag är förväntansfull. Känns som om jag hamnat rätt. Iallafall där jag är just nu. Vilken jävla dynamik dem har, personligheter som kompletterar varandra samt en laganda som heter duga. Jag trivs redan. Det gör jag. Inte nog med det så fick jag ett mail ifrån en lärare på en utbildning jag sökt till hösten. Och tydligen kom jag in. Så 28 augusti påbörjar jag skrivarlinjen på distans. Inte tackat ja än förvisso. Men det står skrivet i stjärnorna. Det kan inte bli bättre. Eller jo. Som jordgubbar till min vaniljglass. Eller ja grädden på moset. Så har en kille som jag tittat på länge tittat tillbaka på mig. Det hände häromdagen och gjorde hela min veckan. Kände nästan fjärilsvingslag i magen. Vet att det inte kommer leda någonstans men jag gillar att leka med tanken. Att han iallafall övervägt det. Övervägt mig. När jag skriver tittat på menar jag inte bara tittat på. Såklart. Med risk att låta kärlekskrank så är det en kille jag varit intresserad utav ett litet tag men inte lyckats komma nära. Så yay för mig. Yay för att han närmade sig. Yay för att det fortfarande kan pirra i magen. Tack och hej!


Likes

Comments

När du är online på facebook så brukar jag ha vår chattruta öppen. Som en påminnelse. Som om du skulle få för dig att skriva till mig och att jag skulle varit beredd och vågat skriva hej. Vill ha möjligheten att låta och att låta bli. Därför behåller jag dig uppe. Ett litet tag till. Bara tills du loggar ut.Likes

Comments

Det är något jag vill säga innan jag går. Innan jag stämplar ut. Here it goes.

Tack för alla läxor lärda. Alla misstag gjorda. Alla skavsår läkta. Tack för kritiken, även den som inte var konstruktiv. Tack för tre häpnadsväckande år. Tre år av minnen och människor jag aldrig kommer glömma. Tack för alla lovord och all uppmuntran. Tack för all investerad tid i mig som medarbetare, kollega och framförallt mig som person. Tack för all mat i magen och allt tak över huvudet. Tack för vänskaperna. För tid väl spenderad. För dagar räddade. För kvällar glömda. Tack för min pondus. Den jag inte hade haft utan er. Tack för mitt livs kärlek. Tack för min familj. Tack för effektivitet och noggrannhet. Tack för min glädje samt min sorg. Tack för alla dagar jag inte velat ska ta slut. Tack för alla dagar som faktiskt tagit slut. Tack för allt hårt arbete. Allt samarbete. All moral. Jag har lärt mig utav dem bästa och jag kommer att sträva efter att vara bäst och det på grund av er. Tack för allt jag burit, det som gjort mig stark. Tack för tålamodet som gjort mig duktig och reprimanderna som gjort mig skärpt. Jag är en bättre person idag tack vare alla er jag stött på längs vägen och även om den må vara kort så avviker jag här. Tack för alla chanser. Tack för tilliten. Tack för möjligheten.

På återseende.

Tack för mig.


Likes

Comments

Slängt in handduken. Begärt avslut. Tagit avsked. Gjort mitt. Hejdå. Caminamos. Adiue John Scotts Avenyn. Om inte föralltid iallafall för ett litet tag. Trots tre magiska år med magnifika lärdomar och inte minst magiska människor känner jag att det nu är dags att gå vidare och lära mig nya saker. Inte minst om mig själv. Här växer jag inte mer. Här frodas jag ej. Undrar om det är någon som jag inte hunnit berätta det för än. Vill säga det igen. Jag är klar. Finito. Chiaro. Jag har sagt upp mig. Än så länge lättad. Än så länge fjäderlätt. Gläds för min skull. Unna mig. Från och med slutet utav juni är jag arbetslös. Eller jag menar arbetssökande. Jag är förväntansfull inför vad som komma skall oavsett hur det blir. Oavsett vad jag gör och inte gör. Vad jag får och inte får. Det har tagit mig så lång tid att komma hit. Att komma till underfund om jag ens orkar att ta det här beslutet och faktiskt fullfölja det. Men det är gjort. Första orden på andra kapitlet i boken som är mitt liv. Från och med nu. Om livet ändå var som en bok eller en film. Så planerat, inövat och förfinat. Nej. Jag uppskattar alla misstag och olyckshändelser som tar mig dit jag ska. Som har tagit mig dit jag är idag. Ville bara titta in egentligen. Bara för att säga att jag sagt upp mig.

Guess what.

Jag har sagt upp mig!


Likes

Comments

Allt är fiktivt.

Du är en seriefigur.

Allt är på låtsas.

Tecknad och inramad utav linjer.

Vet inte vem du e.

Allt är pretend.

Har redan glömt dig.

Ingen säger vad dem menar.

Alla ljuger.

Alla låtsas.

Inget är som det verkar.

Illusion efter illusion.

Jag luras utav ord.
Likes

Comments

Godkväll gänget. Eftersom jag inte kunnat skriva så mycket här de senaste veckorna tänkte jag att jag kunde klippa in de senaste från min timeline på twitter för att summera det hela lite. Here you go.

01:46 24 Februari

Vill vara högst upp och lyssna på högst musik.

17:58 7 Mars

Föreställer mig fjärilar i magen men minns inte hur det känns.

09:26 15 Mars

Som vanligt utom räckhåll.

14:03 20 Mars

Vill bara hänga omkring. Inte vara själv.

12:54 25 Mars

Så länge sedan det fanns pengar på kortet att jag glömt koden.

12:07 28 Mars

Andas kontaminerad luft och fyller lungorna med tjära och sot. Målet är att bli aska. Inte än men nån dag snart.

01:50 29 Mars

Du är offline. Orkar inte ens logga in.

21:59 3 April

Krogen är väl ändå som ett uppehållsrum för vuxna.

17:44 4 April

börjar bli dags att slänga in handduken.

22.53 4 April

Har en dejt på söndag. Säger folk dejt fortfarande? Vad pratar man om? Vad förväntas utav mig? Jag är utdaterad.

Likes

Comments