View tracker

hej alla! igår var en väldigt bra dag. för det första så var det fredag och då brukar jag bara ha tre lektioner men igår hade vi teori inlämmning på idrottslektionen vilken jag redan hade skickat in. så jag hade bara två lektioner, riktigt skönt faktiskt.

senare framåt kvällen åkte jag in till stan med familjen och åt pizza. efter det runt klockan sju var det dags att gå in och hitta sin plats för att sen bara vänta innan showen skulle börja. under showens gång kom det en kortlek ut i publiken som slutade hos mig. så jaa jag fick gå upp på scenen. jag tog med mig kortleken och när jag väl kom upp skulle jag tänka på ett kort, jag berättade vilket och sen öppnade en av dem kortleken jag hållt i hela tiden. gissa vilket kort som då var vänt åt fel håll. såklart så var det ju det jag precis ståt och tänkt på. det var en riktigt br show och kvalen var helt fantastisk men när jag gick där ifrån kunde jag inte begripa hur allt hade gått till. ja var frustrerad och förstod verkligen ingenting.


showen heter hokus pokus motherf*ckers, den var helt otrolig och har ni möjlighet att köpa biljetter eller om det ens finns kvar så vill jag iallafall varmt rekommendera er till att göra det.

(dessa två bilderna här ovan har jag inte tagit själv mn ja tänkte att det kanske kunde vara lite roligare att f se hur det såg ut.)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

hej min finaste! idag var det en lite annorlunda dag för mig. min dag började med att jag tog bussen strax efter sju. åkte in till österskans där jag mötte mina vänner. efter det tog vi 73 an och åkte till Sannarps gymnasiet. vi skulle nämligen skugga ekonomprogrammet. jag tyckte det var riktigt roligt för vi fick liksom vara med och delta och verkligen testa på hur det är att gå just ekonomiprogrammet. egentligen hade jag inte behövt skugga för jag var nästan helt säker. jag har hela tiden varit inne på att jag ska gå ekonomiprogrammet men har inte vetat vilken skola. det var därför bra att jag valde att skugga ändå för detta gjorde mig ännu säkrare och nu vet jag vad jag ska välja.

senare efter lunch när vi hade slutat åkte jag tillbaka in till stan och gick mest runt och bara tittade i butiker. jag tog en fika och hade det allmänt mysigt helt enkelt. den ponchos som ni se på bilderna har jag verkligen fastnat för. jag har tittat på den ett tag och vill verkligen köpa den. den är ifrån Åhlens. hoppas ni haft en bra dag och att ni kanske fyndat något fint nu när det var black friday. puss puss!!

Likes

Comments

...humör: ganska trött men ändå glad

...vill ha: nya skor, svart Luxury leather bag från chiquelle

...tanke: vilket gymnasie jag ska välja

...måste göra: bli klar med idrott och so inlämningarna.

...planer: städa mitt rum och plugga en massa

...outfit: svarta jeans, svart t-shirt och en grå poncho.


Likes

Comments

Hallojsan!! Tänkte bara uppdatera er lite. I torsdags efter skolan var jag sugen på att äta ute eftersom att det var ett tag sedan nu. Vi bokade bord på Pinchos, kom dit runt 17:30 och åt massa gott. Det ja gillar med Pinchos är att för oss som har beslutsångest och knappt kan välja vad man vill ha och äta så kan man beställa in flera olika rätter i och med att dem är så små. Dock så kan det kosta en hel del eftersom att man beställer in så mycket olika men det får man leva med. ps mobilbilder så det är inte den bästa kvalitet. Love you!!

Likes

Comments

Hejsansvejsan! Var en stund i stan efter skolan igår och skulle köpa min klocka som jag så länge velat ha nu. Det kommer mer om det sen, så den köpte jag och ja som vanligt så blev det lite mer. En sån svart kappa som jag varit ute efter ett tag nu och även en poncho. Allt är köpt på Cubus.

Skolan fortsätter som den ska om man ens kan säga så men AA iallafall. Igår var det en helt vanlig skoldag men idag börjar jag 09:25 med musik då vi ska sjunga för vår lärare. Är det bara jag eller är inte det med att man ska få betyg i hur bra man sjunger helt meningslöst. En sak jag stör mig riktigt mycket på är när folk säger att "alla kan sjunga" men nej asså alla har inte världens finaste sång röst, tillexempel jag. Jag är en sån person som absolut inte tycker om att bara ställa sig och sjunga inför andra. Jag förstår verkligen inte varför lärarna ens bryr sig om hur vi sjunger och som avslut på det här vill jag bara säga att även om betyget i sång inte blir så värst bra ska man ändå fortsätta sjunga så länge man tycker att det är roligt. Du ska aldrig ge upp och du ska alltid göra det du tycker om för då mår du också som bäst.

Likes

Comments

Tre saker jag tycker om: Min familj, choklad & musik

Tre saker jag inte tycker om: Respektlöshet, falska personer & rasism

Tre saker jag saknar: Mina vänner, åka utomlands & varma sommar kvällar

Tre saker jag vill lära mig: Ha tålamod, bara äta godis på lördagar & träna regelbundet

Tre saker jag vill göra innan jag dör: Skapa familj, resa utomlands till fler länder & ta körkort

Tre platser jag vill besöka: Florida, New york & Eiffeltornet

Tre saker jag längtar till: Polen resan med klassen, julafton & dagen då jag slutar nian

Tre saker jag vill ta tag i: Träningen (som sagt), bloggen & få ordning på mitt rum och bland mina saker


Puss & kram!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej!! Hur är det med er? Var nyss på lite golf träning vilket var skönt eftersom att jag missat några nu när jag varit borta så mycket. Det var roligt att vara tillbaka!
Morgondagen ser ut såhär.
Jag och Tove ska iväg och fixa naglarna vid tio och efter det ska jag och Linn luncha på donken vilket ska bli sååå mysigt. Att göra våra naglar ser jag verkligen fram emot eftersom jag längtat efter det ett bra tag. Jag tycker det är så snyggt och det ser så fräsch å rent ut.
Sen senare ska jag till kyrkan för genrep för att jag sedan på lördag ska konfirmera mig. Äntligen asså åå det ska bli så roligt. Men vi hörs kanske imorgon så ni kan få se resultatet utav naglarna. Puss!!

Likes

Comments

Som ni säkert märkt så glömde jag helt bort att skriva igår. Men morgonen började iaf me att vi gjorde oss i ordning som vanligt.
Sen tog vi bussen in till London och gick där hela dagen. Jag köpte en hel del saker faktiskt. Dagen rullade på och de blev mindre och mindre pengar på kontot.
Vi var nog inne i London i totalt tio timmar tror jag vi kom fram till. Haha ganska länge faktiskt och toves mormor bjöd oss på god mat, så det var en riktigt mysig dag! De var typ allt vi gjorde men vi hörs. Puss puss!!

Likes

Comments