Godmorgon fina läsare, sitter just nu bara framför datorn och kikar runt lite. Har lite läxor att göra färdigt och skicka in så det blir nog att jag jobbar lite sen. Annars ska jag bara göra precis det jag känner för idag, det är ju trots allt lov. Tror att jag skulle en sväng till gymmet med Tove också men det blir senare i eftermiddag.

Ska föröka lägga mig i tid idag eller ja iaf försöka. Jag ska nämligen upp ganska så tidigt imorgon för att åka och jobba, det är dock bara några timmar vilket känns skönt. Det är ju trotts allt lite roligt att få leka av sig lite med gymnasterna. Ni får lite mobil bilder från snap också som togs någon gång i veckan.

Likes

Comments

Godmorgon mina finaste! hur mår ni? Lite bilder från tidigare i veckan, bl.a en med min favorit Ella. Just nu sitter jag och äter frukost, ät lite trött idag men det ska nog gå bra. Satt uppe ganska länge och försökte plugga till ett engelska prov jag har idag. Det gick väl sisådär om jag får säga det själv men men det får gå som det går. Går inte så länge idag för vi slutar redan 14:05 men det blir nog att jag kanske stannar på skal if också. Om jag orkar som sagt. Ska försöka hitta på något efter skolan för hade en ganska tråkig men ändå skön eftermiddag igår, satt mest och pluggade och letade runt efter sommarjobb. Hoppas ni får en bra torsdag så hörs vi kanske senare. Puss! <3

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er med mig är det bra! sitter och äter frukost så tänkte dela med mig av lite tips på några väskor. Just svarta väskor är något som de flesta har. Det är något som man verkligen inte kan ha för många av. Svart funkar liksom till allt, en svart väska gör det bara så enkelt för en. Min absoluta favorit just nu är den i mitten längst ner hah ja ni fattar säkert. Den finns att köpa på Chicquelle och alltså är riktigt sugen på att klicka hem den faktiskt.

Likes

Comments

Hej på er tänkte börja med en ny grej här på bloggen. hmm vad kan det vara? nej men tänkte börja med dagens gäst. Det innebär att jag kommer ha antingen en kompis eller en familjemedlem som svarar på lite olika och roliga frågor. tänkte att det kunde vara en lite rolig gro att börja med. min första gäst är då Tove alltså min allra bästa vän. men nu ska jag inte babbla mer utan här kommer lite frågor och svar som Tove svarar på!

Hur gammal är du?

15

Vilken färg dominerar i din garderob?

mest vit, grå och svart

Vilken är din bästa egenskap?

jag tycker jag är omtänksam och extremt rolig

Favorit låt just nu?

its gotta be you - isaiah

Hur lång är du?

runt 160 - 165

Vilken är din favoritplats?

utomlands

Vad gör du på din fritid?

träffar mina vänner, tränar och är tränare

Om du van 1 miljon kronor, vad skulle du då göra för pengarna?

resa, shoppa och spara

Likes

Comments

1an
5an

Satt en stund igår kväll och kikade runt lite på na-kd, har inte varit inne på deras hemsida så mycket förut men de har faktiskt väldigt mycket fint. här är några av dem jag fastnade lite för. sen vill jag också bara påminna om att det finns en rabattkod som ger dig 20% på ditt köp. koden är "newyear" och gäller till den 22 januari, så skynda att shoppa!!

Likes

Comments

7 tips för att plugga mer effektivt


Använd färger - stryk under och markera det viktigaste. jag tycker själv att det blir så mycket roligare och lättare att lära sig något när det är i flera färger än när det bara är svartvitt. att sätta färg på en text gör också att du hittar lättare.


Plugga tillsammans med någon - har man en kompis att plugga tillsammans med blir det också roligare och man kan ha varandra som hjälp. man kan t.ex. förhöra varandra och pluggar man tillsammans med andra har man även någon att diskutera med och det gör också att man lär sig mer.


Lägg upp ett schema - planera och bestäm vilka dagar du ska plugga. ett annat tips är att du också bestämmer exakt vad du ska plugga på och på så sätt vet du vad du ska göra och vad som behöver vara klart först. det kan hjälpa dig väldigt mycket så man inte sitter där kvällen innan och helt plötsligt har hur mycket som helst.


Sammanfatta! genom att sammanfatta får man en bättre överblick över vad man jobbar med. jag försöker sammanfatta innan ett större prov eller liknande mest för att jag själv ska se vad jag faktiskt lärt mig.


Strukturera - när jag har koll på mina anteckningar och håller dem i ordning känner jag mig inte alls lika stressad och blir även mer motiverad till att plugga. vi använder oss utav iPads på den skolan jag går på men just mina anteckningar gillar jag att ha handskrivna. om allt är i ordning blir det bara mycket enklare alltihop.


Plugga någon annanstans än hemma. när jag pluggar hemma kommer jag ofta på något annat att göra som såklart är roligare. därför är det oftast bättre för mig att sätta mig och plugga någon annanstans som tillexempel på biblioteket eller på ett mysigt cafe.


Återberätta! det här är ett toppen alternativ då du märker om du verkligen lärt dig något av allt ditt pluggande. för kan du återberätta har du förhoppningsvis förstått och lärt dig det och kommer förhoppningsvis även ihåg det till provet.


Likes

Comments

Hej alla fina!! Första veckan efter lovet avklarad. Det känns riktigt skönt faktiskt. Nu är det bara 6 veckor kvar till nästa lov, wiihoo!!

I fredags efter skolan tog jag bussen till Trönninge för att träffa min favoriter. När dem slutade skolan och alla fick helg åkte vi in en runda till stan och fikade vilket var riktigt mysigt. När vi varit en stund i stan tog vi bussen tillbaka till Trönninge och hade det bara allmänt bra hemma hos oliver. Vi spelade spel och snackade en hel del och som alltid lite musik på det så blev kvällen toppen bra!!

Likes

Comments

8 januari - Tog ännu en sovmorgon nu när lovet närmar sig sitt slut. Gick upp ur sängen runt 11 men gjorde inte så mycket ändå. Lite senare gick jag en runda med Phoenix vilket var skönt nu när vi äntligen fått lite snö. Kallt var det men mysigt ändå.

Även om vi bara är i januari och det fortfarande är kallt ute är det inte så långt kvar till sommaren. Det kan kännas som att det är väldigt långt kvar men tiden går ganska fort. Därför kände jag att det var dags att börja tänka på sommarjobb. jag vill ju vara ute i god tid så satte mig ner och började skriva på mitt allra första cv eller personligt brev kan jag nog mer säga att det är. Vilket inte var det lättaste även om man kanske tror det. Jag blev klar redan igår vilket känns skönt så nu ska det bara skickas in också.

Just ordered 

Idag vaknade jag hyfsat tidigt, tror det var runt halv tio någon gång. Jag gick ner och gjorde äggröra som blev riktigt god. När jag hade ätit upp och gjort mig i ordning åkte jag in till stan med lilla kusinen. Vi gick mest runt och bara tittade i butiker men satte oss även en stund och tog en fika. Någonting jag tittade efter lite extra var ett par svarta Uggs som på bilden. men tyvärr hade de inte min storlek någonstans i stan. Vilket var synd men sen när jag kom hem satte jag mig istället och beställde ett par liknande men billigare som till och med var på rea. Dem var dock från Shepard så inga äkta Uggs tyvärr. Nu på senaste tiden när det varit rea lite överallt har jag även passat på och beställt en tröjan jag velat ha ett bra tag nu. Har redan fått hem den och hunnit använda den en gång och jag kan säga att det är min nya absoluta favorit. Den är både varm och bekväm. Jag gillar den verkligen! Har ni shoppat något extra nu med all rea, i så fall vad. skulle vara roligt att höra!

Puss puss

Likes

Comments