Har varit lite seg med att lägga upp dessa bilder men vad gör det egentligen. Så sjukt stolt över mina fina underbara vänner och att få ha varit med dom under deras studentvecka festat och softat ute med dessa underbara människor och varit med på poängjakten har varit riktigt nice. Att ens fått lära känna dom är helt otroligt och sist men inte minst att få uppleva deras bal och student var ju en höjdpunkt nu önskar jag dom alla all lycka i livet och bara hoppas att vi ses snart igen. 

Likes

Comments

​Lite ny shopping så snygga och sköna shorts. Passade perfekt till min baddräkt som jag visade i mitt förra inlägg. 

Likes

Comments

​Måste göra ett eget inlägg för den här underbara baddräkten som dessutom bor i min garderob. Jag har plötsligt blivit helt galen i baddräkter och känner att jag måste köpa någon till nu till sommaren dels för att dom är lämpliga och att man kan få till sjukt snygga outfits med en baddräkt och för att dom sitter extremt skönt.. Bara älskar den här har hittills använt den med shorts men SHIT så snygg den kommer vara på stranden i sommar. 

Likes

Comments

​Lite shopping från H&M härligt nu till sommaren. Toppen sitter sjukt fint på och passformen är perfekt och äntligen hittade jag ett par riktigt snygga runda solglasögon i guldfärg supersnygga till många olika outfits och dom är i från Coachella på H&M. 

Likes

Comments

​Vilken vecka det har varit hörrni! Anledningen till att jag inte har bloggat denna vecka är för att jag började känna mig dålig förra helgen med frossa och ont i precis hela kroppen men tänkte äh de går väl över att det var någon influensa på gång eller nåt sånt. Men det fortsatte med att jag inte fick i mig någon mat för då fick jag hemska kramper i magen och jag fick inte behålla något jag åt heller. Bestämde om för att åka in på akuten och kolla vad som var fel och proverna visa att jag har någon tarmbakterie men vilken har dem inte kommit fram till än ska få svar på det om ca en vecka. Nu har jag i alla fall levt utan mat i sex dygn och lever bara å drycker och vätskeersättning självklart går jag ständigt hungrig men jag står ut åtminstone ett litet tag till. 

Likes

Comments

​Lite mer shopping skadar aldrig så himla fina underkläder och båda har jag köpt  från cubus

Likes

Comments

Hej på er allihopa blir ett snabbinlägg nu känner jag. Hade en grym natt tillsammans med fina vänner när vi tog en krogrunda kom hem runt 5 i morse så är rätt slut men det är absolut inte det värsta just nu utan det är att min söndag kommer bestå av att ligga i sängen och bara leva på drycker eftersom jag har fått magsjuka ligger och är hungrig hela tiden men får inte i mig nånting alls. Jag ska i alla fall försöka klara av den här dagen och även försöka få lite sömn trots magsmärtor och ont i hela kroppen så får ni ha en bra fortsättning på eran helg och hoppas att den slutar bättre än min i alla fall. 

Likes

Comments

så himla nöjd med mitt senaste inköp. Väldigt mjuk och skön bh och dessutom sitter den perfekt. På tal om utseendet så kan jag inte säga mer än att den är en riktig skönhet och ni hittar den på cubus

Likes

Comments

Ja då håller jag på att skickar in lite uppgifter till mitt sluttest som jag har imorgon lite närvös är man ju men hoppas på att det går bra iaf. Självklart blir det inte bara plugg den här dagen utan jag ska också ut och träna lite och försöka bli lite pepp inför vårruset som jag ska springa imorgon trots min träningsvärk och alla sår min fötter lider med hahaha men vi får hoppas att det också går bra och att jag tar mig in i mål på nåt sätt. 

Likes

Comments