Grattis världens bästa Felicia på 16 års dagen.

Idag fyller världens bästa vän år, jag är så otroligt glad att jag har träffat dig och du betyder så mycket för mig. hoppas din dag blir super. Älskar dig gumman, puss och  kram <3 <3 :) 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Låter rubriken tala. Det tar aldrig slut men med lite bara musik blir allt bättre :)


Likes

Comments

Hej på er det var länge sen. Eftersom att jag inte har gjort några inlägg på länge så tänkte jag att det kanske var dags att göra ett. Tänkte köra en liten "sammanfattning" om vad jag har sysslat med dom senaste dagarna. I måndags, tisdags och onsdags var det skola men igår och idag var vi lediga. Så i onsdags åkte jag till Felicia lika trevlig som vanligt, igår tog vi en liten tur till Örebro där vi handlade lite kläder. Idag har jag inte gjort så mycket vaknade halv 11 så det enda jag har gjort är att städa lite smått. :)

Likes

Comments

Som jag skrev förut så skulle det bli en "plugg kväll" men istället åkte jag till Sannahed och kollade på speedway med mamma och småsyskonen, riktigt roligt. Vi var mycket på speedway när jag var mindre så det var roligt att se igen. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla paradise hotel. Som tur är så är man ledig imorgon så då kan jag sova ut och plugga ;)Likes

Comments

Hej på er. Idag har det varit skola som vanligt, bara haft 2 lektioner så det har varit skönt. Har även fått mina kockkläder. Ikväll händer det inte så mycket blir nog att plugga en hel del och ta en långpromenad. :) 

Likes

Comments

Helgen har spenderats med mamma och syskonen väldigt mysigt, hoppas ni också har haft en bra helg. Imorgon är det skola igen känner att jag måste lägga in en till växel för att ta igen det jag missade förra veckan. Nu tänkte jag ställa mig i duschen och sedan ta på någon film. :) 
Likes

Comments

Hej, som jag skrev igår så skulle jag till vårdcentralen idag och kolla min hals trodde att det var halsfluss men som tur var så hade jag inte det så jag slipper äta antibiotika vilket känns skönt. Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt lyssna på lite musik, kolla någon film eller så. :)


Likes

Comments

Som ni kanske har sett så har jag inte gjort några inlägg varken i måndags eller i tisdags p.g.a att jag har varit sängliggandes med feber och ont i halsen och huvudvärk, så har inte haft orken att blogga så mycket. Gick till skolan i måndags vilket jag inte skulle ha gjort kände redan på morgonen att jag inte mådde helt okej men ville inte missa massa saker. Kom hem med feber och så låg jag i sängen hela kvällen. I tisdags stannade jag hemma och samma idag. Ska boka tid hos vårdcentralen imorgon tror nämligen att jag har halsfluss. hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, tänkte krypa ner i sängen nu, blev inte så mycket sömn natten som var. :)

Likes

Comments

Dagen har varit händelserik och rolig, lilla fröken Bianca vaknade halv 5 och vid 9 tog vi en morgonpromenad. Efter det gosade vi ner oss i sängen och läste lite. När jag kom hem vid halv 5 bytte jag om en snabbis och åkte till Hallsberg för dans. :) Likes

Comments

Branschkunskap och fredagsmys gårdagen var kanon bra, dagen började med branschkunskap då vi stod i köket mesta del av tiden och gjorde hemmagjord pytt i panna, blev supergott. sedan tog jag bussen in till Askersund och umgicks med min kusin Bianca och Catti, så mysigt att hälsa på er <3 kvällen fortsatte med film (Divergent) riktigt bra film, och massa mys :) 

Likes

Comments