Julafton!

Dagen är här. Så mysigt! Sitter sedan en stund tillbaka bänkade framför tvn med Kalle Anka påslaget, en viktig tradition enligt mig, hehe! Hoppas ni får en riktigt bra julafton och även kommande juldagar här efter!

Likes

Comments

Michaela Forni kan det här med att uttrycka vackra (och även sorgsna saker) i text. Jag kan sitta och läsa sådana texter i evigheter. Ovan ser ni ett fint stycke hon skrivit!

Likes

Comments

Det är så tråkigt och jobbigt att vara sjuk... Är hemma idag också och kommer behöva vara hemma imorgon med, då jag ej varit feberfri tillräckligt länge än. Just nu sitter jag därför och käkar lite glass, samtidigt som jag kollar på Unga föräldrar. Åååh, vill tillbaka till jobbet....

Likes

Comments

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Det blev inte alls någon start på en ny jobbvecka för mig idag. Mådde riktigt dåligt senare på kvällen igår och efter en jobbig natt vaknade jag upp med över 38 graders feber. Så var tvungen att sjukanmäla mig och stanna hemma idag, vilket suger. Men vad ska man göra... Får försöka kurera mig så mycket jag kan och hoppas på att bli bättre snart! Så idag blir det vila, vila och vila! ❤️

Likes

Comments

Nej hörrni (om det finns någon där ute), nu tänkte jag ta tag i det här med bloggandet igen. Så hej!

Det känns inte som om det har hänt så värst mycket det senaste, samtidigt som det känns som att man hunnit med en hel del. Märklig känsla. Men en sak som är säker är att tiden bara springer iväg! Jisses, vad snabbt det går! Redan en bit in på december, snart julafton, följt av nyårsafton och ett nytt år... I början på nästa år (februari närmare bestämt) väntar något spännande. Då ska jag och Klara ge oss ut på upptäcksfärd i världen. Det som är bestämt hittills är att volontärarbeta på ett barnhem i Tanzania i 4 veckor, sedan vidare till Australien, med start i Sydney och leta oss uppåt längs kusten. Efter Australien är inget bokat, men planerna finns där. Så nästa år kommer föra med sig några spännande månader. Här närmast ser jag fram emot en helt underbar julhelg med nära och kära, lite jobb i mellandagarna och en helt fantastisk nyår med en helt fantastisk pojkvän!

Imorgon väntar en ny jobbvecka, så min söndag har blivit en riktig mysdag. Precis så det ska vara en söndag tycker jag, ladda batterierna lite! Kram ❤

Likes

Comments

Idag har jag och Elin varit på Liseberg. Vi strosade runt, åkte lite och spelade en del. Vi båda vann varsin stjärnvinst och jag vann även två påsar bilar. Sedan käkade vi en supergod lunch, fish 'n' chips. Härlig dag!

Likes

Comments

Godmorgon! Så härligt med helg och min fredag blev en jättebra start på den! Jag och Klara käkade middag på Vapiano och sedan bestämde vi oss väldigt hastigt för att gå på bio. Vi såg "Bad moms". En riktig må-bra-film, tipsar om den!

Idag blir nog också en bra dag. Det ska målas sänggavel, kollas innebandy och förhoppningvis lite mer skoj.

Likes

Comments

Tre bilder från i fredags. Min outfit och två bilder från Excet.

Jag har haft en väldigt bra helg! I fredags passade jag och Jesper hans lillasyster på dagen. På kvällen var det utgång med Klara och Savannah som gällde. Vi var hemma hos Savannah först. Käkade, fixade oss och förade innan det bar av till stan. På excet spenderade vi vår kväll. Mycket dans och sång. Så kul med mina tjejor! I lördags, alltså igår, åkte jag, Jesper och pappa iväg för att hälsa på farmor. Supermysigt! Idag, sista dagen på helgen, kommer spenderas hemma. Bara ta det lugnt, en standard-söndag helt enkelt!

Likes

Comments

Idag startade jag mitt lilla projekt som jag funderat på att göra ett tag. Jag ska fixa en sänggavel av lastpallar. Så två stycken pallar ska slipas och målas, för att sedan byggas ihop till en sänggavel. Idag hann jag med att slipa båda pallarna och måla en av dem med grundfärg. Får göra lite i taget då jag har tid. Imorgon börjar jag mitt nya jobb också, så kommer inte hinna göra så mycket på veckorna. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Likes

Comments