Jambo! (Hej på swahili.) Igår var vi på Honey Berger. Solade, badade och käkade en underbart god pizza. Brände mig en aning av dem starka solstrålarna, men en härlig dag trots det! Båda bilderna ovan är därifrån.

Idag är det sista lediga dagen denna helgen. Vi är nu vid stammis-poolen för att ta det lugnt ett tag innan (endast skugga för mig idag) vi tänkte åka till stan och kolla lite butiker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För några dagar sedan anlände vi till Moshi. Det är såååå varmt här, ni anar inte.. Vi bor i ett volontärhus med 4 andra svenska volontärer. I byggnaden bredvid vår bor den ansvariga familjen, med sitt barn och sina fosterbarn, och det är även där vi äter och diskar. Allt är så annorlunda här. Maten, folket, standarden, klimatet, språket... så det är mycket att vänja sig vid och anpassa sig till.

Idag var första dagen vi fick sätta igång att arbeta. Vi skulle egentligen vara på ett barnhem, men den ansvariga kvinnan där är bortrest. Så den här veckan ska vi vara på ett "daycare". Hoppas på att kunna vara till nytta där med, för idag kändes det mest som man var ivägen.

Just nu befinner vi oss på ett hotell och ligger vid deras pool och slappar. Vi har skaffat ett medlemsskap här så att vi kan utnyttja poolen och även gymmet. Känns härligt att kunna vara här och slappna av på ett helt annat sätt.

Ovan får ni två bilder. Första bilden är på en bäck som rinner under en bro när man går hem till där vi bor. Andra bilden är på en stork som typ bor vid poolen.

Likes

Comments

Julafton!

Dagen är här. Så mysigt! Sitter sedan en stund tillbaka bänkade framför tvn med Kalle Anka påslaget, en viktig tradition enligt mig, hehe! Hoppas ni får en riktigt bra julafton och även kommande juldagar här efter!

Likes

Comments

Michaela Forni kan det här med att uttrycka vackra (och även sorgsna saker) i text. Jag kan sitta och läsa sådana texter i evigheter. Ovan ser ni ett fint stycke hon skrivit!

Likes

Comments

Det är så tråkigt och jobbigt att vara sjuk... Är hemma idag också och kommer behöva vara hemma imorgon med, då jag ej varit feberfri tillräckligt länge än. Just nu sitter jag därför och käkar lite glass, samtidigt som jag kollar på Unga föräldrar. Åååh, vill tillbaka till jobbet....

Likes

Comments

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Det blev inte alls någon start på en ny jobbvecka för mig idag. Mådde riktigt dåligt senare på kvällen igår och efter en jobbig natt vaknade jag upp med över 38 graders feber. Så var tvungen att sjukanmäla mig och stanna hemma idag, vilket suger. Men vad ska man göra... Får försöka kurera mig så mycket jag kan och hoppas på att bli bättre snart! Så idag blir det vila, vila och vila! ❤️

Likes

Comments

Nej hörrni (om det finns någon där ute), nu tänkte jag ta tag i det här med bloggandet igen. Så hej!

Det känns inte som om det har hänt så värst mycket det senaste, samtidigt som det känns som att man hunnit med en hel del. Märklig känsla. Men en sak som är säker är att tiden bara springer iväg! Jisses, vad snabbt det går! Redan en bit in på december, snart julafton, följt av nyårsafton och ett nytt år... I början på nästa år (februari närmare bestämt) väntar något spännande. Då ska jag och Klara ge oss ut på upptäcksfärd i världen. Det som är bestämt hittills är att volontärarbeta på ett barnhem i Tanzania i 4 veckor, sedan vidare till Australien, med start i Sydney och leta oss uppåt längs kusten. Efter Australien är inget bokat, men planerna finns där. Så nästa år kommer föra med sig några spännande månader. Här närmast ser jag fram emot en helt underbar julhelg med nära och kära, lite jobb i mellandagarna och en helt fantastisk nyår med en helt fantastisk pojkvän!

Imorgon väntar en ny jobbvecka, så min söndag har blivit en riktig mysdag. Precis så det ska vara en söndag tycker jag, ladda batterierna lite! Kram ❤

Likes

Comments

Idag har jag och Elin varit på Liseberg. Vi strosade runt, åkte lite och spelade en del. Vi båda vann varsin stjärnvinst och jag vann även två påsar bilar. Sedan käkade vi en supergod lunch, fish 'n' chips. Härlig dag!

Likes

Comments