Header
View tracker

"Ibland saknar jag honom.

Han, han som under en lång period var min räddning. Han fanns. Han lyssnade. Han blev trygghet. Han blev någon som jag aldrig ville förlora. Någon som jag ville ha vid min sida för resten av livet. För han lyssnade och trots att han kanske inte alltid förstod. Så försökte han. Han försökte förstå. Han frågade. Han visade att han brydde sig.

Att vända en vänskapsrelation till "nästa nivå" är det absolut läskigaste inom relationer och så svårt. För skiter det sig? Då har du bara inte förlorat en person som man kanske lever med i framtiden. Man förlorar även den där vänskapen som betyder så mycket att det gör ont. Man förlorar den där personen som fanns, lyssnade och försökte förstå.

Det gjorde jag. Jag förlorade honom. För det sket sig. Det funkade inte. Och den där trygga punkten i livet försvann. Han som lyssnade på vredesutbrotten. Han som gjorde ens vardag till något helt fantastiskt. Han som var räddningen. Han var borta.

Och jag saknar fortfarande han ibland. Men bara ibland."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

När jag gick i nian, så kunde man bli uttagen för att tillsammans med andra nior åka till Auschwitz. Det var någonting jag i flera år såg fram emot. Jag skulle dit. Men året jag kom, jag började nian och jag var så taggad på att få skriva brevet med min motivering till varför jag skulle få åka. Resan lades ner och jag blev så ledsen. Jag skulle inte få åka till Krakow och Auschwitz.

Nu när jag fyllde 20 år så fick jag ett kort av min familj.
"Grattis Hannah, i mars kommer vi att åka till Krakow och Auschwitz. Jag har aldrig blivit så glad. Det ska bli så jävla häftigt. Men samtidigt. Så känsligt. Hjärtskärande. Och jag tror att det kommer att komma fram en hel del tårar under besöket. Men fyfan. Jag har världens bästa familj. Som lägger märke till allt man vill här i livet. Kommer aldrig någonsin kunna tacka er tillräckligt för att jag fått denna resan.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

En enligt mig så snygg klänning. Funderar på att kanske beställa till jul... // TB till en bra dag med Håkan på Ullevi.

Och påtal om Håkan på Ullevi, så har jag och Alicia fått ståplatsbiljetter till sommarens bästa konsert. SÅ FANTASTISKT.

Vaknade upp idag med VÄRLDENS förkylning och även halsont. Halsen har lagt sig lite men förkylningen, asså fyfan. Så nu efter en timmas möte, lite tjöt med Isac så sitter jag hemma och tittar på The Carrie diaries. En serie jag kan kolla om och om igen på. Så nu ska jag bara vila och kanske äta något. Ha det så bra sålänge.

Likes

Comments

Nu är mina adventsstjärnor uppe, gud vad mysigt det blev här inne nu. Hade typ velat sätta upp granen också. Men det känns lite liiiite tidigt. Har dock inte köpt något adventsljusstake men det ska jag göra idag faktiskt!! Och sen får vi se när jag sätter upp granen. Nu kan snön komma också!!

Likes

Comments

Har varit i "skolan" 8-17 idag och sen efter det så åkte vi hem till hotellet, käkade och nu har vi suttit en gäng nere i restaurangen och bara pratat och tagit det väldigt lugnt. Efter en stund fick vi ett litet ryck och badade i poolen. Kallt som f*n va det dock, så efter ett dopp & varm dusch så är jag tillbaka på banan. Alla har typ gått och lagt sig och vi ska väl nog kanske göra detsamma. Bussen hämtar oss 7:30 imorgon så sömn behövs. Ha det så bra sålänge!

Likes

Comments

Maten på Hard Rock Café - Min outfit

Tjabba allihopa. Idag har jag inte alls mått bra har haft konstant ont i magen och sånt där. Inte alls kul. Men dagen har gått fort, dem som håller i kursen är så himla duktiga och engagerade. Så det blir faktiskt inte så jobbigt att sitta ner och lyssna. Efter kursen idag så åt vi gemensam middag på Hard Rock Café här i Stockholm, det var helt okej god mat.

Nu ska jag försöka sova lite. Klockan ringer halv 7 imorgon. Tidigt...

Likes

Comments