En tripp till långåsmarknad följt av rensning i mormors lägenhet. Snack om hur saker och ting kommer bli. Hur allting ska gå till osv. Hektiska 2 lediga dagar har det varit och imorgon ska jag tillbaka till jobbet.

Hoppas allting är bra med er. Träningen har fått försvinna dessa två dagar då annat kommit emellan och jag har varit supertrött. ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I onsdags fick jag beskedet om att min mormor har gått bort.

Jag och mormor har de senaste åren inte haft en bra relation. Det har jämt och ständigt funnits en irritation mellan oss. Någonting som gör att man inte kan ta vara på varandra på ett sätt som mormor och barnbarn bör göra. Kan det ha varit för att jag inte har uppskattat. Eller för att hon har favoriserat. Att jag har ett temperament som gör att jag inte är lätt att deala med. Men hur som. Hon finns inte i livet längre. Och jag är lättad. Lättad för hennes skull. För min skull. För mammas skull. Vi slipper vara oroliga dygnet runt. Spänningen som finns då hon åkt in och ut från sjukhuset i 2 års tid. Men framförallt för hennes skull. Att slippa ha ont. Slippa smärtan som hon levt med sen hon var 25. Sen är jag självklart ledsen för mina syskons skull. Min mammas skull. Hon har förlorat sin mamma. Min syster hade bra relation med mormor och jag är självklart ledsen för hennes skull. Eller vad man ska säga.

Det är en lättnad. Men samtidigt känner jag en skam över att jag inte känner något mer. Jag känner ingen sorg. Ingen saknad. Det kanske kommer ifatt mig. Men just nu känner jag lättnad och en gnutta skam över att det är någon annan känsla som tränger igenom.

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma. Men jag antar att hjärnan ibland behöver få lätta på trycket. Och idag behövde den det.

Mamma kommer hit imorgon. Saga kommer hem från sin tågluff. Och vi ska ta vara på varandra. Och krama om varandra. Man vet aldrig när livet vänder. <3


Likes

Comments

Måndag

Idag är min lediga dag och än så länge har jag storstödat lägis, tvättat, diskat osv. Och försökt hitta ett presentkort som jag tappat bort. Såg det förra veckan och nu är det putsväck..

TIsdag-

Jobbar 13.30-23. Jag ska försöka träna innan jobbet.

Onsdag-

Jobbar 13.30-22. Även här försöka träna innan jobbet.

Torsdag-

Jobbar 5-14.30. Är jag pigg och stark så ska jag träna efter jobbet. Annars inget mer planerat.

Fredag-

Jobb i vanlig ordning. Kanske träna.

Lördag -

Jobb även där.

Söndag-

LEVA!

Mitt liv går just nu ut på väldigt mycket jobb. Jobbar i snitt 5-6 dagar i veckan och ganska långa pass. Så mycket annat här i livet hinns inte med. Familj. Kompisar. Och livet i allmänhet hinns inte riktigt med känner jag. Men snart är det semester. 4 veckor kvar. Sen är jag ledig i 3 veckor. Ska bli så himla skönt.

Likes

Comments

Vardag

Alltså det är ingen styrka i dessa då det bara är prov. Men jag går runt med dem. Hela. Tiden.

Klockan ringde aptidigt idag. Och efter en natt med väldigt lite sömn. Kom aldrig riktigt till ro så var jätte orolig inatt. Vaknade ofta. Trodde jag försovit mig 2 gånger och sprang upp och insåg sen att nej juste. Klockan är bara 01.00. Men men. Jag tog mig till jobbet i tid och jobbade till halv 3. Vid 3 slutade Emmy så vi åkte till hajen efter jobbet och sen dess har jag bara legat i soffan. Haft huvudvärk. Varit väldigt trött.

Men jag tog mig till gymmet. Ett par trötta armar är det jag har nu. Men bra pump. Ett kort med effektivt pass. De gillar jag.

Likes

Comments

Havet imorse när jag var ute och gick. Vilken lyx det är att ha det så nära. Var även nere på stan och provade nya glasögon idag. Tror till 98% att det blir dessa ovanför. Vad tror ni?

Hallå alla. Vaknade vid 10 idag och åkte ner till havet på en 40 minuter lång promenad. Vid 2 mötte jag upp Alicia & Alexander och vi cyklade ner till stan för synundersökning. Alicia är nu en i gänget. Glasögonormar hela bunten. Vi fikade lite och jag provade ut nya glasögon. Nu sitter jag hemma och tittar på unga mammor. Ska försöka orka träna idag också.

Imorgon börjar jag jobba igen efter 3 dagar ledigt.

Likes

Comments

Träning, Vardag

I lördags när vi drack en öl på HP.

Hej alla. Igår söndag så firade vi Alex födelsedag en dag för tidigt. Men mat, presenter och ännu mera mat. Somnade gott i sängen efter att ha spöat dem båda i yatzy. Förlorade dock första rundan. Men det spelar ingen roll haha.

Idag vaknade jag väldigt trött men kom ändå iväg till gymmet för ett benpass. Stötte på Matilda på gymmet och körde en övning tillsammans innan jag skulle hem. Alltså. Döda. Mig. Trodde jag skulle spy i bilen hem. När jag kom hem somnade jag till för att jag var så trött och vaknade sedan vrålhungrig. Lagade mat och nu sitter jag hos pappa. Hoppas allting är bra med er.

Likes

Comments

Träning, Vardag

BCAA från gamnutrition. Har inte provat denna smaken än. Men jag har även Kaktus/lime och den är SÅÅÅÅ god. Så letar ni efter nytt BCAA testa den!!!!

Hej alla. Snart är jobbhelgen över. Har två nätter kvar. Men innan jag börjar idag så ska jag köra lite kondition på gymmet. Hoppas allting är bra med er och att ni har en bra helg. Puss & kram!!!

Likes

Comments

Träning, Vardag

Efter ett riktigt tungt benpass där både jag och Alicia pushade oss själva till en helt ny nivå. Jag har riktigt ont redan. Så ja, träningsvärken imorgon lär ju vara sjuk.

Nu är jag nyduschad och klar och ska snart åka till jobbet. Jobbar natt idag också. Och varje natt fram till tisdag. Då är jag ledig. Hoppas allting är bra med er. Så hörs vi snart igen.

Likes

Comments