Vardag

Med alldeles för lite sömn. Alldeles för många jobbtimmar. Alldeles för lite mat. Alldeles för lite vila. Så åkte jag direkt till affären för att veckohandla. Tanken var att jag skulle träna idag. Men kroppen sa ifrån. Fick bara en klump i magen när jag tänkte på det. Så jag åkte hem till syrran. Vi har beställt mat och kollar serier. Perfekt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag, Outfit , Träning

Dagens jag!!

Hej allihopa. Idag har jag varit ledig. Vilket har varit väldigt skönt. Umgicks med Alicia imorse innan jag var på två möten och efter det har jag tränat core.

Nu sitter jag och tittar på sista delen av "fallet Kevin." Jag vet verkligen inte vad jag ska tycka. Har ni sett dokumentären? Vad tycker ni?

Imorgon är det jobb i vanlig ordning! Ha en bra måndagkväll.

Likes

Comments

Skrivande

Och nu ligger jag här. En vanlig jävla söndagkväll och känner att allting är okej. Jag skulle nog faktiskt våga säga att jag är lycklig. Tro det eller ej.

Jag var livrädd när jag chansade. När jag kastade mig själv rakt ut. För jag visste någonstans långt inne att jag skulle falla ganska hårt för dig. Och det enda jag kunde tänka på var. "Tänk om han lämnar mig." "Vad gör jag då?" "Vad gör jag om han lämnar mig?"

Det har gått en månad. Lite mer kanske. Jag är inte ledsen längre. Jag mår fan bra utan dig. Och jag vill tacka dig. För allting du gav mig. Alla kloka ord du sa. Alla skratt och minnen. Hur du skrattade åt mig när jag försökte säga något. För du var smart. Klok. Rolig. Och du hjälpte mig på många vis. Men vi hörde inte ihop. Helt enkelt.

Idag har jag tagit tag i livet. Jag är lycklig. Jag skrattar. Jag fokuserar på mig själv. Och bara det. Bitarna har limmats ihop och jag mår fan bra. Men tack. För allt du gav mig.

Likes

Comments

Vardag

Min favorit pod. Så avslappnad och jag älskar både Noel och Ludde sååå mycket. Så charmiga.

Igår jobbade jag fram till 8 och sen åkte jag hem till mina föräldrar och tittade på film. Somnade sedan gott i min säng och vaknade tidigt idag. Börjar jobbet 13:30 och jobbar till 21 ikväll. Hoppas allting är bra med er. Så hörs vi med lite roligare uppdatering i veckan❤

Likes

Comments

Musik, Träning, Vardag

James Arthur. Wow. Helt fantastisk.

Hej alla. Shit vilket sommarväder vi fick i Varberg idag. 22 grader var det som mest. Vilket gjorde att jag och Alicia strosade runt i shorts och svettades hela dagen. Vilket också resulterade i en fläckig Hannah då jag tog brun utan sol igår. Kul!! Men vi har haft en otroligt produktiv dag. Vi har fått gjort väldigt mycket samtidigt som vi har fått umgåtts. Inte ofta vi får en hel dag tillsammans utan jobb eller något annat. Vid 13 åkte vi till Alicias mormor för att äta lunch och prata. Alicias mormor är en person som är helt fantastisk. Hon är min egna mormor. En kvinna att se upp till. Så stark. Så klok. Så behövd.

Efter det åkte vi till stan igen och gick runt. Köpte mellis som vi skulle käka innan passet. Men vi skiljdes åt. De andra två orkade inte och jag åkte faktiskt och körde kondition istället. Var inte så sugen på att gå med tanke på att det var så varmt. Vi hade ötit dåligt hela dagen osv. Så jag körde 30 minuter kondition istället. Gick till pappa och fick färsk fisk till kvällsmat. SÅ GOTT. Hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Träning

Ja idag skulle jag kötta sönder mina ben var tanken. Men med alldeles för mycket folk. Upptagna maskiner och en orutinerad Hannah så blev det ett ganska mesigt pass idag. Blev nog runt 5 övningar iallafall. Men fy. Kände mig så vilsen när det jag hade planerat att köra var upptaget. Måste komma på nya övningar haha.

Jag jobbade till halv 3 och åkte hem för att hämta en tröja att träna i. För den glömde jag såklart imorse. Fick med mig allt annat. Men inte tröjan. Åkte frustrerad och irriterad till gymmet. Stötte på Hannah. Gnällde lite och körde sen igång. Imorgon är jag ledig och jag ska spendera min dag med bästie. På dagen har vi lite planer och sen på kvällen är det POWER HOUR.

Likes

Comments

Outfit , Vardag

Det finns inga skor som jag diggar så mycket som Nike skor. Dem är sköna. Dem är snygga. Finns det ens något att klaga på? Nu är jag lite sugen på att beställa hem ett par Air Max Thea. Men alla dessa färger. Är sjukt sugen på dem beiga. Tycker dem är väldigt ljusa och fräscha nu till sommaren. För jag går i sneakers. Året. Runt. Använder i stort sett ingenting annat. Vilka tycker ni? Har ni några favoriter. Eller några andra Nike skor som ni gillar. Kom med tipstipstips.

Likes

Comments