Header

Vardag

Imorse innan jag stämplade in för ett kort pass.

Hej. Jag är redan hemma från dagens korta jobbpass. Så just nu har jag bänkat mig i soffan med lite mat och några avsnitt av Skam. KAN INTE SLUTA KOLLA OM SERIEN!!

Är ledig i helgen och jag ska bara ta det lugnt tror jag faktist. Kanske försöka packa ner lite i lägenheten. Vi får se helt enkelt. Hoppas ni får en toppen helg.

Likes

Comments

Vardag

Hej alla. Jag vaknade vid 04 imorse och var på jobbet vid 05, fruktansvärt tidigt. Men dagen har gått fort och det har gått ganska bra också.

Nu sitter jag hemma i soffan och pratar med Sofie. Ska snart fixa någonting smått att äta. Hoppas allting är bra med er så hörs vi senare.

Likes

Comments

Skrivande

Du var min bästa vän. Min andra halva. Du var han som jag alltid i alla lägen berättade allt för. Jag tyckte inte om dig till en början. Men du växte i mina ögon och blev en sådan otroligt viktig del av mitt liv. En promenad. Blev till långa bilturer in på småtimmarna. Vi har skrattat. Jag har gråtit. Men alltid känt mig bättre och starkare vid din sida. Du har peppat och stöttat precis som en bästa vän ska göra.

Du stöttade mig i alla lägen & alla val, du fanns vid min sida dygnet runt & jag vid din. Förutom när United inte vann. Då förstod jag inte riktigt ditt allvar.

När jag var ledsen så förklarade du alltid att jag var värd bättre att jag är stark och att jag klarar allt. Du skulle finnas vid min sida föralltid. Du var en sådan otrolig trygghet. Min bästis. Du var den jag värderade högre än många andra. Jag saknar dig!

Likes

Comments

Vardag

Såhär fin var himlen när jag hade rast imorse.

Sådär, ännu ett jobbpass är över och jag är bänkad i soffan. Har blivit så förbaskat förkyld. Svider i hela näsan haha.. Jag hade ju tänkt att gå ut och gå en lång power walk idag! Men jag stannar nog inne så jag inte blir mer förkyld!

Hoppas ni har haft en bra dag! ❤

Likes

Comments

Vardag, Skrivande

Velade länge om jag skulle lägga ut denna bilden på Instagram. @linnahlborgla ut en liknande bil. (Ja, jag fick inspo från henne) Jag skrev till min bästis och sa "Det är nog inte lika acceptabelt att jag lägger ut en sådan här bild."

Varför är man så rädd för vad folk ska tycka? Varför kör man inte bara sitt egna race och inte bryr sig om vad folk tycker. Usch. Detta samhället som får en att tveka så mycket på sig själv.

@hannahgerdemark på insta om ni vill följa där.
Pussisar

Likes

Comments

Vardag

Dagens frukost

Hej alla. Imorse så vaknade jag upp och åkte direkt och handlade frukost till mig och Alicia. Efter det storstädade vi lägis. Det luktade rengörningsmedel i hela lägenheten. Efter det gick vi faktiskt ut på en 40 minuter lång promenad och körde lite styrka efter det.

Vi kom hem och åkte och handlade kvällsmat. Alex kikade förbi och vi åt tillsammans alla tre. Nu sitter vi och tittar på Du är vad du äter & snart ska jag faktiskt krypa ner i sängen för imorgon öppnar jag på jobbet. Ha det så bra sålänge.

Likes

Comments

Om ca 1 månad så ska jag flytta. Lägenheten jag bor i nu är en väldigt stor tvåa och nu ska jag flytta till en liten mysig etta. Längtar verkligen. Det enda jag kan tänka på är att börja packa ner livet i lådor. Men samtidigt kan jag inte börja packa ner så mycket än. VILL BARA FLYTTA NU!!

Sitter och tittar på inredning och grejer jag vill ha och längtar ännu mer, detta ska bli såsåså kul! ❤

Likes

Comments

Vardag

Hallå allihopa.

Vaknade vid halv 1 idag och blev upphämtad ca 30 minuter senare av Isac som bjöd lilla mig på lunch idag. Så himla gott var det och så mysigt att få en liten lugn stund med honom. Vi åkte runt i bilen en stund och var nere vid havet och kollade hur högt vattnet var nu när det blåser storm här i Varberg.

Hämtade sen upp Emmy och åkte till kungsmässan en snabbis och sen mötte jag upp Alicia och Alex för att titta på Isacs innebandymatch. Det är verkligen inte bra för mitt hjärta att titta på innebandy, ångrar varenda minut av matchen att jag slutade spela. Usch. Hade så gärna velat vara kvar i Warberg och spela.

Efter matchen handlade vi lite mat och käkade hemma hos mig. Satt i 2,5 timme och bara prata. Om livet. Och allt som finns att prata om.

Insåg det idag, vilka vänner man har? Dem är helt fantastiska allihopa. Är så glad att jag har mina närmsta. Utan dem hade jag absolut aldrig varit den personen jag är idag. Och jag är glad för såna här lediga dagar när man hinner träffa alla man värderar såsåså högt. Usch. Älskar er så det gör ont.

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla något youtube-klipp och sen nana. Vi hörs imorgon. Puss

Likes

Comments