allmänt , Skönhet, Träning , Mode, Min vardag

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag mår faktiskt jättebra, väldigt mycket i skolan nu, men jaja.... hur som helst, mitt hår är klar, alltså mitt hår är ÄNTLIGEN klart. Har äntligen min naturliga hårfärg, jag färga/slinga de cirka 4 gånger, de slet väldigt mycket på håret men de vart det fan värt alltså, kolla på de. ÄR SÅ SJUKT NÖJD!!!!! Skriv gärna i kommentarerna vad ni tycker om de blev fint osv. Pusssss :-)

Hannah Holmqvist 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

allmänt

Hej på er!!!
Idag har vart en riktig jobbig dag. Som ni säkert vet, några av er i alla fall, så är jag egentligen ljus blond har bara färgat mörkt, och nu håller jag på o fråga tbx till min original färg, och de krävs ju några gånger innan det blir exakt ljus blont så mitt hår nu ser förskräckligt ut, så har fått gå med mössa hela dagen i skolan, inte skit kul...... men jaja. Sen har jag så otroligt mycket plugg i skolan, sen plus mitt körkort jag håller på och pluggar till också, livet inte alltid lätt. Men nu är det FREDAGGGGG imorgon i alla fall, super skönt och väldigt behövligt. :) PUSS

Hannah Holmqvist 

Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg! Hannah 15 år från skara men håller på o flytta till Stockholm. På in blogg kommer ni framför allt få ta del av mitt intresse för mode ock skönhet men även allt om träning och min vardag. Kontakt: hannahholmqvist1@gmail.com.

Hannah Holmqvist 

Likes

Comments