Hannah Högberg hannahhogberg@outlook.com

Fredag

Fredagen bestod endast av lite middags lagning till mina föräldrar och mig, gjorde faktiskt inte så mycket mer. Hade just blivit frisk så lagade bara skaldjurssoppa och sedan gick jag en liten promenad med Filippa, det var en rätt så skön fredag ändå!

Juste en till grej också, jag och Emma köpte biljetter till Håkan hällström som ska spela i Örebro i Brunnsparken, är så jävla taggad.

Lördag

Lördagen bestod av lite vin drickande hos Filippa med trevliga vänner. Sedan drog vi vidare osv.

Söndag

På söndagen åkte jag med mamma och min lillebror till mormor och morfar som bor i Nora, det var så mysigt att vara hos dem. Vi fikade och drack kaffe, spelade kort med morfar osv. Det är en liten tradition att åka dit på söndagar haha.

Hoppas ni har haft en bra helg, nu ska jag kolla PH, äta popcorn, platta håret och sedan sova,

Pössss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Här kommer lite tips på dem snyggaste nyårsklänningarna enligt mig. När jag ser dem vill jag nästan att det ska vara nyår 8 gånger om så jag kan ha på mig alla dessa klänningarna. Men om jag måste välja en absolut favorit så måste jag säga 3an. Hur snygg är den inte vid bysten, och färgen?! Aja, vad är era planer för nyår? Jag vet faktiskt inte än vad jag ska hitta på men jag kommer nog antagligen hitta på något kul med mina bästa tjejor. Ni får gärna lämna en kommentaar och tipsa på snygga nyåsklänningar!!

pösssssss,

Likes

Comments

Mode

Detta var några saker som jag funderar på att köpa nu när black friday sätter igång men det är klat att man ska vara sjuk när det är så man inte kan gå runt i affärerna på stan. Det får bli att titta efter någon på nätet istället!!

det blir nog ingen händelserik helg för mig heller föutom att bara ta det lugnt hemma och försöka bli frisk. Hoppas ni mår bra i alla fall!! pössss och godnatt

Likes

Comments

Bilder

Min finaste lillebror. <- -> när jag och Emma invigde mina nya utemöbler.

Saknar snön juuuuu <-- --> vad är snyggare än ck underkläderna

En sne bild på miiiiiig <-- --> en bild på mig när jag va liten hahaaaa

Världens godaste kantarell soppa jag och lagade och satt ute på hennes altan <-- --> mysigaste frukosten på altanen med emmsan och getingar

Likes

Comments

Bilder

(bilder från http://weheartit.com/ )

Tycker det är så mysigt att ligga och litta på olika bilder på fin inredning och drömma sig bort en stund!!

Idag har jag varit i skolan och pluggat, sedan åkte jag hem och pluggade, känns så skönt att vara klar med de flesta uppgifterna och inte ligga efter som jag gjorde för ett tag sen. Det ger en faktiskt motivation till att plugga mer och mer när man känner att man har kontroll och inte har uppgifter upp till öronen. vi hörs, pussss


Likes

Comments