nr. 1:Taske! Har du en taske i tankerne, så ville det være en mega fed ting at ønske sig i julegave.

nr. 2: hudpleje. Et lækkert hudplejeprodukt eller mærke. en god gave, og der findes mange prisklasser:)

nr. 3: Undertøj. Undertøj kan godt koste mange penge, og hvis du ikke selv gider betale, kunne det være en rigtig god gave!

nr. 4: sko. Et par sneakers er altså heller ikke helt billigt nu til dags, og hvis det alligevel snart bliver forår til den tid (altså der går i hvert flad ikke lang tid, før du kan bruge dem). Hvis det er for koldt til sneakers, kunne du også ønske dig et par varme støvler!

nr. 5: smykker. Et pænt smykke, er noget som du forhåbentlig beholder i lang tid, og det er altså alligevel en fin og personlig gave.

nr. 6: Cafetur. Nu hvor det jo er vinter og koldt, er det alså bare meget hyggeligere at gå på cafe.

nr. 7: Make-up: Er der et produkt du mangler? eller måske noget du godt kunne tænke dig at afprøve?:))

nr. 8: sweater/pullover (igen): Det er jo ikke til diskussion at sweatre er mega lækre, og de findes i en helt masse prisklasser! Så til jul ville det være lækkert at ønske sig en dejlig sweater i cashmere?.

håber i har det mega fedt! <3 vi ses!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey! nu træder vi rigtigt ind i de kolde måneder, og idag kom der også noget sne! her er nogle af mine favoritter/musthaves her til efteråret! 

nr. 1: origins håndcreme. den er virkelig god, og så dufter den fantastisk. når det er så koldt, synes jeg det er vigtigt at have en god håndcreme så hænderne ikke sprækker.

nr. 2: Aloe lips. dette er en læbepomade, som jo ligesom håndcreme er ret vigtigt, når vintervejret træder ind. Denne her læbepomade er nok en af de få uden vand som ingrediens. Det er nemlig det der gør, at dine læber udtørrer af en læbepomade. Jeg synes den er virkelig god, meget drøj og så føles den som smør, når man smører den på. 

nr. 3: termokop/kandetingting. Jeg elsker personligt at drikke masser af te når det er koldt, og en termokop er virkelig nem at have med i hånden, for eksempel hvis du skal i skole. 

nr. 4: hårkur. det jeg hader mest ved vinteren er nok, elektrisk hår. Det er virkelig noget af det mest ubehagelige jeg ved, så for at forbygge det, bruger jeg en Lush hårkur. (Du kan også selv finde en anden en), men grunden til det elektriske hår er nemlig når håret mangler fugt, og så udtørrer det nemt når det er koldt. 

nr. 5: Egyptian magic. Dette er en helt naturlig creme, som man bløder op i håndfladen, til den bliver helt olieagtig. Da jeg startede med at bruge den syntes jeg at min hud var blevet mere ensartet, og cremen er i det hele tiden virkelig rar. 

nr. 6: sweater/pullover. en sweater eller lignende (helst i cashmere) er helt fantastisk at eje om efteråret/vinteren, da det bare er helt vildt rart, og den er virkelig god til lige at tage på indenunder din jakke!  

flere af de her ting ville jeg nok også sige var lidt af nogle "mondaysavers", da for eksempel en mandag måske kunne blive en smule bedre med nogle af disse ting. Håber i har det dejlig! vi ses. 

Likes

Comments

måske ved nogen af jer det, men mine forældre er skilt, og min far bor i Roskilde. Det ligger en halv times kørsel, fra hvor jeg bor med min mor i gentofte. Det er tit bare min far og jeg der er her alene, men vi får også virkelig hygget. Der sker altid så meget ved min mor fordi, jeg har så mange søskende, alle mine venner er der og der sker altid så mange ting. det er selvfølgelig mega dejligt og fantastisk at der altid sker noget, men når det så er sagt, er det også virkelig vigtigt og mega dejligt, at falde helt ned til jorden. Hos min far, er ligesom det sted, hvor jeg har ro til hovedet, kan have kvalitetstid med min far og lade op til den næste uge der venter. Jeg synes virkelig det er rart at komme et andet sted hen nogen gange, hvor der ikke behøver ske noget. Roskilde er ikke det sted hvor jeg har så mange venner, fordi jeg jo ikke går i skole her. Jeg kender selvfølgelig nogle stykker, men det er bare virkelig rart at kunne komme helt væk fra det. Jeg blev født her i Roskilde, så derfor er næsten hele min familie, og det er nok også derfor jeg synes det er så rart at være her, uden nogen som helst forpligtelser. Et godt råd til jer: Husk nu, når du går og laver en masse ting, det betyder ikke nødvendighvis at du er stresset, men engang imellem, skal du lige falde ned. Lige stoppe op, og vigtigst af alt, lige tænke på dig selv, og slappe helt af, uden en masse mennesker omkring dig. I næste uge fra i morgen af, har vi emneuge på skolen, og det bliver helt sikkert hyggeligt, hvis man går ind i det på en god måde! Ønsker jer en fortsat god søndag!

Likes

Comments

Hejsa! jeg var med min familie i New York i den her efterårsferie, og vi havde det helt fantastisk! vi havde ikke lagt den største plan for, hvad vi skulle, hvornår, men vi ville egentlig bare være derovre, og lave hvad vi havde lyst til. New York er en helt fantastisk by, og vi følte os helt hjemme. Det vi synes er meget facinerende ved byen er, at man føler at man har været der før. Når rigtig mange film bliver filmet i New York føler man bare at man har været der, og mange steder er også sjove at se i virkeligheden efter man har set det på film. Det er en kæmpe by og der er helt sikkert noget for alle. Jeg synes det fede ved at være i New york også er at, hvis man på et eller andet tidspunkt ikke laver noget, eller hvis man bare sidder på gaden og venter på noget, så er der en helt masse mennesker at kigge på. At kigge på mennesker lyder måske lamt, men nogen gange tror jeg lige man må komme ud af sin egen lille bobbel, hvor man bare gerne vil videre i teksten, og så kigge op. Fordi, der er så mange forskellige typer i New york, og alle er bare deres helt egen, og helt speciel. Da jeg var der, var det som om at jeg følte at jeg kunne være meget mere mig selv, og hvile i mig selv, fordi der nemlig er så mange mennesker, som bare er forskellige, og også en masse mennesker man ikke har set før (sådan typemæssigt). Synes virkelig det er spændende at et sted kan få en til at have det bedre, og så har man jo bare slet ikke lyst til at tage hjem. Vi spiste også en masse lækkert mad, og så røg der selvfølgelig også nogle Dunkin´ Donuts ned, som jeg nok har en ret stor svaghed for. Håber i har det mega fedt, og jeg ønsker alle en fortsat god søndag <3

Likes

Comments

Hey! jeg hedder Hannah, jeg er 14 år gammel og går på Gentofte skole. jeg har 3 søskende (som set på billedet) og mine forældre er skilt. Jeg tænker at denne blog kommer til at omhandle en masse forskellige ting som for eksempel: mit liv, inspiration, fashion, tips, problemer, favoritter/musthaves og en helt masse andre ting som jeg også håber i vil forslå:) jeg glæder mig til at komme rigtigt med og håber at i vil følge med!

Knus <3

Likes

Comments