Heysa derude! vejret for de næste par dage ser godt nok ikke fremragende ud... Derfor ville jeg lige give jer nogle sange som jeg virkelig synes i skal tjekke ud! Sidder selv nu og laver lektier, mens det styrter ned... god uge til jer derude!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey! Vintage eller secondhand ting, er virkelig noget mange har brug af, og det er også super et super lækkert koncept nogle gange;)) her er nogle gode instagrams som jeg selv følger, og som jeg synes i skal tjekke ud! Rigtig god weekend til jer derude!

Likes

Comments

Her I dag kan man virkelig mærke foråret, og det betyder jo at sommeren er på vej! Jeg er selv helt vild med Ganni, og det forbinder jeg i den grad med sommer! Her har jeg udplukket nogle fine nederdele til sommerens lange dage og nætter:))) især den med leopardprint er jeg helt vild med!! <3


Likes

Comments

Dag 1!
Vi tog afsted tirsdag klokken 07:50, og da vi ankom ved eftermiddag var vejret helt vildt godt! Vi gik egentlig bare ned i byen, fik en is, gik lidt rundt og tog et hurtigt smut på et eksperimentarium. Om aftenen spiste vi sammen på en Burger- og grillbar:)))) -Og nogle billeder fra dagen:)

Dag 2!
I dag var vi på besøg, på en mindretalsskole, og fik en rundtur i byen af nogle elever:) ved 12 tiden fik vi frie tøjler, og måtte selv spise aftensmad osv. Bare vi var hjemme om aftenen:) pigerne og jeg, gik bare op og ned ad gaden, drak en "moskito" (alkoholfri mojito) og fik en lækker thai boks;)

Dag 3!
I dag går turen egentlig bare hjem af, det var en kort og hyggelig tur til Tyskland:) og med en døgner i nat, er vi en smule trætte:))

Likes

Comments

Heysa!

One line a day... det er en bog j´som jeg selv har, og som jeg tænkte jeg ville fortælle jer om!

Bogen går simpelt ud på, at hver dag så skriver man hvad man har lavet, tænkt, hvad der har fyldt osv... og hvis du bliver ved med det, kan du hver dag se hvad du lavede for et, to osv. år siden. Det lyder ikke særligt spændene, og måske har man hørt før, at man bare kan gøre på et stykke papir. Men det at det er en rigtig bog (der ikke fylder så meget), gør det bare lidt mere mindeværdigt.

For eksempel kan du se hvad du lavede eller følte, idag for et år siden. Mange dage kan være lidt kedelige og tomme, men andre dage er det bare lidt specielt at se, at man for eksempel have en god snak med sin veninde, at der skete noget helt specielt eller en andre oplevelser.

jeg er ca. på 2. år, så jeg kan se hvad jeg lavede de forskellige dage, for et år siden. Hver aften inden jeg går i seng, skriver jeg ned hvad jeg har lavet, eller hvis det har været en god eller dårlig dag. Og nu hvor jeg kan se hvad jeg lavede det første, giver det mig endnu mere lyst til at blive ved. nNogle af stederne er der måke et hul hvor jeg ikke har fået skrevet noget ned, og så har jeg intet at kigge tilbage på... så det retter jeg op på ved at blive ved, så jeg næste år forhåbentlig har en masse dage jeg kan kigge på.

<3 <3 <3

Likes

Comments

Hurtige facts om mig:)

1) Jeg HADER elektrisk hår. Det er virkelig noget der kan irretere mig helt vildt, hvis mit hår er elektrisk...

2) Jeg er normalt virkelig glad og energisk, men også meget følsom og tænker meget over tingene. Sådan lidt filosofisk:))

3) Mine forældre er skilt. Med min mor bor jeg i Hellerup, og med min far bor jeg i Roskilde. Vi har en ordning der hedder 11/3, så jeg er hos min far hver anden weekend, og sådan har det været næsten hele mit liv..

4) Jeg spiller fodbold. Har spillet det i to år eller sådan noget, og det er sammen med en masse af mine veninder. Vi er ikke de bedste eller mest seriøse spillere.... men vi hygger os, ahahah.

5) Jeg har lavet teater. Jeg stoppede i sommers med at at gå til scenekunst, som jeg dog var rigtig glad for. Igennem scenekunst har jeg været med i 4 musicals, Men lige nu er jeg igang med et stykke som jeg medvirker i , sammen med nogle af mine veninder her til maj. 

6) Jeg er kontrolfreak. Tjaa, sådan er jeg bare, jeg kan godt lide at have kontrol  og er ikke så vild med situationer hvor jeg ikke har kontrollen over hvad der sker. 

Likes

Comments

Heyy! Min veninde Rebecca og jeg, var inde i Illum i går og se deres fashion show! Der var nogle dansere fra Stepz der startede med at danse på den tynde catwalk, og derfter var der showet, som var virkelig fedt. Det var alle de fede og meget eksklusive mærker i Illum, blandet sammen. Smukke modeller, i flere størrelser, aldre og højder, det var virkelig fedt at se! Her er nogle billeder fra dagen og showet. og hvis i vil se mere, kan i finde billeder på instagram/facebook ved hashtags, eller i den lookbook der er lavet fra showet! vi ses! <3

Likes

Comments

Har en ven, hvis mor har startet "lanugo" og da det er ved at være sæson for konfirmationer, skulle de bruge nogle billeder, til deres Instagram, Facebook og måske website. Det var super sjovt, og vi hyggede os helt vildt. Mine sindssygt smukke veninder og jeg!😘 såå, hvis i er nogle derude, der også skal konfirmeres her til foråret, så har i noget inspiration her👏🏽

Likes

Comments

Hey piger! En grå og kedelig regnvejrsdag... den må reddes med noget tøj man bliver glad af! Send noget god stemning ud igennem tøjet, det har jeg prøvet med en lys trøje og nogle postkasse-røde bukser!☺️👏🏽Man kan godt forvirrer folk lidt, og nu er foråret her jo også, så man får endnu mere lyst til klare farver! Ha det godt! Krammer.

Likes

Comments

Hej! Jeg har haft en lang pause af nogle forskellige årsager men nu er forårsvejret ved at komme tilbage, og jeg er klar til at fortsætte! Siden sidst er jeg blevet 15 år og har bla. Også været på en "konfirmationsshoot" med mine veninder som i vil høre mere om! Knus:) (og ja, var en tur tilbage i barndommen med min flotte kagekone ahaha)

Likes

Comments