I dag er virkelig bare en rigtig off day dag for mig. Jeg har virkelig aldrig dage, hvor jeg tager direkte hjem fra skole for at gå i seng eller lave ingenting. Jeg er så dårlig til det, fordi jeg altid har så travl og vil være i gang hele tiden...

Jeg vågnede i morges 07:26, efter jeg havde slukket min alarm. Virkeligt tilfældigt at min mor kom og vækkede mig lige i morges hvor jeg sov over mig.. Nå men i hvert fald svinger mit humør som jeg ved ikke hvad... Så jeg bryder helt sammen over ingenting... Så tager jeg tøj på, bryder sammen igen og får gjort mig helt klar...Og jeg ved virkeligt ikke hvad der sker. Heldigvis kom jeg helt til skole i okay stil, og klarede mig igennem dagen. Men som sagt da jeg kom hjem smed jeg mig i sengen med en kande te og Netflix.... Håber jeg kan lade op til resten af ugen..

Håber i har en lidt sjovere mandag. 

-Hannah

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Udefra ligner jeg nok på mange punkter alle andre 15-16 årige i Hellerup. Men en ting som jeg ELSKER og som ikke alle lige ved eller selv elsker er teater/drama. Jeg har dyrket det i ca. 5 års tid, og drømmer om at lave mere af det. Udover at det med at kunne være en anden person, så lærer man bare så meget ved det, og om sig selv og mennesker i det hele taget. Derfor har jeg også altid ment, at alle kunne lære af drama, og ville have decideret godt af at prøve. Selvom det måske lyder lidt spøjst... Man overskrider sine grænser, og "får lov" og mulighed for at kunne overdrive og slå sig fuldstændig løs, i hvad det nu end handler om. Jeg ville næsten ønske at det var obligatorisk i skoler eller noget... for alle har brug for at komme ud fra sin comfort zone engang imellem, og slå tankerne lidt fra.

Teaterstatus nu?

For cirka to år siden stoppede jeg til det der hedder scenekunst som er en teaterskole hvor jeg har medvirket i 4 musicals ( som jeg virkelig også holder af!). Da jeg stoppede til det, startede jeg med nogle af mine veninder, som egentlig aldrig har lavet drama, til noget performance i en fritidsklub i ordrup. Alle de andre piger hoppede fra efter den første forestilling, undtagen mig og en af mine drengevenner. Nu er vi så igang med en ny opsætning som forhåbentlig bliver endnu federe! Glæder mig til at fortælle mere og komme længere i processen;))

-Hannah

Likes

Comments

Nu var det altså for meget med det lange slidte hår, som jeg ikke rigtig vidste hvad jeg skulle gøre ved... Havde virkelig brug for at der lige skete noget, så jeg fik min søde moster til at klippe mig. Jeg ved endnu ikke om jeg er færdig ahah. Måske skal jeg have kortere pandehår, flere etager eller noget. Men indtil videre er jeg SÅ glad for det...

Jeg havde faktisk overvejet at donere mit hår, men kom fra det, da det viste sig ikke at kunne betale sig så meget, som jeg gerne ville have det til. For det første, så det kunstfiber-hår de bruger til at fremstille parykker til kræftramte, er nemmere at holde og meget billigere... Så det vælger de fleste faktisk. Derudover kunne det ikke garanteres hvad ens hår gik til, og det ville jeg jo gerne have var til et rigtig godt formål... Men ja jeg besluttede mig så for ikke at få klippet de ekstra 5-10 cm. En god start på decembermåneden, og som måske vil hjælpe mit humør ( og overskud!) oppe i de kolde vinterdage. Rigtig glædelig 1. advent <3 <3

Likes

Comments

Her på det seneste har jeg faktisk været vildt dårlig til at tage mig sammen, og lige bruge den ekstra tid om aftenen til at rense huden ordentligt... Men altså så vigtigt er det jo heller ikke, det føles bare så godt når man får det gjort. Og egentlig tror jeg mest på, at urenheder er forårsaget af berøring i ansigtet og bakterier der igennem. Men her får i lige de produkter, som jeg synes er super dejlige, selvom det også er meget forskelligt fra person til person hvad der lige passer til en:)

Jeg fik på et tidspunkt sådan et 3 step clinique set, som jeg brugte lidt. Men har varieret det lidt anderledes.

1. Først bruger jeg en Cleansing mousse fra Caudaile.

2. Så bruger jeg step 2 fra clinique settet, som er sådan en "claryfying lotion" Du påfører den bare efter du har renset huden, med en vatrondel. Det som jeg synes er vildt godt ved den(selvom det måske ikke lyder så rart) er at den lugter helt vildt sprittet, og samtidig så stikker den lidt når du påfører den. Men når jeg gør det føler jeg bare at jeg spritter mit ansigt så jeg bliver helt bakteriefri.

3. Til sidst bruger jeg step 3 som er en ansigtscreme for at fugtgive selvfølgelig. (Og det får du i den grad brug for efter den desinfiktsering af ansigtet;)


Likes

Comments

Hey!

Så denne weekend, blev tilbragt i vores sommerhus i Tisvilde (Vejby), i anledning af mine lillesøstres 10 års fødselsdag. Fredag tog jeg med min mor og pigerne fra deres klasse toget derop, hvor vi egentlig bare hyggede, og jeg hjalp lidt til med ungerne.... Fed fredag aften jo;))

Lørdag havde vi så hele min mors familie på besøg, hvor størstedelen blev sovende. (Det er sådan et stort sommerhus som vi har for at leje ud, så der er rimeligt meget plads). Efter alle gæsterne var kommet, manglede vi min fætter og hans kæreste. Da de kom i bil, havde de en sidste med, nemlig min storesøster. Min fætter og jeg, var de eneste der vidste at hun ville komme. Dog også min far da hun jo måtte sove hos ham fra fredag til lørdag. Allerede i efterårsferien hvor jeg besøgte hende i Barca, aftalte vi at overraske mine små søstre på deres fødselsdag. En anden sjovere ting vi ville, var så at tage pis på vores mor;)) Det gjorde vi så, og det var så sjovt at se folks reaktioner. Typisk nok så skulle jeg jo filme det hele, men oveni overraskelsen og tuderi, ved jeg ikke hvor den film blev af... Det var en virkelig hyggelig weekend, hvor jeg var bare omringet af familie.

Likes

Comments

I Mandags d. 30 var jeg med min mor i teateret og se SKAM. Det er selvfølgelig den norske dramaserie, som teateret Aveny-t er de eneste der har fået rettighederne til at lave som teaterstykke. Hvis man ikke har set den, er det bare om at komme i gang!!:))

Det her det er en ren anbefaling fra mig af, som jeg gerne vil dele. Jeg var SÅ overrasket over hvor fantastisk det var. selvom alle skuespillerene ikke lignede på en prik kune man tydeligt se de stærke, detaljerede træk, som de forskellige karakterer har. Derudover gav den et rigtigt godt indtryk i hvordan livet som ung er, ligesom serien også gør super godt. Jeg SKAL simpelthen ind og se sæson 2, hvor der allerede er blevet solgt helt vildt mange billeter. Og det er altså først til efteråret den spilles.

Ligemeget om i har set serien eller ej, kan man sagtens se teaterstykket. (men i kan jo selvfølgelig godt nå at se serien inden efteråret;)) Håber allerede at der kommer flere end 2, og at jeg kan fortælle om det! god weekend derude<3

-Hannah

Likes

Comments

I dag (Tirsdag d. 17) havde jeg en hel dag i kbh med min far. Vi hyggede os helt vildt, og fik virkelig nydt en feriedag sammen. Vi mødtes på hovedbanegården som vi plejer, og gik lidt ind mod centrum, hvor vi startede med en kop kaffe på en cafe. Derefter fandt vi en stander med Gobikes, som min far og jeg har prøvet før, og derfor er oprettet med login. ((Gobikes er nogle hvide elcykler, der står rundt omkring i kbh, som man opretter sig i, og så kan man bare stille dem ved en hvilken som helst Gobike-stander og bruge dem ved hjælp af sit login)). Så cyklede vi på dem, ud forbi operaen og helt ud til Refshaleøen, til vi ikke kunne komme længere. (Det skal lige siges at de der elcykler altså er pænt sjove at køre på, når der er sådan rimeligt meget fart på, og fordi man ikke skal bruge ret mange kræfter til at træde). Ude på Refshaleøen, er der ikke specielt meget liv/by... men alligevel fandt vi den hyggeligeste lille cafe, ud mod vandet gemt lidt væk. Det hed noget med La banchina, og Der har vi helt sikkert tænkt os at tage ud og spise frokost en anden dag!

På tilbagevejen stoppede vi forbi Papirøen til lidt sen frokost, hvor vi fik det her marrokanske mad, som jeg før har fået anbefalet. Det var uden tvivl det bedste mad jeg har fået på Papirøen, og der var oven i købet ingen mennesker på øen, i forhold til hvad der plejer! Det var super fedt, da der også normalt er giga lang kø til det her marrokanske.

Håber i har en dejlig efterårsferie derude! Tak fordi du læste med<3

-Hannah

Likes

Comments

Mandag d. 16

Sidste dag i fantastiske Barcelona... Vi startede med en lækker morgenmad på "Milk" som er en "Søsterrestaurant" til "Marmelade", som vi spiste på sidst:) Dagen gik bare med lidt rolig pakning og lidt rundt i byen, indtil vi tog bussen til lufthavnen sammen. Det var lidt hårdere at sige farvel denne gang. Fordi jeg bare har haft så fantastisk en tur, som jeg også skulle afslutte (Alene). Den her ferie har uden tvivl været en af de bedste ferier, jeg har været på, og jeg er så taknemmelig over at jeg fik den oplevelse<3 Hun/denne tur har givet mig et bedre og større indblik i Barcelona som by, og har fået mig til at kunne lide byen endnu mere! Jeg ved ikke hvornår jeg ser min smukke søster igen, men nu kan jeg i hvert fald uden tvivl selv komme, hvis der går for lang tid;)) Jeg håber det har været interessant at læse om turen, og at se alle de billeder jeg har taget alle dagene.

Håber i har det dejligt derude, og nyder ferien!

Kram - Hannah

Likes

Comments

Søndag d. 15

I dag startede dagen fantastisk ud på "Brunch & Cake" med den bedste brunch! Det var så ubeskriveligt lækkert, virkeligt flot og lidt anderledes. Efterfølgende gik vi en tur igen, og landede på cafe "Carabella" hvor vi sad og læste/lavede spansk lektier, fik en lækker juice og spiste lækre nachos. Derudover kom der to forbi, som Agnes lige skulle snakke med ang. et værelse hun skal leje. Vejret var så godt og vi sad bare og slappede af hele eftermiddagen i solen. Om aftenen var vi forbi et vegetarisk falafelsted og fik det lækreste mad. Vi satte os ned til havnen på en bænk med maden, og nød vores sidste aften sammen<3...:(

-Hannah

Likes

Comments

Lørdag d. 14

Dagen startede ud med en Café con leche (Latte) og en croissant to go. En lang gåtur startede vi så med på den store shoppinggade i Barcelona. Ved enden af shoppinggade, ligger Sagrada Familia, så selvom vi begge har set den før, ville vi også lige forbi den igen. Da det var frokosttid, kendte Agnes selvfølgelig et super lækkert sted, som på google maps ikke så ud til at være så langt væk... men efter at have gået 18 km i går, og allerede var igang med at ville over den distance, var det altså lidt hårdt at skulle gå et par kilometer til. Cafeen hedder "Cosmo" og var nu også den gåtur værd. Om eftermiddagen var vi hjemme og drikke sangria hos nogle af Agnes veninder fra Danmark, som også er her.

Om aftenen spiste vi på "La Pepita" som vi har haft planlagt fra start af denne tur, at vi skulle. Vi ventede i en halv times tid på at få bord, hvilket faktisk er helt normalt det sted, og drak et glas cava i deres bar "La Cava". Nogle andre på baren havde åbentbart betalt for os, fordi Agnes pointerede tidligere til dem, at ventetiden på et bord, var det værd. Maden var utroligt god, og det var virkelig en oplevelse. Derudover sad der nogle danskere på samme restaurant, som vi havde det helt vildt sjovt med, og et australsk par, som vi også snakkede med. Ved 2 tiden var vi nok hjemme igen, efter en helt utrolig aften med god mad, snak med en masse mennesker og virkelig hyggelig stemning. Dem vi mødte på restauranten var allesammen så søde og det var virkelig hyggeligt at snakke med dem.

-Hannah

Likes

Comments