Her igennem 8. klasse, som jeg nu snart er ved at være færdig med, har jeg haft en masse oplevelser i min vennekreds, og lært en masse om andre mennesker, fordi jeg også selv har haft nogle komplikationer... Jeg har snakket med en masse mennesker omkring det liv som ung, som jeg/vi lever i, og Især min mor har jeg snakket meget med. Fra hende får jeg en masse inspiration til hvem jeg vil være selv. Mellem alt det jeg har lært og stadig lærer, er der en ting som jeg synes er helt vildt relevant og vigtig.

Det med at kunne stå ved sig selv og dermed have den respekt for sig selv hvis man kan sige det sådan. Når jeg siger respekt for sig selv, mener jeg at man ikke bukker under for sig selv ved ikke at gøre ting der gør en glad fordi folk har en mening om en. Vis dig selv at du er stærk nok til at gøre hvad DU vil.

Som unge har vi en masse mennesker omkring os hele tiden, og vores beslutninger er meget påvirket af dem vi begår os med. Det er jo også meget fantastisk, når altså det er fra de mennesker der bringer det bedste frem i os og vil en det bedste. Men det er dem der ikke støtter en, jeg vil sætte fokus på. Jeg har indtryk af, at mange tænker alt for meget på hvad andre tænker, og det skaber en utrolig uro i os. Derfor bliver vi nødt til at kunne hvile i os selv og det vi gør. Hvis du forstiller dig at ingen kunne have en mening om dig eller en mening om dine interesser, så ville du måske være i gang med noget helt andet i dag eller sammen med nogle helt andre mennesker? Hvis du har lyst til at start en youtubekanal, sælge tøj, starte en netbutik, lave en blog, starte en band, gå til boksning og meget.... så skal du da selvfølgelig springe dig ud i det, og tage den støtte du kan få. og hvis du ingen støtte har, så prøv da selv? Spørg dig selv: Hvad er det værste der kan ske?

Der er sikkert så mange derude som har masser af ideer men som ikke tør tage det sidste skridt. DU skal gøre hvad DU har lyst til, hvis det gør dig glad. Derfor heller ikke være bange for at tage chancer. Dem der ikke støtter dig, eller dem som er imod dig, de er simpelthen ikke værd at begå dig med. lad vær med at holde dig tilbage i frygt for at blive udstødt. Med det kan jeg også sige at jeg ikke tror man får noget ud af at holde sig tilbage, med sine ord og meninger. Det er nemlig det der er vigtig at stå ved. For kommer du ud med hvad du har af ord og meninger, så finder du ud af hvem du i virkeligheden skal begå dig med, og støtte dig op af. Hvis vi skal være i os selv hele livet, skal vi ikke gå og bekymre os om noget så latterligt som de folk der alligevel ikke er der for os. 

Jeg synes selv at jeg er sprunget ud i noget, ved at lave det her indlæg, og kan få en masse kommentarer omkring det. Men hvis jeg endda kan mærke at jeg har hjulpet mig selv ved at skrive det (fordi jeg nu vil tænke mere over det, og prøve at lære endnu mere af det) så håber jeg også at andre kan få gavn af det.

Tusind tak fordi du har læst med, skriv gerne en kommentar hvis det lyster:))

-Hannah

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey derude! HER er noget inspiration til zara, nogle super fede items. Du kan godt nok bruge laang tid på den hjemmeside. Jeg synes personligt at der er mange ting jeg ikke synes om, og jeg handler der heller ikke såå tit, men så ligepludseligt er der noget vildt fedt. Her har jeg så fundet et par stykker som jeg synes om, eller tror i vil kunne lide. knus herfra:))

Likes

Comments

Hey! i søndags d. 7/05/2017 blev jeg konfirmeret. jeg tænkte derfor at jeg ville skrive lidt hurtigt om min dag, og vise nogle enkelte billeder:)

Min dag var ubeskriveligt fantastisk! Der var intet at sætte en finger på og alt gik som det skulle. gråd, tårer, grin og smil! der var en masse gode og kreative indslag og gæsterne og gaverne var dejlige. Det var sådan en god dag, hvor jeg bare var glad for alt non stop. Jeg holdte også selv tale, som i kan se på det nederste billede, hvor jeg prøvede at forklare hvor taknemmelig og glad jeg var.

Tillykke derude til alle jer der også lige er blevet konfirmeret eller snart bliver.

knus herfra <3

Likes

Comments

1.: http://www.heartmade.dk/online-shop/collection-2-2017/172-629-937-monta/

2:http://www.mytheresa.com/euro_en/000876-uster-printed-cotton-blouse-772624.html?catref=category

3: http://www.matchesfashion.com/intl/products/Isabel-Marant-Uster-floral-print-ruffled-cotton-top-1094972

4: http://www.veromoda.com/dk/da/vm/shop-pr.-kategori/toppe/bluser/detaljeret-langaermet-bluse-10165120.html?cgid=vm-blouses&dwvar_colorPattern=10165120_NavyBlazer_546721

5:http://shop.mango.com/DK/p0/woman/clothing/shirts/blouses/wrap-floral-blouse?id=81087614_85&n=1&s=prendas.camisas

6:http://shop.mango.com/DK/p0/woman/clothing/shirts/shirts/floral-flowy-shirt?id=81047601_43&n=1&s=prendas.camisas

7: http://www.leahmaria.dk/da/product/overdele/philosophy-di-lorenzo-serafini-0224-yellow-36

HEY ALLESAMMEN! <3 Sorry hvis de der links er lidt besværlige, men håber i har fået noget inspiration til de kommende forhåbentlig solrige dage i næste uge! <3

Likes

Comments

Heysa derude! vejret for de næste par dage ser godt nok ikke fremragende ud... Derfor ville jeg lige give jer nogle sange som jeg virkelig synes i skal tjekke ud! Sidder selv nu og laver lektier, mens det styrter ned... god uge til jer derude!

Likes

Comments

Hey! Vintage eller secondhand ting, er virkelig noget mange har brug af, og det er også super et super lækkert koncept nogle gange;)) her er nogle gode instagrams som jeg selv følger, og som jeg synes i skal tjekke ud! Rigtig god weekend til jer derude!

Likes

Comments

Her I dag kan man virkelig mærke foråret, og det betyder jo at sommeren er på vej! Jeg er selv helt vild med Ganni, og det forbinder jeg i den grad med sommer! Her har jeg udplukket nogle fine nederdele til sommerens lange dage og nætter:))) især den med leopardprint er jeg helt vild med!! <3


Likes

Comments

Dag 1!
Vi tog afsted tirsdag klokken 07:50, og da vi ankom ved eftermiddag var vejret helt vildt godt! Vi gik egentlig bare ned i byen, fik en is, gik lidt rundt og tog et hurtigt smut på et eksperimentarium. Om aftenen spiste vi sammen på en Burger- og grillbar:)))) -Og nogle billeder fra dagen:)

Dag 2!
I dag var vi på besøg, på en mindretalsskole, og fik en rundtur i byen af nogle elever:) ved 12 tiden fik vi frie tøjler, og måtte selv spise aftensmad osv. Bare vi var hjemme om aftenen:) pigerne og jeg, gik bare op og ned ad gaden, drak en "moskito" (alkoholfri mojito) og fik en lækker thai boks;)

Dag 3!
I dag går turen egentlig bare hjem af, det var en kort og hyggelig tur til Tyskland:) og med en døgner i nat, er vi en smule trætte:))

Likes

Comments

Heysa!

One line a day... det er en bog j´som jeg selv har, og som jeg tænkte jeg ville fortælle jer om!

Bogen går simpelt ud på, at hver dag så skriver man hvad man har lavet, tænkt, hvad der har fyldt osv... og hvis du bliver ved med det, kan du hver dag se hvad du lavede for et, to osv. år siden. Det lyder ikke særligt spændene, og måske har man hørt før, at man bare kan gøre på et stykke papir. Men det at det er en rigtig bog (der ikke fylder så meget), gør det bare lidt mere mindeværdigt.

For eksempel kan du se hvad du lavede eller følte, idag for et år siden. Mange dage kan være lidt kedelige og tomme, men andre dage er det bare lidt specielt at se, at man for eksempel have en god snak med sin veninde, at der skete noget helt specielt eller en andre oplevelser.

jeg er ca. på 2. år, så jeg kan se hvad jeg lavede de forskellige dage, for et år siden. Hver aften inden jeg går i seng, skriver jeg ned hvad jeg har lavet, eller hvis det har været en god eller dårlig dag. Og nu hvor jeg kan se hvad jeg lavede det første, giver det mig endnu mere lyst til at blive ved. nNogle af stederne er der måke et hul hvor jeg ikke har fået skrevet noget ned, og så har jeg intet at kigge tilbage på... så det retter jeg op på ved at blive ved, så jeg næste år forhåbentlig har en masse dage jeg kan kigge på.

<3 <3 <3

Likes

Comments

Hurtige facts om mig:)

1) Jeg HADER elektrisk hår. Det er virkelig noget der kan irretere mig helt vildt, hvis mit hår er elektrisk...

2) Jeg er normalt virkelig glad og energisk, men også meget følsom og tænker meget over tingene. Sådan lidt filosofisk:))

3) Mine forældre er skilt. Med min mor bor jeg i Hellerup, og med min far bor jeg i Roskilde. Vi har en ordning der hedder 11/3, så jeg er hos min far hver anden weekend, og sådan har det været næsten hele mit liv..

4) Jeg spiller fodbold. Har spillet det i to år eller sådan noget, og det er sammen med en masse af mine veninder. Vi er ikke de bedste eller mest seriøse spillere.... men vi hygger os, ahahah.

5) Jeg har lavet teater. Jeg stoppede i sommers med at at gå til scenekunst, som jeg dog var rigtig glad for. Igennem scenekunst har jeg været med i 4 musicals, Men lige nu er jeg igang med et stykke som jeg medvirker i , sammen med nogle af mine veninder her til maj. 

6) Jeg er kontrolfreak. Tjaa, sådan er jeg bare, jeg kan godt lide at have kontrol  og er ikke så vild med situationer hvor jeg ikke har kontrollen over hvad der sker. 

Likes

Comments