"Kod för att importera min blogg till Nouw: 3464514527"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När jag förlorade dig, förlora jag inte bara min morfar. Jag förlorade min absolut bästa vän. Den bästa och mest omtänksamma människa jag någonsin träffat.
Alla minnen vi delat under 17 år. Roliga och tråkiga minnen. Men mest roliga. Våra skidresor, utomlandsresor, husvagnssemestrar runt om i Sverige. Jag hade gjort vad som helst för att få uppleva dom igen, med dig, utanför mitt huvud.
Jag minns när du, mormor, jag och brorsan åkte i en bil med husvagnen upp till Lidköping och vi satt och fråga er varannan minut om vi var framme snart. Ni tyckte nog vi var ganska jobbiga. Eller de gångerna jag sov över hos dig och mormor och sov mellan er två, och mormor snarkade så högt att jag inte kunde sova.
Minns också mormors begravning, jag satt bredvid dig och såg dig gråta. Enda gången jag såg dig gråta. Det var de sorgligaste jag sett i hela mitt liv.
Du var min hjälte. Du ÄR min hjälte. Min idol.
Och jag älskar dig så oändligt mycket.
Kom och hälsa på snart morfar, min bästavän.
Likes

Comments

Gokväll!

Sitter i soffan och kom nyss hem från gött mag- & bröstpass. Redan träningsvärk i magen haha, och inte nog med det, mina bröst imon, daaamn!
Fortsätter imorgon med rygg och armar. Beach 2020, here I come!🏃💪


Likes

Comments

Gomorgon

Det var ett tag sen jag skrev senast nu, men har haft massa annat att göra. Har precis betalat in lite räkningar, så roligt! Så nu tänkte jag käka något litet innan jag drar iväg till gymmet och svettas lite igen. 

Senare ikväll ska jag och L på bio inne i stan. Vilken film det blir får ni se senare.


Likes

Comments

Hej!
Sitter och väntar på att proteinpannkakorna ska bli klara efter ett riktigt skönt benpass!


Likes

Comments

Gomorron!
Sitter ute på balkongen och käkar frukost med morgonrutinerna. Kolla precis på en app är det är redan nästan 24 grader och klockan är inte ens 10?! Så skönt också att vi har morgonsol, och nästintill vindstilla!
Idag kommer familjen upp och hälsar på över helgen!
Så vi ska väl ner till havet imorgon eller på söndag skulle jag gissa på!
Likes

Comments

Hur många pratande hundar har ni sett egentligen? Inte så många? Inte jag heller! Men här är en!

Likes

Comments

Heeej!
Sitter i soffan och laddar upp för fotbollen. Tror och hoppas på att Brasilien inte orkar resa sig efter förlusten mot Tyskland, därmed vinst för Holland!

Idag har jag bara vart hemma o slöat. Men imon ska jag upp kl 5 för att åka bussen med Linus ett par minuter för att hoppa av och träna medan han åker till jobbet. Let's fucking do this!


Likes

Comments

Vet ni vad jag kom på?! Att jag ännu inte visat er hur lägenheten ser ut? Så jag tänkte göra det nu!


Likes

Comments

Gomorron!

Sitter och käkar lite frulle nu, kokt ägg, mumma!

Har långhelg nu så jobbar inte förrän på tisdag igen, så skönt haha.

Dagens planer är att dra och träna sedan när älsklingen kommer hem och sedan kanske ta ett dopp i sjön om vädret vill det. Just nu är det väldigt fint väder, men det kommer ett par kalla vindar som gör att man fryser istället för njuter haha..😔Bilden är från igår på jobbet, haha.

Likes

Comments