finns inte en chans att man blir besviken när det kommer till IDeal of sweden. Idag fick jag hem två nya skal & har numera fyra stycken. Alla är så stilrena, snygga & lätta att matcha till outfit & inredning. Så himla nöjd.
Carrara gold & Python fick jag hem idag, & har sedan ett tag tillbaka haft marrakech & geometric som ni ser här under.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Några få bilder från igårkväll!
Vi käkade på haket och wow vad gott där var! Rekommenderas starkt för er som har vägarna förbi Helsingborg.
Vi tog bussen till hemmakväll efter vi varit där, sedan åkte vi hem och mös här.

Likes

Comments

Top - zara
Byxor - Levi's
Johnny bulls istället för klackarna på bilden.
Kappa från zara

Likes

Comments

Äntligen snart helg igen! Veckorna går så snabbt och det är inget annat är härligt.
Denna helgen har jag en del planerat. Ska snabbt träna efter skolan imorgon, sen spenderar jag kvällen med Hannah och kanske Sofia i Helsingborg och sedan sover Hannah och jag tillsammans. Så galet längesen vi träffades. Långt mellan gångerna alltid, vilket är tråkigt. Dock ses vi i skolan, men inte samma sak haha. Lördag börjar jag dagen med att kolla innebandy, en klasskompis har match. Sen kanske jag får sällskap lör-sön, hehe. Mys.

Förövrigt är det inget spännande som händer just nu. Veckan har varit som vanligt. skola, träning och vänner. Nästa vecka blir antagligen likadan. Och sen inleder jag lovet med att åka till Göteborg fre-lör. Därefter blir de några slappedagar, Linnea kommer hit och sen åker jag till London!!!!! Yaaay. Två veckor idag tills vi drar. Längtar ihjäl mig!

Sov gott när det blir dags! P&k

Likes

Comments

Likes

Comments

Helg och det är så himla skönt. Min praovecka var inte 100 tycker jag. Det kändes inte bra, varken på stället eller med personalen. Inte trevligt alls.
Har längtat tillbaka till skolan, vilken händer väldigt sällan. Så ingen bra vecka. Känns skönt att det blir som vanligt igen. Ska bara jobba på som tusan nu fram till lovet om 2 veckor då jag dessutom åker till London. Ser fram emot det riktigt mycket 😁

Hoppas ni haft en bättre vecka än jag och att er helg också är bra. P&k

Likes

Comments

Har rast för tillfället så sitter tillsammans med Sofia och äter lunch på skolan. Börjar igen vid 12:30 och sen slutar jag kl 15.
Känner mig väldigt trött i huvudet och seg i kroppen, men hoppas på bättring nu när jag fått mat i mig då jag har planer för eftermiddagen. 😁

Likes

Comments

Säger godnatt med denna bilden. Så jädra bra.
Be happy

Likes

Comments

Nu äntligen har min nya iPhone 7 kommit! Jag har roséguld. Sån skillnad på kameran, galet.

Likes

Comments

En praovecka framför mig & jag får lite SOVMORGON! Så himla skönt att vara ifrån skolan & pluggandet några dagar. & sen är det dessutom lov om nån vecka. Riktigt härligt.
Jag ska vara på ett ålderdomshem, vilket ska bli lite segt då jag inte är ett dugg intresserad av det. Men samtidigt kommer det bli intressant tror jag.

Har inte jättemycket planerat denna veckan.. möjligtvis tisdag. Men annars inte. & som ni vet hatar jag att bara lulla runt hemma & bara sega varje dag, så denna veckan känns inte jätteskoj hittills. Får hoppas de planeras något framöver.

Sov gott! P&k

Likes

Comments