Hej underbaringar ❤

Jag ber om ursäkt att jag inte varit aktiv eller skrivit mer här, men den har funnits olika orsaker och anledningar till det. I morgon är det sista dagen i skolan innan lovet, och det känns så jävla skönt nu när skolan tar upp nästan all min energi. Jag har känt mig så stressad och haft världens ångest så fort något "tråkigt" eller när något bara allmänt jobbigt måste göras.

Jag ska berätta lite mer om mig själv och min historia bakom mig i livet, fast kortfattat. Jag har som sagt börjat blogga för att kunna inspirera och hjälpa andra människor som kanske upplevt saker lika jobbiga som jag har gjort! Jag har mött livet på både en rak & krokig väg vilket jag idag bara tycker är skönt att prata/skriva om. Syftet med denna blogg är att jag själv får skriva av mig och lätta på mitt hjärta samtidigt som jag får inspirera andra människor som haft det tufft, men ni kommer även få följa mig i min vardag så jag börjar få bloggen som en rutin varje dag!

Jaha, lite mer om mig då? Jag har upplevt både relativt bra och riktigt tuffa år sedan 5års-ålder. Men jag ångrar inte min bakgrund, det låter skit korkat, men jag skulle inte vara den människan jag utvecklats till idag. Jag har levt upp med ett ständigt missbruk i hemmet som liten och det hade så många olika sidor att se det ifrån när jag både fått uppleva glädje & kärlek och våld vid tillfällen. Jag hade det jobbigt i skolan och har det än idag. Jag blev utsatt för sexuella övergrepp och våldtäkt år 2012, det har påverkat livets väg jävligt mycket. Jag blev rädd för verkligheten, isolerade mig och blev där efter deprimerad. Min depression orsakade jobbiga saker så som mitt självskadebeteende och självmordsförsök. Idag mår jag relativt bättre, men det kommer fortfarande perioder som får mig att kolla tillbaka i tiden där det hemska ligger. Jag har kunnat smälta detta ganska bra med rätt professionell hjälp runt omkring och självklart mina vänner, jag är evigt tacksam över det. Jag trodde aldrig någonsin jag skulle få må bättre även fast jag gick utredningar efter utredningar varje vecka. 2014 fick jag min ADHD-diagnos och nu 2016 för två månader sedan fick jag min AST1-diagnos (autism). Det är jag verkligen tacksam över även fast jag går runt och ställer frågan "vad är det för fel på mig?" varenda dag fortfarande, men nu kan det inte annat än att bli bättre med min medicinering och all stöd runt omkring mig. Detta kommer jag bland annat skriva mer om här på bloggen i senare och kommande inlägg, och jag hoppas att ni ska vilja följa med på detta och trivas. Nu vet ni i allafall lite mer om vad jag har för tidigare erfarenheter.

Åter till "verkligheten" och vardagen, haha. Idag har jag varit på två olika möten, ett i skolan och ett uppe på soc för en ny årsuppföljning. Sedan handlade jag de sista julklapparna med Emelie till sällskap, vi passade på att äta middag ute också, riktigt mysigt hade vi 👯✨ sedan fortsatte jag hemåt och beställde tid för ögonbryn och fransar tills i morgon, färgade även håret så nu känns det fräscht och "nytt" igen, så skönt!

På Onsdag kväll åker jag på partykryssning med Vanessa och resten av familjen, det ska bli såååå kul och jag är verkligen taggad!!!!🎉💃 det passar bra att pyssla om sig själv lite extra innan dess, det behövde jag efter dessa jobbiga dagar när ångesten varit outhärdlig. 

Nu ska jag lägga mig framför Netflix & min serie och försöka sova, i morgon är det sista dagen innan JULLOV⛄🎄🎁🙏❤ Kämpa kämpa kämpa!!! 💪

Det blev ett långt inlägg och lite jobbigt inlägg ikväll, om ni läste ner hit så ska ni ha ett stort TACK 🌸

Ta hand om er finaste 💎💎💎Likes

Comments

Hej, det här blir mitt första blogginlägg men just nu sitter jag här med min saknade bästa vän i myskläder och ska ha en sleepover. Ikväll ska vi kolla serier, lyssna på musik, äta gott, bada bubbelbad & bara ha en allmän myskväll. Det känns så bra att hon äntligen är tillbaka och att vi är återförenade efter 3 månader utan varandra. Hon får alltid mig att trycka bort den typiska söndagsångesten. Snart har hon varit hos mig en hel vecka, varje kväll har vi alltid våra deeptalks och pratstunder ute på altanen, och det känns så bra att ha en vän som just henne. Vi har alltid miljontals saker att prata om, det kan handla om allt från stora problem till småsaker och allt & ingenting. Nu ska vi sätta i gång en bra serie och bara ta vara på tiden tillsammans & umgås. Vad ska ni andra göra ikväll?

Jag skriver mer i morgon, då jag inte har så mycket mer att skriva om idag!

Puss

Likes

Comments