Header

Mode

Har precis fått hem mina nya skor! Beställde ett par Adidas Superstar som jag har suktat efter i månader. Tog äntligen tag i det och beställde mig ett par här om dagen. Beställde ifrån Zalando, snabb leverans och till ett bra pris!

Likes

Comments

Allt & Inget, Träning - Övrigt

​Om två dagar börjar jag skolan igen. Känner mig taggad men ändå inte, är redo för att påbörja träningen mer på riktigt igen. ​Nu i sommar har det varit lite dåligt med träning.​ I och med skolan blir det mer struktur på vardagen vilket jag gillar. Då är det enklare att planera träningspass och annat. :) 

Fick en ​Ninja blender​ i födelsedagspresent nu i sommar och har hittills använt den massor till att göra goda, nyttiga smoothies. Jag ska fixa ett inlägg med mina favorit, nyttiga smoothie-recept för er inom kort. Hade tänkt att jag ska ha en "veckans recept" och en "veckans fitspo citat" varje vecka också, låter det bra?

Likes

Comments

Allt & Inget

Välkommen! Här på min blogg kommer du hitta allt ifrån mode och skönhet till träning och vardag. Mestadels kommer jag skriva om min träning (därav bloggnamnet hehe), som tex om mina tränings-scheman för veckan och mer detaljerat om hur varje pass är uppbyggt. Sedan kommer jag skriva en utvärdering efter varje pass och/eller vecka om hur det gått. Kommer också dela med mig av hälsosamma och goda recept samt tips! :)

Kanske ska berätta lite om mig själv också... Jo, jag är en 17 årig tjej ifrån Sveriges huvudstad som har ett intresse för träning och att skriva. Därför var idéen att skaffa en blogg suverän! På bloggen kommer ni förutom träning få ta i del av min vardag som just nu består av mest plugg och att träffa vänner. Jag går 2:a året på gymnasiet med inriktning naturvetenskap så det går åt en hel del tid till skolan, men jag försöker ändå att klämma in lite intressen där emellan. Jag hoppas att du fortsätter att läsa min blogg, lämna gärna en kommentar om du har någon fundering!

Likes

Comments