Header

Godmorgon .

Meja ligger fortfarande och sover . Ska snart väcka henne.

Jag har en sån träningsvärk så kunde knappt ta mig ur sängen . Men på något vis är ju träningsvärk de bästa som finns . De är skönt att känna att man har tagit i och att musklerna har fått jobba.
Vi hade årets första träning igårkväll och de kännes så bra . De va mycket glädje och de behöver jag .

Idag ska vi mysa och städa och imorgon väntar Trackbytet som jag är väldigt nervös över .
Men de kommer nog gå bra , hoppas jag .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet flyger förbi , hinner knappt med . Har redan gått en vecka på januari och jag laddar upp för nästa.

De har varit en lugn start på året , inge sjukhus , inge sjukdomar och vi har njutit till fullo .

Nästa vecka börjar vi med att byta track och sen rullar allt på . Hon ska få lugnande denna gång när vi byter eftersom vi måste ta bort lite granulom runt stomat så vi lätt kan få i tracken , plus att de nog är bra eftersom hon verkligen inte vill byta längre.

Sen nästa helg ska några tjejer komma hit och vi ska köra drinkkväll med utgång . De ska bli så kul. Så nu sitter jag och kollar lite inspo och njuter .

Men imorgon är de fotbollsmöte , ska lyssna lite vad som sägs . Jag har tänkt att jag ska spela även denna fotbollssäsong . Så de är dags att sätta igång med träningen snart också.

Som ni ser så rullar vårt liv på . Jag trillar in här ibland och skriver. Men just nu så är de mycket runt omkring som jag lägger fokus på .

Likes

Comments

I år var vi hemma för första gången på julafton sedan Meja kom till oss . Tredje julen . Den blev bra , fruktansvärt bra. Jag fixa all mat och efterrätt och så kom min familj och Marcus pappa hit och vi hade en LUGN julafton .

De va så skönt att vakna i sin säng och inse att vi skulle få vara hemma inge sjukhus på julen hur bra. Vi vet inte hur vi har de nästa år men kan vara så att vi ligger på sjukan då MEN de är långt dit .

Idag skulle vi till mamma och pappa och käka men de blev inställt . Så nu sitter jag hemma och taggar till kvällen som ska gå i vännernas tecken . Så mysigt att kunna umgås med dom .

Jag och Meja sitter i soffan och myser med musik och stadens hjältar .

Hoppas ni alla haft en bra jul !

God fortsättning !

Likes

Comments

Fredags va så bra , spelade in en podd och tog en utekväll med Heidi och Elinor. Tacksam att dom ville följa med ut. Hade en jätterolig kväll med massa skratt , nya bekantskaper och dans.

I lördags så mådde jag som jag förtjäna. Trött och bakis . Men Marcus skulle åka iväg så jag och Meja tog en mysig hemmakväll och de va så mysigt. Vi lekte , skratta och bara hade de roligt.

Igår bjöd vi hem vänner på brunch . De blev så bra och dom verkade nöjda. Sen drog jag på julklappsspel hos min faster . Så mysigt att umgås med släkten ..

De har hänt lite sen sist jag bloggade. Vi har blivit av med assistanstimmar på helgdagarna . Så nu har vi bara 8-16 vardagar och 22-08 hela veckor .
Så de är lite strul med schema men de hoppas jag dom löser.

Vi har fått reda på att Meja kanske ska operera huvudet redan i höst . Men vi får helt se hur de blir med de. Vi skulle förbereda oss men som sagt så får vi se närmare sommaren va dom säger.

(Ena bilden är lånad av Elinor ) 

Likes

Comments

Torsdag , denna vecka har gått så fruktansvärt segt. Veckorna flyger ofta iväg . Men de känns som att tiden stannade denna vecka. Jag personligen har inte haft en bra vecka . Men Meja och jag har haft en super bra vecka. För när jag är med henne så läggs allt bakom mig och jag fokuserar på att leka med henne , öva glasögon och göra henne glad.

Hon gick upp idag och satt på sig mina skor sen skulle hon ut. Så fick klä på oss och knalla ut. Vi gick först och titta posten och sen sprang hon och hitta om grannarna va hemma . Dock så visste jag att dom jobba så hon blev lite besviken att bilen inte va hemma . Så roligt att se hennes min när hon ställer sig på deras uppfart och ser uppgiven ut . Då skulle hon gå hem och in .

Så nu har vi ätit lunch och meja dansar och har sig .
Imorgon ska vi inte göra så mycket och sen får vi se vad som händer i helgen.

Likes

Comments

De här med vänner. Jag älskar de , och jag älskar att va med dom .
Men jag känner ofta att jag inte räcker till varken som vän , mamma eller sambo. Jag kan inte leva upp till den jag vill vara . Pågrund av att livet är kaos emellan åt .

Men jag vet att mina vänner står mig nära och stöttar in i de minsta . Dom gör allt för mig , lika som jag gör allt för dom.

Fick en sån fin bild av Lovisa idag där texten va " jag kommer till dig imorgon , jag tar med lunch "

Hon vet hur jag mår och hon vet vad jag behöver .

Tack alla fina vänner som ringer , smsar och allt va man kan höra av sig på . Ni betyder massor massor massor .


Likes

Comments

Meja hade vaknat fem imorse. Och somna även tidigt nu ikväll så får se när lillfröken vaknar imorgon. Vi har bakat bullar och fixat lite här hemma.
Jag testa duka lite med nya sakerna och sen har vi bara njutit av att de är helg .

På tisdag trodde jag att vi skulle byta tracken men de är på måndag. Tur man har " komihåg " sms av sjukhuset så man inte kan glömma sin tid .

Likes

Comments

Igår var vi på besök hos habeliteringen . Meja börja bli mer slemmig där och va de under dagen. Besöket gick jättebra. För en gångs skull va de något som va positivt. Marcus jobbade över och kom hem på natten och Meja börja blöda ur tracken . Mer än vanligt men ingen fara. Idag ser hon trött och sliten ut och slemmet är enormt så vi suger massor massor massor.

Får se om jag får ringa in och höra om vi ska byta track eller om de börjar bli en förkylning på henne.
Tycker dock att hon kan skippa de då hon nyss va sjuk . Hehe . Men de är inget vi kan göra åt.

Vi ska ha en mysig dag nu tillsammans . Bara vara hemma och mysa.

Likes

Comments

Jag är en vanlig mamma med känslor , inte en maskin .
Jag är en mamma som kan bli trött ibland . Men jag får inte sova tillsammans med min dotter i fred. Om jag ska sova med Meja ska en assistent eller Marcus vara med och vaka.
Jag är en mamma som gör mitt yttersta för att min dotter ska må bäst men jag får höra att jag inte kämpar tillräckligt .
Jag är en mamma som vill kunna ge mitt barn den bästa utvecklingen , de går inte för att hon opereras så mycket och bor så mycket på sjukhus så hon kommer efter. ( vi hinner inte umgås med andra barn pågrund av sjukdomar ).
Jag är den där mamman som flinar åt alla även fast jag vill skrika SLUTA GLOOOOO eller JAG ORKAR INTE MER.

Jag börjar känna mig arg , frustrerad och ledsen över de mesta. Pågrund av att dom flesta enheter på sjukhuset tror att jag är en maskin .

Jag har fått kommentarer om uppfostran , jag har fått kommentarer om övervikt och jag har fått kommentarer att Meja beter sig som en bebis.

Mitt mammahjärtat spricker. Jag är så stolt över Meja som krigar . Även fast jag kan bli frustrerad och bara fräsa och säga åt henne "men stoppa den här jäv*a skeden i munnen och svälj ". Men jag vet hur svårt de innerst inne är och att de faktiskt inte går. Men jag vill göra sjukhuset nöjt . Jag vill inte belasta och jag vill inte höra hur dålig jag faktiskt är . Jag orkar och behöver inte höra de .

Min glada , envisa och fantastiska lilla tjej . Varför ska hon gå igenom dehär? människor som letar fel för att hon är ett "sjukhusbarn" varför inte se mitt barn som ett BARN utan ett barn med fel och man ska leta/finna fel och klaga på föräldrarna.

Marcus är den starka av oss , han orkar säga emot och ifrågasätta . En läkare har förstått nu att de är bättre att ringa Marcus och de är jag tacksam över..
men dom övriga 500 persen dom ringer mig och när jag försvarar mig och Meja så är jag en dålig förälder som inte vill samarbeta . Även fast jag kanske vill samarbeta men jag orkar inte höra allt negativt hela tiden.

Jag avbokar ett möte för att jag inte orkar åka in just den dagen. Vi kanske har haft en jobbig natt? Meja kanske är så slemmig så de ända stället vi kan åka till är öron näsa hals för att byta tracken , vi kanske måste vara hemma och ta emot allt material eftersom allt levereras av posten.

Jag är en människa inte en maskin . Jag har känslor precis som alla andra. Jag har mitt jobb 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Dom vi oftas träffar jobbar 8-16.30 eller hur de är och sen går dom hem. Dom skiter fullständigt i att jag ständigt kämpar och ska lösa en dräglig vardag för vår familj . Få ihop alla möten anpassa oss inför operationer och så vidare.

Sa tillexempel till en att meja ska operera in en tryckmätare .
Sen när jag läser journalen så har hon skrivit att jag har sagt att hon ska operera hjärnan .. bara en sån liten sak gör mig irriterad nu . Direkt när jag såg de va , undra va Mejas ena läkare kommer tro nu när han tittar på journalen. Han kommer tro att vi har missförstått allt.

Tacksam att Marcus står stadigt och ifrågasätter.

Nu har jag spytt gala. Men de är ungefär såhär jag mår just nu och de är inte lätt alla gånger . Jag hoppas de är oron inför operationer som gör mig typ galen.

Likes

Comments

De va så länge sedan jag skrev här. Har fått kommentarer där folk undrar om jag har slutat. Och nej de har jag inte. Jag har varken haft ork eller tid men de kommer nog bli bättre så småningom.

Jag är konstant trött orkar inte så mycket . Meja har varit sjuk , Meja ska operera huvudet i november och troligtvis ( förhoppningsvis) händerna samtidigt. Vi måste sätta in en tryckmätare i huvudet då synnerven är svullen.

Därför har de varit tyst ifrån min sida . Dom skulle försöka se till så vi får vara hemma i jul men allt är väl egentligen osäkert . Beror väl helt på hur allt går.Likes

Comments