Header

Torsdag , denna vecka har gått så fruktansvärt segt. Veckorna flyger ofta iväg . Men de känns som att tiden stannade denna vecka. Jag personligen har inte haft en bra vecka . Men Meja och jag har haft en super bra vecka. För när jag är med henne så läggs allt bakom mig och jag fokuserar på att leka med henne , öva glasögon och göra henne glad.

Hon gick upp idag och satt på sig mina skor sen skulle hon ut. Så fick klä på oss och knalla ut. Vi gick först och titta posten och sen sprang hon och hitta om grannarna va hemma . Dock så visste jag att dom jobba så hon blev lite besviken att bilen inte va hemma . Så roligt att se hennes min när hon ställer sig på deras uppfart och ser uppgiven ut . Då skulle hon gå hem och in .

Så nu har vi ätit lunch och meja dansar och har sig .
Imorgon ska vi inte göra så mycket och sen får vi se vad som händer i helgen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De här med vänner. Jag älskar de , och jag älskar att va med dom .
Men jag känner ofta att jag inte räcker till varken som vän , mamma eller sambo. Jag kan inte leva upp till den jag vill vara . Pågrund av att livet är kaos emellan åt .

Men jag vet att mina vänner står mig nära och stöttar in i de minsta . Dom gör allt för mig , lika som jag gör allt för dom.

Fick en sån fin bild av Lovisa idag där texten va " jag kommer till dig imorgon , jag tar med lunch "

Hon vet hur jag mår och hon vet vad jag behöver .

Tack alla fina vänner som ringer , smsar och allt va man kan höra av sig på . Ni betyder massor massor massor .


Likes

Comments

Meja hade vaknat fem imorse. Och somna även tidigt nu ikväll så får se när lillfröken vaknar imorgon. Vi har bakat bullar och fixat lite här hemma.
Jag testa duka lite med nya sakerna och sen har vi bara njutit av att de är helg .

På tisdag trodde jag att vi skulle byta tracken men de är på måndag. Tur man har " komihåg " sms av sjukhuset så man inte kan glömma sin tid .

Likes

Comments

Igår var vi på besök hos habeliteringen . Meja börja bli mer slemmig där och va de under dagen. Besöket gick jättebra. För en gångs skull va de något som va positivt. Marcus jobbade över och kom hem på natten och Meja börja blöda ur tracken . Mer än vanligt men ingen fara. Idag ser hon trött och sliten ut och slemmet är enormt så vi suger massor massor massor.

Får se om jag får ringa in och höra om vi ska byta track eller om de börjar bli en förkylning på henne.
Tycker dock att hon kan skippa de då hon nyss va sjuk . Hehe . Men de är inget vi kan göra åt.

Vi ska ha en mysig dag nu tillsammans . Bara vara hemma och mysa.

Likes

Comments

Jag är en vanlig mamma med känslor , inte en maskin .
Jag är en mamma som kan bli trött ibland . Men jag får inte sova tillsammans med min dotter i fred. Om jag ska sova med Meja ska en assistent eller Marcus vara med och vaka.
Jag är en mamma som gör mitt yttersta för att min dotter ska må bäst men jag får höra att jag inte kämpar tillräckligt .
Jag är en mamma som vill kunna ge mitt barn den bästa utvecklingen , de går inte för att hon opereras så mycket och bor så mycket på sjukhus så hon kommer efter. ( vi hinner inte umgås med andra barn pågrund av sjukdomar ).
Jag är den där mamman som flinar åt alla även fast jag vill skrika SLUTA GLOOOOO eller JAG ORKAR INTE MER.

Jag börjar känna mig arg , frustrerad och ledsen över de mesta. Pågrund av att dom flesta enheter på sjukhuset tror att jag är en maskin .

Jag har fått kommentarer om uppfostran , jag har fått kommentarer om övervikt och jag har fått kommentarer att Meja beter sig som en bebis.

Mitt mammahjärtat spricker. Jag är så stolt över Meja som krigar . Även fast jag kan bli frustrerad och bara fräsa och säga åt henne "men stoppa den här jäv*a skeden i munnen och svälj ". Men jag vet hur svårt de innerst inne är och att de faktiskt inte går. Men jag vill göra sjukhuset nöjt . Jag vill inte belasta och jag vill inte höra hur dålig jag faktiskt är . Jag orkar och behöver inte höra de .

Min glada , envisa och fantastiska lilla tjej . Varför ska hon gå igenom dehär? människor som letar fel för att hon är ett "sjukhusbarn" varför inte se mitt barn som ett BARN utan ett barn med fel och man ska leta/finna fel och klaga på föräldrarna.

Marcus är den starka av oss , han orkar säga emot och ifrågasätta . En läkare har förstått nu att de är bättre att ringa Marcus och de är jag tacksam över..
men dom övriga 500 persen dom ringer mig och när jag försvarar mig och Meja så är jag en dålig förälder som inte vill samarbeta . Även fast jag kanske vill samarbeta men jag orkar inte höra allt negativt hela tiden.

Jag avbokar ett möte för att jag inte orkar åka in just den dagen. Vi kanske har haft en jobbig natt? Meja kanske är så slemmig så de ända stället vi kan åka till är öron näsa hals för att byta tracken , vi kanske måste vara hemma och ta emot allt material eftersom allt levereras av posten.

Jag är en människa inte en maskin . Jag har känslor precis som alla andra. Jag har mitt jobb 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Dom vi oftas träffar jobbar 8-16.30 eller hur de är och sen går dom hem. Dom skiter fullständigt i att jag ständigt kämpar och ska lösa en dräglig vardag för vår familj . Få ihop alla möten anpassa oss inför operationer och så vidare.

Sa tillexempel till en att meja ska operera in en tryckmätare .
Sen när jag läser journalen så har hon skrivit att jag har sagt att hon ska operera hjärnan .. bara en sån liten sak gör mig irriterad nu . Direkt när jag såg de va , undra va Mejas ena läkare kommer tro nu när han tittar på journalen. Han kommer tro att vi har missförstått allt.

Tacksam att Marcus står stadigt och ifrågasätter.

Nu har jag spytt gala. Men de är ungefär såhär jag mår just nu och de är inte lätt alla gånger . Jag hoppas de är oron inför operationer som gör mig typ galen.

Likes

Comments

De va så länge sedan jag skrev här. Har fått kommentarer där folk undrar om jag har slutat. Och nej de har jag inte. Jag har varken haft ork eller tid men de kommer nog bli bättre så småningom.

Jag är konstant trött orkar inte så mycket . Meja har varit sjuk , Meja ska operera huvudet i november och troligtvis ( förhoppningsvis) händerna samtidigt. Vi måste sätta in en tryckmätare i huvudet då synnerven är svullen.

Därför har de varit tyst ifrån min sida . Dom skulle försöka se till så vi får vara hemma i jul men allt är väl egentligen osäkert . Beror väl helt på hur allt går.Likes

Comments

Fixat och trixat i hallen idag . Skruvat möbler och satt dom på plats. Jag tror de blir bra. Lite osäker på bänken men jag tror den kommer göra sig bra där .

Dock så står de att de skulle höra till 5 krokar till hatthyllan men de fanns inga med så de måste jag snarast möjligt fixa. Annars blev de super bra!

Likes

Comments

Igår var vi på kalas till Mejas underbara kusin Mila. Så kul att se Meja med andra barn. Hon lekte dock mer med dom vuxna men hon körde slut på sig själv iallafall.
Hon somna redan vid halv åtta på kvällen och vakna nu klockan 8 på morgonen . Så hon sov över 12 timmar.
Skönt för henne.

Idag kommer Lovisa hit efter jobbet och hon hinner nog bara komma så kommer logopeden också. Dom ska filma Meja medan hon "äter" . Får se va dom har att säga. Vi har krävt att vi vill ha en sväljröntgen så får se hur de slutar.

Sen ikväll ska jag ut och springa när Marcus kommer hem. För idag börjar jag mitt träningsschema. I 10 veckor ska jag träna och inte äta godis/fika och sånt .

Likes

Comments

Unga som gamla kan vara elaka över nätet. Men hur gammal bör man vara för att skaffa Facebook och Instagram mm. ?

En 14 åring flicka går in på MIN instagram och kommenterar på en bild " ful " .

De första jag tänkte va. Va gör hon på nätet om hon inte kan bete sig?
Och de andra jag tänkte va. Vart är föräldrarna och hur mycket kärlek har hon fått.

De va många som skrev till henne och hon blev mer kaxig och störig för varje kommentar hon fick.

Någon skrev att hon skulle avfölja mitt konto och hennes svar va " redan gjort följer inte fula och efterblivna äckel" .

Vad får en 14 åring att skriva så?

Visst gjorde man dumma saker i tonåren MEN JAG skulle aldrig skriva något så groteskt som hon gjorde på nätet och inte vilja visa vem hon va och inte våga visa vad hon skrivit för sina föräldrar.

Jag vill lägga sånt här bakom mig. Vill skita i de. Men de gror något i mig . Inte för min och Mejas skull för jag vet att är de några som kommer stå stadigt på jorden så är de jag och Meja.

Men den lilla flickan . Hur mår hon ? Försöker hon få till sig killar? Försöker hon bli populär på fel vis? Eller behöver hon bara lite uppmärksamhet?

Jag skulle vilja lära henne ett och ett annat. Bland annat att ingen i världen är FUL. Alla tycker olika . Men man behöver definitivt inte säga de till någon eller skriva.

Jag hoppas hon fick en tankeställare igår och att hon berättar för sina föräldrar..

Likes

Comments

I förmiddags begav vi oss in till sjukhuset . Vi skulle bli inskrivna och gå på Narkosbedömning .
Träffade så många bekanta ansikten. Efter sju månader så känner man igen dom flesta och dom flesta känner igen oss om man säger så.

Tog bara någon minut att "skrivas in" vi ska ju som sagt få id-band och grejor imorgon och vi ska vara inne redan klockan 7 pågrund av att hon måste emlas. Halv nio går vi åka ner på MRT:N och de kommer säkert gå super bra. Meja ska även byta tracken.

Vi träffade en läkare som vi inte sätt på 10 månader och de va så skönt att berätta att Meja mår så mycket bättre nu och att vi är hemma .

Meja va överlycklig att få komma upp på avdelningen igen.
Tacksam att hon är så glad på sjukhuset som hon är. Enda gången hon va ledsen de va vid narkosbedömningen för att läkaren titta på fötter och händer och hade en grön mössa på sig, men annars va allt bra.

Nu laddar vi om inför imorgon . Ska bli skönt att få detta gjort. Men inte så kul med fasta och grejor .

Likes

Comments