Header

En dag av en massa trötthet från både min och Mejas sida. Hon vägra sova middag i tid och fick bara sova en snabbis för att kunna somna i tid inatt.

Vi har rensat ogräs , vi har varit hos min farmor och farfar och jag och Meja har varit över till grannarna medan Marcus va och träna.

Nu sover lillgrodis gott och jag sitter och tittar på hur man bygger en bod lättast. Jag vill riva två gräs på gården bygga upp en bod att ha gräsklippare , trimmer och alla Marcus verktyg i så vi kan göra garaget till ett uterum!

De hade varit så nice och då har man ett ställe där man kan sitta på sena kvällar med vänner medan Meja sover gott i huset med assistenterna. Då slipper hon bli störd.

Jag önskar de kunde ske nu nu nu nuu. Men vi har lite fönster att byta först.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag. Rallis kom hit och prata och fika , jag klippte gräset och gränsa ogräs. Tror jag ska fortsätta när assistenterna kommer . Har typ aldrig rensat här hemma och grannarna har hur fina trädgårdar som helst. Men nu har jag iallafall börjat. Åkte även och köpte en trimmer så hopps vi kan ha de lite fint.

Jag längtar tills en dagen vi lägger plattor istället för att ha grus. Och tills vi slår upp en bod så vi kan ha gräsklippare och verktyg där i .
Längtar även tills vi har gjort om garaget till ett uterum.

Men först måste vi byta fönster och panelen , göra om sovrum och kontoret. Kontoret ska bli en garderob. Sen kanske vi kan starta om vi inte kommer på något annat.

Iallafall så grillade vi nu på kvällskvisten och sen har vi bara varit . Sitter och nattar Meja och jag hoppas hoppas att hon somnar nu.

Likes

Comments

Igår hade vi äntligen överraskningsfest för Marcus. De blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt men de blev bra ändå! Kul att göra något annat mot va vi brukar göra .

Vakna tidigt imorse och gick upp och städa. Pappa kom och hjälpte till med tältet.

Tack mamma och pappa för allt ni gör för oss! Tack för barnvakt och all hjälp . Och att jag och Marcus kunde få ha kul tillsammans med våra vänner för andra gången på 2 år.
Tacksamma att vi har er!

Nu ska vi bara mysa en massa hemma och ikväll blir de nog pizza .

Likes

Comments

Marcus har fått semester och de ska bli så skönt . Att kunna slappa och vara en familj när han väl är hemma. Jag ser framemot ett par lugna veckor att umgås med vänner och ha massa skoj.

I morgon ska jag åka in till stan och kika om jag hittar något. Bara mysa och ha de bra. Sen hoppas jag de blir fint väder för vi tänkte faktiskt grilla, hur gott liksom?

Idag har jag och Meja fått besök av Mejas gudmor. Så mysigt och massa lek i lekparken . Sen har vi städat och fixat . Meja har stoppat i massa kläder i tvättmaskinen , hon har hjälp mig att diska och att dammsuga.

Vi tog en liten promenad och bara hade de bra!

Vad jag älskar denna flicka och hennes pappa, bästa !

Likes

Comments

Jag önskar jag kunde packa en picknick väska och åka till stranden. Sätta på henne puffar på armarna och bada med henne. Jag önskar hon får plaska med vatten så mycket som hon vill .

Men hon får MAX ha vatten upp till lite över magen och inte doppa näsan i vattnet som hon älskar. Jag får säga åt henne när hon sitter i baljan att hon inte får stänka för de kan komma vatten i tracken.

Hur gör ni föräldrar med barn som har track när ni badar eller duschar. Jag vet inte om jag är orolig i onödan men jag är rädd för vatten i lungorna.

Om Meja en dag kommer bli av med tracken som vi alla hoppas för hennes skull så skulle jag ta med henne och bada eller skaffa en pool. De man älskade som liten kan inte ens dotter göra även fast man vet att hon älskar de.

Bada och duscha för Meja har blivit tråkigt efter hon fick tracken. Jag försöker hålla för den så hon kan plaska men de är svårt.

Likes

Comments

Grattis vår älskade unge på 2 års dagen!

Dagen börjar bra , Meja va inte så slemmig jag hann städa väldigt mycket och vid 10 tiden kom mamma . Hon tog Meja och dom dammsög medan jag fixa massa annat.

Klockan halv tolv då hade vi städat allt och plockat fram så allt va klart .

Släkten kom och Mejas farfar och de va ett mysigt firande . Vi hade inte tänkt ha kalas för de finns lite med tid och så när både jag och Marcus är hemma.

Men de blev ett lyckat kalas .

Meja fick massa fina kläder, leksaker och pengar. Och Marcus fick också lite presenter även fast han inte va hemma .

Tack så mycket alla för de fina sakerna . Dom är hel nöjda!

Nu myser vi och Meja mår jätte bra! Hon är slemmig men inte alls så mycket som igår och hon får fram vissa ljud så de verkar bli bättre och de är vi tacksamma över!

Meja och Marcus säger tack för alla grattis som dom fått på insta och alla sätt .

Likes

Comments

Man kan inte hålla tummarna mer än va jag gör just nu. Inhalerade Mejas medicin och hon va bara lite slemmig efter de ! Hoppas innerligt att slemmet lägger sig över natten. För imorgon ska vi ha kalas och då hade varit skönt om hon va som vanligt .

Hon blir frustrerad av allt sugandes och vi blir frustrerande för vi vet att något är fel när hon blir så här slemmig som hon varit idag.

Sån tur är , är hon "aldrig" slemmig under nätterna Så jag hoppas allt lägger sig och att hon vaknar utan slem och kan prata imorgon.

----

Jag drog i väg och skulle köpa present till Marcus de gick åt helvete rent utsagt om man får säga så . Så han fick en fryst prinssestårta . De enda han tycker om men ändå.

Besviken åkte jag hem. Ogillar butiker som stänger tidigare för att de är sommar... och inte skriver ut de när man söker.

Men men Meja tyckte om tårtan iallafall och nu sover hon gott.

Mamma och pappa kommer även hem i kväll så dom kommer imorgon Jippi !


Förresten --- GRATTIS MARCUS OCH MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN !! Vi älskar er !

Likes

Comments

V 29 blir nog lite intensiv men ändå rätt lugn.
Marcus jobbar hela veckan och på fredag går han på semester. De kommer kännas som vanligt då han varit hemma hela året typ.

Måndag - Marcus fyller år . Mamma fyller år och Jag och Meja ska åka in och byta tracken , tacksam att jag har mormor och morfar som kan hjälpa till när mamma och pappa är borta.

Tisdag - Meja fyller år och vi ska ha kalas på förmiddagen.

Ons - Tors och fre ska jag och Meja städa och pyssla här hemma så de är fint när Marcus går på semester och sen blir de en lugn helg tror jag . Inget planerat men händer nog något som vi kommer på under veckans gång.

Hoppas ni får en fantastisk vecka. Håller tummarna att de blir fint väder.

Likes

Comments

Igår fick vi vara med och se våra vänner vigas och deras dotter döpas! Så himla fint och så himla duktiga dom va!
Och vilken fest dom hade skapat efter.
De gjorde ni bra!

Då Meja är lite extra slemmig kunde inte inte stanna så länge på festen för de va viktigt att komma hem och inhalera. Men de va trevligt ändå. Och de va otroligt mysigt!

Likes

Comments

Varför blir föräldrar obekväma när deras barn säger att ett annat barn ser konstigt ut ? .
Vi är vana att höra kommentarer om vår dotter. Men vi blir lika arga och irriterade varje gång.

De kommer två barn med sin mamma och går förbi . Barnen är kanske i 5-7 års åldern.
Den yngsta av dom klämmer ur sig , titta mamma va konstig hon är! Titta hennes ansikte.
Varav hennes kommentarer fortsätter. Mamman ler (ser nästan ut som hon hånflinar) . Men säger inget till sitt barn bara låter mer och mer kommentarer komma ur munnen samtidigt som hon " flinar " åt oss.

När dom närmar sig kurvan så dom inte länge kommer se oss så säger den äldsta av barnen " man kan vara snäll ändå! "

Att ett barn ska behöva säga åt ett barn ? När ska föräldrarna rycka in?

Snacka om att uppmuntra mobbning.

Vi vet väl att barn bara klämmer ut sig saker men snälla. När ni går förbi oss och ditt barn klämmer ur sig något elakt . Sätt er ner förklara för ert barn att alla är olika och låt Meja hälsa! Hon skulle älska de ! Snart kommer Meja förstå era barn och vi vill mer än gärna att hon accepteras precis som hon är!

Låt inte barnen lära sig i tidig ålder att de är okej att säga att någon ser konstig ut. Lär ert barn att alla är vi olika och alla är vi lika mycket värda!



Likes

Comments