Igår när jag skulle nattkissa Chanel, mitt i allt lek och skoj så flög min telefon i marken. Och ja.. Skärmen sprack..😥 Tack och lov har ju ju drulle försäkrning, men det är ändå så jävla surt! Det var inte alls så längesen jag tappade min förra telefon i toaletten (och dessutom spolade😁) och nej, telefonen åkte inte ner i avloppet. Det var mer som när man försöker dränka en spindel, den kämpar för sitt liv för att inte åka ner i avloppet och dl. Fick i alla fall ta mig till Macforum och fick en ny typ dagen därpå och nu blir det samma visa igen, eller om skärmen. Segt att betala självrisken på 1500:- IGEN. Men jag får väl skylla mig själv.
Hoppas han snälla killen som hjälpte mig förra gången jobbar på måndag. Hade varit kul att återförenas igen då han hjälpte mig när jag lämnade in min förra telefon, fick min nya och när min nya några veckor därpå strulade.

Så nu sitter jag med min gamla iPhone 5, suttit hela förmiddagen och pratat med supporten hos apple eftersom det var massa krångel med mitt id, men nu fungerar allt som det ska!

Gillar

Kommentarer

​Det blev en kavaj från Equiline idag!! Hade helst velat ha en blå, men det fanns inte i min storlek, så fick bli en svart. Dock är den ju supersnygg ändå!😉 Betalade 1500:-, den kostar egentligen 5199:- om jag inte är helt ute och cyklar. Hjälmen betalade jag också bara 1500:- för, och den kostar i vanliga fall 3296:-😊 Alltså fick jag kavajen och hjälmen för under av priset av hjälmen kostade egentligen. Nu får jag försöka hålla i alla pengarna till Falsterbo!😉

Gillar

Kommentarer

​Får nog bli en rond 2 ikväll eller imorgon. Jag kanske ångrade att jag inte köpte en kavaj från Equiline. Så finns den kvar i min stl nästa gång så får det nog bli en sådan också.😉

Gillar

Kommentarer