Hej!
Just nu sitter jag på min praoplats och har lunchrast. Jag började 08:00 imorse och slutar 16:45 men sen har jag 45 min lunchrast och två styckena 15 min raster. Idag har jag inte fått gjort så mycket. Ikväll blir det fotbollsträning och sen bara ta det lugnt.

//C

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej! Nu ska jag snart iväg och träffa H.

Idag har bara varit en allmänt seg dag inte riktigt gjort något viktigt.

Skulle egentligen ha städat mitt rum idag men det blev inte av utan stack iväg med Moa min kompis och hade det trevligt.

Ledig från skolan imorgon men ska iväg på en annan sak som jag tror jag kansje har nämt i ett annat inlägg men ska iallafall iväg på det imorgon vid 10:00.

Sen måste jag skriva klart lite texter också. En sak ska vara klar på tisdag och en sak måste jag bli klar med så fort som möjligt men det är NO och jag fattar typ inget. Får be H om hjälp.


// C

Likes

Comments

Vad händer i helgen?
Imorgon ska jag först döma en match klockan 10:00 och sen runt 14:00 ( som jag hoppas jag hinner till ) ska jag iväg på min kompis konfirmation eller snarare mina kompisars konfirmation och jag hoppas det blir bra väder eftersom att jag ska ha klänning på mig . Och sen på söndag ska jag nog träffa H. Måste skriva klart lite i helgen också + att jag ska vara ledig på måndag så måste blir klar med det nu i helgen eftersom att jag ska redo visa det på måndag med några andra i en grupp men det är inte så viktigt.

// C

Likes

Comments