HEJ! En liten live-uppdatering från soffan. Njuter av att ha en dag utan något som helst inbokat. Vet inte när det hände senast? Ikväll däremot har jag och Aston bjudit in på middag! Perfekt lördag ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så fint. Älskar sandalerna med de tunna remmarna, och precis allt annat...

Likes

Comments

På senaste tiden har jag funderat så mycket kring trender inom modevärlden. Jag jobbar varje dag med sociala medier och jag tycker alla människor ser precis likadana ut. Ingen nyhet kanske? Jag tycker att trender är något respektfullt, och just hur en trend föds är otroligt häftigt. Hur en designer kan skapa en trend som sedan på något sätt erövrar hela världen. Och då är det inte heller så konstigt att alla ser likadana ut. Helt plötsligt går alla runt i manchesterbyxor, alla luktar samma byredoparfym och alla har rutiga herrkavajer på sig. Jag fastnar ju också där, men jag har på senare tid känt att jag verkligen vill hålla fast vid min egen stil och jag tror även det är så man "lyckas" i sin egen stil. Man ser så tydligt om någon är bekväm eller inte, om någon har tagit på sig något bara för "att". Jag tror att man skall sluta sluka trender och regler - för det är då man också begränsar sig undermedvetet. Varje dag får jag höra meningar som: "men marinblått och svart går inte ihop", "rött och rosa skär sig", "denna handväska är begränsad och går bara att ha på kvällen", "man kan inte ha canvas på vintern", "sammet är bara en trendgrej" etc. FEL FEL FEL. Ha på dig vad du vill när du vill, klä upp dig till vardags, klä ner dig till fest - eller tvärtom.

Jag tror att för att lyckas i sin egen stil skall man sluta se begränsningar i mode! Det är ju precis så en ny trends föds...

Likes

Comments

Detta skall jag försöka få tag på av kollektionen. Klänningarna skall jag bära som de är men också med stickade tröjor över eller under för att dressa/upp ner!
Kostymen är SÅ fin! Älskar detta samarbete...

Likes

Comments

Klädd i mina festligaste skor från Prada/rödvin och ost med min kille
På fabday i lördags/byxor, klänning och boots från Twist & Tango FW17
Louis Vuitton "Eel boots" från Vestiaire Collective (världens bästa och kanske sämsta tidsfördriv...kan sitta där i timmar och bygga på min wishlist..)
Välförtjänt middag efter 11 timmars jobb

Likes

Comments

Sådär sprang jag runt i fredags! Hur fort gick inte den här helgen? Min helg har verkligen gått i ett med jobb på Sweden Fashion & Beauty day/Guldknappen. Är helt slut i kroppen men fy vad kul det är att jobba med det man brinner för! Detta är verkligen bara början...

Jacka/Uniqlo X J.W Anderson/Jeans/Balenciaga/Boots/Céline/Väska/Comme Des Garcons

Likes

Comments

Skulle gärna äga mina favoritjeans i  svart också, och dessa mules från Balenciaga. Annars vill jag gärna få tag i den där rosa pälsen från HOPE som landar i butik i november, karla bag i silver från Marimekko och örhängen från Simone Rocha.

Likes

Comments

Är så sugen på en väska från Attico... Riktigt snygga och lekfulla på samma gång.

Likes

Comments

Doutzen Kroes by Jeremy Everett

Så snygg styling! Älskar kostymlooken tillsammans med klumpiga sneakers. Ännu mer en anledning till att jag måste ha triple S... Hehe.

Likes

Comments