Idag lämnade min bästa vän mig. Min finaste hund Wilma.
Kan inte ens förklara känslan mer än att jag aldrig haft så här ont i hela mig. Hon var den snällaste hunden och gjorde en alltid på gott humör.
Varje gång då jag gråtit över någon kille eller bara gråtit över att allt gått fel så har de tårarna sjunkit in i hennes päls, hennes fina mjuka päls. Varje gång då jag varit för sjuk för att lämna sängen eller bara varit i sängen för att livet sugit, så har hon alltid haft sin varma kropp emot mina kalla fötter och slickat mig på handen för att berätta att allting kommer att årdna sig . De är som om hon kunde läsa av mina känslor och visste vad som skulle göras för att lugna ner mig.
Alla de roliga lekarna jag hade med henne då jag tog hennes favorit socka och lekte kurragömma eller jage runt hela vår gård i flera timmar i streck. Då var även 8 åriga jag och då 2 åriga Wilma helt slut, och dagen slutades alltid med att jag kollade på disney channel innan läggdags och hon hoppade upp i mitt knä och slickade mig på handen och sedan gav mig den blicken jag aldrig kommer att glömma, den specielle blicken bara Wilma hade. Ja jag har hur många minnen som helst med Wilma för hon har trotts allt levt med mig i 12 år, 12 hela år som var alldeles för korta. Kommer även ihåg att jag som liten inte ville intala mig själv att hon blev äldre så jag sa alltid att hon var 2 år gammal. och så sa jag i 4 års tid, tanken av att hon någonsin skulle lämna mig skrämde mig redan vid så ung ålder.
Vissa tycker säkert att detta är löjligt, liksom de är bara ett djur? Men för mig är de så mycket mer, det är en familjemedlem som gått bort och de gör så himla ont.
Hemmet kommer aldrig vara sig självt igen efter de intrycket Wilma gett hela vår familj. Hoppas hon har det bra vart hon nu än är.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen! Har verkligen tagit lite ledigt från bloggen nu på sommarlovet för har inte haft någon lust att blogga. Är trött jämt för jobbar så mycket så de är nog anledningen.

Har bara tänkt nu i de sista att jag verkligen redan börjar längta tillbaka till skolan. Inte pga skolarbetet men lärarna, rasterna, tänkte säga maten men nej. Men sen ändå inte för börjar ju 3an och då ska vi starta igång med UF och allt, känner redan hur stressigt de året kommer bli. Jajaa de ska ändå bli roligt!

Men vad har jag gjort då? jo jag har ju bara jobbat som sagt, tränat och träffat lite vänner and that's about it, har verkligen tagit mina lediga somrar förgäves känner jag nu. Känns som om jag inte har tid med något, vilket känns lite skit menmen. Även om jag jobbar i helgen och på måndagen därpå så ska jag ut på söndag (wow vilken rebel) för att se mina killar Hov1 på hamnsköj och kanske ta ett eller två drinkar till de med Emma, kulkul! Ska försöka att inte bli så bakis på jobbet.

Likes

Comments

Balla byxor eller vad tycker ni?

Snart hörrni är de sommarlov, som jag längtat? Jag har bara ett sista matteprov tills imorgon och som jag har pluggat, är riktigt mosig i hjärnan nu. Ska firas ordenkligt med Emma som tar studenten imorgon, kommer bli riktigt kul! Sedan kommer jag traska mig till skolan på fredag ändå även om de blir en lång natt på torsdag (så duktigt som jag är).

På fredag ska jag fira min fina mamma som fyller år, så det blir middag efter skolan med hennes bästis på Mellow! Ett bra slut på veckan, och helgen kickas igång med jobb (roligt:)))

Likes

Comments

Nu beger vi oss av till Danmark. Ska bli riktigt kul, har längtat att få komma bort från Sverige.
5 timmar med bil klarar jag inte av utan musik, klarar i princip inte av något utan musik.

Låtarna ovanför är något jag lyssnat på lite extra i de sistonde. Det har kommit ut så mycket bra musik i det sista! Älskar speciellt Joey Badass nya album, har lagt till alla låtar i min spellista så himla grym är han! Desamma med Harry Styles album så.jävla.braaaaa.

Min top 1 låt av alla 6 är redbone. Älskar att melodin ger 70tals vibbar, de är en blandning mellan 70tal och present day. Älskar sådana låtar

Likes

Comments

Igår hade jag mitt första jobb pass, vid slutet av kvällen var jag riktigt trött i huvudet så jag ville bara lägga mig ner på marken för att sova. Kom hem riktigt sent också och la mig ännu senare, buhu. Men ändå vaknar jag så sjukt tidigt av mig själv, 1 och en halvtimme innan larmet ska gå.

Detta kommer resultera i en väldigt okoncentrerad och övertrött Hanna i skolan. Kul!

Ser iallafall ut att bli lika fint väder som det var igår, såå himla skönt. Har väntat sååååå länge för att de ska bli varmt nu och äntligen är de det!

Känns som man skippde våren och hoppde direkt till sommar värme, vilket jag inte klagar på och ska se till att inte klaga på de heller under hela sommaren heller.

Lunch med Thea för några veckor sedan.

Likes

Comments