Min och Emmas frukost igår.

Idag blir det inte mycket på schemat mer än plugg, plugg och plugg. Kul!!! Sedan tänkte jag klämma in ett träningspass innan det blir mörkt. Ingen speciellt händelserik dag men mina söndagar brukar vara så hahah. Hoppas ni har en härlig söndag och tar hand om er!

​puss&kram

Likes

Comments

Som jag älskar dig, även om du ibland tvekar på det. Hur svår du än är i dina perioder älskar jag dig ändå. Från din otroliga över sarkastiska humor till dina absolut djupaste tankar. Jag älskar allt med dig. Även om du har dina brister så är du lika fin, härlig och underbar.

Du är värld de allra bästa och ingenting mindre. Du är värld att få skratta ärliga skratt och få njuta utav livet. Du är värld att bli bjuden på middag av någon som uppskattar dig och du är värld att omge dig med folk som respekterar dig. Du är värld att vara med människor som gör allt för dig. Allt. Glöm aldrig det.

Du är fortfarande osäker på vissa saker i alla fall när det kommer till relationer, jag vet. Eftersom jag alltid vart där med dig. Att man kan vara så säker på så många olika saker men så otroligt osäker när det kommer till tillit. Men du kämpar dig igenom det och jag älskar dig för det.

Du har så många delar som du inte förstår med dig själv än. Som alla dina känslor. Det starka behovet du har av att känna något hela tiden, gott som ont, vad som helst. Men det bara är den du är och jag kommer vara här att försöka hjälpa dig att förstå det.

Ibland är dina känslor överdrivna eller i vissa fall påhittade, men vi kan ställa oss utanför dina tankar och skratta åt dem. För ibland är det bara uppfunna i ditt lilla huvud. Du är överdriven i dina känslor, agerande och val. Du skrattar för högt och gråter för mycket, älskar för stort och hatar för starkt. Det finns inget mittemellan för dig, du är svart på vitt. Men hellre minnas ditt liv som en bergodalbana än en horisontell linje.

Du måste känna de hemskaste för att få känna det lyckligaste och det är så det är. Ibland hatar du det, ibland älskar du det. Det jag vet att du inte gillar är att minsta lilla sak känns. Minsta lilla onda känns jätte mycket för dig. Men det är okej. Något som inte gör så ont i vissa människor gör jätte ont i dig. Precis som något du blir helt varm i hjärtat och lycklig av är något andra inte ens reflekterar över.

Du kan känna en fulländad lycka av en vacker morgon och nästan löjlig smärta av att satt sockarna ut och in. Allt känns för dig, smått som stort, gott som ont. Och det älskar jag med dig. Att du kan känna allt, när vissa har svårt att känna alls.

Du är den finaste personen som finns, som jag älskar dig. Jag kommer alltid att älska dig, i vissa perioder är det svårare än andra men jag kommer aldrig att sluta älska dig. Du kommer få vara med mig under hela mitt liv eftersom du är ju mig trots allt.

Likes

Comments

Summering av 2016, är lite sent ute men en vecka in i det nya året gör ingenting. Har faktiskt älskat 2016, dock inte om man tänker globalt för då ha 2016 inte vart särskilt bra. Men jag var ändå så redo att få börja nytt år, 2017 kommer liksom bli mitt år, jag fyller 18 och allt. Fyfan vad roligt de kommer bli.

Vad jag är mest stolt över:
Jag är mest stolt över att jag började äta helt vegetarisk under 2016. det var även de året jag utvecklades mest kring mina åsikter om världen och hur jag tycker att allt ska va. like realizing stuff

Vad jag är tacksam för:
Mina finaste familj och hur bra de tar hand om mig. Mina vänner för att de orkar med mig. Mina hundar som tröstat mig under alla mental breakdowns och såklart min katt.

Mina favoritögonblick:
Det måste nog vara min resa till Frankrike med Emma och att jag hade ett jobb som jag trivdes i jätte bra. Annars typ allt som hände under sommaren för det var lit. Sedan att jag blev 17 och att de bara var 1 år kvar till 18.

Favorit artister under 2016:
A$ap Rocky, Kanye, Drake, Skepta, Travis scott, One direction, Zara Larsson, Rihanna och Justin Bieber. Finns ju så många fler jag lyssnat på under 2016 men de är nog dem jag lyssnat på allra mest och de fick bli mina favorit artister.

Utmaningar jag mött:
Sedan sommaren har jag försökt att komma över en kille vilket inte alltid är så lätt för mig. Så de är väll alla tankar kring en kille som jag inte kunnat släppa. Fick inget direkt avslut på den sommar flörten och det fick mig att tro att de var något fel på mig, att jag inte dög osv, och det är såna tankar jag även fått handskas med sen sommaren. Dålig självkänsla osv.

Vad jag har lärt mig:
Att om jag verkligen vill ha något så måste jag kunna våga ta risker och våga ta för mig. Get out of my comfort zone liksom.

Nästa år vill jag ha mer av:
Kärlek, kunskap, resor och att bara ha kul.

Jag vill ha tid till:
2017 vill jag kunna ha mer tid till att resa, träffa nya människor och älska mig själv.

Likes

Comments

Lyckan när man hittar ett vego buffé.

god mat och äta tills man spricker, gratis wifi, kontakter för att ladda mobilen och sin bästis. Allt man behöver för att stanna i en evighet.

Kan ju säga att jag åt lite mer än vad som var behövligt, hämtade mat hela tiden kändes de som. Det blev som ett mission när det började rulla in många människor under lunch tiden, nästantill omöjligt.

Det var inte heller världens största plats så man fick typ tränga sig fram till sitt bord igen haha. Men som sagt maten var supergod och går gärna dit igen!

Likes

Comments

Efter gymnasiet blir mitt pass min bästa vän för jag tänker dra och upptäcka världen.

Tänker ta något år och bara jobba för att tjäna ihop pengar och sedan resa som om de inte vore en morgondag. Jag mår verkligen så bra när jag reser, min själ och jag blir som ett och fungerar som handen i handsken när jag är på äventyr.

Det är en stund då jag är borta från verkligheten och får leva i min egna lilla dröm värld där inga tankar om den där killen eller ångesten över skola finns. Jag är hel och lycklig.

Likes

Comments

Jag är väldigt passionerad i att hjälp andra. Jag vill hjälpa alla individer, minsta lilla organism. Jag går ofta och har ångest över saker jag inte kan göra något åt som till exempel; att barnen i Afrika har de så svårt, att flera kvinnor misshandlas varje dag, att de finns rasism, att de finns hatiska människor mot alla sociala grupper, att de finns människor som inte tror på klimatförändringen, att de finns människor som inte bryr sig om jorden. Alltså you name it, jag har gått och haft ångest över allt.

Jag finner lycka i att jag ändrat mina matvanor för att inte bidra till hemskheter mot djur och planeten. Jag finner lycka i att hjälpa mina vänner när de går genom något tufft. Jag finner lycka av att vara snäll mot gamla människor. Jag finner lycka i att hjälpa. För jag tänker att om jag är så mot andra så reflekteras de tillbaka.

En annan stor passion jag har är rymden. Jag tycker allt som har med rymden att göra är så himla fint och mystiskt. Jag älskar stjärnhimmelen och kan spendera flera timmar med att bara sitta och kolla upp mot stjärnorna. Jag blir oftast väldigt överväldigad eftersom det är som om alla stora filosofiska frågor bara slår till mig. Vad finns där ute? Vad händer efter döden? Vad är meningen med livet? Vad är verklighet? Vad är ett faktum? Hur vet vi att vi har en själ? osv, osv. Oftast när jag känner att allt runt om kring mig bara går fel så tänker jag; men egentligen spelar ingenting roll, absolut ingenting eftersom vi bara är en minimal prick mitt ute i ingenstans.

Min tredje passion är faktiskt mode. Jag brinner för mode i alla former, jag ser kläder som ett sätt att uttrycka sig själv på utan att behöva säga ett enda ord. Jag ser bara en så stor skönhet i det och blir så himla peppad av att se de nya modet och de nya trenderna inom modebranschen. Ett utav mina dröm jobb är absolut att få jobba inom den branschen och göra skillnad.

Vad har ni för passioner?

Likes

Comments

Som jag älskar böcker? Skulle kunna spendera alla mina pengar på de, så himla skönt att fly verkligheten ett litet tag och sätta sig in i en annan persons tankar och liv. Elsas mode är en av mina favorit romaner, är inte helt klar med denna än men denna boken beskriver mitt drömliv.

Jag vill VARA karaktären Elsa och jag vill HA hennes liv och hennes kille också för den delen. Kommer läsa de ytligare två böckerna till denna trilogin sååå himla bra är den.

Likes

Comments