Äntligen börjar mina axlar bli lätta igen. Idag har jag inte gjort något. Inte ens rört tvätten bara gjort högen lite större haha! Imorgon tar André helg vilket vi båda tycket ska bli skönt, imorgon ska vi till BVC! Äntligen säger jag som har fått avbokat en tid och en tid var Lotta sjuk, på fredag så ska denna förbannade nageltrången bort. Om inte hela nageln åker då kanske jag inte tycker det är lika skönt, och jag kommer bara en dag närmare prov svaren. Alltså det ska bli så skönt att bara få veta jag hatar att gå runt och typ gissa svaren sen inatt drömde jag faktiskt om att jag fick dom och där stod det att dom var lätta vilket jag hoppas på att det kommer så och min mage brukar ofta ha rätt så ja. Dessutom så börjar min mjölk komma tillbaka. Jag blev så ledsen när jag insåg att min mjölk var slut men det är bara att pumpa pumpa pumpa och det går framåt, mer mjölk för varje dag :D
Sen igår var vi på möte med kyrkan och det är bestämt vem som gör vad och så. Jag blir helt röd i ansiktet och skakar när jag står framför människor och på dopet så kommer det liksom vara 50 personer om inte mer eller mindre. Jag känner dock mer än hälften eftersom att jag har bjudit in fler ifrån min släkt för i min släkt håller man kontakten. Men jag har gett André fria händer och bjuda vilka han vill och det har han gjort men det kommer bli kul jag ser fram emot att träffa alla det är liksom släktingar jag inte träffat på år. Haha lite knäppt.
Nu har vi bara det här med fikat, kommer bli rätt mycket men vi ska försöka ha ett tema som är blått och grönt för det tycker vi är fint. Loke också så klart haha. Men det ska bli kul jag är typ lite små rädd över att stå där och få alla dessa blickar på en och sen måste jag välja några fina kläder ett till problem. HMMM. Det löser sig ändå. Det gör det alltid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland skulle jag verkligen vilja veta vad som pågår i min kropp. Jag mår typ bra men typ ändå dåligt? Typ typ. Just nu är jag nog mer orolig över svaren på proverna och jag vet att min mage säger att det är lugnt men det är så mycket som händer. Jag blir bara gråare i skallen, jag stressar mer, jag måste hinna med allt på dagarna och samtidigt ska jag försöka få tillbaka min mjölk för den har tydligen tagit slut? Blir så jävla arg. Konstigt att jag har ont i magen dagarna ut och in... Dessutom har vi börjat plocka ner köks grejer i en flytt låda. Ja det är snart dags för oss att flytta. Vi bor i andra hand och tjejen vill ha tillbaka lägenheten i Januari/Februari. Lite stress på det. Tycker det inte alls är konstigt att jag ständigt gråter och jag och André blir osams för att jag gör allt och vi måste liksom ha rena kläder, det ska vara ett rent hemma men jag vet typ att jag borde lugna ner mig men då får jag ju inget gjort och då sluta då tar jag liksom en paus i 1 vecka sen jag har 3 gånger mer att göra. Usch. Ibland.

Men även fast dagarna är jobbiga så på fredag ska jag till Nynäs och fixa nageltrånget. Så glad. Men det ända jag är orolig över är att dom ska behöva ta bort hela nageln eftersom inflammationen har typ gått runt hela nageln och är svullen och röd och självklart älskar Loke att hålla i den tån utan alla mina tår. Han kan röra sina egna fötter ändå ska han röra mina. Ja alltså jag har ju strumpor på mig. Dygnet runt faktiskt. :D

Matningen med Loke går framåt. Men har är väldigt kräsen precis som sina mamma. Ända han tycker om är Blåbär och Päron. Jag gillar päron men bara inlagda och André tycker om blåbär. Jag avskyr det men Loke kan också vara väldigt bråkig när det kommer till maten bland bara spottar han ut det och ibland tycker han det är riktigt gott. Men hans favorit är nog Hipp med Smoothie. Det vi ändå tycker är rätt skönt är att hans mage har inte reagerat något speciellt när det gäller maten. Sen bajsar inte Loke så värst ofta heller.

Likes

Comments

Vilken dag det var i går. Väldigt mycket känslor men mer tårar än någonsin. Det gick bra igår morse jag var glad och mådde faktiskt bra tills jag var hos läkaren. Jag har fått tagit cell provet själv några gånger vilket jag trodde jag skulle göra idag men icke sa Nicke. Dom fick kolla och dom kunde tydligen se på en gång om det var några cell förändringar och det var väldigt jobbigt för dom använde en kamera och en lite skål med ättika. Tror dock inte det är sån ättika man har i skafferiet. Utan den här var typ soya färgad? Jätte konstigt. Men det satt en skärm över mig och om man kollade rakt fram och sen lite åt vänster en bit bort satt det en till skärm och på dom skärmarna såg man vad dom gjorde. Inte för att jag hade det modet i dom här 20 minuterna (kändes som ett helt liv) MEN. Dom hittade en bit med cell förändringar. Man kunde tydligen se det när dom hade ättikan på den tappen dom hade tagit bort. Och jag ville verkligen inte se något så jag låg och blundade så hårt och då kunde jag typ inte hålla tillbaka tårarna men jag lyckades typ lite halvt men när dom sa att dom såg en bit till kunde jag veklingen inte hålla emot längre och det var typ skönt att bara få ut allt. Men jag kunde inte tänka på något annat än Loke och André i den stunden för det tog lite extra tid när dom hittade en bit. Men vi pratade massor jag och den här läkaren och han var samtidigt väldigt seriös men han ville mitt bästa så han var typ rolig samtidigt. Svårt att förklara en sån person. Men jag frågade honom vilken grad jag hade på mina förra cell förändringar för det finns grad 1, 2, 3, och 4 och det är cancer och för vissa är det är det är början och vissa får det bara sådär. Jag hade grad 3! Förstår ni hur nära jag var förut? Och jag trodde läget var lugnt? Hell no. Men jag är väldigt glad att det är över och att dom han ta bort alla cell förändringar innan det var försent. Sen vet vi inte en om jag har kvar HPV eller om jag har blivit av med det. Som jag kanske har nämt förut så fick jag HPV vilket typ händer ihop med cell förändringarna.
Men när jag var klar där fick jag en bra dag med mina fina små systrar och min storebror och lilla Cornelia, hon sov men det gjorde inte Loke, långt ifrån det. Men vi hade jätte kul och jag längtar jätte mycket tills att Cornelia kommer vara vaken mer det är verkligen den roligaste tiden för dom är så nyfikna och jätte glada.
Nu är det första gången Loke sover idag sen klockan 08 vilket inte alls är likt honom så jag hoppas att han vaknar upp och är glad och inte så sur. När André kommer hem sa han att han skulle ta Loke så att jag kunde få sova för Loke vaknade imorse klockan 5 och jag med mitt morgon humör var inte kul han skrek och jag låg typ och grät för jag var så trött.
Men Viktoria kommer över idag vilket jag tycker ska bli kul för det är alltid skönt när man får hjälp med Loke sen blir jag glad när jag ser att folk verkligen tycker det är kul att vara med Loke för det finns faktiskt såna som bara vill ha Loke där bara för att? Jätte konstigt. Men nu kanske jag ska ta och träffa John Blund innan Viktoria kommer.


Likes

Comments

Imorgon. Okej. Jag har aldrig varit såhär rädd. Jag är verkligen liv rädd och jag hatar känslan jag får i magen. Varje gång jag kollar på Loke vill jag bara klara mig igenom det här men det äter upp mig. Jag mår dåligt hela tiden. Jag gråter och kan typ inte äta... Usch. Jag är glad att jag tagit provet för det är typ det som skrämmer mig nu och jag vet att André kommer göra allt för att förbereda mig inför svaren. Vet att det kan vara bra och dåliga men jag läst brevet från proverna jag tog sist och där stod det att jag har "lätta cell förändringar och HPV viruset är nästan bort men det kan ta 6-24 månader. Nåväl. Jag försöker att tänka framåt. Jag är glad att jag slipper åka själv imorgon. Har med mig min syster Amanda. Tror inget förstår hur mycket jag behöver någon vid mig för att kunna hålla mig glad och positiv har aldrig varit såhär negativ och dålig förutom. Ska åka vid 09 imorgon så vi taggar till och jag ska snart sova. Inatt sover jag med Loke för jag ville det. Min kropp bara skrek det så jag frågade om Loke fick sova med mig och det gick bra. Det är inte alltid André vill eller kan sova på soffan. Det är inte ens bra för honom.
Men idag åkte jag och Loke till Södertälje för André hade glömt ladda mobilen inatt så vi fick åka och lämna laddare men det slutade med att vi stannade kvar där tills han slutade. Sen började det regna och gissa vad?! Jo vårt regn skydd till vagnen är i Nynäshamn. Tur det ska vi hämta det i helgen. Måste hämta ut ett brev och så. Dessutom fick vi tummen i rumpan och frostade av frysen! Oj vad mycket energi det tog ifrån mig. Först fick jag sitta där och dra bort all is och sen var jag tvungen att vänta på tvätt maskinen för att kunna stänga av elen. Tog tid men vi hinner sova i tid båda två.
Så nu ska jag bädda ner mig hos Loke och försöka tagga bra inför imorgon kan inte vara ledsen imorgon. Inte när min syster ska med. Hade nog gråtit massor om jag hade åkte själv men nu får jag faktiskt försöka bita ihop.

Likes

Comments

Jag blir liksom aldrig av med den här klumpen i magen. Jag orkar typ inte vara glad längre för jag är så fruktansvärt rädd. När jag väl kommer på andra tankar och inte tänker på det så kommer jag efter några dagar tillbaka till ruta ett och får tillbaka den här jätte kalla klumpen i magen som verkligen aldrig vill släppa.
På Torsdag åker jag och Loke till Danderyd och tar nya cellprover. Jag är glad att jag påskyndat det och tur som fanns det en tid som någon avbokat eller vad det nu kallas. Annars hade jag väntat i månader. Det ska bli skönt att få veta men jag är så rädd. Jag vet liksom vad cell förändringar gör och jag vet hur cancer kan sluta och hur det kan vara. Jag har sätt hur cancen äter upp den dag för dag tills det inte finns något att äta. Tror jag inte är mer rädd att bli sjuk utan att lämna allt jag har. Jag försöker verkligen att inte tänka dåligt men jag tog bort nästan hela min tapp det finns liksom inget där och sen då? Finns ingen tapp att ta bort. Just nu behöver jag verkligen ingen ensamtid behöver typ all närhet jag kommer åt. USCH att det finns sånt här. Borde vara olagligt! 😭

Istället för att prata bajs kan vi prata om hur konstigt Loke betet sig på senaste tiden. Verkligen underligt beteende blir sur för det minsta lilla och kan skrika i evigheter?! Idag tog han iallafall sovmorgon till 09 vilket gör mig glad och vi vaknade faktiskt riktigt glad. Ja Loke vaknar alltid glad för så fort han ser en när man är nyvaken skrattar han så att han typ kissar på sig och då undrar man om man verkligen är så ful när man är nyvakne?! 😂

Något jag ser typ fram emot och verkligen hoppas att Andrés familj vill är att träffa min mamma. Vilket kan kännas väldigt konstig för många att gå till en grav och presentera sig men jag skulle nog vilja säga att det hade nog känts konstigare om jag inte försökte få dom att träffa mamma. Andrés syster Emma och hennes pojkvän vill vilket jag blir glad över.

Likes

Comments

Nu är vi faktiskt uppe på bena igen. Inte helt ok i kroppen men jag kan iallafall leka med Loke. Idag blir första dagen utan André hemma och jag hoppas att jag inte kommer få så ont men det är inte så långt för André att åka hem om det nu skulle hände. Och jag har även fått tid för att göra ett ingrepp i min stor tå. Hatar ordet "Stor tå" MEN JA. Har redan gjort ett ingrepp på min ena stortå och nu är det dags för andra.

Men iallafall. Jag är uppe på benen det går sakta men säkert frammåt och vi åkte till Grödby i fredags för att André skulle spela med Hendry men det slutade med att vi sov hos Andrés föräldrar. Dom var på Gotland så det var lugnt. Men det bästa som hänt mig efter förlossningen vad idag när Emma kom till oss (Andrés föräldrars hus) och tog Loke i nästan 4 timmar! OJ vad jag önskar att fler kunde göra så. Låta oss få sova ut eftersom ingen kan eller kanske inte vågar passa Loke så var det här guld värt. Loke kan vara jätte söt och gosig att vara med när man bara typ träffas familjen men är man sjuk så är han inte den ängeln den alla målar upp, han ska alltid ha så mycket närhet att man behöver limma fast honom på kroppen.

Men nu ligger Loke och sover och då får man passa på att äta, duscha och kissa. Kanske ta en lite tupplur. Haha.

Likes

Comments

Egentligen hade jag ingen plan att skriva om det här men helt ärligt känner jag att jag måste för att det är så pass viktigt. Jag gick till gyn första gången när jag var 15. Nästan 16. Och då tog jag cell prover för första gången och dom visade att det var något konstigt. Att något såg lite konstigt ut. Jag fick ta fler prover på olika ställen och det var jobbigt att byta så ofta och det rullade på så tills jag var 18 och fick ta bort min tapp. Minns det så väl. Det var samma dag som det var möss på tagninge. Det var hämst. Alla hade jättekul medans jag låg berädd för operation. Om jag minns rätt tog den 3 timmar och det stod typ 10 pers runt och kollade in i min kissemurra. Det är många år dom höll på med mina cellprover. Jag tog mina vaccin mot livmodercancer rätt sent. Då jag bodde kvar i Märsta, vilket nästan var försent för mig.
När vi var på sjukhuset satt jag och läkaren och pratade. Hon nämnde det här med min tapp och jag var tvungen att ta bort en bit av tappen för jag hade en väldigt hög grad av cell förändringar som var nära på att gå över till "the dark side" vilket betyder cancer. Tur som försvann så vitt jag vet nästan allt och min HPV var nästan borta. Men något som verkligen skrämde mig var att hon berättade att för varje garviditet ökas en chans att mina cellförändringar blir värre för varje gång och då kan det bli väldigt illa. Det finns liksom inte en på miljonen att jag kommer låta Loke vara ensam barn. Jag älskar mina syskon och jag hade aldrig kunna tänka mig ett liv utan dom.
Det jobbigaste är när folk inte lyssnar på en när man verkligen säger att det är viktigt att kolla upp det i tid. Min värsta dröm är att jag ska bli sjuk och jag har nog aldrig varit så rädd som jag var när läkaren berättade det här för mig. Alltså mitt hjärta ville hoppa ur kroppen och springa iväg.

Jag tycker det är viktigt att man kollar upp om man är orolig. Man ska aldrig tveka när de gäller cellförändringar och så.


Likes

Comments

Alltså. Igår spenderade vi 12 timmar, alltså förstår ni hur mycket 12 timmar är? Och på 12 timmar satt vi i 2 olika väntrum och bara glodde.

Sista bussen hem gick 00.16 och vi hoppades något galet på att få hinna med den. Men vi missade den. Så vi fick sätta oss på natt bussen och vi var hemma 03 imorse. bussen tar bara 12 minuter så det var väl okej. Vi var rätt trötta. Jag har sovit massor idag. Men sen i efterhand kan jag känna att jag ångrar lite att jag satt där så länge för när jag väl skulle göra gyn undersökningen och prata med henne kom hon på fel spår och var stressad och irriterad men också väldigt otrevlig. Hon började prata om min tapp som jag tog bort och jag har varit på många gyn undersökningar då dom säger att tappen inte är så kort och att den inte stör en graviditet alls. Men hon igår sa "Oj att du klarade av att var gravid med den där tappen" och samtidigt sa hon det riktigt störigt. HMMM. Sen började hon prata om mina cell förändringar om ja. Sån som jag just nu verkligen inte behöver höra för jag mår som sagt redan riktigt dåligt så igår hade jag så ont i kroppen att jag visste inte var jag skulle ta vägen. Men ja. Jag kände typ samma sak när jag gick till lätt akuten och läkaren där säger att det kan var något med äggstocks infektion eller att blindtarmen håller på att strula. Sen har André sin skräck historia om sin blindtarm när han höll på att dö pga blindtarmen. Usch.

Samman lagt har vi suttit på akuten i 16 timmar och vi fick inte ens träffa en trevlig läkare. Huddinge förlossning var jätte bra och helt underbara. Men att natt personal kan vara så otrevliga är helt otroligt. Hade inte skadat om dom hade varit lite glada och kanske inte varit så otrevlig och verkligen visat det.

Loke var inte alls lika glad igår. Han var inte nöjd en ända gång när vi väntade på gyn akuten. Vi försökte med allt och jag visste att han hade hem längtan men vi ville inte lämna för att göra om det en tredje gång för igår var andra dagen på akuten. Tyckte så synd om Loke men när vi vart klara och gick till Flemingsberg station så somnade Loke och vaknade sen 06 då vi hade sovit i 3 timmar. Men idag fick jag orden att ligga i sängen och vila upp mig. Så idag ligger jag i sängen och André har Loke men vi ska väl försöka gå ut en sväng om inte min rygg ger upp helt :')

Och nu har Loke helt fastnat för sina flaskor. Han håller i dom själv. Och dom älskar att leka med dom när har har tråkigt. Blir så stolt-glad när jag ser vilka framsteg han gör.

Likes

Comments

Inte ett dugg smartare. Vi satt och vänta och vänta och inte ett akit hände. Så nu är vi påväg hem och det värsta är att det inte finns några värktabletter alls hemma så får jag ont får jag sätta mig i duschen vilket är planen att jag ska göra när jag kommer hem.🚿 Eftersom jag är rädd att vakna upp i smärta och vara hjälplös ska André få sova medans jag sover efter honom när han är vaken. Både han och Loke sover på bussen så jag hoppas att det hjälper iallafall lite.😴
Det är lite som ska fixas hemma typ som att byta säng lakan och till täckena tror André får göra det själv för vill verkligen inte vakna upp och ha ont jag blir jätte rädd och börjar skaka och gråta och mår illa och bara skriker uschhhh! 😭 Nu har vi den jätte tråkiga bussresan kvar.. Vi får se om vi åker in imorgon igen. Men akuten på Huddinge kan ju ta sig 😭🚮😒

Likes

Comments

Alltså jag har aldrig haft så mycket problem med min kropp som jag fått efter graviditeten. Nu sitter vi på bussen påväg in till Huddinge sjukhus för att jag har haft mag ont sen i fredags. Suck. 😣 Jag hatar att sitta på akuten mitt i natten. Frågan är om vi ens kommer hinna hem innan bussarna slutar gå?😭
Alltså hade det inte varit för att min kropp typ sa till mig att åka in hade jag legat hemma och knaprat ipren. Men jag fick sitta i duschen 1h med värdens smärtor på västra sidan och jag bara satt i duschen och grät och "typ" spydde. Inget ville liksom komma upp så mår ständigt illa så måste gå med påse med mig ifall att jag skulle känna att nu kommer det. 😨😳
Vi hoppas på att det inte är något allvarligt och att vi får åka hem inatt. Hoppas det också går fort. Imorgon blir André hemma för att 1. vi är snart på akuten 2. jag klara mig inte själv och kan inte ens bära mitt egna barn. Aja. Vi hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Och så var det kväll, bästa tiden på dagen för då får man goda ner sig massor i det här tillfället dela täcke med Loke 😍 Ja hsn börjar typ bli sjuk igen. Idag har det inte varit bästa dagen att dra ut Loke i men ja. Han sover med mig inatt på Andrés sida och André och jag satt och pratade och lättade våra hjärtan medans Loke ligger och pratat och skrattar! Jag tror det är mamma! Utan tvekan! Det som var obehagligt vsr stt han låg där med öppna ögon och typ sov? 😣😣
Idag blir Loke 4 månader?! Hallåååå dääär 4 månadet redan?! Shit vad tiden flyger iväg. Jag tar en dag i taget och gör den underbar ❤
Det han nu har lärt sig är att rulla från rygg till mage och från mage till rygg. Han visar när han vill sätta sig upp genom att försöka själv vilket han klarar men inte hela vägen. Han sover mycket mycket mindre men man märke när han verkligen behöver vila en timma. 😴
Så nu hoppas vi på att riktiga skrattet snart vill komma fram för oj vad jag längtar.😍❤
klockan är inte ens 22 och 2 sover redan nu är det min tur att sova. ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En dag hoppas jag att min små syskon kommer tycka som jag tycker om min storasyster. Hon är jävligt hård och är rättvis men typ envis? Jag är den människan som typ alltid bara rycker på axlarna och säger att allt löser sig vilket jag vet att det inte är sant men alltså. Folk som har en storasyster vet att man kan bråka som två jävla idioter bara för att man inte vill inse att hon har rätt för jag är den som alltid vill ha rätt vilket jag inte alltid har. Men jag är typ jätte glad att hon kan vara så hård mot mig nu när jag har barn. Även fast man kan bli sur i stunden och man inte fattar något men sen när man tänker efter en vecka senare så inser man att hon nästan alltid har rätt? 🤔 Men det är skönt att ha en syster som har barn och vet vad man går egenom. är inte samma sak som att prata med en vän eller en annan det känns så mycket bättre när det gäller familje. 😋
Idag fick André komma hem tidigare för att jag skulle till läkaren i Nynäshamn för jag har fått med nageltrång i 2 månader och det är så illa att det gått över till min andra tå?! 😂😂 Hur är det ens möjligt?!😂 Dom ska skicka en remis så vi kan bli av med det så att man kanske kan gå skönt i skor istället för att typ gråta för varje steg 😣 Det osköna med den här dagen är att det spö regnar och jag har dummaste skorna. convers så klart?! Har gummistövlar hemma hahaha 😂 Dessutom är väl inte André och jag jätte sams just nu så vädret är ju verkligen passande 😒 Aja för hoppnings vis löser det sig väl senare ikväll för jag orkar inte vara osams just nu tar sånt jätte hårt på mig av någon anledning. Aja. 😂

Likes

Comments

Vilket dan. Alltså. Ibland undrar jag hur jag ens klarar mig. Vi har haft en rätt seg dag idag. Jag sov några timmar extra på morgonen för att jag ska kunna känna mig en aning piggare vilket jag gör men jag är fortfarande väldigt trött. Men jag har ingen huvudvärk länge och ja alltså. Hade jag inte valt så fruktansvärt fula bågar på min glasögon kanske jag hade gillat att gå i dom men oj vad dom är fula. Men när jag väl börjat använda dom så försvann min huvudvärk vilket jag är sååå glad över så jag låg i sängen och bara hatade det mest. Men jag kan säga att det är verkligen inte lätt att ha glasögon och ha en 4 månaders bebis vilket han blir 4/9 vilket typ idag så inatt 00.45 föddes Loke för 4 månader sen och vid den här tiden låg jag och krystade. Jag bara älskar att tänka tillbaka på hur jävla stark jag var som klarade av en förlossning. Hur underbart det var att få se den lilla som liksom hade gjort det jobbigt för mig i 9 månader men ändå gett mig så mycket kärlek. Idag ser han verkligen inte ut att vara 4 månader. Haha.


Men iallafall. Oktober Oktober Oktober. Ja då är det dags för dop! Oj vad jag längtar. Sen så har André och jag pratat mycket om det här med dop och André är ju så emot kyrkan och kristendom vilket han liksom fått mig att bara bläa på. Inte för att jag någonsin i mitt liv brytt mig om kristendomen osv. Men vissa tror ju att man är kristen när man döper, vilket man kan vara men för såna som kanske inte är det så är dop en typ svensk tradition. Vilket jag tror många kan hålla med om. Men vi tycker att det ska bli så kul. Att jag ska få träffa så många som jag typ inte träffat på år och dag. Helt underbart! Men den bästa känslan båda jag och André har fått det är när André frågade min systers man om han ville vara gudfar (fadder som det nu heter) Alltså wow. Vi blev så glad när han blev så glad över det. Jag kan typ inte beskriva hur han blev för jag hittar inte rätt ord. Men för honom är det stort och det känns väldigt bra för både mig och André

Just nu är Loke i en period där det bara är mamma, bara jag som kan trösta bara jag som får mata och helt ärligt jag älskar det. Visst ibland kan man tycka att bli lite mer pappa gris men typ inte för jag tycker det är så fruktansvärt underbart att känna att man kan få en ledsen bebis lugn och bara ligger på axen och kollar och är lugn. Jag älskar den känslan. Sen har Loke typ börjat med att om det blir för mycket folk blir han typ blyg och då ska han gräva sig in i mitt bröst vilket jag tycker är jätte gulligt. Hihi.
Han har också börjat hålla mina fingrar och han gör det hela tiden nu och det är en sån kärlek som springer i kroppen när han somnar och vägrar släppa mitt finger. Oj vad jag älskar känslorna Loke kan ge mig ibland. Det är så mycket kärlek och värme.

Och jag kanske ska börja jobba helg jobb. Hur underbart är inte det?

Likes

Comments

Alltså. HuuuuuuuuuuHHHHHH! 😭😣
Jag hittar typ inte ord. 🚮
Att skaffa barn är stort. Riktigt stort. Men det är inte det som gör mig arg utan det är mindre barn som skaffar barn. Det är liksom barn som skaffar barn. Folk som inte gått ut gymnasiumet och tror att livet är underbart. Alltså. Jag gjorde ett fel och jag erkänner det. Jag jobbade inte efter skolan och sen blev jag gravid någon månad efter MEN jag gick ut gymnasiumet som en lite halv bra målare. Men det som stör mig är att dom förstör så mycket, för en gymnasium utbildning är så viktigt. 📝🏫❗
Jag ska inte klaga men jag insåg hur mycket en gymnasium utbildning faktiskt betyder.
Om vi tänker fram i framtiden och Loke skulle komma hem och säga att han har gjort en tjej gravid som går i gymnasiumet hade jag faktiskt sagt nej. Han ska ha gått ut skolan och jobbat minst ett år och det är inte för att vara elak utav för att André och jag gjorde det felet att vi inte fick ihop den ekonomin vi egentligen behövde men idag klarar vi oss bra. Inte dåligt och inte JÄTTE BRA 🎉 Utan bara bra.
Nåväl. Sen får väl folk ha sina egna åsikter om att såna som inte ens kommit ut i "vuxen livet" ska skaffa barn. Man måste få en najs start va?
Men slut pratat om det här nu. Blir bara grinig.
Vi kom hem för en timma sedan efter att vi firat min syster. Vi är lagom trötta på dessa jävla pendel tåg. Och imorgon ska jag berätta en sak som kommer hända i Oktober. Hur spännande? 😎👌

Likes

Comments

Jag kanske missade Lindex babyshower idag MEN dom har även det på webben så imorgon blir det till att iallafall hitta något fin! Så taggad.
Men imorgon kommer typ vara världens tråkigaste dag. Dom ska stänga av elen i 4 timmar. Alltså FYRA timmar och jag är hemma med Loke. André vill att jag gör något men jag vet helt ärligt inte om jag orkar för allt. Allt det här med att jag mår dåligt har lätt till att jag har så ont i magen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag verkligen avskyr att må dåligt. Jag har egentligen inte mått psykiskt dåligt förr. Det kom typ under graviditeten då det var så fruktansvärt mycket som hände och liksom... Jag brukar klara av att ta hårda smällar men jag vet inte riktigt vad som har hänt. Har typ gått och blivit mes.
Men det är en annan sida utav mig som jag inte visar förutom hemma. För hemma vill jag bara släppa känslorna och typ låta mig gå runt och gråta eller sitta i duschen i 2 timma och SEN göra saker.

Men idag åkte jag faktiskt till Märsta. Vilket var skönt för jag fick något gjort men jag ville ändå ligga i sängen och kolla på någon tråkig film. Men jag ska försöka göra det imorgon men det kommer en fläkt kille någon gång på morgonen, kanske när vi sover. Hoppas på sovmorgon! :D Och sen stänger dom av elen 12.00 till 16. Men det kanske är bra för då får jag säker massor med saker gjorda här hemma. Vilket jag tycker är super najs men ändå rätt ovärt med att allt som händer. Men skulle vara skönt om man skulle typ kunna bjuda hit min familj och det ser faktiskt najs ut, det hade varit något. Men det är svårt när man bor på 38kvadrat. Men inga sura miner för vi söker nytt! Som galningar. Vi vet inte om vi får lägenhet i Märsta, vilket jag vill för jag vill vara så nära min familj som möjligt, eller Nynäshamn. Det är skönt där men jag vet inte riktigt. Långt ifrån min familj.

Likes

Comments

Alltså. Ibland är livet fan bra jobbigt. Och just nu har jag en sån där dålig period igen.
Jag har mått lite upp och ner och det beror mycket på vad som händer runt om kring mig.
Den här gången är det nog den värsta och jag mår så dåligt att jag inte ens vill kliva upp i sängen och bara ligga i sängen med Loke. Han är för uttråkad av att bara ligga och inte göra något. Haha.
Även fast folk bara vill vara hjälpsamma är det som att det går in i ena örat och ut genom andra och ibland typ orkar jag inte bry mig. Och jag hatar när jag mår såhär för jag blir en sån tråkig negativ gnäll kärring. USCH jag hatar när det kommer för många grejer i en och samma käft smäll, ibland vet jag inte om jag ska gråta för att jag hatar hur ett liv kan vara eller om jag ska skratta för att världen är så jävla patetiskt.
Men jag hoppas att André lyckas hålla mitt humör uppe för han har lyckats alla andra gånger.

Men även fast jag mått dåligt har jag tagit min röv och Lokes röv ut och träffat Larsson. Vi käkade lunch och sen pratade vi bara lite sket. När vi kom hem har vi bara sovit sen kom André och jag vill typ bara kasta mig i sängen och sova några år.

Likes

Comments

Det är sjukt hur långsamt dagarna kan gå när man verkligen inte känner sig bra och inte heller när Loke inte blir nöjd med något, han brukar älska bärselen men idag har det inte varit någon hitt. Nåväl. Är glad att André någon gång idag slutar. Idag har han haft en stressig och dålig dag på jobbet vilket betyder att han kommer hem och kommer vara sur. Det har varit någon vecka nu. Hoppas vinden vänder eller vad brukar man säga?
Men dagen startade lite konstig. Jag sover knappt något på nätterna och jag har börjat typ sätta mig upp och prata i sömnen, man minns typ att man gjort det men det kändes som en dröm. Men det var inte det konstiga var inte det. Utan att jag tog av Loke blöjan och somnade om? Seriöst vem gör så? Vart fick jag en tanken på att ta av han blöjan?! Han vaknade upp glad och skrattade vilket jag inte tackar nej till för oj vad dagen blir mycket bättre när man ser ens barn söta leende. Men helt ärlig, var fick jag den tanken på att ta av han blöjan? Kan ju vara en vana för vid den tiden 06.00 brukar jag alltid går upp och byta blöja men han hade precis bytt blöja för André går 05.30. Aja. Sånt händer. Det är mycket i huvudet när man blir mamma. Höns hjärna tror jag folk kallar det. Men även fast dagen har varit bra och lite seg har jag plockat ner Lokes kläder i en flytt låda. Ja hans kläder när han hade när han var nyfödd. Jag tycker det är jätte jobbigt. Vill bara gråta när jag ser hur små storlekarna är. Typ samma känsla fick jag när jag höll min brors dotter, Loke var lika liten för 3 månader sen (nästan 3 månader.) Tiden går verkligen fort nu och jag mår typ dåligt över det för det känns som jag missar allt Loke gör även fast jag är med honom dagarna ut och in? Eller ser jag det men jag bara inte fattar det då?
Måste verkligen sluta tänka på att jag bara kommer en dag närmare döden, vilket är min största rädsla. Eller nej! Jag är rädd att bli gammal. Jag är riktigt rädd för det. Självklart vill jag bli gamla med André men oj vad jag är rädd för att sitta där och bara vänta på att bli sämre. Nej usch.

Likes

Comments

Herregud. Nu märker jag verkligen hur fort tiden går och jag vill bara sätta mig och gråta för min pojke blir bara större för varje dag. Vi har faktiskt börjat smaka mat för en vecka sen. Jag ska inte ljuga. Men idag testade vi lite banan och ris gröt, typ 2-3 små skedar och han tyckte inte alls om det. Sen testade vi Blåbär och äpple på burk och oj vad han tyckte om den. Innan har vi testat banan, päron yoghurt. Den var god första gången men andra gången var den inte lika god.

Men Loke blir liksom 4 månader nästan 2 veckor. Och jag börjar liksom tänka på det här med amningen för jag älskar att amma, det är så lugnande och det får mig att må så bra och folk säger alltid "ja men ska bara amma barn till 6 månader annars kommer barnet aldrig kunna äta riktig mat eller kunna göra något utan dig bara för att han ska ha din mjölk" Det är liksom 2 månader kvar tills folk vill att man slutar amma sitt barn.
Och nu ni. NU! Jag har tänkt som bara den, min skalle har brunnit 100 gånger om. Loke får amma hur länge han vill. Ja precis. Hur länge han vill. Men han behöver inte göra det så ofta som man gör nu. Vill han ha det på morgonen och han vaknar super tidigt och vi säger att han är 1 år. Ja men självklart. Vill han ha det när vi sitter och kollar på tv innan vi går och lägger oss? Självklart. Vill han ha på kvällen för att somna? Självklart! Det är en trygghet. Loke använder inte napp heller inte sina fingrar som napp utan han gillar bara att ha hela handen i munnen, vilket är väldigt gulligt. Men om han verkligen känner att inget känns bra då är det klart. Varför ska det finnas någon punkt där man SKA sluta amma. Och om man har mjölk kvar i tuttarna några extra månader? Stör inte mig.
Och det finns folk som ammar och skiter i vad andra tycker och tänker. Inte deras barn. Inte deras problem.
Och jag tänker inte sluta med något både jag och Loke älskar bara för att det är så folk tycker. Fast det är inte så JAG tycker.
Jag har aldrig hört att det är rekommenderat att sluta med amningen när dom är 6 månader utan man ska sluta då.

Jag som ändå är en riktig fegis som satt där och bara "jag kan inte amma på tåget folk kommer kolla snett på mig. Och här sitter jag idag och tycker det är såå skönt att bara kunna göra det vart som helst. Om folk bara kunde sluta tänka på hur andra tycker och tänker. Göra vad man själv tycker är bäst. Vilket många säger att dom gör men dom säger så gör att det inte ska märkas

Likes

Comments

OJ vad vi är trötta idag. Nja nästan alla. Loke är långt ifrån trött. Kanske för att han har sovit rätt många timmar.
Igår var vi på Andrés pappas MC klubb och han hade 50 års skiva och det var Lokes andra gång han var där. Eller ja. Första gången på utsidan för första gången låg han i magen och jag var höggravid. Men vi säger 2 gånger.
Har inte skrivit något eftersom jag haft huvudvärk i dagar nu. Det går över i en timma eller 2 men sen kommer den tillbaka. Jätte drygt. Men har också sovit väldigt mycket dom senaste dagarna. André fick komma hem tidigare i fredags för jag satt på toan och mådde så illa och hade så ont i huvudet och Loke bara skrek och jag var verkligen rädd att jag skulle kräkas när jag höll i Loke och jag kunde inte heller äta MEN jag fick sova någon timma innan min bror kom och vi åkte till Exploria Center vilket jag älskar, det är andra gången vi är där. Vi bowlade och jag kom inte sista. Min bror gjorde det. Med ett poäng. Men det var länge sen jag bowlade :')
Men igår på MC festen / 50 års skivan så var Loke verkligen den ingen fick missa. Och vi var dom ända med barn som var kvar till 21- 22 tiden. Det vart kallt men Loke låg med en filt och två tjock tröjor. Jag var rätt avis. Haha.
Vi stod och prata med väldigt mycket trevligt folk och folk från olika mc klubbar och alla ville se vem den omtalade Loke var. Han var vaken när vi kom dit men somnade mot kvällen. Så många fick träffa en sovande Loke. Kanske var lika bra så. Haha.
Ursäkta dom dåliga bilderna. Det var André som tog bilderna. Han har inte riktigt lärt sig ännu hur man tar bra bilder.

Likes

Comments

Ibland skulle jag verkligen behöva lite semester eller kanske bara en helg off. André har fått tagit dagar off några gånger men jag skulle verkligen behöva en helg hemma ensam i sängen c more och typ ben&jerry. Really...
Inte nog med det så tappar jag så mycket hår så det är äckligt. Hade jätte tunt innan graviditeten, fick tjockt och fint under graviditeten nu bara faller allt hår av! Det är liksom inte några hårstrån det är typ halva skallen på mig?!
Och nu har jag också fått börja klippa av gråta hårstrån?! Jag vill inte ha grått hår när jag precis fyllt 20. Vet inte om jag ska bli arg eller ledsen när jag ser dessa hårstrån. När jag ser ett grått hårstrå i mitt huvud tänker jag bara att jag börjar bli gammal men jag känner mig inte gammal. Eller jo. Kanske lite.. Men inte så gammal. Vet att man får det när man stressar. Och ja. Jag stressar något galet. Jag har en lägenhet som håller på att rensas och städas har ibland en jätte glad bebis att ta hand om som ibland kan vara skit arg och en jätte lat pojkvän. Puh. Jag gör verkligen allt och vi har pratat om att han ska hjälpa men det får han lära sig längre fram. Då han kanske vill lära sig att typ hjälpa mig? MÄÄH?!
Försöker iallafall hålla kroppen igång, vi går ut på promenader men idag fick jag göra det själv, rätt skönt faktiskt. Lite varmt bara. Men jag tycker det är skönt att jag inte känner någon i Tumba för på ett sätt så skäms jag något galet när jag går där i tränings byxor och ett fult linne. Jag tycker inte om att gå så ute men jag försöker liksom lägga allt tänkande på Loke, vilket faktiskt fungerar. Men jag ska försöka gå ut så mycket som möjligt. Så mycket som mitt ben klarar av... Idag höll det på att ge upp och jag visste inte vad jag skulle göra. Om jag skulle gå hem eller fortsätta men då började jag tänka att jag vill få bort lite onödigt så fick bita i det sura äpplet.


Likes

Comments