Måndag på Öckerö 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter i skolan och är arg pga jag har håltimme som STRAFF för att jag är en av få som valt att inte läsa Matte 5. Leker runt med Photo Booth istället, så här kan ni få några bilder på hur luggen blev tillslut, är fortfarande liten kluven om jag vill ha den lite kortare eller inte... 

Slutar för dagen vid 17 och då ska jag bikea hem till Hälsö och trycka Phad Thai-rester från gårdagen och mysa med mina roomies.

Likes

Comments

Idag hände det.
Har länge funderat på att klippa mig en liten gardinlugg, och idag kunde jag inte stoppa mig själv. Fanny tog bussen till Hälsö (efter att hon NAILAT körkortsteorin) och agerade frisör.

Nu sitter den där, men känner mig ganska ovan och obekväm just nu. Äsch, det viktiga är att jag numera kan säga "Hur ligger luggen" till mina luggbärande vänner, efter år av utanförskap.

Likes

Comments

När jag har svårt att sova brukar jag surfa runt på jakt efter roliga saker att shoppa online. Med roliga saker menar jag främst kläder och accessoarer!
Här kommer nattens wanties:

T-shirt från Guess samarbete med Asap Rocky, ääälskar färgkombon! Finns bara i herrmodell men tycker generellt mer om det eftersom att det är så loose och fin passform då.

Någon av dessa asballa småväskor från Freitag att ha till typ sminkessentials i (eller använda som pennfack??). Finns inget uppenbart användningsområde, men så snygga att jag måste ha. Bästa Frida som tipsade om märket efter att hon köpt en av deras större väskor! Finns i massa färger och storlekar på deras hemsida, rikrigt värt att ta en titt. 

Likes

Comments

Ställde ett larm på 9 imorse, men gick upp först 11. Hittade en halvfull Phad Thai i kylen som jag tryckte till frukost. Tycker verkligen om att äta "riktig" mat till frukost, så gottigt! Just nu sitter jag med ögonbrynsfärg i brynen och väntar på att Julia ska vakna till liv så vi kan promenixa upp i Änggårdsbergen.


​​Så torftig bild men det blir ändå roligare att läsa text när en bild fyller ut? Eller?

Likes

Comments

Detta är något som jag bara delat med en person innan, och han totalsågade mig och sa att jag var äcklig :( Men tycker det förtjänas att komma ut då det faktiskt är ett riktigt skarpt tips!!

Det senaste halvåret har det hänt något med min chipskonsumtion. Jag kan inte längre äta chips "rent" utan behöver alltid doppa det i typ crème fraiche, för att det inte ska bli för torrt. Det finns olika sätt att kombinera dessa två, men jag tycker alltid att det blivit så krångligt. Antingen tar man en separat skål med crème fraiche, men då blir det jobbig disk. Alternativet är att doppa direkt i burken, men eftersom att jag sällan äter upp en hel burk så blir det kvar chipskrydda och smulor vilket min familj har klagat på.

Min lösning då! Jag brukar ta en skål och blanda crème fraiche med chips som en härlig sörja och sedan äta med sked.
Obs! Var ganska snabb med att äta upp så att det inte blir så soggy som det kan bli när flingor får ligga för länge i youghurt.

I bild syns OLWs Sourcream and Sweet Chili tillsammans med Arlas crème fraiche

Likes

Comments

Fredagkväll ikväll, men efter en minst sagt skakig nyårsnatt är jag inte redo att ta mig ut igen. Istället har jag kicked ass i På spåret, satte SPOILER ALERT Nashville på 8 poängaren. Galet sammanträffande att jag förresten grät sönder till Jills veranda, gästat av Erik Lundin, tidigare idag?! (Sammanträffandet är att Jills veranda också är inspelat i Nashville)

Båda dessa program är faktiskt något jag rekommenderar, finns på bästa SVT Play!


Likes

Comments