Header

Kan man få för mycket av handboll? Svar nej.
Därför åkte vi i Skurus damlag denna helg över till Norge för att spelar cup och möta några av Norges topplag. Första gången på länge som man sover på madrass i en skolsal, inte lika bekvämt som hotell men fruktansvärt roligt. Alla umgås med varandra hela tiden, skrattar, spelar kort.

Uppdateringen blir nog inte så rolig efter som dagarna främst består att att äta, värma upp, spela, om och om igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Enkla vardagen

Denna vecka har varit fullt ös. Det är träningar och aktiviteter som skall planeras och dagarna med barnen följs upp av egna träningar. De dagar de inte varit 10-timmar i hall som igår passade man på att ta en lugn cykeltur med podcast i lurarna.

Är man ändå ute och cyklar kan man ju passa på att stilla sötsuget också. Kom dock på efter att jag plockat min påse att jag inte kunde koden på mitt nya kort. Han i kassan sa att det inte var någon fara, att jag kunde betala en annan gång. Sånt tycker jag är så himla härligt, att man vågar lite på människor. Att vi kanske är ganska hederliga ändå.

Likes

Comments

Enkla vardagen

Jag och Martin ses nästan varje dag, men nu när han jobbar och bådas handboll dragit igång blir det bara snabba konversationer innan vi går och lägger oss. Kändes därför jätte skönt att kunna ta en hel eftermiddag och vara med varandra. Vi gjorde egna quesadillas och måste säga att Martin var en jävla rackare på guacamole. Nu ska vi titta på en film, och lyssna på regnet som smattrar mot rutan.

Likes

Comments

Enkla vardagen

Ännu mer bilder från helgen behövs nu när träningslägret dragit igång och fullt ös med C8 camp väntar de närmaste två veckorna. Då kan man tänka tillbaka på lugnet på landet. Då firades schweizisk nationaldag i efterhand och skräckfilm och övernattning på studsmattan.

Likes

Comments

Enkla vardagen

Jag tycker verkligen det är något visst med Svenska landställen. Känns som man inte riktigt kan få samma känsla någon annan stans i världen. Man har liksom inga krav på ett landställe, inget skall vara "perfekt". Vattnet är svinkallt och solen gömmer sig mest bakom molnen. Men du badar och solar ändå och tycker det är hur härligt som helst. Förstå om det hade varit under en semester?! Du hade ju varit deprimerad. Men inte på det kravlösa landstället, här är allt alltid harmo,

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfit

Dessa var egentligen menade att hitta fram till mig innan jag åkte till Spanien, men hann tyvärr inte fram. Min första tanke var först att skicka tillbaka dem eftersom sommaren ändå snart är slut. Men efter att ha provat dem är de garanterade en plats i min garderob. Baddräkten är ganska simpel, high cut med öppen rygg medan bikinin är fantastisk. Verkligen fruktansvärt snygg. Skall ut till Ellinors landställe imorgon och tänkte passa på att ha den då.

Likes

Comments

Hur fin är inte min bästavän?

Jonathan var nog den enda som faktiskt kunde golfa

En riktig bildbomb blev det här. Igår växte vårt gäng på 5 väldigt fort till 12 personer. Det blev slag på ranchen, en väldigt oseriös putt-tävling och sedan middag och häng hemma hos mig. Hade tänkt klämma in lite båtåkande också men vi har faktiskt inte stoppat ner båten i vattnet än, är osäkra på att vi kommer göra det överhuvudtaget. Har ju verkligen inte varit något sommarväder alls?!

Likes

Comments

Vet inte om jag kan kalla det direkt yoga, mer en lugn strecth. Men med ömma muskler och stela leder kändes det bra att bara sätta sig och dra ut kroppen. Skulle verkligen vilja bli en riktig yogis, ha full kontroll över kroppen och kunna röra den åt alla olika håll. Men tror inte jag orkar lägga ner tiden. Kanske något åt framtiden. Nu väntar lite golfande med gamla klasskompisar.

Likes

Comments

Drömmar & mål

Jag tror der är omöjligt att endast göra en tatuering, så fort du gjort din första börjar du fundera på din andra. De som jag vill göra inom snar framtid är en text längs vaden och min första tatuering i färg. Tänk vad häftigt att plocka en blomma och sedan låta en duktig tatueringsartist fästa den på din hud. Älskar när tatueringen får lite av en vattenfärgskänsla, sjukt snyggt! Vilken blomma och vad det skall stå på själva vaden vet jag inte riktigt, kommer väl på något när det väl är dags.

Likes

Comments

Enkla vardagen

Min fina vovve. Fick sällskap av både henne och mamma idag. Klagar verkligen inte på mitt liv som arbetslös, utan njuter av det nu medan det varar. idag har ett nytt pass gjorts och ett paket hämtats från Nelly, som innehåller baddräkt och bikini som kom fram alldeles för sent *suck*. Och nu väntar träning, bad med tjejerna efteråt och en härligt middag.

Likes

Comments

Följ min vardag på Instagram! @hannahedlunnd