Header

Skönt att dagens match låg tillräckligt sent för att man skulle hinna med att sova ut och äta en mysig frukost. Sen så känns det väl inte helt gött att spendera hela dagen i Västerås, men man får vara glad för det lilla. Dessutom kan kanske dagens handbolll belönas med bio ikväll om tiden finns. Har varit så sjukt sugen på att se IT, någon som sett den och tyckte den var bra?

Likes

Comments

Enkla vardagen

Har precis kommit hem från en super mysig middag hos tvillingarna Edenvik. Finaste Hanna och Lina hade ju köpt en tårta för att det tydligen var tårtans dag idag. Tror nog att det bara var vi som firade det, men alla ursäkter för att äta tårta eller hur? 

Kvällen bjöd på massa skratt och lite ångest, Hanna drar ju nämligen och säsonger i Canada om 4 (!!!) veckor! Blä, kommer sakna henne som en tok. Känns inte okej alls faktiskt och speciellt inte när hon ska vara så långt bort. Får väl trösta mig med att hon kommer ha det fantastiskt roligt och ha med sig massa historier hem att berätta. Plus att det inte finns någon anledning att inte ha en avskedsfest.

Likes

Comments

Dagen fick börja med en snabb frukost och en promenad med Ester runt vårt favoritspår i skogen innan jag fick skynda in till stan för att sätta om mitt hår. Jag har ju hårförlängningar från HairTalk som vår före detta granne Malin sätter i på mig. Är verkligen så nöjd med dem! Dels för att de inte sliter på håret alls, utan förlängningarna tas lätt bort med en spray och kan sättas om flera gånger, och dels ser man knappt att det inte är mitt egna hår.

Tonade ner håret i lite gråare toner för att matcha den nalkande kylan och tyckte det blev jätte bra. Kanske lite väl grått men mitt hår har så sjukt starka gula pigment så efter någon vecka har det där gråa gått ur och då kommer det vara perf.

Väl hemma hann jag precis sätta mig ner käka lunch, och lite godis hehe, och skriva lite på min ansökan då jag har planer för att eventuellt studera utomlands till nästa höst innan det var dags att röra mig mot Nacka och träning. Känns så otroligt tjatigt att skriva om min dag här eftersom den mer ofta än sällan slutar med träning. Men spenderar man runt 15 timmar (och då är restid inte medräknat) på handboll varje vecka blir det ju svårt att komma ifrån. 

Hur fin är inte min kappa förresten? Det var den jag skrev om tidigare från Mango, är helt kär! Tog lite bättre bilder som kommer upp imorgon. Nu skall jag lägga mig i sängen med en kopp te och kolla på Wahlgrens värld.

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfit

Jag skulle kunna leva i de här byxorna från Lindex. Det går verkligen att ha till allt! En skön blus och en polo så är du klar för vardagen eller ett par klackade skor och en kortare topp så är det lätt något jag skulle kunna gå ut i. Har helt tappat lusten för skinny jeans så känns helt okej att fylla på min garderob med byxor som dessa.

Dagen har bestått av jobb på en skola i Bandhagen där jag även blivit erbjuden en fast anställning fram till jul och sitter och klurar lite på om jag skall ta det eller inte. Kan vara skönt med något fast men samtidigt gillar jag att kunna vara flexibel? Vad tycker ni?

Likes

Comments

Enkla vardagen

Det är verkligen så himla lätt att umgås om man vill! Till exempel försvann ju all söndagsångest när min fina pojkvän Martin föreslog att vi skulle följa med Steffens och Olle och käka middag på Svenska Hamburgerköket. Det behöver ju faktiskt inte vara svårare än så, en liten kortare bilresa och sedan hänga och käka ihop. Gäller ju bara att ta sig tiden, och sedan att det var hur gott som helst var ju bara ett plus.

Kommande vecka bjuder inte på något mer lyxigt än det vanliga vardagslivet med jobb och träningar. Har dock lovat att ta tag i bloggen och några inlägg är redan planerade och skrivna och redo att publiceras. Om det är något man fått med sig från gymnasiet är det ju att en ny vecka bjuder på nya möjligheter, och jag ska ta chansen att uppdatera här lite bättre.

Likes

Comments

Bor man på landet och 2 minuter från en skog får man utnyttja det, så jag och mamma gick ut och plockade en massa kantareller som ikväll kommer hamna i en svamprisotto. De här promenaderna blir verkligen som en uppladdning för mig, efter att känna sig trött och seg mår jag alltid så mycket bättre efter en promenad eller en löprunda. Perfekt att använda extra tiden under helgerna för att trycka in saker som mina promenader som får dig att må bra.

Likes

Comments

Livet

Med tanke på hur mycket man förändras med tiden är det sjukt att man fortfarande kan trivas och ha det så jäkla underbart med samma människor som för nästan 18 år sedan. Men har man de grymmaste vännerna kanske det inte är konstigt?

Efter lite skoshopping med mamma - jag har hittat de snyggaste snyggaste snyggaste skorna någonsin - och en super mysigt lunch mötte jag och Lina upp systrarna Edenvik för lite bullbakande och fikande. Vi tvingade oss själva att sitta ute på balkongen och ta vara på att det inte var för kallt. Täcke och varmt kaffe gjorde det faktiskt helt uthärdligt. Perfekt sätt att avsluta helgen på om du frågar mig!

Likes

Comments

Det var inte världens utställning ute på galleriet. Utan bara ett tiotal olika dockor med kläder och stilar som förändrat sättet vi klätt oss och främst sett på våra klädval. Kappan på bilden är t.ex. över 100 år gammal och ser samtidigt ut som något vi kunde haft idag.

Resten av dagen följdes av glass, mat och en 16 000 steg lång promenad med min fina farmor. En bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Följ min vardag på Instagram! @hannahedlunnd