Header

​Det finns inget bättre än att börja morgonen med en stor och härlig frukost. Hade grapefrukt, äpple, hallon,  jordgubbar, grönt te och hemmapressad apelsin juice. Mums! Idag ska jag filma en Valentine´s day inspired makeup look, redigera den och lägga upp den på min youtube kanal. 

Likes

Comments

Tror att UAE är ett av mina favorit ställen i hela världen. Storbritannien ligger 1a men efter det kommer förenade arabemiraten. Värmen, maten och ljuset!

Likes

Comments

Ja det gick ju sådär med den uppdateringen... Tror att det nästan är 3 veckor sen jag skrev ett inlägg. Åkte ju iväg till Abu Dhabi vilket va helt super. Underbart med lite sol, tränade och spelade en massa golf och åt god mat. Hade verkligen noll tid över till bloggen. Gick upp tidigt på morgonen (alltså tiiiidigt) för att äta frukost, åkte till golfbanan, hade utbildning, tränade, spelade, tillbaka till hotellet för att göra sig i ordning, åt god mat och sen till Trader Vic´s för en massa goda drinkar.

Vi var iväg en vecka och ett par dagar senare blev jag sjuk i influensa och fick lite följdsjukdomar på köpet men det börjar bli bättre nu, äntligen!

Har sagt till mig själv att jag nu ska försöka lägga upp i alla fall 3-4 inlägg i veckan. Tycker det känns som ett bra "mål". Inte för mycket och inte för lite. Vill ha ett litet schema till bloggen så blir det lättare att hålla inläggen uppe och skriva nya.

Likes

Comments

Mina "travel essentiell". Pass, dator, kamera, hörlurar, solglasögon, mobil och lite smink. Men let´s be real the only handbag essential I really need is a selfie stick ;)

Är i skrivande stund påväg till Al Ain, ligger i närheten av Abu Dhabi för att spela golf samt på utbildning. Ska bli super skönt med lite sol och att träna på golfen ordentligt. Ska försöka mitt bästa med uppdateringar där borta. Har med mig kamerorna så jag kan både fota och filma. Håll utkik!

Likes

Comments

Firade mammas födelsedag igår med en god lunch och mysig fika. Te påsarna är så söta och de är ett super gott te, beställer alltid in chai. Vad har ni för favorit te?  

Likes

Comments

Juli

2 juli fyllde jag 19 vilket firades med familjen. Inget stort bara god mat och härligt väder ute på altanen.

Augusti

​Några vänner hade 20 årspartaj med ett utklädsel tema. En super rolig kväll med härliga vänner! 

Likes

Comments

Chloé - Eau de Parfum 

Chloé - Roses de Chloé 

Giorgio Armani - Si 

Channel - Chance Eau Fraîche 

Chanel - No°5 Eau de Parfum Spray

Tänker inte ens försöka mig på att förklara lukterna av perfymerna, det är något jag är fruktansvärt dålig på. Men gott luktar dom allihop det kan jag säkert säga. Chanel Chance och de båda Chloé perfymerna använder jag under sommaren. Giorgio Armani och No°5 använder jag mest på hösten/vintern. 

Likes

Comments

Som jag skrev i ett tidigare inlägg filmade jag en hel del när jag va i Tokyo. Har nu redigerat ihop en lite vlog. Hoppas ni gillar den. Ni hittar videon HÄR.

Likes

Comments

Maj

Ännu en lugn, men mysig månad.

Juni

Studenten. För mig va detta en av de häftigaste, underbaraste och en dag då jag va stolt, över tjejerna i min klass och över mig själv. Vill inte bli allt för djup men då jag har dyslexi har jag verkligen behövt jobba hårt i skolan då jag fick min diagnos väldigt sent. Så för mig va studenten en väldigt stor dag, något som jag tror mänga ser det som. 

Tog själv studenten 2014 men hade glädjen att vara med vänner som tog studenten förra sommaren.  Älskar att vara nere i stan och få ta del av allas glädje. Vilken underbar dag det är! 

Likes

Comments