Gårdagens supergoda vegetariska brunch hos Tilde.

Försöker att äta mindre kött och mer grönt men jag tycker det är så svårt att finna goda enkla recept så därför bjöd Tilde mig på en vegetarisk brunch så jag fick lite inspiration, o det var verkligen supergott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagen bestod av FEST.
I vårat kära grannland NORWAY. Där vi firade en tjej som heter Mali.
Jättemysigt & kul!
💓💓💓
Inväntar nu med (lite) söndags ångest den kommande veckan för att sedan äntligen få sportlov. Känner verkligen att det är behövligt, för just nu är jag så sjukt skoltrött så det finns inte.

Hoppas eran helg varit skönt kraam💟

  • 298 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments


Heeej💟

Sitter just nu & pluggar det sista innan jag ska lägga mig & sova, känner att det är rätt mycket i skolan nu men det är väll på grund av att vi om några veckar drar ut på praktik & blir borta i 6 veckor.
Känns skönt, & dessutom KUL.
Halva klassen ska ut på hemtjänsten & andra halvan på LSS ( handikapps omsorgen)! Tycker faktiskt det ska bli jätte roligt & intressant.

Förutom att jag har pluggat så har jag varit & tränat💪🏼 går vanligtvis på pass men det fick bli gym idag, då jag inte kom med på de passen jag ville & att jag drog till gymmet direkt efter skolan, & sen åkte hem och pluggade direkt Hihih.

PS. Kommer även snart komma upp en Q/A issh, som kommer handla bland annat om hur vi kom på idén om att skaffa en blogg tillsammans & inte en varsin..🙊

Hoppas eran dag varit fin💟 kram

  • 362 Readers

Likes

Comments

Hej allihop!

Är så otroligt trött...igår morse reste vi iväg o imorse runt 10 kom vi fram till Bryssel, resan tog ca 24 timmar o de blev inte så mycket sömn :p

Idag har vi tittat runt lite i Bryssel o shoppat en del, gjort lite studiebesök osv.
Men nu har vi nyss kommit tillbaka till hotellet efter en god middag, ska kasta mig i säng.

Natti Xx

Likes

Comments

Hej på er!!

Igår firade vi fina Karin som nyss fyllt 17år. Men självklart glömde jag ta mer bilder, måste verkligen bli bättre på det. Menmen vi hade en jätte rolig kväll o jag kom hem sent så jag ligger fortfarande i sängen. 

Ikväll ska jag åka upp till Torsby för att träffa Johanna o äta tacos hihi. O även få pussa på min Andreas som jobbar där under svenska rallyt, eftersom på måndag åker jag till Bryssel med klassen vilket betyder att jag inte kommer få träffa min älskling på ännu en hel vecka:-(

Likes

Comments

Hej på er vänner!!

Vi sitter just nu hos Elin & har mysit ner oss i soffan och kollar på filmen "en gång i Phuket", efter att ha kollar på Melodifestivalen & ätit lite mys-mat.
Jättemysig!!

Hur har eran lördag varit?💓

  • 547 Readers

Likes

Comments