Det är väldigt sällan jag känner som jag gör nu, oftast är det när jag känner mig lite småkrasslig och ynklig. Men just idag känner jag mig bara så totalt jävla ensam, en fullkomligt helt onödig känsla egentligen för i vanliga fall så bryr jag inte mig så värst mycket. Jag menar, jag har min lägenhet, jag har min katt, jag har jobb, jag och min familj är friska och jag är helt enkelt bara så jävla tacksam för mitt liv. Min mamma är min ​absolut bästa och enda riktiga vän​, den enda som jag litar på och som jag skulle ta mitt sista andetag för om jag varit tvungen att göra det. Jaja. tillbaka till det jag skulle säga.. den här ensamhetskänslan att aldrig känna sig prioriterad för någon, ingen som frågar om jag vill hänga med och fika, ta en öl, ut och gå osv, ja ni fattar. Det är fan jävligt tråkigt, jag vet att alla har sina egna liv och är upptaga med jobb, pojkvän, flickvän, familj, men det tar inte så lång tid att svara på ett meddelande, eller att skriva och fråga hur man mår, eller bara visa att man fortfarande finns. Jag vet själv att jag är extremt dålig på att höra av mig, eller att jag kanske inte alltid orkar just då och där, men det är bara just det där lilla. 

Just idag känner jag mig lite småkrasslig och ynklig då jag lyckades bli getingstucken på jobbet och fick helt enkelt åka hem från jobbet för jag mådde så jävla dåligt. Jag börjar väl må lite bättre men jag känner mig fortfarande dålig. Jag vill bara att denna dagen ska ta slut nu så jag kan övergå till mitt hyfsat normala och glada liv igen. 

Jag förstår inte hur vissa människor tänker och om de verkligen inser att de säger emot sig själva så otroligt mycket. Men allt börjar ljusna för mig nu och jag är väldigt glad att du och jag aldrig blev vi, för en sådan person som kan hugga någon i ryggen och sen gå till nästa utan att ens ha en ryggrad att kunna be om ursäkt eller vara man nog att tala om för mig vad det är som pågick, en sådan människa vill jag inte ha i mitt liv. Tack för att du öppnade nya dörrar för mig samtidigt som du sjönk i mina ögon. 

Nej, nu ska jag ta och äta lite och bädda ner mig igen så jag kan bli frisk och kry till morgondagens arbete. 


Kärlek och ljus / Hannah

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag somnade tillslut igår, helt utmattad efter alla tårar jag kämpat mig igenom. Klockan ringde 05.30 imorse och jag kände mig hyfsat pigg ändå som tur var. Dagen på jobbet har gått fort som mina arbetsdagar gör som vanligt. Har försökt att fokusera på jobbet så mycket jag kunnat och tur är det att jag trivs så oerhört mycket på nya jobbet för annars hade det varit ännu kämpigare.

Har kommit på mig själv flera gånger att jag haft tårar som runnit längst min kind och torkat bort dem fort som fan för att ingen ska fråga mig hur jag mår. Jag mår ändå rätt okej samtidigt som det gör ont, och det är väl inte konstigt att det gör ont när saker är som de är och jag kämpar vidare som vanligt.

Jag känner mig mest arg och väldigt fundersam på HUR man som människa kan göra så mot någon annan. Hur kan man säga en sak och sen gå och göra helt tvärtom, HUR?! Jag förstår verkligen inte det och det kommer jag nog aldrig att göra för jag skulle själv aldrig gå och göra så.

Känslan av att bli bortkastad som om jag vore något skräp, den är hemsk. Det är så svårt att förklara känslan, men det är något ingen människa någonsin borde få vara med om. Men det som inte dödar det härdar, man blir ju starkare för varje nedslag.

Samtidigt som jag emellanåt skrattar åt det för jag tycker det är så fruktansvärt pinsamt gjort så är jag så jävla chockad. Människan jag verkligen beundrade och tyckte om så otroligt jävla mycket visade sig att vara något jag aldrig trodde han skulle vara.

Nu orkar jag inte ens slösa mer av min dyrbara energi på dig, och inte ens mina tårar (sen att de lever sitt eget liv det kan ju inte jag hjälpa). En sak är ju säker iallafall, du kommer ALDRIG någonsin hitta en tjej med större hjärta och någon som ger dig mer kärlek än vad jag gav dig! Just sayín!


Kärlek & Ljus / Hannah

Likes

Comments

Så blandade känslor har jag just nu, men jag orkar jag inte böla mer faktiskt. Det känns som att de senaste två timmarna av tårar som sprutat och snor som runnit och ett hjärta som smärtat så jävla mycket räcker för mig nu denna söndagen! Jag har hållit mitt huvud högt och tänkt att detta löser sig, bara jag ger det lite tid. Men du har ju obviously träffat någon ny, och jag känner mig så jävla knullad av dig så det finns inte. Det känns som att du bara lekt med mig i fyra månader för att sen bara slita ut mitt hjärta och spotta på det. Om du nu ska försöka vara den mannen du tror du är så kan du ju börja bete dig som det också. 

Fyra månader är lång tid, när man umgås med varandra var, varannan dag så blir det ännu längre tid. Och för mig så känner jag mig naken, som att allt detta inte betytt ett skit för dig. Du säger till mig att du behöver vara själv ett tag, att vi skulle säga upp kontakten och se vad som händer. (2 veckor klarade jag utan att höra av mig till dig, men någonting kunde inte hålla mig längre och det är något jag ångrar skarpt nu.) 

Jag är så jävla tankspridd och förkrossad just nu jag aldrig vill känna såhär igen. Jag ville aldrig komma till det stadiet där jag började tycka att du var ett as. Jag ville aldrig tycka illa om dig, men det är fruktansvärt svårt att låta bli nu. Och det är kanske "in the heat of the moment", men om du bara själv visste hur satans jävla ont det gör. 

Jag önskar ingen den här förbannade känslan av ett hjärta som smärtar. Alla förtjänar kärlek och respekt. 

Jag vill inte ångra att jag träffade dig men när det gör såhär ont så ångrar jag det så förbannat mycket, för jag orkar inte gråta mer, jag orkar inte med den här spykänslan för att det hugger till i hjärtat sådär eller klumpen i magen hela tiden. Jag orkar inte mer och nu börjar jag ju fan gråta igen. 

Jag vill bara dra täcket över huvudet och somna, och vakna upp till en ny vecka av jobb som gör att jag inte tänker så mycket på dig. Fan vad jobbigt detta är!!!!

Likes

Comments

Även om vi inte pratar med varandra så går det inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag vill bara skriva till dig och fråga hur du mår, men det är bäst att låta bli. Jag trodde det skulle vara enkelt att "gå vidare och släppa dig" men det var inte så enkelt som jag trodde. För alla dessa fina minnen dyker upp lite överallt. Låtar i min spotify lista, filter på snapchat som vi tyckte va så roliga, fotona i mobilen, något Egon gör, när man ser en rolig video eller bild på facebook. Jag kan verkligen inte förstå att du gjort ett så stort avtryck hos mig på bara 4 månader, för mig betyder du fortfarande något. Jag hoppas att vi en dag kanske kan mötas igen och bli påminda om varför vi älskade att umgås med varandra så mycket som vi gjorde. 


Kärlek & Ljus / Hannah

Likes

Comments

Fan alltså jag saknar dig, jag saknar det vi hade, jag saknar känslan. Varför saknar jag dig så mycket? Du saknar ju inte mig, och även om du gjorde det så skulle du aldrig ta steget att höra av dig till mig ändå. Hur kunde det gå från glädje och gnistor till irritation och aska? Varför tänker jag så mycket på oss, på dig, på allt vi hade? Dock så är det enklare att ta sig igenom dagarna än vad det varit för mig förut. Kanske tror jag mer på mig själv nu och har mer mental styrka, det måste ju nästan vara så. för jag känner mig mycket gladare och mer positiv även fast situationen är som den är. Det har gått 7 dagar sen vi pratade med varandra och vissa dagar har det kliat så otroligt mycket i fingrarna att jag nästan fått bita mig i dem för att inte skriva till dig. Jag tycker det är otroligt tråkigt att det blivit såhär, men vad ska man göra?! Det finns inget att göra, det är bara att låta det vara och se vart tiden leder. Hur som helst så saknar jag dig och jag borde inte sakna dig, du borde vara ett minne blott! 


Kärlek och ljus / Hannah 

Likes

Comments

Äntligen fredag igen och en hel arbetsvecka är avklarad, dock har jag jobb på ett annat ställe lördag och söndag med. Men jag trivs så bra på mitt nya jobb, att jobba dagtid känns skönt även om det är jävligt segt att gå upp klockan 6 på morgonen. Jag känner mig mycket piggare och har ändå många timmar kvar på dagen när jag kommer hem från jobbet, somnar dock oftast innan klockan tolv hur mycket jag än försöker att hålla mig vaken. 

Jag är så enormt tacksam för allt jag har, jag har äntligen fått upp mitt namn i trappen, på dörren och på postfacket. Nu slår det mig verkligen, det är på riktigt att jag har min egna lilla fina etta i Malmö och att det snart gått ett helt år sen jag flyttade hit. Shit, vart tar tiden vägen lixom?!


Jag tänker på dig, lite alldeles för mycket. Det är svårt att låta bli när precis allt påminner om dig och du dyker upp i tankarna när jag minst anar det. Vi lärde känna varandra för snart 5 månader sen och jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle bli såhär, eller att du skulle förändras som person. Det suger, det suger så jävla mycket för du kommer aldrig förstå och jag är trött på att försöka kämpa. 

Jag blir så arg och ledsen när du pratar med mig i en helt annan ton. Jag känner av det, tydligare än du tror. Men det känns inte ens lönt att försöka, det är så jävla pissigt men du kommer nog inse snart att du gick miste om en diamant medans du letade sten. 


Trevlig helg på er gott folk. 

Kärlek och ljus / Hannah

Likes

Comments

Irriterad, ledsen, frustrerad, arg, känner för mycket, känner inget alls...

Dagarna går uppochner och ändå är du alltid med mig i tankarna. Vad var det som hände? Varför blev det såhär? Helt plötsligt så är jag inte viktig för dig längre och det känns mer än du tror. Från ett dejtande "par" till två främlingar! Vi möttes för snart 5 månader sen och jag trodde aldrig att det skulle bli såhär. Vi pratade varje dag, dag som natt och det var alltid snabba svar med ett stort leende på läpparna. Vi längtade efter varandra, saknade varandra, ville knappt vara ifrån varandra, trivdes med varandra.

Under de månaderna blev du den viktigaste för mig, personen jag ville dela och berätta allt för positivt som negativt. Människan som jag litade på mest, som jag kände mig trygg med, som fick mig att hitta glädjen med livet igen, den som alltid fick mig att bli glad även om du inte var i min närhet.

Jag försökte acceptera dina känslor, och vi skulle vara vänner. Men du behandlar mig inte som en vän, du behandlar mig som jag vet inte vad. Du bryr dig inte längre, du förstår inte att jag bara vill dig väl och ville ha dig kvar i mitt liv. Jag är inte längre en av dina prioriteringar, jag är bara en främling för dig. Det gör ont, men du förstår inte det.

Jag har mycket att tacka dig för, och jag är glad att jag fick chansen att lära känna dig. Tack! Jag ska försöka att komma ihåg alla fina minnen vi skapade tillsammans och lära mig att leva utan dig i mitt liv.

Jag ville aldrig att det skulle sluta såhär, men jag är värd någon som ger mig all den kärleken jag ger. Oavsett relation, så är jag värd det bästa. För mig var du det bästa, en del av mig känner fortfarande att du är det bästa men det gör för ont att försöka kämpa!

Jag önskar dig all lycka i livet, kärlek och ljus!

Likes

Comments

Jag håller på att explodera känns det som, tusen tankar snurrar runt i huvudet och jag vill bara skrika. Det sägs att man ska lyssna på sin magkänsla, men hur jävla lätt är det när den inte talar om för mig vad det är jag ska lyssna på. Hela mitt humör är fucked, jag har känt mig små ledsen och fundersam i några dagar men nu är jag mer irriterad och frustrerad. Vem vet det kanske är mensen som bidrar till en del av mina humörsvängningar, men vanligtvis så brukar jag vara extremt känslosam alltså mer deppig än vad mitt humör är nu. Och nu rusar tiden iväg så nu måste jag avsluta detta helt onödiga inlägget och göra mig redo för jobbet!


Kärlek & ljus / Hannah

Likes

Comments

​Så var det Lördag och jag har sovit hyfsat bra och det är ju skönt med tanke på att jag har problem med min sömn. Men jag vaknade med världens jävla magknip, en sån där känsla att det är något som inte stämmer eller att det är något som kommer hända. Och jag vet inte vad det är, men det är så obehagligt att jag hållit på att börja gråta flera gånger. Jag har väl kanske några aningar om vad det kan bero på men försöker att inte tänka på just det så mycket eftersom jag inte kan göra något åt det mer än att tänka positivt. Men man ska alltid lita på magkänslan, det som är störigt är ju att jag inte kan sätta fingret på exakt vad det är. Nåväl, får väl låta tiden visa mig vad det är!

Sitter nu och har musiken på högsta volym och taggar för jobb inatt, ser faktiskt fram emot att jobba och slippa tänka så mycket på saker jag inte kan göra något åt. Kan ju inte klaga över att få spendera min Lördag tillsammans med goa arbetskamrater och skön musik. Lite kaffe till och njuta av solen på balkongen en stund tycker jag låter som en plan. 

Ha en underbar Lördag.


Kärlek & ljus / Hannah

Likes

Comments

Så vart det Fredag igen och jag kan inget annat njuta av denna dagen som enbart bestått av att ligga i sängen, äta, glo på tv och givetvis sova lite emellan.

Ibland träffar man människor som man tycker om så fruktansvärt mycket men som man inte blir mer än vän med och det är inte helt fel det heller. Jag tycker det känns så oerhört skönt att vi fick prata ut om det igår och att vi tog ett beslut som inte kunde bli bättre än såhär. Du har varit den första jag velat berätta allt för sen första gången vi började ses och jag har sett dig som min närmsta vän hela tiden och det är en underbar känsla att få ha en sån människa i sitt liv. 

Även om det var ett tungt beslut från min sida att välja att avsluta det och att det självklart fälldes en hel del tårar när vi sågs igår så känns det väldigt skönt idag. Jag har inte längre ont i hjärtat eller jobbig magkänsla. När du släppte av mig så bara slutade tårarna att rinna, och jag bara kände ett lugn inombords som att en tyngd lyftes bort från mina axlar. Du blir inte av med mig, jag kommer inte bli någon "annan" person bara för att vi är vänner! Haha :) 

Jag har fortfarande inte förstått att jag bor i Malmö och att jag har min egna lägenhet, det är så jävla skönt och helt otroligt. Jag fick höra från M igår att hans kompis bor fortfarande i andrahand och är inne på sitt 5:e år nu och här sitter jag i min förstahands lägenhet. Jag är så otroligt glad att jag har min lägenhet för det är en helt annan trygghet, att veta att du alltid har tak över huvudet. Nu ska man bara få rätt på ekonomin med jobb och allt med och jag är ju en jäkla kämpe så det måtte ju lösa sig snart tycker man. 

Nu ska jag dricka upp mitt te och hitta något att äta (igen) haha :), sen blir det sängen resten av kvällen.


Kärlek & ljus / Hannah

Likes

Comments