Allt känns fel. Hur mycket jag än försöker så blir allt bara fel, vet inte jag kanske försöker för lite men har inte ork till att försöka mer än vad jag gör. Har inte ork till något längre eller jo typ sova och kolla film. Men är de så jag vill leva? Vet inte orkar inte bry mig längre. Har alla tankar och idéer på hur jag ska börja förändra vissa saker men min kropp orkar aldrig ta tag och göra en förändring och vet inte vad de kan bero på. Vill så gärna göra en förändring ta tag i skolan börja fixa mitt liv men hur ska jag lyckas när jag bara känner mig vilsen? Och när jag inte kan förklara hur jag känner eller hur min "situation" är så blir de bara svårare att kunna släppa in folk som vill hjälpa en och allt blir bara mer katastrof. Och jag känner mig bara mer besviken på mig själv att jag inte kan förklara, att jag inte hittar de där jäkla orden som skulle kunna ge mig så himla mycket hjälp i livet. Sen så skiter man bara i allt och låter de bli lite hur som helst för varför ska jag bry mig när de ändå kommer bli fel eller katastrof.
XOXO


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Tankar

Likes

Comments

1 år sen det hände och jag känner mig lika smutsig. Den där smutsen som man har kommer aldrig att försvinna, från början stod det stämplat i mitt ansikte våldtagen, men efter 1 år har det suddats ut men inom mig kommer jag för alltid vara stämplad våldtagen och de är något som aldrig kommer att suddas ut spelar ingen roll hur länge du försöker de kommer aldrig att försvinna. Men du kommer hitta dina sätt och dölja hur du känner. Efter att ha varit med om en sån sak förändras allt du blir en ny person. Starkare på något sätt men ändå så sårbar. Men det är egentligen inte du som blir utsatt som är smutsig, äcklig och allt du tänker. Det är killen som utsatte dig för våldtäkt som är äcklig, dum och helt jävla efterbliven, men han kommer nog aldrig att ha samma känsla som du, de är alltid den som är utsatt som kommer ta skulden som kommer säga hur fan kunde jag vara så dum och låta mig själv bli behandlad på det här sättet och du kommer ha en annan syn på killar. Alla kanske inte kommer ha en annan syn men jag hade. För mig blev killar äckliga och smutsiga, jag hade svårt att vara social mot ny människor och speciellt killar, är det verkligen så vi ska se på samhället? Alla borde ha rätt att känna sig trygga. Det har tagit mig 1 år att börja lita på samhället igen och speciellt killar, men en sak som jag tycker alla borde veta om du har blivit utsatt för våldtäkt eller vad som helst egentligen så är du aldrig ensam det finns många som har blivit utsatt för exakt samma sak som dig som säkert har samma tankar och känslor om hur samhället är.

Likes

Comments

Vet inte varför bloggandet går så dåligt, eller vad säger jag klart jag vet varför jag inte bloggar. Har så mycket att göra och tankarna bara snurrar runt i huvudet, skulle kanske skriva allt jag tänker på men, inläggen skulle bli så konstiga och oförståeliga så tänkte att det var bättre att inte blogga alls. Snart är det sommarlov längtar som tusan bara kunna vara och skita i allt. Slippa tänka på skolan och bara ha kul. Hoppas ni alla har en bra dag.
XOXO

Likes

Comments

Hej
Vet att jag inte har bloggat men orkade verkligen inte skriva i bloggen så därför var det ett tag sen, men nu är jag tillbaka. Idag har jag inga planer. Städa rummet är det enda som finns på schemat just nu, brukar alltid ta dagen som den kommer. Saker blir mycket roligare och man inte planerar in massa saker utan bara gör det man känner för. Måste städa klart nu.
XOXO


Likes

Comments

Tycker att det är så fel att döma folk. Idag när jag åkte hem från skolan och skulle ta bussen såg jag några som satt på en parkbänk och social som jag är går jag fram och börjar prata med dem. Vi stod och prata i en halv timme om allt möjligt och så kom vi in på det här med att folk drar snabba slutsatser att bara för att dem sitter där så är dem alkisar och ingen borde prata med dem eller att den förtjänar att sitta där. Men dem sitter ju där av en anledning som ingen vet om, folk väljer inte alltid hur saker och ting ska bli ibland kan det bara bli så utan att man egentligen vill det. Så nästa gång du ser en person som sitter på en bänk tänk efter innan du dömer personen.
XOXO

Likes

Comments

Förstår inte varför bloggningen går så dålig. Glömmer liksom bort att jag har den, tycker det är jätte kul att blogga och få dela med mig om mina tankar och vad som händer i livet. Bloggen är som  en dagbok för mig. Men vet inte vad det är som gör att jag inte bloggar. Ska försöka bli bättre på det och vet att jag har sagt det många gånger och så blir det inte så. Vet inte vad jag ska blogga om eller vad ni vill läsa om... men kommer att börja skriver om vad jag tycker om saker och ting som till exempel hur samhället är och vilken syn folk har på olika saker. Så hoppas ni kommer att gilla det. 

XOXO 

Likes

Comments

Idag hat jag städat hela huset, det kallar jag vuxenpoäng haha. Det var faktiskt roligt, men det kan bero på att jag lyssnade på bra musik. Musiken kan göra den mest tråkigaste och jobbigaste sysslan till något roligt. Här kommer bilder på hur det blev.
XOXO
Likes

Comments

Vaknade runt 7 så började städa rummet. Hade tänkt att gå på yoga vid 10:30 men bråkade med mamma så tappade lusten. Just nu fixar jag naglarna och kollar på filmen Frozen den är faktiskt bra även om det är en barn film haha. Igår så var jag med Sandra och några till på io det var väl helt ok. Nu ska jag fortsätta fixa naglarna, skriver lite senare.
XOXO
Likes

Comments

Är det verkligen så att ärlighet varar längst? Personligen tycker jag att ärlighet är väldigt viktigt då personer har rätt att veta vad man tycker och tänker, sen kan man ju alltid fin slippa sanningen lite. Har ibland hört folk säga massa skit bakom folks ryggar och jag blir så irriterad på att man inte kan säga till personen vad som är fel utan låtsa tycka om personen och sedan börja snacka skit. Är så himla trött på såna människor. Kan inte precis säga att jag inte har varit en sån person men inser att det verkligen är fel och försöker verkligen ändra på mig sen går det kanske inte i raket fast men det går framåt. Så enligt mig varar ärligheten längst.

XOXO 

Likes

Comments

Har ofta tänkt på varför jag har en blogg och om jag ska vara öppen och ärlig. Jag är en väldigt öppen och ärligt person men kan även vara tyst och inte alls säga så mycket. Har väldigt svårt att lita på folk så måste känna mig väldigt bekväm om jag ska vara öppen. Ärlig det är jag alltid, tycker folk har rätt att veta vad man tycker och tänker istället för att de ska få veta det från någon annan. Sen så är känslor också en sorts ärlighet, men det har jag väldigt svårt att tala om för människor och det kan sabba rätt mycket för mig. Aja, ska försöka att ha en öppen och ärlig blogg för sånt är viktigt för mig.
XOXO


Likes

Comments