NOUW.COM/HANNAHCARLSON

Tiden gick oerhört fort. Det var bal. De sista veckorna flög förbi. Vi hade mösspåtagning, tusen känslor svallade inom loppet av en vecka, sedan tog vi studenten. Det var bland de lyckligaste jag upplevt i hela mitt liv, och en fantastisk tid. Sedan dess har tiden rullat iväg, jag började jobba på H&M, på en skola som vikare, det blev sommar, resor fester och så mycket mer. Sen de blev höst.

Nu står vi här.

Likes

Comments

Hej på er!! Igår var det äntligen dags för vår bal! Åh det var så fantastiskt roligt, vill skriva massor men tänker att jag uppdaterar med supermycket bilder och text imorgon! Befinner mig just nu i Stockholm hos goda vänner och imorgon springer vi The Color Run! Can't wait to show you aaaaalll! love love och lite små bilder sålänge!

Likes

Comments

"Give a girl the right shoes and she can conqur the world"

Så kan det gå när man har beslutsångest :P Åh jag älskar skor... Tyvärr ska jag inte behålla alla hehe, utan beställde massor så jag kunde prova hemma och sedan skicka tillbaka, gratis! Super smart med Zalando! Beställde igår med expressfrak och fick paketet hem till dörren idag, verkligen super bra service. Nu ska jag se till att pröva allihopa hihi, måste vara en av de bättre treats att komma hem till efter en lång dag med matteprov från 10-15 :)

Likes

Comments

Nagelfix lagom till balen! En fransk ombre med lite silver blev det :) I min åsikt blev dem lite "breda/höga" (i jämförelse med där jag gjort naglarna tidigare..) men jag  är supernöjd med färgen! Annars bestod eftermiddagen av träna-äta-plugga. Trots att man går 3e året och det borde vara "lugnt" i skolan vid det här laget så har vi naturare matte slutprov imorgon och fysiken kommer tätt här inpå.... Wiho.. Nu ska jag läsa igenom genomgångarna en extra gång, med lite böner kanske de bränner sig fast på näthinnan.

Likes

Comments

"Prognosen säger 90% chans för regn, det betyder 10% chans för solsken!" - Ja, ungefär så kände jag imorse, och tog på mig något vårigt. Kanske får man ibland som man önskar om man bara försöker tillräckligt, solen lyser åtminstone just nu! Är typ kär i kostymbyxor at the moment, dessa från Zara = biglove.

Likes

Comments