Nu är det äntligen somnarlov, tiden på året då man kan pusta ut och få vara med vänner och familj. Vi hade en bal i skolan, det var väldigt vackert och härligt. Nu är dom flesta ute och festar men jag är inte den typen precis, tog det lugnt efter ett besök hos min bästa vän (entligen hennes bror som blev student men).

Morgondagens planer är att åka till en hamnstad för att senare åka vidare. Klockan är 12:46 och jag börjar bli trött, godnatt!

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har inte varit speciellt aktiv här på bloggen, vädret blir bara bättre för varje dag som går och ibland är man inte på "blogghumöret" precis. Jag var med klassen till Sveaborg, Nationalmuseet och Ateneum för en tid sedan, det var en bra dag och alla var positivt inställda till att göra annat än bara vanligt skolarbete. Påväg till Sveaborg med båten tog en fågel min glass, det var något jag skrattade åt så fruktansvärt mycket

På bilden ser ni då de sk. glasstjuvarna. Förutom fåglar som tog min glass var det väldigt vackert på Sveaborg. Vi sprang omkring i tunnlarna, besökte ubåten och tog en kopp kakao före vi skulle ta båten tillbaka till Helsingfors.

Ateneum var lite sisådär, jag var trött och hade helst suttit någonstans istället för att kolla på tavlor och fått veta hurdan sorts målning konstnärerna använt eller i vilken konstskola de gick i.

Nationalmuseet var sjukt roligt, jag skrattade åt det mesta. Vår guide kunde inte jättebra svenska, det hördes underliga ljud av elefanter och andra djur. Dessutom var jag med en vän man alltid skrattar med, åt allt!

Skolan är snart slut, längtar efter balen! I vår skola har vi en bal vart tredje år och det är en fin tillställning, danserna gillar jag. Imorgon är det generalrepetition, då gäller det att fokusera så man kan allt!

Jag har inte ett endaste prov mer, bara denhär veckan med massa chill skoldagar. Längtar efter sommarlovets varma sköna dagar fyllda av de man bryr sej lite extra mycket om.

Nu är kvällens planer att sola och ta det lugnt. Imorgon blir det förhoppningsvis en lika solig och härlig dag!

Kram, Hannah!

Likes

Comments

Så idag var en lite jobbig dag. Jag hade ett muntligt prov i engelska, tandläkarbesök och vafan hände??! Provet gick bra och eftersom vi har renovering hamnade jag tvätta tänderna med kolsyrat vatten då vattnet var avstängt hemma. Jag gör det aldrig någonsin igen, det ska ni veta. Bubblande tandkräm är inte min grej haha. Specialtandläkaren jag skulle till är en gubbe med långt, grått stripigt hår och han är kanske 50 år. Hans händer var ganska skitiga och med dem skulle han hålla på med i ens mun utan handskar. Inget munskydd heller hade han, tänker inte ens beskriva andedräkten. Nu har jag en tandställning utan gummiband och tråden?? Bracketterna är det enda, ser fan underligt ut. Vart tog tråden vägen liksom??!

Då jag var stressad över prov och tandläkare lyssnade jag på BTS, en k-pop grupp som verkligen jobbar hårt för att göra sitt bästa. Rap monster (på bilden) är favoriten!! Han heter Kim Nam-joon och är ledaren i BTS, 22 år från Sydkorea. Väldigt vacker enligt mej! Är glad över att jag blev introducerat till k-pop av en nära vän.

Är väldigt trött så jag tror att planerna nu endast blir att göra läxor och se på netflix. Shadowhunters är en serie jag gillar, overkliga serier har jag ett litet intresse för. Vampyrer, varulvar och massa coola varelser!

I föregår var det hur fint väder som helst och nu snöar det. Helt otroligt, det är 8 maj!

Jag har bara skrivit det negativa med dagen känns det som, min dag har varit bra trots de stunderna jag verkligen inte har trivts i. Mina fantastiska vänner är anledingen till varför jag inte bara skiter fullständigt i hur det går i skolan eller annat. Det finns någonting positivt med varje dag.

Kram!

Likes

Comments

Notera att inlägget skrevs kvällen innan!!

Jag är 14 år (02a) och är en ganska så kreativ person. Gillar inredning, musik, att rita och fotografera. Jag har inga sportiga hobbyn pga. min knäoperation förra året. Får inte utsätta knät för risker, slutade med handbollen och ridningen. Dock tror jag att jag ska börja rida igen då det är någonting jag älskar, djur har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Jag är inte en speciellt social person på fritiden, förutom på sociala medier. Är för det mest väldigt trött efter skolan, orkar inte med så mycket efter en lång dag. Sommarlovet är väldigt efterlängtat haha. Trött på alla prov, läxor och vissa personer i klassen, tror dom flesta känner igen detta!

Nu är mina kvällsplaner att läsa på prov och förhör tills imorgon, efter några avsnitt av någon mysig serie på netflix (vilket oftast är ungefär kl. 2 på natten!!)

Kram!

Likes

Comments

Jag är en flicka i södra Finland som vill pröva på någonting nytt. Denna blogg är en kul grej, ett tidsfördriv för då dagarna känns långa och jobbiga. Mitt mål är inte att bli någon känd eller speciellt duktig bloggare, vill endast skriva för att det är kul!
Kram!

Likes

Comments