Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för jätte dålig bloggning nu under SM! Har haft rätt så dåligt teckning + skit kul så " glömde bort det "

Dag 2 ! Jag invigde nya pikeur kavajen ! Eduward kändes jätte bra och jag var jätte nöjd med rundan! Dock låg domarna väldigt lågt i poäng vilket de gjorde över lag ! Och väldigt ojämna Fick 65.7% . Dom hade mig på 65, 63 och 68 % men trotts dessa " kassa "poängen så blev vi ändå 12.a!
Vi gick vidare till Finalen! Låg som 9.onde utav 15 in i final!
På eftermiddagen blir min lille bror getingstucken i halsen och får åka ambulans in till Helsingborgs akut ! Jag blir kvar på tävlingsplatsen och underbara Stephanie Linde och hennes mamma stanna kvar hos mig så jag inte skulle bli ensam!
Brossan fick ligga inne på observation i ett x antal timmar men kom tillbaka igen vid kl 20 , precis lagom till sound checken till küren!

Finalen : Gick i Kür! Jag hade inte ridit i genom min kür sedan öresundspelen i April! Men vi satte küren, gjorde ett jämnt och bra program, vi va rätt i musiken hela tiden! Var så himla nöjd med oss! Dock var domarna lite låga/ojämna här också ( Visste att vissa domare skulle säkert döma ner mig eftersom dom gjorde de i kvalen ) Vi fick 67,5 % och slutade 8.a i küren. Men jag var jätte nöjd . DET ÄR JU DET SOM RÄKNAS!
Totalt när alla procent räknats ihopa slutade jag på en 8.e plats! Alltså jag och Eduward är 8.e bästa D-ponny ekipage i Sverige!
Världens bästa ponny !!
Tyvärr har jag inte så mycket bilder att visa er! Varken jag eller mamma tog så mycket bilder :/ Men om någon av er var där o fotade ( mig o Eduward ) får ni gärna skicka bilderna ! Antingen på Fb eller till min mail : hannahblarsen@outlook.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gratis sadelutprovning! Kolla tid o plats, kanske kommer de just dit där du bor!
Ta tillfället i akt och pröva DK- sadeln!

Dela !

Likes

Comments

Hejsan bloggen!
Tänkte berätta om dagens resultat för er som inte följt det live eller på equipe !
Innan start blev allt bara kaos.. Min kavaj gick i sönder så mamma fick sy ihopa dragkedjan o de resulterade till att jag hoppade upp på hästryggen en kvart senare än vad jag skulle ! Så gick bara en halv timmes framridning... Men väl på framridningen kändes han väldigt fin! Sen ropar dom in mig på collectingring 2 ekipage innan jag ska in på banan ( 14 min innan start ) . Så de gjorde att både jag och Eduward blev lite ofokuserade! Och han blev lite loj och matt! Och sen hade vi en grov miss! Han bytade galopp i upptaget efter sista ökade galoppen ! Men trotts all denna otur fick vi ändå 66,5% o kom på en 12.e plats ( 10 placerade ) Vi räknade ut att hade jag inte haft den missen hade jag blivit 8.a ! Men men! Dock var domarna lite oeniga, dom hade mig på 67 , 63 och 69 % så inte riktigt jämna!
Men fick en ny kavaj igår, så idag ska vi ge allt! Startar 10.41 !
Håll tummarna !

Denna skylt finns på tävlingsplatsen!  Tycker den är så jäkla bra!

Likes

Comments

Eduward har fått en lång morgon promenad nu på morgonen ! Snart är det dax att knoppa! :D Såå taggad
Likes

Comments

Eduward har precis fått en lång kvällspromenad! Nu är de dax för kvällsmat o nattning! Kungen behöver sin skönhets sömn!
Imorgon gäller det !Likes

Comments

Så nu är SM invigt, Eduward gick igenom vet-check! Nu är det bara o tuta o köra!
Eduward gick väldigt bra i dag när jag red honom !
Nu väntar jag bara på att mina föräldrar ska komma med mat!

Imorgon är det dax för första start! Startar runt halv 1 tror jag! Då ska vi ge allt! Ni måste hålla tummarna 👍
Likes

Comments

Nu lämnar vi sydliga skåne o beger oss mot Norra Skåne för SM ! Så taggad!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Eduward kom ut i hagen 05.30 i morse och käkade frukost! Hans box är mockad, nästan alla saker packade ( bara mina egna kläder som ska packas nu haha )
Ska ta in Eduward vid 8 igen o då ska han badas 😊
Just nu håller jag på o putsa alla grajor!

Men jag uppdaterar mer sen! Kommer blogga mycket idag och under hela SM:et. Jag LOVAR! ! 😗


Likes

Comments

Aah de åskar för fullt.. men nej nu måste jag försöka sov!!! 😴

Likes

Comments

Eduward gick jätte bra ikväll! Red honom inte så hårt utan kände mest igenom rörelserna och mjukgjorde honom!
Läser på fb om många som redan åkt till SM Idag! längtar ännu mer då. Vi bor ändå relativt nära men .. I morgon åker vi äntligen mot SM ! Beräknas åka hemifrån mellan 10-11 så måste ut 05.30. Ska packa de sista i morgon bitti o putsa sadel o träns samt bada Eduward innan vi åker !

Nu ska jag själv duscha sen säger jag godnatt för idag!

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw

Hoppas du tittar in snart igen :)