Header

Är hos Adrian nu och har precis vaknat, vi slog på filmen som vi somnade till igår, vi var ju tvungna att ge den en till chans!

Vädret är strålande och vi ska försöka hitta på något somrigt, man får ju passa på nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sommaren rivstartade med en härlig skiva som gick i militärens fotspår, det var verkligen superkul, perfekt start på sommaren som sagt.

Ungefär två veckor in på sommarlovet så åkte jag ner till Palma. Där åt vi gott, solade och verkligen njöt, älskar verkligen Medelhavet!

Lite kul hade vi ju också!

Jag var i stan i någon vecka innan det var dags för nästa äventyr. Jag och tre kompisar drog ner till mitt landställe och hade det verkligen så mysigt, avkopplande på så många sätt, det är något speciellt med att vara med sina tjejer i sommarvärmen!

När tjejerna åkte så kom Adrian ner några dagar senare då jag är extremt sällskapssjuk, underbart det med!

Landet gjorde mig utvilad och redo för vad vi kallar "Stugan". Där hängde vi i en mycket intensiv vecka, kul var det!

Övriga bilder från underbart häng i stan, borta bra men hemma bäst, right?

Likes

Comments

Hejsan gänget, hoppas allt är bra med er! Nu ligger jag i sängen i väntan på middag och hungern stiger. Jag kom precis hem efter att ha träffat Alice och fikat, efter två timmars ständigt snack så behövde båda dra sig hemåt för middag, vi kände oss däremot inte klara med varandra så vi bestämde träff igen senare på kvällen. Det är ju så det ska vara!

Ikväll ska vi nog hänga hos Liv ett gäng, vi får se helt enkelt!

Likes

Comments

Som bilderna nedan avslöjar så tog jag, Adrian, Ella och Wilma en båttur när solen började lägga sig, magiskt!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag med Ella vid min sida, sjukt mysigt då vi verkligen åkt om varandra hela sommaren, nu är båda äntligen hemma igen. Dagen började i lugnt tempo framför en film innan vi beslöt oss för att åka till saltis där min pojkvän jobbar. Planen var att spionera för att se om han var en så bra tennistränare som han påstått. Ni vet, såna saker som man gör när sommarlovet bjuder på för mycket tid. Efter besöket så drog vi till Holmen för att avnjuta en Cola med pommes i den fina kvällssolen, drömmigt!

Nu är det dags för middag för min och Ellas del, sen får vi se var kvällen tar oss, puss!

Likes

Comments

Nu har jag precis mött upp Wilma, Jossan och Mickis för att äta en god middag på Italiano, är verkligen så hungrig!

Kvällen är inte spikad än men vi lär hitta på något lite senare, dels träffa Ella som jag inte träffat på en månad, woho!!

Jacka: Zara // Polotröja: Ralph Lauren // Väska: Stella McCartney // Byxor: Zara // Skor: Axel Arigato

Likes

Comments

Nu sitter jag och Jossan på Hallen och har det trevligt innan vi ska börja röra oss mot Liv där vi ska vara ett gäng och njuta av sista sommarlovsveckorna!

Likes

Comments

Blus: Zara // Byxor: Zara // Väska: Zadig & Voltaire // Skor: Zara // Jacka: Forever 21

Likes

Comments

Ett trött gäng hade nyss vaknat och bestämt sig för att göra något vettigt en sommarlovsdag som denna. Tjejerna behövde åka in till stan så vi tog båten in ändå från Saltis, somrigt!

Halvvägs så började regnet ösa så mycket att vi lika gärna kunde hoppat i vattnet, typiskt nästan? Till slut fick vi tillbaka vår efterlängtade sol och kunde åka tillbaka i harmoni.

Senare på kvällen så hade Adrian och hans bror, Philip, några kompisar över. Kvällen blev väldigt lyckad, hela dagen i sig blev det!

Likes

Comments

Häromdagen så var jag, Hanna och Liv hemma hos Adrian medan killarna var ute och spelade golf. Vi beslöt oss för att ha lite kul undertiden genom att leka en lek som heter odds. Leken går basically ut på att man ska säga en siffra mellan till exempel 1 och 10 och om man säger samma sak så måste motspelaren göra det som man tidigare blivit tillsagd. I det här fallet var det att gå upp till grannarna som hade en liten tillställning.

Vi hade det så trevligt och träffade många nya och trevliga människor, risky när man inte kände en enda som var där sen innan, men det gick an ändå och de välkomnade oss med öppna armar!

Likes

Comments