Idag så kladdade vi mest runt på bildlektionen😂✌🏼️👌🏼

Likes

Comments

​Hejsan hejsan!

Som rubriken säger så ska jag prata lite om killar och om ett kille till as som går på min skolan!

Vissa killar kan vara underbart snälla medan vissa killar är rent utsagt as! Ett kille till as går på min skola och jag gillade honom genom hela ettan (han visste om att ja gillade honom), alla i klassen har sagt till mig att han inte är bra osv.. men såklart så lyssnade inte jag och jag som var kär märkte inte vilket as han va eller är förens nu i början av tvåan, då började jag inse. Men problemet med honom är att han verkar ha ett jäkligt stort självförtroende och såklart så tror han att jag fortfarande gillar honom vilket jag såklart inte gör men vi har lektion jämte varandra nästan hela tiden och vi har lunch samtidigt varje dag. Det är så svårt att undvika honom och eftersom att jag inte kan undvika honom och han ser att jag står nära så kommer ju han såklart tro att jag fortfarande gillar honom.

Killar med stort självförtroende med stort ego är inget att ha.

tack å hej

Likes

Comments

​Hejsan!

Ledsen för dålig uppdatering men nu när skolan börjat så kommer jag att blogga mera :D Jag hoppas att alla har fått en bra skolstart så hörs vi!!

Likes

Comments

Hallå, nu va de ett tag sedan som jag skrev ett inlägg men jag kände att jag behövde vila upp mig inför skolan igen men jag lovar att komma igång igen snart💜

Likes

Comments

Hejsan nu är jag äntligen hemma efter att vart i Stockholm å sen Norge, jag kom hem igår och va väldigt trött så jag tänkte att de blir ett inlägg idag, jag kommer att göra ett inlägg med bilder från Norge!
Hoppas att alla haft en härlig vecka❤️

Likes

Comments

Hej hej!!
Här kommer lite bilder från Stockholm,
Skansen, tre kronor och bara lite bilder.
Jag var där med min bästa kompis och hennes familj i 5 dagar

Likes

Comments

Hallå hallå nu så sitter jag på hotellet i Stockholm, vi ska snart se film.
Första dagen så har vi inte gjort så mycket vi har bara tagit de lugnt på hotellet och gått runt lite i området:)
Hoppas alla har haft en bra dag:)

Likes

Comments

Hejsan!
Jag har tyvärr vart sjuk hela helgen med feber å halsont jag blev helt frisk i går äntligen trodde ja men nä nu istället så tror jag att jag har åkt på öroninflammation ska till vårdcentralen imorgon, hoppas verkligen att de blir bättre eftersom att i morgon så åker jag till min bästa kompis eftersom att vi ska till Stockholm på onsdag och då är de icke kul att vara sjuk🤒 men men hoppas att ni mår toppen så hörs vi i nästa inlägg❤️

Likes

Comments

Hejsan
Igår så va jag i stan med Angelica å vi hade de kul men dock så kände jag mig lite hängig, sen när jag kom hem så somnade jag direkt, när jag vaknade så hade jag 40 graders feber, halsont och jäkligt ont i huvudet.
Idag mår jag lite bättre som tur är för mamma fyller år idag, så jag kommer iaf klara att fira henne 🙂
Hoppas alla mår bra!!

Likes

Comments